• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı öğrendim.

Her suratına baktıgında, her eline telefonu aldığında, eve geç girdiğinde şüpheleneceksin her yaptığı şeyin altında başka şeyler arayacaksın şüphe büyüyecek kıskançlık ve kavgalar olmaya başlayacak ve gelsin şiddet sonunda karşı taraf isteyecek ayrılmayı o yuzden şuan için doğru olan sağlıcakla çoçuğunu kucağına al bizi de habersiz bırakma.​

Kendını toparla bebek için çok üzülmemek için elinden geldiği kadar meşgul ol sütün kesilmesin, sonrasında hayatın için bi plan kur muhakak​

Bu bi ömür idare edilecek bir şey değil. Evet insan her şeye katlanır. Maddi zorluk olur hastalık olur. Evet bunlara katlanılır. Ama eşini seven bir kadın ihanete katlanamaz. Müge anlının bi sözü vardı ölümden sonra ikinci bir ölüm ihanet diye. Gerçekten ölüm acısı gibi. Allah kimseye yaşatmasın.
Yaşatmasın tabii, ben direk boşanırım mesela ama herkes boşanmıyor işte. Napalim boşanacaksın diye gırtlağına mi çökelim insanların? Konu sahibi de boşanma taraftarı değil yanlış anlamadiysam. Bana göre 6 ay içinde aldatmayı ispat edip iyi şartlarda boşansın ama boşanmayacak. Öznel düşünmemek gerek, burda bile aldatilip boşanmayan bir sürü kadının konularını okuyoruz. Demek ki senin benim idare edemeyeceğimiz konular bazıları için idare edilebilir şeyler. Herkes nasıl mutlu olacaksa öyle yaşamalı bu durumda.

Evladın Dünyaya gelene kadar gerekirse yüreğine taş bas , Kan kusup kızılçık şerbeti içtim de. Yavrun dünyaya gelince ise ne gerekiyorsa onu yap canım. Üzüldüm adına.

ya ostimde bir usta az para almıyor ki

valla üniversite bitirmiş muhasebedeki vs. kızların 2-3 katını alıyorlardı
iyi usta zaten çok daha fazlasını alır. + şehir dışında işe götürmek için her şeyini ödemek zorundasın adamın tıraş bıçağından sigarasına. akşam iyi yerlere götürmek zorundasın.

neyse işte ben işim gereği ekiplerle birebir çalışıyordum ve bir yerden sonra biraz da konuşkan ve erkek muhabbetine yatkın olduğum için çözülüyorlardı bakıyordum en sümsük sünepe diyeceğim abilerden en ağır abi patronlara kadar neredeyse hepsinin metresi, + geçici manitası var, evde de karısı çocuk bakıyor....

ya sürekli kavga edeni de vardı mesela eşiyle. cep telefonunda bile sürekli kavga ederlerdi.

ama boşanıyorlar mıydı dersen yok. ben aslında hikayenin kadın tarafını daha az biliyorum, bir şekilde bu evlilikler devam ediyor mu ediyor... bilmiyor mu dersen sanmıyorum, ben 3 ay çalıştığım adamları öğreniyorsam 15 yıllık karısı nasıl bilmiyor olabilir.

evet genelde karıları işyeri ortamını bilmiyor. muhabbetleri bilmiyor. erkekler birbirini ele vermiyor. ama. cep telefonları kredi kartı dökümleri, vs vs. illa bilirler.
Buna o kadar katılıyorum ki.
Buradaki kadınların çoğu sadece plaza erkeklerinin ya da zengin erkeklerin aldatacağını düşünüyor ama öyle değil.
Asgariden bir tık fazla alan montaj elemanı da aldatıyor depo sorumlusu da.
Ve aynen hiçbiri boşanmayı düşünmüyor.
Ben çoğunun eşlerinin bilmeyi de geçtim hissettiklerinden bile emin değilim ama🤷🏻‍♀️

40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Ailenizi arayın gelmeyecekler mi doğuma

Nefret edemeyeceğim kadar sevmek mi ?
Niye ki ?
İnsan kendi doğurduğu çocuğundan bile hayırsız, pislik bir insan olunca bile nefret edebiliyorken kocam kim köpek ?
Valla çok da güzel nefret ediyorsunuz, kendi başıma gelmiş gibi üzülüp üstelik eşleriyle değil de kendileriyle çocukluk arkadaşı olduğum 2 adamdan nefret etmiştim, çok şükür ki eşleri boşandı kurtuldular.

