40 lı yaşlar böylemi yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle, 20'li 30'lu yaşları yaşarken de güzeldi ama 40'lı yaşlar başka, daha olgun, dingin, yaşamanın keyfine vardığınız bir dönem, hele de hayatınızda sağlığınız dahil her şey yolundaysa anın tadını çıkarıyorsunuz, valla 40'lara bekleriz, bende nasipse 2 yıl sonra 50'li yaşlarda kadın olmak nasılmış onu deneyimleyeceğim, 40 yaş bayrağını size devrederim :)
Mune Mune azıcık torpille senin bayrağı direkt ben alabilir miyim. Tam istediğim özelliklerde bir hatunsunuz 😂🧿🧿

bence sız kendınız bu duygudan cıkın cunku 40 lı yaslar bır kadının en guzel oldugu yas ınsanın en verımlı oldugu yaş ...ortalama insan ömrü 80 yıl iken 40 nasıl yaşlı olabılıyor anlayamadım ben , bu duyguyu sız kendı kendınıze yapmıssınız ben gıdeyımde gencler gelsın lafını bır 60 yas soyleyebılır sızın yasınıza uygun bır soz degıl en bastan.

sanırım sız yoruldunuz kafa dınleyeyım dedınız sonra da evde sıkıldınız pısman oldunuz cunku calısmaya alısmıssınız... uretken aktıf ınsanım deyıp 40 yas ıcın boyle agırlasmıs hıssedılmez :)

yenı mezunlar stajyer kıvamında yenı mezunu tutup sızın yerınıze getırecek degıllerdır
Canım aynen o dediğin oldu. Stahyerimizi benim kadroya almışlar. Benim yarı fiyatıma neredeyse. Ben bunun farkındaydım işte. :KK12:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X