bende 38+4 deyım 10 gun ıcınde dogum olmazsa sunı sancıyla normal dogumu denıycez dedı doktorum ama bole olunca normal olma olasılıgı dusuyor, sezeryan olma olasaılıgı artıyor dedı. kokrktum bendesezeryan ıstemıyorummm (( pekı arkadaslar acaba 42ye kadar beklenmesı gerekmez mı?? bırde magnezyum ıcıyorum hala, acaba o mu engellıyor sancı gelmesını?? dogum olayı olaana kadar devam ettınız mı magnezyuma??
yuhhhh one yaaa.türkiyemi cok seviyorum arkadaslar ama insanlara acimasiz davraniyorlar.ben burda hicbirsekilde para ödemedim.sigortam var diye.bune yaa kim verebilirki bu parayi.bide üstüne devletten ebe istiyorsun 10 gün boyunca hergün 2 saat olmak üzere geliyor.senin dikisli yerini pansuman yapiyor.cocuguna nasil emzireceksin,nasil bakacaksin herseyi ögretiyor.banyo yapamiyorsun diyelim o seni banyo yaptiriyor.küvete su dolduruyor dikis yaran daha cabuk gecsin diye icine ilac atiyor,o suyun icine otutturuyor seni.resmen herseyi ögretiyor kadin.bunu gördümya burda insan oldugumu hatirlattilar bana.ülkemizin umrunda degil.avrupa birligine girmek istiyorsa türkiye milletten para almayi kesmeli.vergi almaya baklmali.burda izledigin televizyonun vergisini bile veriyorsun.6 ayda 50 euro aliyorlar.onlar milleti sömürdükce avrupanin kapisindan giremezler.valla cok üzülüyorum.
cnm ne güzel 13 14 kilo bile ideal.bende 15le falan bitirebilecem gibi görünüyor.5 haftam kaldı benimde.3800 üdoğurmak zor olmadımı cnm maşallah sana.ben 3,5 ğu geçerse sezeryan istiycem gaiba.biraz anlatsana.akannehir
arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim.bu konuyu açtıktan 1 gün sonra 40+5 te geldi nazlı kızım çok şükür...herşey çok çabuk oldu.saat 4:30 da sancılarım sıklaşınca eşimi uyandırdım sabah 5:30 da hastanedeydik tam açıklık dediler ve 6:15 te meleğim kollarımdaydı.ben bile bu kadar hızlı ilerlemesine şaşırdım.doktorum bile zor yetişti doğuma bebek geirken acele acele eldivenlerini giyiyordu.meleğime doyasıya baktım hemşireler onu hazırlarken.Allahım ne muhteşem birşey bir kez daha anne oldum süper bir duygu.rabbim herkese nasip etsin...
ilk doğumum çok zordu çok acı çektim bu da mükafatım oldu herhalde.normal doğum diyorum başka da birşey demiyorum.şu anda hiç doğum yapmamış gibiyim...
sezaryen çılgınlığından vazgeçmedikçe almasınlar Türkiye'yi AB'ye.
arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim.bu konuyu açtıktan 1 gün sonra 40+5 te geldi nazlı kızım çok şükür...herşey çok çabuk oldu.saat 4:30 da sancılarım sıklaşınca eşimi uyandırdım sabah 5:30 da hastanedeydik tam açıklık dediler ve 6:15 te meleğim kollarımdaydı.ben bile bu kadar hızlı ilerlemesine şaşırdım.doktorum bile zor yetişti doğuma bebek geirken acele acele eldivenlerini giyiyordu.meleğime doyasıya baktım hemşireler onu hazırlarken.Allahım ne muhteşem birşey bir kez daha anne oldum süper bir duygu.rabbim herkese nasip etsin...
ilk doğumum çok zordu çok acı çektim bu da mükafatım oldu herhalde.normal doğum diyorum başka da birşey demiyorum.şu anda hiç doğum yapmamış gibiyim...
herkez icin bu gecerli degil tabi.burda benim komsuma doktorlar dediki catin acilmamis günüde 10 gün gecmis.normal dogum yapamazsin demisler buda tutdurmus hayir normal dogum o daha iyi diye.simdi cocugu 5 yasinda ve sakat.anne rahminden hemen cikamayip oksijensiz kaldigi icin beyine giden damarlar tikanmis.cocugu herseyi hissedebiliyor ama katien yürüyemiyor,konusamaiyor,yiyemiyor.doktorunuz diyorsaki sezeryan lazim yapin arkadaslar.tabi senin herseyin mükemmel tutdurmayin sezeryan istiyorum diye.doktorunuzu dinleyin bu örneklerden olmayin.ben cok üzüldüm arkadasima.cocuguna baktikca vijdan azabi cekiyor keske sezeryan olsaydim. diyor
kesinlikle katılıyorum arkadaşımmmm! :lepi:yurt dışında bebek ters de dursa önce normal doğum deneniyor son çare sezeryan. bende normal doğuma yönlendirecek doktoru çok aradım ve buldum. inşallah normal doğumla bebeğimi kucağıma alıcam.
allah analı babalı büyütsün arkadaşım. tebrikler!a.s.
yaaa benim ilk doğumum olcak 35 haftalık.çok heyecanlanıyorum.artık vakit hiç geçmemeye başladı.34 haftalıkken bebeğim 2350 gr dı.doktor da normal dedi.artık 4 gözle doğumu bekliyorumm
işte sorun aslında ne biliyor musunuz? doktorların yarattığı güvensizlik ve güvenmemekte de sonuna kadar haklı hamile kadın. o kadar çok kandırılma hikayesi duyuyoruz ki, gerçekten güvenebilecek bir doktor bulmak mesele.
çok sevindim... ne mutlu size... sağlık ve hayırlı bir ömür dilerim bebeğinize ve size ve ailenize tabi ki :)
inşallah. çok aramadan bulunmuyor gerçekten de...
isminize çok güldüm :) elevit demek :) hayırlı sağlıklı kolay bir doğum dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?