40. hafta ve sonrası hala doğum yapamayanlar (40+4)

Sezeryanda anestezi olarak hangisi ?

• Ankete Katılan
    25
dikiş yerinde hissislik ömür boyu sürüyor diyorlar. oradaki sinirlerden kaynaklı sa nıy orum.

ben 3 normal doğum yaptım. ama sezaryen daha zor anladığım kadarıyla. ben normal doğumları zor buluyorum.
geçmiş olsun . güle güle büyütün

Normal doğumları ben o doğum aşamasında zor buluyorum iyileşme süreçleri sezeryandan daha kolay sezeryanda da tam tersi ve şey dikiş yeri değilde göbekte hissizlik oluyo dikiş te degil

Normal doğumları ben o doğum aşamasında zor buluyorum iyileşme süreçleri sezeryandan daha kolay sezeryanda da tam tersi ve şey dikiş yeri değilde göbekte hissizlik oluyo dikiş te degil
anladım. bu konuda yorum yapamayacağım ama doktorunuza sordunuz mu.

ayrıca bebekler akşam saatlerinde huzursuzlanır. benim 3 bebeğim de oldu öyle.
akşam karanlık olmaya başlayınca ağlamaya başlarlar. 1 saat kadar ağlarlardı. hiç bir şey susturmazdı. ne meme . ne emzik. ne sallama . ne avutma .hiç bir şey. o akşamın etkisiyle bebekte olan bi şey. o 1 saat kadar süre ağlama aniden kesilir. o zaman geçinceye kadar yorulursun . üzülürsün. ama zamanla geçer. 1 ay kadar sürerdi bizim. bazen 2 ay

Heh işte kolik oluyor bebekler benimki de aynı durumda 8 de bi basliyo 10 a kadar ya da en fazla 1 E kadar bide meme veriyorum 1 dk emiyo bi anda geri çekiyo kendini memeyi birakip ağlamaya basliyo inşallah benimki de 1 ay içinde geçer 40 günlük bugün :)) teşekkür ederim yorumunuz için ^-^ bu arada hissizlik olayı çoğu kadında var daha geçen gün emzirme odasında tanıştık bi bayanla o da banna sordu sizde de var mı göbeğiniz de hissizlik diye demek ki çoğunda var ne zaman geçer bilinmez de..

o kolik değil aslında benim yaşadığım değildi yani.
ilk çocuk kolikti bizde. kolik saati olmayan ve gün içinde sürekli kızararak ağlamalara neden olan bi durum. gece de tutuyor. gündüz de. bacaklarını karnına çekerek ağlar. onda da hiç bir şey susturmaz bebeği . taaa ki kaka yapana kadar öyle rahatlar susar. ama bi süre sonra yeniden başlar . sürekli emme halinde olduğu için sürekli bi kısır döngüdür o . ama akşam saatlerinde başlayan ağlama başka bi şey.

Kolik bizimki çünkü dün gündüzden akşam üzerine doğru oldu ama genelde aynı saatte başlıyor sürekli emme hali ve hiç susmuyor. Başka sıkıntısı yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…