Gebeliğe Hazırlık 40 yaş hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Musmeh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
30
52
3
45
40 yaşında hamile kalan varmı kendiliginden tedavi görmeden. Yada bir yakınınız tanıdıgınız varmı? Sıkıntıları oldumu hamilelik sürecinde olduysa nasıl sıkıntıları oldu paylaşırsanız çok sevinirim. Kilom 70 normalde 65 dim malum pandemi de bende herkez gibi aldım. Her gün yürüyüş yapıyorum düzenli ama kilom aynı🙈 tam bugday ekmegi yiyiyorum. Dikkat ediyorum elimden geldigi kadar.

40 yaşında hamile kalan varmı kendiliginden tedavi görmeden. Yada bir yakınınız tanıdıgınız varmı? Sıkıntıları oldumu hamilelik sürecinde olduysa nasıl sıkıntıları oldu paylaşırsanız çok sevinirim. Kilom 70 normalde 65 dim malum pandemi de bende herkez gibi aldım. Her gün yürüyüş yapıyorum düzenli ama kilom aynı🙈 tam bugday ekmegi yiyiyorum. Dikkat ediyorum elimden geldigi kadar.
Ben de 40 yaşındayım tatlım. 2 ay önce evlendim. Doktora gittim geçen hafta 4 tane miyom var :( buna rağmen kendin kalabilirsin dedi. Bu ay da olmazsa rahim filmi çektireceğim. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Kilon fazla değil, ama üzerine alma derim,

Çok sagolun Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah. Benim 2 oğlum var. Sprali çıkarttım 10 ay oldu hala yok bir şey. 12 yıl kaldı spral. Doktora gittim bende hiç bir paroblem yok hatta şuan çok saglıklı bir yumurtan oluşmuş dedi. 1 sene olmazsa gelirsin dedi nasip

Annem 45 yasında kaldı

Kusura bakmayın az önce yazdım mesaj ama nereye yazdım bilmiyom😊yeni üye oldum fazla çözemedim karıştırıyorum. Anneniz tedaviyemi kaldı yoksa kendiligindenmi. Nasıl geçti hsmileligi?
Yok canım kendiliğinden kaldı :) istenmeyen bebekti çok şükür normal doğum yaptı. Eğer sağlık sorununuz yoksa gerçekten yaş tabi önemli ama imkansız değil. :))) kardeşim çok Zeki masallah gelişimi de gayet iyi.

Yok canım kendiliğinden kaldı :) istenmeyen bebekti çok şükür normal doğum yaptı. Eğer sağlık sorununuz yoksa gerçekten yaş tabi önemli ama imkansız değil. :))) kardeşim çok Zeki masallah gelişimi de gayet iyi.
Çok sevindim Sizin adınıza saglık sorunum yok Allaha şükür, rabbim inşallah hayırlısıyla banada nasip eder. Kardeşiniz kaç yaşonda şimdi cinsiyeti ne?

Merhaba. Öncelikle yeni üye olarak aramıza hoş geldiniz, bende üç ay falan oldu burdayım. Burasın gerçekdende Çok sevdim, gerçekten hayatların yaşanmışdığı yer. Bana bilgi acısından çok faydası oldu bu kaç ayda, sizede olur inşallah. Benim akrabam yani ablamın eltisi yeni doğum yapdı yaşı 45 , dördüncü doğumu ama o menepoz dönemide olduğu için fark etmemiş yanlış bilmiyorsam ya dört yada 5 ayında karın ağrısıyla doktora gitmiş onda doktor hamile olduğunu söyleyince şok keçirmiş 😁. Şu an sağlıklı oğlu var. Bir tanede 55 yaşında aile dostumuz kan kanseri olan ablamız o da menepoz döneminde bi erkek çoçuk doğurdu. Oğlu şu an 4 yaşında. Eşimin anannesi oğlunu 41 yaşında doğurmuş qayet sağlığlı bi dayı. Cevremde bi çok örnek var. Bende 40 yaşımı doldurmama bi kaç ay var ikinçi evlilik anne olmak istiyorum, inşallah isteyen her kese rabbim nasip etsin. Bence 40 yaşından sonra annelik bi ayrı 🙂

Yaa canım çok teşekkür ederim yazdıkların beni dahada umutlandırdı. Bende yeni üye oldum ve çok sevdim burayı bana dönen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah seninde en kısa sürede kucugın dolar Ranbbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. 🥰

Ne demek seve seve canım, bir birmize bildiğimiz her konuda paylaşım yapalım amaç bu zaten. Benim bir tane 19 yaşında canparçam oğlum var, ona kardeş istiyoruz 4 sene oldu ikinci baharımı yapalı henüz olmadı son çare tüpbebek. Sizin çoçuklar kaç yaşında? Mesela ben o kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Ve asla kendimi 40 yaşında hiss etmiyorum. Gerçekden anne olmağın yaşı yokmuş. Hasretle yolunu bekliyoruz ailece 😊