40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Lohusa olacaksınız sizi üzmek istemiyorum yorumumla. Ama açıkçası her şeyi ortada

Merhaba durumunuz nasıl merak ettim inşallah çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alın anneniz yanınıza gelsin ve eşiniz annesine gitsin lohusalık bitene kadar anneniz yanınızda olsun sonra ne yapmanız gerektiğine karar verirsiniz

Bu kadar asarım keserim, boşanırım yorumları bana hiç inandırıcı gelmiyor. İşi/birikimi olmayan, ailesi arkasında maddi-manevi durmayan kimse kolay kolay boşanamaz. Klavyeden yazmak kolay. Konu sahibinin durumunun olmadığı ortada, keşke bildiğini çaktırmasaydı. Çünkü kocası artık hatasının gözardı edileceğini biliyor.

Konu sahibi siz artık bebeğiniz 3-5 aylık olunca annelerden birine veya bir bakıcıya emanet edip işe başlayın. İşiniz, birikiminiz olsun, ileride bu sıkıntılı durum devam ederse b planınızı hazırlayın. Hayırlı, sağlıklı doğumlarınız olsun.

Arkadaşlar iyi misiniz?
Doğuma girmek üzere olan ve şu dakikalarda lohusalığının ilk saatlerini yaşayan birine ne biçim tavsiyeler verilmiş.
Bakın, konu her ne olursa olsun, sonuç mutlak boşanma bile olsa, her türlü ciddi adım sakinken atılır, sağlıklı olanı budur.
Kadın hayatının en hassas saatlerini yaşıyor, burda gelmiş ima ile laf çarpanlar, iddialı laflar edenler…
Yahu kadının yalnızca desteğe ihtiyacı var, yalnızca anlaşılmaya, durum hassas, doğum yapıyor, cidden bu kadar kapalı mı basiretiniz?
Hayır duanız, teselliniz, temenniniz varsa yazın, değilse lütfen sessiz kalın.

Sevgili konu sahibi, bebeğin hoş gelmiş, inan sizi hiç tanımasam da, kızınla sana sıkı sıkı sarılıyorum. Her bebek dünyaya huzurla adım atmayı hak eder, her anne de huzurla ona eşlik etmeyi.
Şimdi lütfen, ikiniz dışında herkesi ve her şeyi, kalp dışarı edin. Kapı dışarı edin diyemiyorum arkadaşım, onu da zamanı gelince düşünürsün ama kalbinde başkalarının pis adımlarıyla gezinmesine izin verme, bebeğine tutun. Siz bunu başarırsınız, anne kız. Çocuğuna böyle bir doğum günü reva gören bir adama sen gereken cevabı vereceksin, ama hiç acele etme. Bugün senin ve yavrunun günü. Bırak, eş müsveddesi ne b.k yerse yesin, ne kadar alçalacaksa alçalsın. O onun tercihi, böyle bir baba olmayı reva görmüş kendine, çocuğunu böyle bir kara leke ile karşılamayı.
Konu sen ve bebeğinin dışında, tamamen o adama ait, pisliği üzerinize almayın, bırak pisliğinde boğulsun.
Vakti gelince kesersin faturasını.
Ama şu günleri gölgede bırakmasın, densizin uçkuru.
Kızınla musmutlu olun.
Desteğe ihtiyaç duyarsan lütfen özelden ulaş.
Sevgilerimle💛

Merhaba durumunuz nasıl merak ettim inşallah çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alın anneniz yanınıza gelsin ve eşiniz annesine gitsin lohusalık bitene kadar anneniz yanınızda olsun sonra ne yapmanız gerektiğine karar verirsiniz
Bebeğimi sağlıcakla kucağıma aldım çok şükür.
Diğer mesele askıda bekliyor.

