40+ yaslarda karsiniza cikacak erkeklerin cogunun cocugu olacak. Matematiksel olarak bakarsakta 40 yasinda bir adamin cocugunun olmasi anormal gelmiyor bana.
Burda onemli olan eski esi ile neden bosandigi?
Bide cocugun sorumlulugunu tumuyle anneye birakan adamlarin eski eslerine sorunlu muamelesi yapmasi hiiic normal degil. Bende bosandim, kizim var, eski esimle ortak bakim yapiyoruz, bende calisiyorum bu arada. Hem calisip hem cocuk bakmak hem okula gotur getir-hastane isini hallet, alisverisini hallet, sosyal aktivitelerine yetis vs düşünüyorum da gercekten cok yıpratıcı yani. Ha diyosaniz ki bu adam cocuguna bakiyor, yediriyor, gezdiriyor, doktora goturuyor, sosyal aktivitelerini organize ediyor, nafaka haric(nafaka dediginiz tutar cok komik oluyor genelde) bir çift ayakkabi bir mont aliyor. Evet o zaman sorumluluk sahibi bir adam, duzgun birisi olarak degerlendirebilirsiniz diye düşünüyorum. Ama bu durumda da adamin maddi olanaklarini çocuğuyla paylasacagini, yeri geldiginde sizinle yasayacagini falan da kabulnetmeniz lazim ki bir baska cocukla ayni evde yasamak ne kadar kolay olur bilemiyorum