- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi NightStalker
-
Arkadaşlar napiyonuz bişi dicem deben kararımı verdim. Şimdi dönek diceksiniz ama ben suni sanci almaya karar verdim yarın vallahi bu son kararım yarın sabah 10 da hastahaneye gidicem. eğer ki ise yaramazsa zaten sezeryana alırlar yapcak,birşey yok ama bunu denemek istiyorum şimdi hiç sancı yoksa su gelmemişse kan yoksa falan yine de suni sanci verirler mi sizce
Insaallah sağlıkla kucağına alırsın bebegini.ablam belden uyusarak sezaryan oldu iyi ki de tam uyumadm diyo.diş dolgusu biseyler hissediyorsun ama ağrı hic yok iste.öyle düşünOlmayacak gibi ama yapeki kesinlikle hissedilmiyo dimi yani bi anda uyuşukluk giderse napicam bide epidural mi diyolar belden uyuşmaya bide işlemler sırasıyla nasıl oluyo
Dişe yapılan islem gibi diyordu.eksik olmus msjmInsaallah sağlıkla kucağına alırsın bebegini.ablam belden uyusarak sezaryan oldu iyi ki de tam uyumadm diyo.diş dolgusu biseyler hissediyorsun ama ağrı hic yok iste.öyle düşün
Normal sancılarmdan önce geceleri sancım oluyordu adet sancısı gbi sanki adet olacakmışım gibi. ama uyuyabiliyordum. gerçek sancım gece geldi yatayım belki yalancıdr dedim ama uyutmadı. değişik bi rahatsızlıkMesajlarınızı tek tek okuyorum geri dönüş yapamadığım için özurdilerim öncelikle. Ama hepsi tek tek aklımda ve cümleleriniz önemli. Şuan uzaniyorum odada dünden beri sol kasığım da ağrı var. Biraz bunu arastiricam gece doğuma mi giderim bilmiyorum sanmiyorumda ama bunu yaşayan var mi
Normal sancılarmdan önce geceleri sancım oluyordu adet sancısı gbi sanki adet olacakmışım gibi. ama uyuyabiliyordum. gerçek sancım gece geldi yatayım belki yalancıdr dedim ama uyutmadı. değişik bi rahatsızlık
Canim topigini okudum doğum hikayeni merak ettim :)Bende de oluyordu ama wcye cikartiyo anca yani gayet iyi uyuyabiliyorum gece uyanmalarim dışında sıkıntı yok. Bitek işte sol kasigimda ağrı oluyo bazen mesela otururken falan bi rahatsız ediyo bi anda pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum. Bide bi ara suyum az az geldi sandım doktor da tam emin olamadı sonra yine akinti devam etti ama azaldı ve sarı sariydi bugün şimdi bakıyorum çamaşırıma yine mandalin,buyuklugunde ıslaklık. Yarın 10 da gidicem bakalım belki o zamana kadar kendi kendime suyum muyum sancim gelir
Canim topigini okudum doğum hikayeni merak ettim :)
Çok teşekkür ederim anlattığınız için valla okurken çok duygulandim bize de nasip olur insallah i günler ben yolun basindayim spinal i arastiriyordum ben de açıkçası korkuyorum ama bir şekilde çıkacak ben de ağlarım sanırım :) bir de merak ettiğim çok heyecan yaparsam sakinleştirici vururlarmi?Bişey daha ekleyeyim hastahanede olduğunuz sürede ara ara iğne yapiyolar popodan ağrınız sızınız olmuyor. Ve dikiş değil sarkan göbeğiniz ağrıyor. Sezeryan doğum yaptım göbeğimi hissetmiyorum diyenler 40 gün oldu bende hala hissetmiyorum. Ne zaman hissederim bende bunu sorayım bilen birileri cevaplarsa sevinirim ^-^
Allah analı babalı buyutsun bu arada :)Çok teşekkür ederim anlattığınız için valla okurken çok duygulandim bize de nasip olur insallah i günler ben yolun basindayim spinal i arastiriyordum ben de açıkçası korkuyorum ama bir şekilde çıkacak ben de ağlarım sanırım :) bir de merak ettiğim çok heyecan yaparsam sakinleştirici vururlarmi?
