Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
41 yaşındayım. Üstelik miyomum var. Yine de çok umutluyum. Rahim filminde çok büyük sorun çıkmazsa Sonraki adetimde inşallah sürece başlayacağım. Neden olmasınMerhaba, 40 yaş ve üzerinde olup bebek sahibi olmak isteyen , bunun için uğraşan ve başarıya kavuşan hemcinslerim var mı acaba? Bu konuda kendimi umutsuz hissediyorum.
İnşallah olur bebişin41 yaşındayım. Üstelik miyomum var. Yine de çok umutluyum. Rahim filminde çok büyük sorun çıkmazsa Sonraki adetimde inşallah sürece başlayacağım. Neden olmasın
inşallahİnşallah olur bebişin![]()
Rica ederim.Allah gönlüne göre versininşallahteşekkür ederim
Aaa aynı yaştayız. 5 ay önce bebek istiyorum diyerek doktoruma gittim. Yapılan muayenede 2 polis 2 miyim çıktı. Polisleri aldı ama milyonlar zararsız diye bıraktı. Ardından amh baktı 1.38 çıktı. Rahim filminde tüpler açıksa normal yolla hamile kalırsın dedi. Filmde sağ tüp açık sol ise biraz yapışıktı onu açtılar. 1 ay operasyon sonrası iyileşme sürecinden sonra çalışmalara başladık. 2 ay boş geçti sonraki ay doktorum bir ilaç verdi femara idi sanırım. Hamilelik oluştu ancak 6 hastalıkken kimyasal gebelik tanısıyla son buldu. Doktorum kimyasal gebelik sonrasında ilk ay sağlıklı gebelik ihtimali %99 dur diyerek yine aynı ilacı verdi. Dün yumurta kontrolüne gittim. 16 mm olmuş. Pazartesi çatlamasını umuyor olmazsa iğne yapacakmış, şu an ben de umutluyum. Sendeki gelişmeleri yazabilir misin :)41 yaşındayım. Üstelik miyomum var. Yine de çok umutluyum. Rahim filminde çok büyük sorun çıkmazsa Sonraki adetimde inşallah sürece başlayacağım. Neden olmasın
Umarım ben de BaşarırımValla benim bi arkadaşımın annesi 39-40 yaşında kazayla hamile kalmış, umudunuzu kaybetmeyin
Doktorunuz kim soyleyebilir misiniz lutfen . Insallah bebeginjz olurAaa aynı yaştayız. 5 ay önce bebek istiyorum diyerek doktoruma gittim. Yapılan muayenede 2 polis 2 miyim çıktı. Polisleri aldı ama milyonlar zararsız diye bıraktı. Ardından amh baktı 1.38 çıktı. Rahim filminde tüpler açıksa normal yolla hamile kalırsın dedi. Filmde sağ tüp açık sol ise biraz yapışıktı onu açtılar. 1 ay operasyon sonrası iyileşme sürecinden sonra çalışmalara başladık. 2 ay boş geçti sonraki ay doktorum bir ilaç verdi femara idi sanırım. Hamilelik oluştu ancak 6 hastalıkken kimyasal gebelik tanısıyla son buldu. Doktorum kimyasal gebelik sonrasında ilk ay sağlıklı gebelik ihtimali %99 dur diyerek yine aynı ilacı verdi. Dün yumurta kontrolüne gittim. 16 mm olmuş. Pazartesi çatlamasını umuyor olmazsa iğne yapacakmış, şu an ben de umutluyum. Sendeki gelişmeleri yazabilir misin :)
Evet tabi ama ben istanbuldayım doktorum Deniz Gökalp Kaya 15 yıldır doktorumdur. Bu arada tel kafasına göre çevirmiş ben de hiç kontrol etmemişim polis yazan polip diğeri miyom be kimyasal hastalik degil kimyasal hamilelik olması lazımDoktorunuz kim soyleyebilir misiniz lutfen . Insallah bebeginjz olursaglikla
Oncelikle klomen 3-4 gun adet geciktiriyor ve 35 yas üstünde çok etkili olmuyor çünkü yumurtalarımız geç olgunlaşıp geç çatmıyormuş. Doktorunuza femara kullanabilir miyim diye sorsanız? Ben 2 ay klomen kullandım boşa geçti. Femarayi kullandigim ilk ay hamile kaldim. Sağlıklı bir gebelik olmadığından 6 haftalıkken son buldu ama olsun bu ay bekliyorum bakalim40 yaşındayım. Geç evlendim 4-5 aydır deniyorum bilinçsizdim tabi. Geçen ay doktora gittim. Yaşın ileri tüp bebek dedi. İmkanım olmadığını söyledim.ilaç vs başlayalım dedim. Peki dedi. Hormon ve sperm analizimiz de vardı. Normal yolla olabilirmiş ama zaman alırmış. Neyse klomen yazdı reglimin bittiği gün kullandım 5 gün günde 2 kere 2doz. Randevu verdi gittim. Ultrason da 2 tane yumurta oluşmuş dedi. O gün ovitrelle iğne verdi. 27 kasım tarihi. Regl tarihine 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün regl 2 gün geçti yine test yaptım negatif çıktı. Kasık ağrılarım var biraz hareket edince artıyor adet olmadım halen. Hala umut var mı bilmiyorum ama çok üzgünüm. Bütün bunları yaşarken ben eşim horul horul uyuyor.
