40 haftaya yaklasanlar nasil dogum başladi

nurimomo

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
1.074
539
323
Mrb kizlar ben 39+4 deyim carsamba gunum doluyo artik 40 haftaya giricem ama sanci veya baska bi durum yok budurumda gunun gecince nasil baslatiyorlar dogumu birde bebek 3800 sizce normal dogum cokzor olurmu cesaret etmelimiyim yoksa sezeryan dahami uygun bilemedim

ilk kızımda 40 haftanın tam bittiği gün kontrole gittim. iki santim açıklık ve sancim cıktı nst de suni sancıyla doğum yaptım küçük kizim da 39 +6 da kendi sancimla doğum yaptım.
duş yürüyüş merdiven inip çıkma ve bazı hareketler doğumu tetikliyor internetten araştırabilirsiniz.
benim büyük kızıma 3600 demişti doğumdan bir hafta önce küçüğe de yine aynı biri 3000 doğdu biri 3260. ultrason yaniltabiliyor

Cnm suan altima baski var alt tarafim aciyo ama sanci gibi bisey yok nadir adet agrisi gibi hafif bisey geliyo gidiyo beni bekletirlermi acaba yoksa dogum baslatirlarmi acaba busefer gittigimde 39+5 olucak

Cnm suan altima baski var alt tarafim aciyo ama sanci gibi bisey yok nadir adet agrisi gibi hafif bisey geliyo gidiyo beni bekletirlermi acaba yoksa dogum baslatirlarmi acaba busefer gittigimde 39+5 olucak
bilemiyorum ki. eğer yumuşama ve açılma varsa başlatabilirler. ama o zamana kadar duş ve esneme hareketlerini ihmal etmeyin. suni sanci da bebeğe kavuşturan biryol ama normal sanci daha rahat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…