- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee öyleee oldu.talep varsa pişkinlik vardır.Ayy valla senden başka kimse erkek erkek diye ölmüyor ya,senin gibiler çıkardı bu erkekleri tepemize zaten ondan sonra bi kadın buldularmi evlendiler mi de kötü davranmaya başladılar kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanınca
Yine de kimse yapmaktan geri durmuyor.olması gereken birşey demek ki bunca rezilliğine rağmen.Asıl evlilik imtıhan, öyle değil mi? Hepimiz dünyaya bekar geliyoruz zaten, sonradan evleniyoruz ve evlilik gerçekten zor bir sınav, kötü demiyorum ama zor. kayınvalide, kayınpeder, görümce, eş, hepsini ayrı ayrı idare etmek, mesafeyi yakınlığı ayarlamak, evi idare etmek, cidden zor sınavlar, bir de bir yanlış on doğruyu götürüyor., hele bu kayın ilişkilerinde... Bir de çocuk olursa işte en büyük sınav. Allah hepimize en hayırlısını versin..
Ben de anlamadım ya o işi.bütün gün sokaklarda fink atıyorsun herkes zombi gibi geziyor ortalarda.sanki ruh üflenmemiş millete.o derece bir cansızlık.ben de diyorum k i yıllar yılı bu millet kimi bulur, sevgili olur ya da evlenir de ihtiyaçlarını giderir? Nasil yürütüyor millet bu işleri.kimse kimsenin yüzüne bile bakmıyor.hiç cinsel ihtiyacı da mı yok mi erkek milletinin, biz resmen düz duvara tırmanırken.ne yapacağız bilmem valla böyle.halbelkader birine denk gelen yapışıp evleniyor işte.yeterince sevmekmiş, ten uyumuymuş hak getire.evlilik mi evlilik.adam gibi hayat yaşama isteğini geçeli çok oldu.gel de umutlu ol.ondan sonra sizin gibi mutsuz, umutsuz kadınlar, başka erkek bulamam diye abuk sabuk tiplerle evlenip boşanamayan kadınlar.bazi arkadaşlar gülüyor, dalga geçiyor ama bu sorun çok büyük bir toplumsal sorun gerçekten.gerçekten de çok acı.yakın zamanda çözümü de görünmüyor.Eşinizle nasıl tanıştınız bilmiyorum ama yıllardır kimseyle bile tanışmadım. Yapayalnız ölecekmişim gibi geliyor.
Çok şikayet enerjisi yayiyorsun ama senEvlilik zor, bekarlık zor.biz bu dünyaya çile çekmeye mi geldikerkek erkek diye ölüp gidecek hepimiz hee
![]()
Öyle değil mi ama ? Pozitif pozitif diye diye yine birşey olduğu yok.keşke olsa.ben de gidip ilaç yazdırayım ya.düşün düşün eski tas eski hamam.Çok şikayet enerjisi yayiyorsun ama senbu kadar şikayet enerjisinde kalarak nasıl yargısız yaşamayı ve dilediğin şeyleri manifest etmeyi düşünüyorsun bunları konuştuk senin konumda değil mi ?
![]()
Yaş oluyor 40. Elde var sıfır. Ne eş, ne çocuk, ne iş. Arkadaşlarımı arıyorum. Herkes kendi derdinde. Telefonda konuşamıyorlar bile. Dönücem sana diyen dönmüyor bile. Yalnızım. Bu saatten sonra ne düzelir ki. Bazen keşke hiç dünyaya gelmeseydim diyorum. Bu hayatta tamamen yenilmiş bir insanım.
Ama çok yanlış anlamışsın pozitifliği . Sen şimdi kendine dışardan baktın mı neyim eksik acaba nerde hatam var kendi uzerimde nasıl çalışırım dedin mi . Üç gün içinde demiş olsan dahi ne yapmış olabilirsin ki . Zamanına yazık ediyosunÖyle değil mi ama ? Pozitif pozitif diye diye yine birşey olduğu yok.keşke olsa.ben de gidip ilaç yazdırayım ya.düşün düşün eski tas eski hamam.
Hayır gerekmiyor tabii ki. İnsan tek başına da mutlu olabilir. Ben evliyim mesela yıllardır ama tek başıma takılmayı da çok severim. Bu nedenle herhangi bi sorun yaşamadık eşimle. Siz sevgiliyi, eşi, çocuğu kötüleyen bi yorum yaptığınız için böyle yazdım. Yoksa herkesin aynı koşullarda mutlu olması zaten beklenemez.Birileri tarafından sevilmek mi gerekiyor mutlu olmak için. Sevildiğini zanneden insanların da neler yaşadığını okuyoruz bu sitede
Ben çocuğu asla kötülemem. Sadece evli insanların yarısından fazlası pişman ve mutsuz bunu her defasında söylüyorum.Hayır gerekmiyor tabii ki. İnsan tek başına da mutlu olabilir. Ben evliyim mesela yıllardır ama tek başıma takılmayı da çok severim. Bu nedenle herhangi bi sorun yaşamadık eşimle. Siz sevgiliyi, eşi, çocuğu kötüleyen bi yorum yaptığınız için böyle yazdım. Yoksa herkesin aynı koşullarda mutlu olması zaten beklenemez.
Ben de yurtdışında 10 yıl tek başıma yaşadım, yalnızlık gerçekten zor, sizi anlayabiliyorum. Öte yandan, evli çocuklu olup da yalnız hisseden de çok kadın var, evlilik o kadar kutsanmış ki kolay kolay bunları da paylaşmıyorlar. Kendiniz gibi bekar kadınlarla tanışsanız, yeni arkadaşlar edinseniz belki daha iyi gelir? Moraliniz düzelince iş bulmak için de kendinizi toparlarsınız.Yaş oluyor 40. Elde var sıfır. Ne eş, ne çocuk, ne iş. Arkadaşlarımı arıyorum. Herkes kendi derdinde. Telefonda konuşamıyorlar bile. Dönücem sana diyen dönmüyor bile. Yalnızım. Bu saatten sonra ne düzelir ki. Bazen keşke hiç dünyaya gelmeseydim diyorum. Bu hayatta tamamen yenilmiş bir insanım.