- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 45
Allah şifalar versin o hanıma.Amin. İyidir ama tedavi oluyor yıllardır. Bilemiyorum kendisi menepozdaydım adet olmuyomuş. Hatda 3 aylık hamile olduğunu doktora gidince anlamış. Aslında tıbba göre olasığı nerdeyse olmaz diyorsun ama işde yakın tanıdığın olunca. Benim kayın validemde 4 aylık hamileydi oda anlamamışdı. Adetden kesilyorum her halde diye düşünmüş. Canı tuhaf şeyler çekince aşerince doktora gitdi hamile olduğunu öyrendi. Ben o zaman 6 ayın geliniydim. Doğur ben bakarım dedimama kürtaj olmuş her kesden habersiz. Aslında yüzlerce örnekler var. Doktorlara kalsa mümkünatı yok derler
Acıkcası o kadar incelikle sormadım kendi anlatdığı kadarıyla benimde bilgim var. Kayın valide hamile 50 yaşlarında kalmışdı eşide yani kayınpeder kendisinden 12 yaş büyükdü. O menepoza tam ne zaman girdi hatırlamıyorumAllah şifalar versin o hanıma.
Menepoza gireli uzun zaman mıymış?
Gerçekten yıllar önce giripte kalmışsa ben bir yaşına daha giricem.
Aynen öyle Dr lara göre mümkün değil.
Hayattan örnekler canlı/ somut gerçekler dediğin gibi.
K validen aldırmasaymış keşke demek ki kasım yeni adetten kesiliyor menepoz giriyormuş o süreçte kalmış,
bu olaydan kısa süre sonra menepoza girmiş mi?
kaç yaşındaymış?
Öncelikle teşekkür ederim. Çook sevindim bunu duyduguma insan biraz tereddüt ediyor. Yaşım 40 temmuzda 41 olcam. inşallah hamile kalırsam hayırlısıyla. hamileligim ğüzel geçer sıkıntısız tek dilegim. Rabbimden tek duam hskkımda hayırlıysa yakın et hayırsızsa uzak. Çok sagolunAnnemin kuzeni 3. Ye 42 yasinda hamile kaldi 3 yasinda kizi var suan hicbir sıkıntı yasamadi
Rica ederim Rabbim gonlunuze gore versin insaAllahÖncelikle teşekkür ederim. Çook sevindim bunu duyduguma insan biraz tereddüt ediyor. Yaşım 40 temmuzda 41 olcam. inşallah hamile kalırsam hayırlısıyla. hamileligim ğüzel geçer sıkıntısız tek dilegim. Rabbimden tek duam hskkımda hayırlıysa yakın et hayırsızsa uzak. Çok sagolun
Çook sevindimMerhaba ,
Ben de 40 yaşındayım. 5+1 günlük hamileyim, kendiliğinden. Size ümit olsun isterim . Kalbinize göre olması dileğiyle .
Aminn inşallh bir kızım olsun çook istiyorum. Hayırlısıyla inşallahRica ederim Rabbim gonlunuze gore versin insaAllah
Özelden yazdım.Acıkcası o kadar incelikle sormadım kendi anlatdığı kadarıyla benimde bilgim var. Kayın valide hamile 50 yaşlarında kalmışdı eşide yani kayınpeder kendisinden 12 yaş büyükdü. O menepoza tam ne zaman girdi hatırlamıyorum
Net eminim diğer günlerde ki ilişki korunarak olduHayırlı olsun miniğiniz.
Allah sağlıkla kucağına verirsin.
Adetin biter bitmez mi hamile kaldın?
Daha sonraki günlerde ilişki olamamışsa emin olabilinir ancak o gün kalınlığından.
O gün kalmazsın diye düşünürken diyorsun:)Net eminim diğer günlerde ki ilişki korunarak oldu
Bende hiç belirti yoktu. Adetlerim bildim bileli yoğun ve ilk gün ağrılı olurMiyom belirti yapıyor mu, ağrı, kanama vs?
Ara kanamada yapmıyordu di mi?Bende hiç belirti yoktu. Adetlerim bildim bileli yoğun ve ilk gün ağrılı olur
Hayır canım ama ara kanama bundan 5-10 sene önce dönem dönem yaşardım. O zamanlar miyomlar yoktu ama.Ara kanamada yapmıyordu di mi?
Geçmiş olsun.Hayır canım ama ara kanama bundan 5-10 sene önce dönem dönem yaşardım. O zamanlar miyomlar yoktu ama.
Sonra ki günler erkek bebek ihtimali olduğu için korundum.O gün kalmazsın diye düşünürken diyorsun:)
Sonraki günler korunmuşsun çünkü:)
Peki kalbine göre oldu mu prenses mi geldi?:)Sonra ki günler erkek bebek ihtimali olduğu için korundum.
Hem de ne prenses şaka bir yana sevmelere doyamadigimiz çok güzel bir kızım oldu ama çok yaramazPeki kalbine göre oldu mu prenses mi geldi?:)
:) Allah bağışlasın minik ne kadarlık?Hem de ne prenses şaka bir yana sevmelere doyamadigimiz çok güzel bir kızım oldu ama çok yaramaz
Ben adetin 14 ile 15. günü yumurtladigimi hissederim ama döllenme olduğunda bıçak sapanması gibi batmalar oluyordu 3 hamilegimdede:) Allah bağışlasın minik ne kadarlık?
Döllenme olduğunu hissettin mi o günlerde hemen farklı olarak?
Yumurtlama döneminde yumurtalık bölgemde ağrı hissettim ama bıçak saplanması gibi değil, sanki kazınıyor gibi derin bir ağrıydı, batma farklı bir his mi?Ben adetin 14 ile 15. günü yumurtladigimi hissederim ama döllenme olduğunda bıçak sapanması gibi batmalar oluyordu 3 hamilegimdede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?