40 haftaya 5 hafta kala...

slm anne adaylarıı tamda 40. haftamdayım:) artık beklıorum catı muyenemde yapıldı we son anda bı aksılık cıkmazsa ınsallah normal dogum olacak.. esımle aram cok ıyı anlayıslı askım saolsun. hamılelık boyunca 10 kılo aldım ama zaten kılolu hamıle kaldıgım ıcın bu bıle bıraz fazla ınsallah guzel haberlerımıde paylasırım sızlerlee sımdıden kolay dogumlar dılıyorum...

slm anne adaylarıı tamda 40. haftamdayım:) artık beklıorum catı muyenemde yapıldı we son anda bı aksılık cıkmazsa ınsallah normal dogum olacak.. esımle aram cok ıyı anlayıslı askım saolsun. hamılelık boyunca 10 kılo aldım ama zaten kılolu hamıle kaldıgım ıcın bu bıle bıraz fazla ınsallah guzel haberlerımıde paylasırım sızlerlee sımdıden kolay dogumlar dılıyorum...

cnmmm geldi mi bebeğin dünyaya?
darısı tüm isteyenlere ve bekleyenlere olsun inş...

25. haftamdayım ama artık rahat eğilip kalkamıyorum. Elektrik süpürgesi, vileda falan yapmak kabus gibi oldu... Çok yorgun hissettiğimde eşim yardımcı oluyor temizliğe, sağolsun... Sıcakta ocağın başında yemek yaparken bazen tansiyonum düşüyor ama yine de o konuda pek bir sıkıntım yok.. Geceleri 2-3 defa tuvalete kalkıyorum ve uykuya dalmakta bu aralar daha çok zorlanıyorum özellikle de sıcak bastığı için.. Genel olarak her şey gözümde büyümeye, zor gelmeye başladı, zorlanıyorum çünkü ayakta fazla kalınca...
25. haftamda 7 kilo almış haldeyim. Normal kiloyla hamile kalmıştım. 62'den 69'a çıktım.
Hamileliğin başından beri çeşitli enfeksiyonlardan kurtulamadım. İnşallah doğumdan sonra hepsi geçecek...
Bebek mideme baskı yapıyor, fazla yemek yiyemez oldum, hemen doluyor midem ve hazmedene kadar nefes almakta güçlük çekiyorum.
Her akşam serinlikte ortalama 1 saat yürüyüş yapıyorduk ancak evimiz 5.kat olduğu için 5 kat inip çıkmak artık çok zor geliyor... Bu aralar ihmal ettim yürüyüşü. Onun dışında bir egzersiz uygulamıyorum...
Eşimle aramız gebelikten önce iyiydi, hala da aynı, hatta sanki bebiş büyüdükçe daha bile iyi oluyor gibi hissediyorum ben...
Aklıma gelenler bunlar :)

25. haftamdayım ama artık rahat eğilip kalkamıyorum. Elektrik süpürgesi, vileda falan yapmak kabus gibi oldu... Çok yorgun hissettiğimde eşim yardımcı oluyor temizliğe, sağolsun... Sıcakta ocağın başında yemek yaparken bazen tansiyonum düşüyor ama yine de o konuda pek bir sıkıntım yok.. Geceleri 2-3 defa tuvalete kalkıyorum ve uykuya dalmakta bu aralar daha çok zorlanıyorum özellikle de sıcak bastığı için.. Genel olarak her şey gözümde büyümeye, zor gelmeye başladı, zorlanıyorum çünkü ayakta fazla kalınca...
25. haftamda 7 kilo almış haldeyim. Normal kiloyla hamile kalmıştım. 62'den 69'a çıktım.
Hamileliğin başından beri çeşitli enfeksiyonlardan kurtulamadım. İnşallah doğumdan sonra hepsi geçecek...
Bebek mideme baskı yapıyor, fazla yemek yiyemez oldum, hemen doluyor midem ve hazmedene kadar nefes almakta güçlük çekiyorum.
Her akşam serinlikte ortalama 1 saat yürüyüş yapıyorduk ancak evimiz 5.kat olduğu için 5 kat inip çıkmak artık çok zor geliyor... Bu aralar ihmal ettim yürüyüşü. Onun dışında bir egzersiz uygulamıyorum...
Eşimle aramız gebelikten önce iyiydi, hala da aynı, hatta sanki bebiş büyüdükçe daha bile iyi oluyor gibi hissediyorum ben...
Aklıma gelenler bunlar :)

cnm yaa çok erken başlamışsın yorulmalara, sıcak basmalarına, herşey gözünde büyümelere...
ben senin haftandayken çok hareketliydim, ev süpür sil, cam bile silmişliğim vardır yani :)
34.haftadan itibaren başladı hantallık ben de :(
nefes almakta zorlanıyorum şimdi.
evim seninki gibi 5.katta, 2 hafta önce ikişer ikişer merdivenleri çıkan bendim ama şimdi 2 kat çıkıyorum amannnn Allahımmm, kilolular nasıl yaşıyor rahat :(((
61 ile hamile kaldım 81 kiloyum...
sıcak basmaları dayanılmaz halde.
geceleri uykuya dalmak çok zor artık.
mideme baskıyı son 3 haftadır hissediyorum, senin çoook erken başlamış, Allah yardımcın olsun bundan sonrasına...

herkese selam hamişler.bende 38. haftadayım.yarın kontrolüm var.çatı muaynesi yapacakmı doktorum bilmiyorum.biraz tırsıyorum ama çoğu kişi acı vermediğini yazmış.bakalım görücez.sıcaklar fena bastırdı oturduğum yerde oturamıyorum uykular zaten zorbela.neyseki az kaldı.aşağı yukarı hepimizin doğum zamanı aynı.benim sat a göre 5 ağustos.inşallah doğumumda hayırlısyla normal olur.haberlerinizi bekliyorum.

40 a 5 kalanlara tavsiye :)
bırakın işi gücü bol bol gezin ve en önemlisi uyuyabildiğiniz kadar uyuyun.
Eşinizle bol bol vakit geçirin.
Eski düzene girene kadar biraz enerji depolamaya ihiyaç var çünkü :)
elinizden geldiğince sakin olun bu zamanları en güzel şekılde geçirin
herkeste tabiki olmuyo ama dogumdan sonra bi düzene girene kadar ki süreç stresli olabiliyo :)

Allah hepinize sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin

Back
X