Arkadaşlar iyi misiniz?
Doğuma girmek üzere olan ve şu dakikalarda lohusalığının ilk saatlerini yaşayan birine ne biçim tavsiyeler verilmiş.
Bakın, konu her ne olursa olsun, sonuç mutlak boşanma bile olsa, her türlü ciddi adım sakinken atılır, sağlıklı olanı budur.
Kadın hayatının en hassas saatlerini yaşıyor, burda gelmiş ima ile laf çarpanlar, iddialı laflar edenler…
Yahu kadının yalnızca desteğe ihtiyacı var, yalnızca anlaşılmaya, durum hassas, doğum yapıyor, cidden bu kadar kapalı mı basiretiniz?

Sevgili konu sahibi, bebeğin hoş gelmiş, inan sizi hiç tanımasam da, kızınla sana sıkı sıkı sarılıyorum. Her bebek dünyaya huzurla adım atmayı hak eder, her anne de huzurla ona eşlik etmeyi.
Şimdi lütfen, ikiniz dışında herkesi ve her şeyi, kalp dışarı edin. Kapı dışarı edin diyemiyorum arkadaşım, onu da zamanı gelince düşünürsün ama kalbinde başkalarının pis adımlarıyla gezinmesine izin verme, bebeğine tutun. Siz bunu başarırsınız, anne kız. Çocuğuna böyle bir doğum günü reva gören bir adama sen gereken cevabı vereceksin, ama hiç acele etme. Bugün senin ve yavrunun günü. Bırak, eş müsveddesi ne b.k yerse yesin, ne kadar alçalacaksa alçalsın. O onun tercihi, böyle bir baba olmayı reva görmüş kendine, çocuğunu böyle bir kara leke ile karşılamayı.
Konu sen ve bebeğinin dışında, tamamen o adama ait, pisliği üzerinize almayın, bırak pisliğinde boğulsun.
Kızınla musmutlu olun.
Sevgilerimle💛
Mesajın içime su serpti. Sadece çaresizce anlatacak birini aramıştım. Çok teşekkür ederim. Sonunda bir karar vereceğim.

Benim gözümde dayak, kumar vs. bile bundan iyi. Asla tahammül edebileceğim, ikinci şans verebileceğim bir şey değil. Çünkü dediğim gibi o şansı verince de düzelmeyecek. Nasılsa affediyor kafasıyla tekrar yapacak.
Margaret aldatmayı bende affetmem ama çevremde gördüm ve burda neleri neleri okuduk, okuyoruz. Ayrılmak istemeyen insana ne diyebiliriz ki? Bazı insanlar korkak oluyor, hayatındaki kişi ne yaparsa yapsın bırakamıyor işte.

Arkadaşlar iyi misiniz?

Kızınla musmutlu olun.
Sevgilerimle💛
Ne kadar güzel yorum yapmışsınız gerçekten tüm içtenliğimle katılıyorum size . İnsanlar asla empati yapmadan boş yorum yapmaya çok hevesli . Kınadığıyla sınanmadan ölmezmiş kimse. Neyse .

Margaret aldatmayı bende affetmem ama çevremde gördüm ve burda neleri neleri okuduk, okuyoruz. Ayrılmak istemeyen insana ne diyebiliriz ki? Bazı insanlar korkak oluyor, hayatındaki kişi ne yaparsa yapsın bırakamıyor işte.
Korkaklıktan ziyade imkanlar da kadın için elverişli değil ki hiç. Boşansa sürünecek diye çekiyorlar işte. 😐

Hamile, üstelik de doğuma girmek üzere olan bir kadına nasıl yumuşatılarak anlatılır bilmiyorum ama bu affedilecek bir şey değil. Boşanırım demek bana kolay. Hem başıma gelmediğini düşünüyorum, hem de arkamda kapı gibi ailem, iyi bir gelirim var. 5 çocukla bile hiç korkmadan donuna kadar alır, kapının önüne koyarım.

Önce evladınızı kucağınıza sağlıkla alın. Eğer aile desteği ve maddi imkan varsa postalayın gitsin. Çünkü bu adam affedilirse iflah olmaz. Bilip de sessiz kalmanızın rahatlığıyla yapmaya, yaparken vicdan azabı bile duymamaya, kendini haklı bulmaya devam eder.

Back
X