• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 40 yaş hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin. İyidir ama tedavi oluyor yıllardır. Bilemiyorum kendisi menepozdaydım adet olmuyomuş. Hatda 3 aylık hamile olduğunu doktora gidince anlamış. Aslında tıbba göre olasığı nerdeyse olmaz diyorsun ama işde yakın tanıdığın olunca. Benim kayın validemde 4 aylık hamileydi oda anlamamışdı. Adetden kesilyorum her halde diye düşünmüş. Canı tuhaf şeyler çekince aşerince doktora gitdi hamile olduğunu öyrendi. Ben o zaman 6 ayın geliniydim. Doğur ben bakarım dedim😂 ama kürtaj olmuş her kesden habersiz. Aslında yüzlerce örnekler var. Doktorlara kalsa mümkünatı yok derler
Allah şifalar versin o hanıma.
Menepoza gireli uzun zaman mıymış?
Gerçekten yıllar önce giripte kalmışsa ben bir yaşına daha giricem.

Aynen öyle Dr lara göre mümkün değil.
Hayattan örnekler canlı/ somut gerçekler dediğin gibi.

K validen aldırmasaymış keşke demek ki kasım yeni adetten kesiliyor menepoz giriyormuş o süreçte kalmış,

bu olaydan kısa süre sonra menepoza girmiş mi?
kaç yaşındaymış?

Allah şifalar versin o hanıma.
Menepoza gireli uzun zaman mıymış?
Gerçekten yıllar önce giripte kalmışsa ben bir yaşına daha giricem.

Aynen öyle Dr lara göre mümkün değil.
Hayattan örnekler canlı/ somut gerçekler dediğin gibi.

K validen aldırmasaymış keşke demek ki kasım yeni adetten kesiliyor menepoz giriyormuş o süreçte kalmış,

bu olaydan kısa süre sonra menepoza girmiş mi?
kaç yaşındaymış?
Acıkcası o kadar incelikle sormadım kendi anlatdığı kadarıyla benimde bilgim var. Kayın valide hamile 50 yaşlarında kalmışdı eşide yani kayınpeder kendisinden 12 yaş büyükdü. O menepoza tam ne zaman girdi hatırlamıyorum

Annemin kuzeni 3. Ye 42 yasinda hamile kaldi 3 yasinda kizi var suan hicbir sıkıntı yasamadi
Öncelikle teşekkür ederim. Çook sevindim bunu duyduguma insan biraz tereddüt ediyor. Yaşım 40 temmuzda 41 olcam. inşallah hamile kalırsam hayırlısıyla. hamileligim ğüzel geçer sıkıntısız tek dilegim. Rabbimden tek duam hskkımda hayırlıysa yakın et hayırsızsa uzak. Çok sagolun 🥰

Öncelikle teşekkür ederim. Çook sevindim bunu duyduguma insan biraz tereddüt ediyor. Yaşım 40 temmuzda 41 olcam. inşallah hamile kalırsam hayırlısıyla. hamileligim ğüzel geçer sıkıntısız tek dilegim. Rabbimden tek duam hskkımda hayırlıysa yakın et hayırsızsa uzak. Çok sagolun 🥰
Rica ederim Rabbim gonlunuze gore versin insaAllah 🌸

Acıkcası o kadar incelikle sormadım kendi anlatdığı kadarıyla benimde bilgim var. Kayın valide hamile 50 yaşlarında kalmışdı eşide yani kayınpeder kendisinden 12 yaş büyükdü. O menepoza tam ne zaman girdi hatırlamıyorum
Özelden yazdım.

Ben adetin 14 ile 15. günü yumurtladigimi hissederim ama döllenme olduğunda bıçak sapanması gibi batmalar oluyordu 3 hamilegimdede
Yumurtlama döneminde yumurtalık bölgemde ağrı hissettim ama bıçak saplanması gibi değil, sanki kazınıyor gibi derin bir ağrıydı, batma farklı bir his mi?

Back
X