• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 gün sağlıklı beslenmece :)

Canım sütün azaldıysa besl3bme şeklini değiştir süt daha önemli spora ağırlık ver yemeğini ye ama sağlıklı şeyler ye mesela ızgara veya haşlama yap bir sürü ye çok su ic kilon 80 uzeriyse bence 5 litre bile su içsen olur ben 80 kilo iken öyle yapıyordum su sütü artiriri kesinlikle ac kalma
Canım şu an 59.6 dayım ama 1.53 boyun o yüzden kilom fazla 50 olabilmek şu an ki hedefim aç kalmamaya çalışıyorum ama benim en büyük sıkıntım spor yapmamak çok üşengecim spor konusunda dün kendince bişeler yapmaya çalıştım aslında plates yapmak istiyorum bi kere demedim çok zor geldi valla

Spor konusunda bi tavsiyen var mı çok zorlanıyorum gerçekten niye böyle bilmiyorum ama farkındayım sporsuz kilo vermem zor

Yani zahmetsiz olmuyor ben ilk spora platesle basladim plates aletlerim yoktu 2 haftada 2 beden incel ebru saklının videosu varya onu yaptım 65 kiloydum o zaman yarisini yapamadim ama yapabildiğim kadar top yerine yastık koydum topla hareket yapınca bacak hareketi yaptım bende 1 günde bile fark ediyor onu 16 gün felan yaptım gittikçe daha kolay yapmaya başladım basta fikir fikir terlerken terlememeye başladım haftada 2 kerede leslie ile 3 mil yapıyordum du 15 gün spor yapamayacagim malesef eşim yapmıyor çünkü artik ankaraya dönünce başlarım yeniden spora

Spor yapmadigimdan kilo vermem durdu dun öğlen 1 kepçe çorba kıymalı bezelye 4 dilim ekmek yoğurtlu salata yedim aksam 6 avuç fındık 3 avuç kabak çekirdeği 2 adet lokma tatlısı salatalık yedim yani alama lokma yedim ama yinede hafifti bence ama kilo gitmemis spor önemli gerçekten de 52.6 kiloyum

Spor yapmadigimdan kilo vermem durdu dun öğlen 1 kepçe çorba kıymalı bezelye 4 dilim ekmek yoğurtlu salata yedim aksam 6 avuç fındık 3 avuç kabak çekirdeği 2 adet lokma tatlısı salatalık yedim yani alama lokma yedim ama yinede hafifti bence ama kilo gitmemis spor önemli gerçekten de 52.6 kiloyum
Spor şart gerçekten

52.3 kilo geldim bu sabah dünkü menüm ise sabah kahvaltısını çok yoğun yaptım öyle boyle değildi ekmek sayısını hatırlamıyorum bile öğlen çilek 2 adet kuru pasta salatalık yedim akşam balığa gittik tutamadık 1 avuç cips 8 avuç kabak çekirdeği çilekli soda içtim birazda o saatten sonrada bir şey yeemek canım istemedi eve gelip uyuduk

12 kiloyu nasıl verdiniz?

Yemekten kısmadım ben emzirdigim için spor yaparak verdim ilk 1 ay sabah aksam en az 30 dk spor yaptım sonra ara ara olsada yaptım haftada 3 veya 4 gün o şekilde abu4 cubur pilav ekmek yedim ben bunları çünkü. 1gün kesersem ikinci gün 3 katını yiyorum :)

Yemekten kısmadım ben emzirdigim için spor yaparak verdim ilk 1 ay sabah aksam en az 30 dk spor yaptım sonra ara ara olsada yaptım haftada 3 veya 4 gün o şekilde abu4 cubur pilav ekmek yedim ben bunları çünkü. 1gün kesersem ikinci gün 3 katını yiyorum :)

spor için spor merkezine falan mı gidiyorsunuz? ya benim de bir 12 kilo vermem lazım ahh bir verebilsem...

Back
X