Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim..hayirli ugurlu olur insallah topigin..bende 40 ima gircem..1 sene icinde 3 tup bebek tedavisi oldum.ilk 2 si 3. Gun embriyosuidi negatif.3. Su 5. Gun embriyoauydu kimyasal oldu.allah sabir versin..suaralar ara verdim..biraz dinlenicem.bizde sorun sadece bende ..yumurta rezerv azligi var..Selam arkadaşlarım 42 yaşında tüp bebek tedavisi olmak için bir yola çıktım hiçde kolay değil benim gibi arkadaşlarla konuşmak isterim söyleyecek çok şeyim var biraz konuşalım mı?
Canım aynı sorunu benim içinde söylüyorlar bana Kıbrıs’ta yumurta donasyonu önerdi ama ben embiriyo oluştuğu için kendim denemeye devam etmek istedi beni en çok doktorun sürekli yaşın büyük demesi rahatsız etti 2. Denememde pisikolojim bozuldu hiç yumurta oluşmadı şimdi ara verdim gelcek ay tekrar başka doktorla denemeye karar verdim sende hiç sıkma canını stres en büyük faktörMerhaba canim..hayirli ugurlu olur insallah topigin..bende 40 ima gircem..1 sene icinde 3 tup bebek tedavisi oldum.ilk 2 si 3. Gun embriyosuidi negatif.3. Su 5. Gun embriyoauydu kimyasal oldu.allah sabir versin..suaralar ara verdim..biraz dinlenicem.bizde sorun sadece bende ..yumurta rezerv azligi var..
Malesef canim biz zor hasta grubuna giriyoruz onlar icin..o yuzden bazen ugrasmak istemiyorlar..kestirip atiyorlar..ama inancimizi kaybetmemek lazim..tatlim benim..haklisin..yilmak yok..Canım aynı sorunu benim içinde söylüyorlar bana Kıbrıs’ta yumurta donasyonu önerdi ama ben embiriyo oluştuğu için kendim denemeye devam etmek istedi beni en çok doktorun sürekli yaşın büyük demesi rahatsız etti 2. Denememde pisikolojim bozuldu hiç yumurta oluşmadı şimdi ara verdim gelcek ay tekrar başka doktorla denemeye karar verdim sende hiç sıkma canını stres en büyük faktör
Kendi başarı oranlarını düşürmemek için bizi kar etmeyen müşteri gibi görüyorlar oysa biz bunları bilerek kabullenerek gidiyoruz başaracağız inşallahMalesef canim biz zor hasta grubuna giriyoruz onlar icin..o yuzden bazen ugrasmak istemiyorlar..kestirip atiyorlar..ama inancimizi kaybetmemek lazim..tatlim benim..haklisin..yilmak yok..
Aynen canim..biraz oyle durumlar..malesef..Kendi başarı oranlarını düşürmemek için bizi kar etmeyen müşteri gibi görüyorlar oysa biz bunları bilerek kabullenerek gidiyoruz başaracağız inşallah
Canim lutfem doktor arastiriken..farkli bir tedavi uyguluyormu..dikkat et olurmu..benim ilk 2 tedavimde..az hucreli embriyom oluatugu icin..3. Gun risk almamak icin transfer ettiler..sanirim.biraz ticaridw baktilar olaya..transferide yapabilmek icin..ama 3. Tedavimde..hem embriyo sayim artti..hemde 5. Gune embriyom gitti..allah razi olsun doktorum..mesela elinden geleni yapti..tekrar dusunursem yine ayni doktoruma gidecegim..bende adanada tedavi goruyorum..Denizli’de tedavi görüyorum yaş takıntı yapmayacağını düşünerek bir Prof tercih etmiştim 3 ayda 2 tüp bebek 1 aşılama yaptırdım başarısız deneyimlerim biraz psikolojimi bozdu onun için bu ay güç toplayıp gelcek ay bir daha ve başka doktorla devam etmeye karar verdi önümüzdeki ay daha pozitif olarak tekrar deneyeceğim
Canim lutfem doktor arastiriken..farkli bir tedavi uyguluyormu..dikkat et olurmu..benim ilk 2 tedavimde..az hucreli embriyom oluatugu icin..3. Gun risk almamak icin transfer ettiler..sanirim.biraz ticaridw baktilar olaya..transferide yapabilmek icin..ama 3. Tedavimde..hem embriyo sayim artti..hemde 5. Gune embriyom gitti..allah razi olsun doktorum..mesela elinden geleni yapti..tekrar dusunursem yine ayni doktoruma gidecegim..bende adanada tedavi goruyorum..
Canim lutfem doktor arastiriken..farkli bir tedavi uyguluyormu..dikkat et olurmu..benim ilk 2 tedavimde..az hucreli embriyom oluatugu icin..3. Gun risk almamak icin transfer ettiler..sanirim.biraz ticaridw baktilar olaya..transferide yapabilmek icin..ama 3. Tedavimde..hem embriyo sayim artti..hemde 5. Gune embriyom gitti..allah razi olsun doktorum..mesela elinden geleni yapti..tekrar dusunursem yine ayni doktoruma gidecegim..bende adanada tedavi goruyorum..
Canım sen 3 defamı denedin sende doktorunu değiştirmişsin sanırım Adana’da tüp bebek ücretleri ne kadar ben 15000 TL doktora verdim ilaçlar 3000 TL tutuCanim lutfem doktor arastiriken..farkli bir tedavi uyguluyormu..dikkat et olurmu..benim ilk 2 tedavimde..az hucreli embriyom oluatugu icin..3. Gun risk almamak icin transfer ettiler..sanirim.biraz ticaridw baktilar olaya..transferide yapabilmek icin..ama 3. Tedavimde..hem embriyo sayim artti..hemde 5. Gune embriyom gitti..allah razi olsun doktorum..mesela elinden geleni yapti..tekrar dusunursem yine ayni doktoruma gidecegim..bende adanada tedavi goruyorum..
Benim son denemem hemen hemen oyle tuttu canim..ilaclar ignelerle birlikte..ama daha onceki denemlerde..transfer ve toplamayi raporlu yaptirdim..baskent hastanesinde..biraz daha uygun oldu..Canım sen 3 defamı denedin sende doktorunu değiştirmişsin sanırım Adana’da tüp bebek ücretleri ne kadar ben 15000 TL doktora verdim ilaçlar 3000 TL tutu
41 yaşındayım. Sadece ilk görüşmede yaşım söz konusu edildi. O da tedavi biçimine yönelik. Zaten bu dezavantajin farkındayız. Niye moral bozuyorlar kiCanım aynı sorunu benim içinde söylüyorlar bana Kıbrıs’ta yumurta donasyonu önerdi ama ben embiriyo oluştuğu için kendim denemeye devam etmek istedi beni en çok doktorun sürekli yaşın büyük demesi rahatsız etti 2. Denememde pisikolojim bozuldu hiç yumurta oluşmadı şimdi ara verdim gelcek ay tekrar başka doktorla denemeye karar verdim sende hiç sıkma canını stres en büyük faktör
41 yaşındayım. Sadece ilk görüşmede yaşım söz konusu edildi. O da tedavi biçimine yönelik. Zaten bu dezavantajin farkındayız. Niye moral bozuyorlar ki
Selam arkadaşlarım 42 yaşında tüp bebek tedavisi olmak için bir yola çıktım hiçde kolay değil benim gibi arkadaşlarla konuşmak isterim söyleyecek çok şeyim var biraz konuşalım mı?