Ne demek seve seve canım, bir birmize bildiğimiz her konuda paylaşım yapalım amaç bu zaten. Benim bir tane 19 yaşında canparçam oğlum var, ona kardeş istiyoruz 4 sene oldu ikinci baharımı yapalı henüz olmadı son çare tüpbebek. Sizin çoçuklar kaç yaşında? Mesela ben o kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Ve asla kendimi 40 yaşında hiss etmiyorum. Gerçekden anne olmağın yaşı yokmuş. Hasretle yolunu bekliyoruz ailece 😊
Teşekkürler. Benim 2 tane oglum var büyük 14 küçük 12 yaşında 😊 bende son bir kez şansımı deneyim dedim 1 kızım olsun çok istiyorum. Yinde oğlan kız rabbim hayırlısını nasip etsin. Aynn bende kendimi 40 yaşında hissetmiyorum ruhum çocuk gibidir. Hiç yaşımıda göstermiyom şanslıyım bu konuda. Çok istiyorum inşallah nasip bakalım. Allah isteyen herkese versin. 🙏🏻

Teşekkürler. Benim 2 tane oglum var büyük 14 küçük 12 yaşında 😊 bende son bir kez şansımı deneyim dedim 1 kızım olsun çok istiyorum. Yinde oğlan kız rabbim hayırlısını nasip etsin. Aynn bende kendimi 40 yaşında hissetmiyorum ruhum çocuk gibidir. Hiç yaşımıda göstermiyom şanslıyım bu konuda. Çok istiyorum inşallah nasip bakalım. Allah isteyen herkese versin. 🙏🏻
Ne güzel Allah bağışlasın sağlıklı büyüsünler vatana sizlere hayırlı evlat olsunlar inşallah. Bizimde gönlümüz kızdan yana bakalım hayırlı sağlıklı nasipde ne varsa o olsun. Benim araşdırmama göre yumurtlamadan bir, iki gün önce ilişki olursa kız oluyormuş. Yumurta çatlamasından sonrası erkek çoçuk. Kız çoçuk oluşturan xromozon daha uzun yaşadığı için yumurtlama öncesi ilişki kız çoçoğuna hamile kalınıyor.

Ben de 40 yaşındayım tatlım. 2 ay önce evlendim. Doktora gittim geçen hafta 4 tane miyom var :KK43: buna rağmen kendin kalabilirsin dedi. Bu ay da olmazsa rahim filmi çektireceğim. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Kilon fazla değil, ama üzerine alma derim,
Üzülme miyom rahim dışındaysa kalabilirsin. Kaç cm ki miyom? Allah ol derse öyle mi olmaz denileni oldurur ki canım. Ama rahim filmini hiç bekletmeden çekin. Ben iki kez çekindim. Biri yanlış teşhisdi az daha t rahim işlemi olacaktı. Hangi doktora gidiyorsun

İki oğlum vardı; 39 yaşında tek korumasız ilişki ile hamile kaldım ve banko! Kızım oldu 🙏
Size tavsiyem adet periyodunuz düzenli ise , biter bitmez ilişki yaşamanız, sebze ve yoğurt ağırlıklı beslenmeniz karı koca....

Merhaba. Öncelikle yeni üye olarak aramıza hoş geldiniz, bende üç ay falan oldu burdayım. Burasın gerçekdende Çok sevdim, gerçekten hayatların yaşanmışdığı yer. Bana bilgi acısından çok faydası oldu bu kaç ayda, sizede olur inşallah. Benim akrabam yani ablamın eltisi yeni doğum yapdı yaşı 45 , dördüncü doğumu ama o menepoz dönemide olduğu için fark etmemiş yanlış bilmiyorsam ya dört yada 5 ayında karın ağrısıyla doktora gitmiş onda doktor hamile olduğunu söyleyince şok keçirmiş 😁. Şu an sağlıklı oğlu var. Bir tanede 55 yaşında aile dostumuz kan kanseri olan ablamız o da menepoz döneminde bi erkek çoçuk doğurdu. Oğlu şu an 4 yaşında. Eşimin anannesi oğlunu 41 yaşında doğurmuş qayet sağlığlı bi dayı. Cevremde bi çok örnek var. Bende 40 yaşımı doldurmama bi kaç ay var ikinçi evlilik anne olmak istiyorum, inşallah isteyen her kese rabbim nasip etsin. Bence 40 yaşından sonra annelik bi ayrı 🙂
JOYz JOYz burda cok guzel bi yorum var, umut dolu, musmutlu ediyo insani okuyunca😍

İki oğlum vardı; 39 yaşında tek korumasız ilişki ile hamile kaldım ve banko! Kızım oldu 🙏
Size tavsiyem adet periyodunuz düzenli ise , biter bitmez ilişki yaşamanız, sebze ve yoğurt ağırlıklı beslenmeniz karı koca....
Teşekkürler tavsiyeniz için, nasip her şeydenn önce Rabbim size nasip etmiş. Ne mutlu bende çook istiyorum çook dua ediyorum 10 ay oldu Allahtan ümit kesilmez. Eşim istemiyor zaten tedavi felen olursa kendiliginden diyor. Rabbim nadip ederse ben de aynı şekilde düşünüyom. Çook şükür 2 evladımız var hiç olmayanlar var zaten hep duamda önce onlar için dua 🤲 ediyorum. Beklemek zormuş bunuda anladım. 😌

Back
X