- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 45
- Konu Sahibi Hayatlarrr
-
Teşekkürler cevabına, nedense böyle içeriği fayda sağlayacak konulara cevap az oluyor.Evet var 42 yaşında tanıdığım evlendikten 3-4 ay sonra hamile kaldı
TakipteyimTeşekkürler cevabına, nedense böyle içeriği fayda sağlayacak konulara cevap az oluyor.
Benzer durumda mısınız?Takipteyim
Evet malesfBenzer durumda mısınız?
Sizin yaş kaç, süreç nasıl oldu?Evet malesf
Ben de 40 yaşındayım.1. tedavim gonalf iğneyle başladık ikinci kontrolde polip var denildi tedavi iptal oldu.Sizin yaş kaç, süreç nasıl oldu?
Ben 44 üm.
Ne kadar güzel42 yaşındayım, hamileyim. miyomlarım da var. Hiç bir tedavi Vs de olmadım. Pat diye hamile de kalmadım. Artık olmuyor nasılsa deyip bırakmıştık, sonra kendiliğinden oldu. İsteyen herkesin olur umarım.
Gıda takviyesi alıyor musun yumurtalık için? Ben prowomen kullanıyorum.Ben de 40 yaşındayım.1. tedavim gonalf iğneyle başladık ikinci kontrolde polip var denildi tedavi iptal oldu.
Daha sonra polip alındı ve ikinci tedaviye başladık her şey çok güzel dedi 3. kontrolde E2 hormonun düşmüş dedi tedavi tekrar iptal oldu.
Ve doktor tahlil istedi regli ikinci günü tahlil yaptırdım FSH çok yüksek böyle tefaviye baslnmaz hormonların normale döndüğünde gelmemi işte.simdi bayram sonrası yeniden gideceğim kısmetse tabi.
Öncelikle hayırlı olsun,42 yaşındayım, hamileyim. miyomlarım da var. Hiç bir tedavi Vs de olmadım. Pat diye hamile de kalmadım. Artık olmuyor nasılsa deyip bırakmıştık, sonra kendiliğinden oldu. İsteyen herkesin olur umarım.
İmpryl kullandım gece ay şimdi bişey kullanmıyorum.privwomenin inşallah faydası olur canimGıda takviyesi alıyor musun yumurtalık için? Ben prowomen kullanıyorum.
Dr lar 35 sonrasına olumsuz konuştuğu için insan gidipte olumsuz yorumlar duymak istemiyor.İmpryl kullandım gece ay şimdi bişey kullanmıyorum.privwomenin inşallah faydası olur canim
Ne bilim kısmet ya gerçekten çok yoruldum benDr lar 35 sonrasına olumsuz konuştuğu için insan gidipte olumsuz yorumlar duymak istemiyor.
Teşekkürler, darısı başınıza.Öncelikle hayırlı olsun,
Ne kadar süre korun kadın ki "artık olmuyor nasılsa" deyip, bırakınca oldun?
Özelden yazdım.Teşekkürler, darısı başınıza.
1,5 yıl olmadı. Doktor bir sorun olmadığını söyledi. en son kontrolde Rahim filmi çekelim dedi, bir süre sonra corona patlayınca ben de vazgeçmiştim.
Özelden yazacaksın konu neden actinkiÖzelden yazdım.
Öyle tercih ettim.Özelden yazacaksın konu neden actinki
Peki gönlüne göre olsun öyleyse. Buraya bakmayım boşuna artık..Öyle tercih ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?