40 içinde korunmasız cinsel ilişki

Fato_happy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
362
407
103
38
Arkadaşlar merhaba ben 11 Nisan'da doğum yaptım 15 gün sonra kanamam bitti ve sonrasında bir kaç kez korunmasız ilişkiye girdik.doktorum 40 çıkınca spiral taktırabilirsin dedi acaba şu an hamile kalma riski olurmu yani 40 içinde o_O

Merak ettim normal dogum mu sezeryan mi hos hangisi olursa olsun masallah cabuk toparlanmissiniz demek.yalniz 40 icinde hem dinen ( gerci orasi beni ilgilendirmez) hem saglik acisindan uygun bulunmuyor iyi cesaret etmissiniz.

Arkadaşlar merhaba ben 11 Nisan'da doğum yaptım 15 gün sonra kanamam bitti ve sonrasında bir kaç kez korunmasız ilişkiye girdik.doktorum 40 çıkınca spiral taktırabilirsin dedi acaba şu an hamile kalma riski olurmu yani 40 içinde o_O
Dini kısmına yorum yapmayacağım herkes benim gibi düşünmek zorunda değil.

Doğumdan 15 gün sonraki halimi düşünüyorumda ben kadın değilim galiba :) cinsellik aklıma gelen son şey bile değildi. Hiç canınız acımadan zevk alarak yapabildiyseniz tek diyeceğim bravo! 15 gün çok kısa aşırı kısa

Sezeryan oldum canım...çabuk toparlandım doğrudur ilk dogumumda da öyle olmuştu...dini tarafına gelince lohusalık kanı kesildiğinde abdest aldıktan sonra ilişki helal sayılıyor...maksimum süre zaten 40 gün onu aşarsa istihare kanı sayılıyor zaten... psikolojik ve fiziksel açıdan hazırsan girebilirsin...tabi kişiye bağlı...

Dini kısmına yorum yapmayacağım herkes benim gibi düşünmek zorunda değil.

Doğumdan 15 gün sonraki halimi düşünüyorumda ben kadın değilim galiba :) cinsellik aklıma gelen son şey bile değildi. Hiç canınız acımadan zevk alarak yapabildiyseniz tek diyeceğim bravo! 15 gün çok kısa aşırı kısa
Yok canım yanlış anladın:KK54:15 gün sonra kanamam bitti hemen ilişki yaşamadım 5-6 gün önce oldu:KK53:genede kısa sayılabilir bilemiyorum:oops:yani bana psikolojik açıdan iyi geldi...:KK51:

Evet risk var. Zaten sağlık açısından kanamaniz olmasa bile birliktelik olmamalı

Hamilelik riskiniz var tabiki.
Ayrica daha 1bucuk ay once dogum yapmissiniz; saglik acisindan da riskli.
Ben de sezeryan oldum ilk 1bucuk ay cinsel iliski aklima gelen en son sey bile degildi.😆

Sezeryan oldum canım...çabuk toparlandım doğrudur ilk dogumumda da öyle olmuştu...dini tarafına gelince lohusalık kanı kesildiğinde abdest aldıktan sonra ilişki helal sayılıyor...maksimum süre zaten 40 gün onu aşarsa istihare kanı sayılıyor zaten... psikolojik ve fiziksel açıdan hazırsan girebilirsin...tabi kişiye bağlı...
Yanlışıniz var, kanama kesilince namaza başlarsınız ama 40 gün ilişki yasak. Bunu din için deyince hemen farklı gözle bakıyorlar ama tamamen kadının sağlığını korumak için, kanaması bir günde biten de olabilir hele birde sezeryanla dogumda , enfeksiyon kaparsiniz.

Back
X