40.haftayi doldurup dogum yapamayanlar yardim :(

hafizekbr

Zumra'M ..
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
1.607
1.416
Basliktada dedigim gibi bugun 40+3 olduk ama bende hafif adet sancilari disinda bisey yok ben normal.dogumu cok istiyorum o yüzdende cok uzuluyorum :KK43: yürüyüs , iliski , ev temizligi hepsini yaptim ama bana misin demiyo kizim gelmek bilmiyo yardim edin lutfen ne yapsam bu dogum baslar bu cuma son ..

Basliktada dedigim gibi bugun 40+3 olduk ama bende hafif adet sancilari disinda bisey yok ben normal.dogumu cok istiyorum o yüzdende cok uzuluyorum :KK43: yürüyüs , iliski , ev temizligi hepsini yaptim ama bana misin demiyo kizim gelmek bilmiyo yardim edin lutfen ne yapsam bu dogum baslar bu cuma son ..
Allah yardimcin olsun canim.yerleri silmeyi dene ama paspasla deyil.comelerek sil.dun doktorum soyledi bana bugunden bşladim bende bi denr istersen

Allah yardimcin olsun canim.yerleri silmeyi dene ama paspasla deyil.comelerek sil.dun doktorum soyledi bana bugunden bşladim bende bi denr istersen
Onu da deniyorum cuma dan beri canım doktorum bana 40. Haftayı doldurunca söyledi malesef artık faydası olur mu bilmem ama çok zorlanıyorum inşallah bi faydası olurda bu cuma ya kadar kendiliğinden gelir bebisim :KK36:

Demek ki vakti var acele etmeyin...
Bende 40 hafta 3gunluktu doğum yaptım ara ara sancimda yoktu aynı korkuları bende yasadm ama boş korkular birden sancim başladı 2 buçuk saat sancı ile doğum yaptım vee dünyalar tatlısı kızım oldu.

Onu da deniyorum cuma dan beri canım doktorum bana 40. Haftayı doldurunca söyledi malesef artık faydası olur mu bilmem ama çok zorlanıyorum inşallah bi faydası olurda bu cuma ya kadar kendiliğinden gelir bebisim :KK36:
evet gec söylemiş baya.inşallah sagsalim alirsin bebegini kucagina canim

Demek ki vakti var acele etmeyin...
Bende 40 hafta 3gunluktu doğum yaptım ara ara sancimda yoktu aynı korkuları bende yasadm ama boş korkular birden sancim başladı 2 buçuk saat sancı ile doğum yaptım vee dünyalar tatlısı kızım oldu.
Ya acele etmemdeki sebep hem kızıma bişe olur diye korkumdan hemde maşallah barekallah kızımın kilosu artıyor ondan dolayı .. yani artsın tabi ama çok iri olursa normal doğum ihtimali azalıyor ondan dolayi bi an once doğsun istiyorum .. ne güzel sizinki çok beklememis yine inşallah kizimda ansızın geliverir .. sizin dogumunuz çok kısa sürede olmuş ne kadar güzel nasıl geçti peki doğum hikayenizi anlatır mısınız :anneadayı:

Ya acele etmemdeki sebep hem kızıma bişe olur diye korkumdan hemde maşallah barekallah kızımın kilosu artıyor ondan dolayı .. yani artsın tabi ama çok iri olursa normal doğum ihtimali azalıyor ondan dolayi bi an once doğsun istiyorum .. ne güzel sizinki çok beklememis yine inşallah kizimda ansızın geliverir .. sizin dogumunuz çok kısa sürede olmuş ne kadar güzel nasıl geçti peki doğum hikayenizi anlatır mısınız :anneadayı:[/QUOT
Ben 40 haftalik iken Dr gittim Dr biraz beni korkuttu fazla bekleyemeyiz çocuk kordonuna dolanirda vay kakasini yerde buna benzer bussuru şey işte...tam 3 sonra sabah 8 sancı başladı biarazda kan gelince hastaneye gittim suni sancı verdiler sancim artınca 10:17 gece kızım 3 kg olarak dünyaya geldi...korktugum kadar zor degilmis 3 dikis yedim hersey guzeldi...

Herşey olacağına varıyor benimde 40+9 da geldi suyum ne sancı ne açılma hiç bişey yoktu üstüne bide kızım kakasını yapmış hiç beklemeden sezeryana girdim tek söyleyeceğim doktor sezeryan derse de hiç inatlaşmayın çünkü doğumhanede çok kötü örnekler vardı hakkınızda hayırlısı olsun bebiş sağ salim gelsin de normali sezeryanı farketmez deyin streste sizi kötü etkiler

Benim doktorum bunlardan bahsetmedi ama 41. Haftadan sonra kötü şeylerle karsilasabiliyoruz o yüzden ben fazla beklemek istemiyorum dedi .. bizde bebeği sıkıntıya sokmayacak şekilde kendi rızasıyla gelmesini bekliycez yoksa mecbur müdahale edilecek malesef .. inşallah benim doğumumda en az sizinki kadar kolay olur :emir_bebek::KK50: allah bagislasin buarada allah analı babalı büyütsn :KK37:

Herşey olacağına varıyor benimde 40+9 da geldi suyum ne sancı ne açılma hiç bişey yoktu üstüne bide kızım kakasını yapmış hiç beklemeden sezeryana girdim tek söyleyeceğim doktor sezeryan derse de hiç inatlaşmayın çünkü doğumhanede çok kötü örnekler vardı hakkınızda hayırlısı olsun bebiş sağ salim gelsin de normali sezeryanı farketmez deyin streste sizi kötü etkiler
Evet haklısınız ama doktorum illa sezaryen demiyor bize bırakıyo bizde öncelikli olarak normal i tercih ediyoruz tabi ki son kontrol de hersey belli olucaktir kızımı tehlikeye atmadan hangisi gerekiyorsa o olcak inşallah dualarinizi eksik etmeyin .. sizin durumada üzüldüm bende korkuyorum öyle bişey olur diye eğer benim kizimda gelmemekte ısrar ederse 40+9 yani 41+3 te doğum baslatilacak inşallah ..

Evet haklısınız ama doktorum illa sezaryen demiyor bize bırakıyo bizde öncelikli olarak normal i tercih ediyoruz tabi ki son kontrol de hersey belli olucaktir kızımı tehlikeye atmadan hangisi gerekiyorsa o olcak inşallah dualarinizi eksik etmeyin .. sizin durumada üzüldüm bende korkuyorum öyle bişey olur diye eğer benim kizimda gelmemekte ısrar ederse 40+9 yani 41+3 te doğum baslatilacak inşallah ..
Allah sağ selamet hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah kızını canım, hayırlı doğumlar inşallah,hakkında hayırlısı olsun normal doğum veya sezaryan Allah yardımcın olsun :)

Allah sağ selamet hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah kızını canım, hayırlı doğumlar inşallah,hakkında hayırlısı olsun normal doğum veya sezaryan Allah yardımcın olsun :)
Saol canım allah razı olsun halen beklemedeyiz az kaldı inşallah kızıma kavusmama :KK200::KK36:

X