40 lı Yaşlarda olmak

işte herşeyi zamanında yaşamak bunun için önemli.18 yaşında anne olursanız tabiki burnunuzu dışarı çakaramaz deli gençlik yıllarını kaçırırsınız.siz gezme,tozma,flörtler yaşama çağında büyük sorumluluklara girmişsiniz bu garip bir durum.ama 42 yaşında diskoda barda,arkadaşlarla olmak daha da garip olur doğrusu.onun için herşey yaşında güzel.kızlar siz de pişman olmak istemiyorsanız ne çok erken evlenin ne de çok genç.

Sanırım insan her yaşta, ne kadar ayırabilirse artık, kendine de zaman ayırmalı. Bizi bu konuma getiren de yine bizler değil miyiz? Evet eşimiz, çocuğumuz, akrabalarımız vs vs önemli, ama kendimizide çok unutuyoruz galiba. Sonra da zamanı gelince doğal olarak, kimse aynı fedakarlığı yapmıyor, aynı fedakarlığı beklemekte o kadar hata olur.

Hiçbirşey için geç değil. Sorumluluklar bitmez ama sanki bu 40 lı yaşlar, biraz daha bazı sorumlulukların bittiği, kendinize daha çok zaman ayırabileceğiniz yaşlar değil mi? Benim kayınvalidem 55 yaşında, şimdi gezmediği yer kalmıyor, istedikleri yere gidiyorlar, istedikleri gibi yaşıyorlar.

Cok sasirdim bu yaziya.
Biz istesekte istemesekte zaman gelip geciyor.gececekte.
Her yil basinda insanlar neden sevinir hic anlamam.
Bir yil daha yaslandim diye konfetiler patlatiyorlar,sevinc cigliklari atiyorlar.
Bence bugun gerye donup bakildiginda sevdiklerimizin nefes alip almadigibizim icin buyuk bir mutluluk kaynagi olabilir.
Ayrica dunyadaki arzu ve isteklerin sonu yok ki....
Herseyi gerceklestirmek icin omur de yok.
Ebedi genclik ve guzellik icin calismamiz lazim o halde.

Bu tarz düşünceler kişinin hayattan bekledikleri ve elde edebildikleriyle ilgili bence kendi adıma söylemek gerekirse eğer, bende 20 yaşında evlendim 22 de anne oldum ama yaşadığım hayat beni yormadı,eşim sağolsun derin üzüntüler yaşatmadı ve 46 yaşında hala hayata gülerek ve umutla bakabiliyorum çok şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…