40.haftasını doldurup doğum yapmayanlar....

magnezyumu kes mutlaka, magnezyum kasılmaları engeller. sunni sancı da alma derim. hatta o dr. u değiş bence hafiften sezaryene yol yapmış, ne demek 10 gün içinde? Amerika'da 10. ay gebeliği diye bir kavram var. 42. haftada doğuranlar yani. Çok normal karşılanıyor oralarda ama bizde doktorlar hemen alalım taraftarı. Aman diyeyim sakın doktorun galeyanına gelme. Senin normal doğurmak istemene değer verseydi ya da işinin ehli olsaydı magnezyumu kesmen gerektiğini sana söylerdi. Sancılarının kendiliğinden gelmesini bekle. Sunni sancıyı kabul etme. Senin ve bebeğin için yaratılan sisteme güven. Sezaryeni de kabul etme. Son anda kandırabilirler, bebeğin zor durumda diye.Gerekirse kendilerini Sağlık Bakanlığı'na şikayet edebileceğini, hatta bir basın kuruluşunda tanıdığın olduğunu söyle, eğer seni zorla sezaryene almaya kalkarlarsa bunları söyle. Çünkü maalesef hep böyle kandırılıyoruzzzzzzzzzzzz.

sezaryen çılgınlığından vazgeçmedikçe almasınlar Türkiye'yi AB'ye.

herkez icin bu gecerli degil tabi.burda benim komsuma doktorlar dediki catin acilmamis günüde 10 gün gecmis.normal dogum yapamazsin demisler buda tutdurmus hayir normal dogum o daha iyi diye.simdi cocugu 5 yasinda ve sakat.anne rahminden hemen cikamayip oksijensiz kaldigi icin beyine giden damarlar tikanmis.cocugu herseyi hissedebiliyor ama katien yürüyemiyor,konusamaiyor,yiyemiyor.doktorunuz diyorsaki sezeryan lazim yapin arkadaslar.tabi senin herseyin mükemmel tutdurmayin sezeryan istiyorum diye.doktorunuzu dinleyin bu örneklerden olmayin.ben cok üzüldüm arkadasima.cocuguna baktikca vijdan azabi cekiyor keske sezeryan olsaydim. diyor

arkadasım doktorunu ıyı sec ve de guven bızım konusmalarımız bellı bır yere kadar senı etkılesın ama kararı kendın ver ben ıkıncı kızımı 42 haftanın bıttıgı gun sunı sancı ıle dogurdum yanı ben bekledımde bekledım ama gelmedı 42 hf dolunca buyuk doguma gıttım suyumun asırı azaldıgı ıcın sunı sancı verdıler ve dogurdum hakkında hayırlısı neyse o olsun

arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim.bu konuyu açtıktan 1 gün sonra 40+5 te geldi nazlı kızım çok şükür...herşey çok çabuk oldu.saat 4:30 da sancılarım sıklaşınca eşimi uyandırdım sabah 5:30 da hastanedeydik tam açıklık dediler ve 6:15 te meleğim kollarımdaydı.ben bile bu kadar hızlı ilerlemesine şaşırdım.doktorum bile zor yetişti doğuma bebek geirken acele acele eldivenlerini giyiyordu.meleğime doyasıya baktım hemşireler onu hazırlarken.Allahım ne muhteşem birşey bir kez daha anne oldum süper bir duygu.rabbim herkese nasip etsin...
ilk doğumum çok zordu çok acı çektim bu da mükafatım oldu herhalde.normal doğum diyorum başka da birşey demiyorum.şu anda hiç doğum yapmamış gibiyim...

Böyle kolay doğumları okudukça birden doğuruveresim geliyorrrrr :lepi:

sezaryen çılgınlığından vazgeçmedikçe almasınlar Türkiye'yi AB'ye.

kesinlikle katılıyorum arkadaşımmmm! :lepi:yurt dışında bebek ters de dursa önce normal doğum deneniyor son çare sezeryan. bende normal doğuma yönlendirecek doktoru çok aradım ve buldum. inşallah normal doğumla bebeğimi kucağıma alıcam.

allah analı babalı büyütsün arkadaşım. tebrikler!
a.s.

rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin darısı bizlerin ve tüm bekleyen arkadaşlarımızn başına hayırlısıyla

silver5 senin adına çok sevindim.tebrikler cnm.peki bukadar kolay doğum yapmanın sebepleri varmı cnm.mesala yürüyüş egzersiz falan yapmışmıydın.peki bebiş kaç kilo doğdu kesi dikiş çok oldumu anlatsana biraz.normal doğum için biraz daha yüreklendim inan.

canım doğumun kolay olmasının en önemli nedeni ikinci doğumum olması.doktorum da öyle dedi.aksine ne yürüyüş ne egzersiz yaptım.halbuki ilk doğumumda çok düzenli yürüyüş yapmıştım ama ilki zordu.buna rağmen yine normal doğum istedim.demekki dayanılmayacak bir acı değil.üstelik doğumun ertesi günü ayaktasınız ve kendi işinizi görecek durumdasınız.kesinlikle normal doğumu tercih edin arkadaşlar.6 gün oldu göbek falan kalmadı.bebişim 3.550gr doğdu.kesi çokmu dediğimde fazla değil dedi doktorum.herkese kolay doğumlar diliyorum...

yaaa benim ilk doğumum olcak 35 haftalık.çok heyecanlanıyorum.artık vakit hiç geçmemeye başladı.34 haftalıkken bebeğim 2350 gr dı.doktor da normal dedi.artık 4 gözle doğumu bekliyorumm

işte sorun aslında ne biliyor musunuz? doktorların yarattığı güvensizlik ve güvenmemekte de sonuna kadar haklı hamile kadın. o kadar çok kandırılma hikayesi duyuyoruz ki, gerçekten güvenebilecek bir doktor bulmak mesele.

çok sevindim... ne mutlu size... sağlık ve hayırlı bir ömür dilerim bebeğinize ve size ve ailenize tabi ki :)

inşallah. çok aramadan bulunmuyor gerçekten de...

yaaa benim ilk doğumum olcak 35 haftalık.çok heyecanlanıyorum.artık vakit hiç geçmemeye başladı.34 haftalıkken bebeğim 2350 gr dı.doktor da normal dedi.artık 4 gözle doğumu bekliyorumm

isminize çok güldüm :) elevit demek :) hayırlı sağlıklı kolay bir doğum dilerim.

ben de 39+4 oldum bugün. sancılarımın gelmesini bekliyorum ama hala gelmiyor ve strese girdi ailecek. normal doğum olsun istiyorum ve bebiiş içeride kilo alıyor. en son 3500 dü. normal doğum yapamamaktan korkuyorum. hafif sancılarım oluyor ama geçiyor. acab bu sancılar doğumun yaklaştığını gösterir mi?

napıyımm hamileliğimin başından berii elevit diyee vitamin hapı var onu içmekten yoruldumm onun için nickimi elevit koydum

5 gün kaldı 40.ın dolmasına bakalım bizimki ne zaman teşrif edecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…