40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı öğrendim.

Ne kadar güzel yorum yapmışsınız gerçekten tüm içtenliğimle katılıyorum size . İnsanlar asla empati yapmadan boş yorum yapmaya çok hevesli . Kınadığıyla sınanmadan ölmezmiş kimse. Neyse .
Teşekkür ederim..ben de anneyim. Şimdi şu aklımla dönsem ilk doğum yaptığım güne ve o esnada çocuğumun babası beş kadınla birden düşüp kalksa, kapımı çeker, çocuğuma bırakırım kendimi. Eşşek kadar adamları kucağımızda bebekle, taze dikişlerimizle, lohusa yatağımızdan yola getirmekle uğraşamayız. Medet umdukları şırfıntılardan bulsunlar belalarını…

Şimdilik sakin olmaya çalış bebeğine odaklan. Eşine tavrını koy ama bebeği de bolca ona verip dinlen. Onun hiçbir işine müdahil olma yemegi çamaşırı vs vs. Biraz zaman geçince sakin kafayla düşünürsün.

Hastaneden çıkınca annenize geçin zaten yeni doğan dönemi tantanayla geçen bir süre
İnsan kendi doğum yorgunluğundan bebeğin ihtiyaçlarından başka bir şeyi düşünemiyor gözü eşini görmüyor, bu sürede eşinizi görmemeye ayrı zaman geçirmeye alışırsınız, sonra boşanma davanı açarsınız.
annesine gecmesin bence, kocasi da baksin cocuga. bosluga dusmek neymis gorsun. isten gelince versin eline cocugu baksin adam gibi. konu sahibesi de en azindan bu surecte ayrilacaksa hem kanit toplar hem de cocuk en azindan buyumus olur. gecen sene esim isten gelince veriyordum cocugu eline bakiyordu ben dinleniyordum. gece de hic acimadim saatlerce o da uyumayip cocuga bakti.ko u sahibinin kocasi da dogru duzgun kocalik yapamamis bari babalik yapsin en azindan bosanana kadar

Bebeğinizi kucağınıza aldığınıza göre artık ne kadar güçlü olduğunuzu farketmişsinizdir. Doğum yapacak olmanın verdiği (sizin zannettiğin) çaresizlik kısa süre sonra bitecek. O zaman ne yapmak istediğinize karar verin. Bu ruhsal durumda ne kadar inanırsınız bilmiyorum ama bir kere aldatan maalesef akıllanmıyor. Aldatan insan affedilmez, eğer affedecekseniz de bu olayı sürekli yüzüne vurmayacak kadar geride bırakmanız gerek. Yoksa hayat hem size hem ona zindan olur ve evliliğiniz cehenneme döner.
Bebeğinizle sağlıklı mutlu ömrünüz olsun

40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Şimdilik sakin ol güzelce doğumunu yap sonra lohusalık falan bi yere gitme bence şimdilik bebeğin birazcık büyüsün sen biraz toparlan o sıradada sakince düşün hangi kararı vereceğine herşeyi tart biç en doğru kararı ver Üzme kendini bu dönemde bebeğini ve kendini düşün onların canı cehenneme hamile karısını aldatan onunla konuşan görüşen hepsi haysiyetsiz hepsinin canı cehenneme lütfen kocanıda sevme artık

Arkadaşlar iyi misiniz?
Doğuma girmek üzere olan ve şu dakikalarda lohusalığının ilk saatlerini yaşayan birine ne biçim tavsiyeler verilmiş.
Bakın, konu her ne olursa olsun, sonuç mutlak boşanma bile olsa, her türlü ciddi adım sakinken atılır, sağlıklı olanı budur.
Kadın hayatının en hassas saatlerini yaşıyor, burda gelmiş ima ile laf çarpanlar, iddialı laflar edenler…
Yahu kadının yalnızca desteğe ihtiyacı var, yalnızca anlaşılmaya, durum hassas, doğum yapıyor, cidden bu kadar kapalı mı basiretiniz?
Hayır duanız, teselliniz, temenniniz varsa yazın, değilse lütfen sessiz kalın.

Sevgili konu sahibi, bebeğin hoş gelmiş, inan sizi hiç tanımasam da, kızınla sana sıkı sıkı sarılıyorum. Her bebek dünyaya huzurla adım atmayı hak eder, her anne de huzurla ona eşlik etmeyi.
Şimdi lütfen, ikiniz dışında herkesi ve her şeyi, kalp dışarı edin. Kapı dışarı edin diyemiyorum arkadaşım, onu da zamanı gelince düşünürsün ama kalbinde başkalarının pis adımlarıyla gezinmesine izin verme, bebeğine tutun. Siz bunu başarırsınız, anne kız. Çocuğuna böyle bir doğum günü reva gören bir adama sen gereken cevabı vereceksin, ama hiç acele etme. Bugün senin ve yavrunun günü. Bırak, eş müsveddesi ne b.k yerse yesin, ne kadar alçalacaksa alçalsın. O onun tercihi, böyle bir baba olmayı reva görmüş kendine, çocuğunu böyle bir kara leke ile karşılamayı.
Konu sen ve bebeğinin dışında, tamamen o adama ait, pisliği üzerinize almayın, bırak pisliğinde boğulsun.
Vakti gelince kesersin faturasını.
Ama şu günleri gölgede bırakmasın, densizin uçkuru.
Kızınla musmutlu olun.
Desteğe ihtiyaç duyarsan lütfen özelden ulaş.
Sevgilerimle💛
Aynen içimden geçenleri yazmışsınız, yüreğinize sağlık :KK200:

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınız.
Şu an bir şey yapabilecek durumda değilsiniz yapmayın da zaten..
Bir şey düşünmeye de kendinizi zorlamayın.
Sadece kendinize ve bebeğinize odaklanın, lohusalık sürecini atlatıp anneliğe alıştıktan sonra ne yapmak istediğinize karar verirsiniz.
Bir arkadaşın dediği gibi bu pislik kocanızın ve sizi şu günlerinizde kirletmesine müsaade etmeyin.
Kim ne derse desin olabildiği kadar şuan bunu düşünmemeye ve çocuğunuza odaklanmaya çalışın.
Eşinizle hesaplaşmayı daha sonra yapabilirsiniz, kafanız sakinleştiğinde selametle bir karar verebilirsiniz hiç acelesi yok.

Yavrunuzla size sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hayat diliyorum.

Back
X