Çok teşekkür ederim anlattığınız için valla okurken çok duygulandim bize de nasip olur insallah i günler ben yolun basindayim spinal i arastiriyordum ben de açıkçası korkuyorum ama bir şekilde çıkacak ben de ağlarım sanırım :) bir de merak ettiğim çok heyecan yaparsam sakinleştirici vururlarmi?
Dişe yapılan islem gibi diyordu.eksik olmus msjm
Bende dayanacam panik yapmicam bebegime odanlancam ben açıdan korkmam hissedersem sorun değil benim korkum başka şeyler kan durmaz falan öyle saçma seyler geliyor aklıma :))Valla gülüm bi tanıdığım anlattı o da spinal olmuş ama o dolgu yaptırıyo gibi oluyosun dediğim anda o panik yapmış zaten panik atağı varmış hemen genel anesteziye dondurmusler kadın baya panik olmuş hissediyorum hissediyorum diyerek halbuki acı maçı hiçbişey hissetmiyosun onun abartmasi biraz ospinal sezeryani kesinlikle tavsiye ederim. Sadece sezeryan sonrası ağrılar oluyo ama o da 1 haftaya kalmıyor hiçbişey ilaç falanda yaziyolar ağrı kesici onların da çok yardımcısı oluyor. Ha bu bende böyle geçti bazıları hiç hiç ağrı bile hissetmemiş degisiyo kişiden kişiye
Bende dayanacam panik yapmicam bebegime odanlancam ben açıdan korkmam hissedersem sorun değil benim korkum başka şeyler kan durmaz falan öyle saçma seyler geliyor aklıma :))
Annelik bu yüzden kutsal işte hem doğuruyorz hem büyütüyorz ne mutlu bize biz kadinlara gerçekten anne olabilen kadinlara..Ben de inşallah Rabbim kısmet ederse sizin gectiginiz yollardan geçeceğim ama şunu anladım ki hayatta en güzel şey anne olmak bunu yazisinizdan bile anladım ne kadar mutlu olduğunuzu ne mutlu size herkes anne oluyor ama fedakâr anne olamıyor siz o annelerdensiniz bunu anladım benim ilk olacak çok heyecanlıyım geceleri fazla uyuyamiyorum :)Aynen bende acidan korkmayarak girdim sonunda bebeklerimize kavuşuyoruz çünkü ve o insanların ameliyat ettiği tek kişiler de biz değiliz kendine güvenin tamsa gir sezeryan a al spinal anestezini kurtul hiçbişey olmaz senin dogumdan sonrasına dikkat etmen lazım sadece o dikisi koruman lazım bi de bebeğini emzir tamamha bişey diyim mi ilk çocuk sanırım senin sende böyle olur mu bilmiyorum ama %90 böyle. Sezeryan emzirmekten daha acısız ben ağlaya ağlaya emzirdigim günleri biliyorum unutamam da çok acı dolu günlerdi bebegin ağlıyo sen ağlıyorsun zamanla o da geçiyo cok acıdığı zamanlar göğüslerimi dinlendirmek için en fazla 1 gün sagardim ben gögusumu
Annelik bu yüzden kutsal işte hem doğuruyorz hem büyütüyorz ne mutlu bize biz kadinlara gerçekten anne olabilen kadinlara..Ben de inşallah Rabbim kısmet ederse sizin gectiginiz yollardan geçeceğim ama şunu anladım ki hayatta en güzel şey anne olmak bunu yazisinizdan bile anladım ne kadar mutlu olduğunuzu ne mutlu size herkes anne oluyor ama fedakâr anne olamıyor siz o annelerdensiniz bunu anladım benim ilk olacak çok heyecanlıyım geceleri fazla uyuyamiyorum :)
Benim henüz belli değil yeni öğrendim sanırım 5 haftalik daha Dr a gitcem net sonuç almak için bekliyorum bende silemem sanırım ay iple çekiyorum ya inşallah kolay geçer çok saolun :)Öyle bişey ki telefonun hafızası doluyor fotoğrafları pcye atıyorsun ama hala silmeye kiyamiyorsun telefondan sanki kötü bişey yapiyormussun gibi hissettiriyor :) Allah en kolay doğumu versin size inşallah diyeyim. Kız mı erkek mi bu arada kaçıncı hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?