- 30 Eylül 2011
- 876
- 46
- 318
Doğru söylüyosun bunu yaşamayan kimse anlamıyor sağolsun annemin yanındayız şu an destek olmaya çalışıyor ama anlayamıyor sanki durumu ne bileyim.Yok kötü bişey dediği yok ama anlayamıyor işte sadece benim durumuma üzülüyor.Ayrıca onun yanında rahatça bağıra bağıra ağlayamıyorum bana o kadar acıyarak bakıyor ki bu seferde ona üzülüyorum ben de onun evladıyım sonuçta.Bu sefer onu üzdüğüm için üzülüyorum.kaç parçaya bölünücem bilmiyorum.
canım bende annemin yanında kalmıştım 2 gün.ağlayamıyordum bile.tuvalete gidiyordum ağlamak için.hemen ağlama diyordu.ağlama depresyona girersin diyordu.
benim canım doğumdan bi gün sonra pişmaniye istemişti.anneme dedimki canım pişmaniye çekti.bana dediki ne can çekmesi sen hamile değilsin ki artık.hoyratça dediğim buna benzer sözler.artık çocuk yapamayacaksın hep korkacaksın.insan bir daha çocuk yapmaya korkacak.gibi beni daha da kötü yapan sözler söylüyordu.orada kalsam zaten çok daha kötü olurdum.tımarhaneye kapatırlardı beni.geçen gün gittik teyzem aradı ilk sözü '' geçen gün hesapladım şimdi 7 ay olacaktı diyor .'' acıma değmeyin diyemiyorsun insanlara.onlar için o kadar kolay ki.ne olmuş yine yaparsınız.daha yaşınız genç.sana bişi olmadı ya gibi teselli sözleride duya duya sinir bozucu olmaya başlıyor.
birde benim acım zamanla geçmiyor.zamanla daha çok acıyo.ilk günler bu kadar anlayamıyordum.ama her geçen gün daha da artıyor acım.yokluğunu boşluğunu kabul etmek zorunda kaldıkça daha çok acıyo.
daha mezarına bile gitmedim oğlumun.

onu orada görmeye hazır değilim.