Gebeliğe Hazırlık 40 yaş hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
35 -40 dk süren ve hareket etmemi engelleyen göğüs çarpıntısı şikayeti ile gitmiştim ilk . O zaman yapıldı ilk testlerim.
Herkeste farklı bir şekilde kendi gosterebiliyormus tabii .

35 -40 dk süren ve hareket etmemi engelleyen göğüs çarpıntısı şikayeti ile gitmiştim ilk . O zaman yapıldı ilk testlerim.
Herkeste farklı bir şekilde kendi gosterebiliyormus tabii .
Geçmiş bitmiş olsun canım.
Minik nasıl bulantılar başladı mı?
Ben çok fenaydım, ev, hava, eşya her şey mi kokar:)

Kasık batması oluyor derler genelde belirti olarak, sende de öyle mıydı belirti?

Geçmiş bitmiş olsun canım.
Minik nasıl bulantılar başladı mı?
Ben çok fenaydım, ev, hava, eşya her şey mi kokar:)

Kasık batması oluyor derler genelde belirti olarak, sende de öyle mıydı belirti?
Çok teşekkur ederim , inşaallah .
Ara ara mide bulantısı oluyor , çok fazla değil. Ama koku hassasiyeti çok fazla bende ( normalde de oyleydım zaten , daha da arttı) , koku gelen yöne gitmiyorum :)
Kasık batması da aniden kalkmaya ya da dönmeye çalışırsam oluyor . Bol bol uyku ihtiyacım var artı olarak :)
Genel olarak bir sıkıntı yok şimdilik . Umarım her şey yolunda gider .

Rica ederim ne demek.

Sorma bende kokuyla mesaim bi hayli fazla ondan bu hassasiyet durumları:)
Kokunun gelmediği bir m2 olmadiğına göre sürekli bi kaçış mod one:)
Amin, inş sağlıkla ilerler.

Benim adetim daha var ama kasıklarımda alt tarafta (yumurtalık) içinde kazınma gibi şancı var bu belirti olabilir mi sence?

Bilemiyorum inan ... Ben de o şekilde olmamıştı , herkesin farklıdır , her gebelik farklıdır .
Umarım öyledir . Gönlüne göre olmasını diliyorum .

Hepsi neysee 55 yaşındaki bayan kendiliğinden hamile kaldı doğru anladım di mi?

Dr lara göre 45 yaşında hamile kalma ihtimali sadece yüzde bir.
Bana böyle demişti telde konuştuğm bi dr.
Evet aile arkadaşımız 55 yaşında kendiliğinden hamile kaldı. Çoçuk bile düşünmüyolardı cünki kadın zaten kan kanseri kendi sağlığıyla uraşıyordu ve menepozdaydı. Ama Allah işde ol dediği zaman olur. Şu an oğlu 4 yaşlarında maşallah qayet sağlıklı çoçuk

Canım kontrolde dr ne diyir hormonlarina vs sıkıntı yok inş di mi?
Benim sebepsiz İNFERTİLİTE. Tıbba göre her şey normal ama olmuyor. Şu an tüp bebeye başladık. Takdir Allaha kalmış artık. Nasibimizde varsa olucak yoksa ne apsanda boş

Öncelikle allah şifalar versin, büyük geçmiş olsun, şimdi nasıl kendisi?

Hamile kaldığında menepoz girmemiş mıydı?
Yok menapoza girmişti derseniz daha çok şaşıracak çünkü menopozda dr lar hiç hamile kalınmaz derler.

Benim sebepsiz İNFERTİLİTE. Tıbba göre her şey normal ama olmuyor. Şu an tüp bebeye başladık. Takdir Allaha kalmış artık. Nasibimizde varsa olucak yoksa ne apsanda boş
Kaç yıllık evl izin canım?
Bak buna inanırım.
Teyzem on yıl evli kaldı sonra hayırsız kocası aldattı başka kadına gitti .
Teyzem evlendi çocuğu oldu, on yıl sebepsiz olmamıştı işte.

Adet sancısına benzemiyormuş.
Herkesin belirtisi farkli oluyo kimisinde agri hic olmuyo kimisine bicak saplaniyo gibi kimisine regl agrisi gibi. Hepimizin vucudu farkli oldugu icin tepkilerde farkli oluyo :)

Herkesin belirtisi farkli oluyo kimisinde agri hic olmuyo kimisine bicak saplaniyo gibi kimisine regl agrisi gibi. Hepimizin vucudu farkli oldugu icin tepkilerde farkli oluyo :)
Aynen öyle canım.

Amin. İyidir ama tedavi oluyor yıllardır. Bilemiyorum kendisi menepozdaydım adet olmuyomuş. Hatda 3 aylık hamile olduğunu doktora gidince anlamış. Aslında tıbba göre olasığı nerdeyse olmaz diyorsun ama işde yakın tanıdığın olunca. Benim kayın validemde 4 aylık hamileydi oda anlamamışdı. Adetden kesilyorum her halde diye düşünmüş. Canı tuhaf şeyler çekince aşerince doktora gitdi hamile olduğunu öyrendi. Ben o zaman 6 ayın geliniydim. Doğur ben bakarım dedim ama kürtaj olmuş her kesden habersiz. Aslında yüzlerce örnekler var. Doktorlara kalsa mümkünatı yok derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…