Doktora kalsa direk tüp bebek diyor bir kez deneyelim dedim 1 ay deneyelim diye verdiOncelikle klomen 3-4 gun adet geciktiriyor ve 35 yas üstünde çok etkili olmuyor çünkü yumurtalarımız geç olgunlaşıp geç çatmıyormuş. Doktorunuza femara kullanabilir miyim diye sorsanız? Ben 2 ay klomen kullandım boşa geçti. Femarayi kullandigim ilk ay hamile kaldim. Sağlıklı bir gebelik olmadığından 6 haftalıkken son buldu ama olsun bu ay bekliyorum bakalim
Bende istanbuldayim ve iyi bir doktor bulamadim kendime malesefEvet tabi ama ben istanbuldayım doktorum Deniz Gökalp Kaya 15 yıldır doktorumdur. Bu arada tel kafasına göre çevirmiş ben de hiç kontrol etmemişim polis yazan polip diğeri miyom be kimyasal hastalik degil kimyasal hamilelik olması lazım
kesinlikle ilgilenir. kendisi size çok nazik ve sevecen yaklaşır. zaten ses tonu bile insanı rahatlatıyor. 0,35 amh la ne mucizeler yarattı snki ona göre gayet iyi. bildiğim kadarıyla hemen tüp bebek demiyor. ama gerek olursa uzmanlığı kısırlık ve tüp bebek tedavisi. instagram sayfasına bakarsanız mucizeleri görürsünüz. Koşuyolu'nda özel kliniği var. bu iş için bütçenizi bilmiyorum ama öncesinde ilaçlar veriyor vücutta hamilelik olursa bile düşme ihtimaline karşı önce direnci sağlıyor. ben çok memnunum en azından ne sorsam cevap aldım.Bende istanbuldayim ve iyi bir doktor bulamadim kendime malesefbende deniz hanima gideyim muayenehanesi kadikoy yaziyor . Ben hic tup bebek denemedim . Ki daha 15 aylik evliyim . Amh benim 0.87 cikti . Bu doktorumuz benimle iyi bir sekilde ilgilwnir mi . Gercektwn cok ihtoyacim var beni dinleyen bana herseyi anlatacak olan sorulatima duzgun cevap veren bir doktora cook ihtoyacim var
amh değeriniz kaç çıktı?Doktora kalsa direk tüp bebek diyor bir kez deneyelim dedim 1 ay deneyelim diye verdi
Amh değerine bakmadılar ki. Sadece fsh vb. Hormonlarımı yaptırmıştım onları götürdüm. Amh devlet hastanesinde yapılıyor muamh değeriniz kaç çıktı?
Böyle konuların hepsine yazıyorum. Benim arkadaşım 42 yaşında şuan meleği 7 aylık oldu. İlk bebeğiMerhaba, 40 yaş ve üzerinde olup bebek sahibi olmak isteyen , bunun için uğraşan ve başarıya kavuşan hemcinslerim var mı acaba? Bu konuda kendimi umutsuz hissediyorum.
Normal gebelik mı yoksa tüp bebek mı?Böyle konuların hepsine yazıyorum. Benim arkadaşım 42 yaşında şuan meleği 7 aylık oldu. İlk bebeği
Umarım bir bebiş nasip olur canım40 yaşındayım. Geç evlendim 4-5 aydır deniyorum bilinçsizdim tabi. Geçen ay doktora gittim. Yaşın ileri tüp bebek dedi. İmkanım olmadığını söyledim.ilaç vs başlayalım dedim. Peki dedi. Hormon ve sperm analizimiz de vardı. Normal yolla olabilirmiş ama zaman alırmış. Neyse klomen yazdı reglimin bittiği gün kullandım 5 gün günde 2 kere 2doz. Randevu verdi gittim. Ultrason da 2 tane yumurta oluşmuş dedi. O gün ovitrelle iğne verdi. 27 kasım tarihi. Regl tarihine 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün regl 2 gün geçti yine test yaptım negatif çıktı. Kasık ağrılarım var biraz hareket edince artıyor adet olmadım halen. Hala umut var mı bilmiyorum ama çok üzgünüm. Bütün bunları yaşarken ben eşim horul horul uyuyor.