Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
40 uçurma gibi şeyleri batıl buluyorum ve yapmak istemiyorum hevesiniz varsa evinizde mevlüt organize edin babaannesi olarak . Biz de gelip katılalım de
5 gün kalması da yeterli geldi niye daha fazla kalsın ki? Benim arkadaşımın kv aylarca kaldı zavallı kızın sütü filan kesildi depresyona girdi. Bence lohusa kadın ilk birkaç günden sonra yalnız bırakılmalı ki karı koca yeni hayatlarına adapte olsunlar. Benim annem doğum öncesi doğum sonrası toplam 2 ay filan kaldı ama benim bebeğimin sağlık sorunları olduğu için sürekli hastaneye gidip geliyorduk o yüzden kaldı. Annen olunca bir şeyi rahatça söylersin kv olunca içine atarsın ve birike birike sinir hastası olur insan. Gitmesi iyi olmuş bence
Çok şükür 1 ay önce doğum yaptım ve bebeğimi kucağıma aldım. Bulunduğum şehirde yalnızım bana yardımcı olabilecek bir akrabam yok. Eşimin ailesiyle normal zamanda mesafeliyiz bütün zor zamanlarımda yalnız bıraktılar. Hamilelikte de durum değişmedi. Sorunlu bir gebelik geçirdim. Kimse oralı olmadı. Doğumdan sonra sadece 5 gün kv bizde kaldı. 5. Gün eltim gitmese de olur bir durum için şehirdışına çıktığı için bizi bebekle bırakıp diğer torunlarına bakmaya gitti. Bu durum hep böyle oldu ilk evlendiğimiz günden beri. Sadece 1 çocuğu, 1 gelini ve onlardan olan 2 torunu varmış gibi yaşadı, yaşıyor. Bizim için yaralı parmağa çiş yapmaz. Görümcem 9 ay hiç ortada yoktu doğum yaptığım gün bebeği öptüğü için uyarmamıza alınmış. Bana açıkça bebeği öptürmediğin için seni arayıp sormuyorum diyor. Şimdi konu şu ki az bir süre sonra bebeğimin 40'ı çıkacak. Eşim ailesinin mutlaka 40 için gelip bebeği yıkamak isteyeceklerini söyledi. Bunu da çok doğalmış gibi görüyor. Ben 9 ay gebelik 40 gün lohusalığımda arayıp sormayan bunun için gelmesin izin vermem 40 gündür ben yıkıyorsam bundan sonra da ben yıkarım dedim. Kaldı ki bu kadar küçük bebeği kucağıma almaya bile korkardım. Eşim biraz bozuldu. Haklısın diyor ama hep benim alttan almamı bekliyor. İnsanlar haksızlık yapıp karşılığında hiç tepki almazlarsa benim haklı olmamın ne önemi var ki. Sizce 40 çıkarma için kv ve görümceye izin vermeme konusunda haklı mıyım yoksa eşimin istediği gibi yine alttan alıp eşimin hatrı için ses çıkarmamalı mıyım?
Kız bi sakin ol inatlaşma , azcik fırsat kolla . Hatta bu kırk ucurmada ikramliklar falan hazırlanıyo. Bence siz arayın ve kırkını çıkarmak istiyorum ama hazırlık yapmaya hiç gücüm vaktim vs yok diyin . Eğer o konuşmaya biz hallederiz yardım ederiz vs demezlerse hiç kırkını falan yapmayın ama yaparlarsa da fırsatı degerlendirin benim de meleğim gelecek bir kaç güne inşallah. Kırk falan ucurmayi düşünmüyorum yaz gelince meleğim 7-8 aylık olacak o zaman ailemin ganina gidip baba evinde bi kuran okutmayi düşünüyorum ya da kurban kesip dağıtmak falan . Biz hem annemlerle hem de kv lerle farklı ilde yaşıyoruz. Mini minnacık çocukların kalabalığa sokulmasini da doğru bulmuyorum.
Su bebegi illa openleri anlamiyorum. Yenidogan bebegin sapur supur opulmeyecegini dusunebilmek icin ortalama bir zeka yeterli oysa ki.. siz uyardiniz diye kusen gorumce birakin kussun. Kamu spotu gibi televizyonlarda yayinlansin ya yenidogan bebek opulmez, yuzu de opulmez eli de opulmez. Hamilelikte, dogumda, lohusalikta olmayanlarin akli 40 ucurmada mi gelmis? Bunlar yuzunden esinizle kotu olmayin, illa gelceklerse bir cay koyun yeter.
Su bebegi illa openleri anlamiyorum. Yenidogan bebegin sapur supur opulmeyecegini dusunebilmek icin ortalama bir zeka yeterli oysa ki.. siz uyardiniz diye kusen gorumce birakin kussun. Kamu spotu gibi televizyonlarda yayinlansin ya yenidogan bebek opulmez, yuzu de opulmez eli de opulmez. Hamilelikte, dogumda, lohusalikta olmayanlarin akli 40 ucurmada mi gelmis? Bunlar yuzunden esinizle kotu olmayin, illa gelceklerse bir cay koyun yeter.
ben hastaneye ziyaretci kabul etmedim. kirki cikana kadar misafirde kabul etmedim. herhangibi bir batil inancdan degil sadece yeni aile hayatimiza rahat ve sikintisiz adapte olmak icin, disarda görenlere bebegi ellemeyin dedim öpmeyi asla akillarindan gecirtmedim. isteyenin kucagina vermedim. millet bakin aile bile degil elalem kocami arayip beni sikayet etmis hadibe bize vermiyo sevdiritmiyo öptürtmüyo bebegi diye oda o annesi oldugu icin en iyisi neyse onu bilir demek ki öyle münasip görmüs diyip susturmustu hepsini. arkamdan edilen laflara da cok da tin cok da fifi diye baktim. bana ne milletden