40 günde 10 kg

ukc1903

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
6
0
16
Malatya
Arkadaşlar merhaba. 27-28 Haziran'da diyet yapmaya başladım önce 9 gün İsveç yaptım, ardından ara verdim sonra 7 gün Hollywood diyeti yaptım ve beslenmeme dikkat ettim.
40 gün gibi bir sürede 8-10 kg verdim ( İftara dek 10 kg'yı buluyor :) )
1.75 boyum var 100 kilodan 90'a düştüm.
Ama arkadaşlarım hiç kilo vermişsin gibi şeyler demediler, bu moralimi bozdu biraz, niye belli olmuyor sizce?
Sizce ideal çekici bir görüntü elde edebilmek için kaç kilo daha vermeliyim?
Sevdiğim biri var ve açılmak için kilolarımdan korkuyorum. 10 kilo verdim onun için kendime baktım biraz, sizce ne kadar daha versem ideal bir görünüme sahip olurum? Ramazan'da haftada 1 kilo bile olsa vermek için neler yapmam lazım bunun içinde öneriler verir misiniz bana kızlar
Çok teşekkür ederim hepinize, cevaplarınızı bekliyorum

Aynı boydayız ve bizim ideal kilomuz: 64
ben de şu an 70 kiloyum ama iri görünüyorum. Durma devam et aynen, başarılar dilerim :))

.

Son düzenleme:

slm canım kiloları yagdan degilde sudan vermiş olabilirsiniz spor yapmanızı öneririm vucudu sıkılaştırıyor ,kendime hayrım yok bari size olsun bayramdan sonra bende sıkı spor yapıcam ramazanda çok suyarım diye yapmıyorum

Bak ben 2 aydır spor yapıyorum çok kilo vermedim.. Görenler inanamıyor... Kaç kilo verdin sen diyorlar.. Muhakak spor... Bir de yürüken kalçanı ve karnını sık... Zamanla alışırsın... Yürürsen kalçan havaya kalkar... Yoksa dolmuşçu yastığı gibi olur... Kilon fazla sporsuz verirsen sarkarsın aman deyim .. Dikkat et...

İnternetten nefes teknikleri arastır bul.. Cok faydası var..

Mutlaka pilates yap ... Al dvd evde yap ... Her sabah yürü üşenme !!... Sporsuz olmaz... Bir de vucuduna yağla masaj yap ki sarkma.. Şimdilik bu kadar...

Kızlar evde neler yapabilirim sizce, spor salonuna yazılacaktım fakat oruçluktan sonra yazılayım dedim oruçta baya zor olur diye düşündüm.

Canım yağla masaj nasıl yapabilirim bir de karnımı ve kalçalarımı sıkarak yürüsem kesin etkisi olur mu senden duydum da bunu ilk kez, 10 kg verdim pantolon bedenim vs düştü ama görenlerin pek tepkisi olmayınca acaba niye böyle diye düşünüyorum bende.

Banyodan çıkınca Jhonson ya da başka bir markanın yağını vucuduna masajla sür, yedir iyice. Acele etme. Kendi güzelliğin için sakın acele etme. Eline döküp süreceksin. Çok kurulanmadan yap. Hem vududun güzel kokar hem de yumuşacık olur. KArın ve kalça sıkmanın tabii ki faydası var. Mankenler hep bunu yapar. Manken bir ark. tan öğrenmiştim. Mutlaka yürü. Yürürsen kalçan yukarı kalkar, bacakların vucudun sıkılaşır..

Oncelikle acik konusmak gerekirse boyuna gore en az 65 olman lazim.benimde boyum 174 kilom 62 oldu gerci 1-2 kilo alip vermelerim cok oluyor ama ben 58 kilo olmak istiyorum.aslinda kilo vermedende com spoara ihtiyacim var mutlaka spor yap sende.sikilasarak kilo vermek icin.evde leslie sansone,jillian gibi videolar yapabilirsin.spor bolumunde hepsinin paylasim alani var.kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…