40 Yaş Sonrası Hamileler?

Hayatlarrr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
6.102
1.523
123
45
Hanımlar bu yaşta hamilelik Dr Lara göre çok düşük ihtimal. 35 sonrası hatta.

Bu yaşlarda olup hamile kalan, çevresinde hamile olan var mı?

Umut olabilir umarım bu topik bana,. Zira gün geçtikçe sanki olmayacak gibi demorize oluyor insan.

Estağfurullah ne kusuru,.bilakis memnun olsun paylaşımına.

Inş tekrar rabbim aramadan verir meleğini sana.

Çok iyi anlıyorum nerdeyse menepo z mu derken bebek haberi aldığındaki hislerini.
Tekrar yaşarsın inş.

Çok teşekkür ederim . Amin inşallah isteyen herkes bir gün meleğine kavuşur ve o muhteşem annelik duygusunu iliklerine kadar yaşar

Ben varım. Ben ikinci tüp bebek denememde pozitif sonucu aldım. Yaşım 44, 12 Mayıs'ta iki tane 4. gün embriyosu transfer edildi. Bugün onuncu gün test verdim, 219 çıktı. İlk denemem iki ay önceydi, bir tane 4ab transfer edilmişti, negatif olmuştu. Bunda farklı olarak Opu"ya kadar arısutu-bal-polen karışımı, omepa Q10 ve Maxijuno kullandım. Kabak çekirdeği, ceviz, çiğ badem tükettim. Bu denemede yumurta sayısı da kalitesi de daha iyiydi. 9 yumurta toplandı, 7 tane döllendi, iki tane transfer edildi, iki tane de donduruldu. Allah isteyen herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Hayırlı olsun, Sağlıkla kucağına alırsın inşallah, değerriniz katlansın, nerde yaptırdınız il olarak darısı bize

Hayırlı olsun, Sağlıkla kucağına alırsın inşallah, değerriniz katlansın, nerde yaptırdınız il olarak darısı bize
Çok teşekkürler, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi . İstanbul'da yaptırdım. Doktorum Burçak Erzik. Bütün takibimi kendi merkezinde yaptı, Opu ve transferi Acıbadem Fulya'da yaptı. Hem insanlığı hem mesleki tecrübe ve başarısı açısından gözüm kapalı tercih ettim. Allah'a çok sukrediyorum doktorum o olduğu için.

Maxijuno nekadar kullandınız kaç ay

Çok teşekkürler, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi . İstanbul'da yaptırdım. Doktorum Burçak Erzik. Bütün takibimi kendi merkezinde yaptı, Opu ve transferi Acıbadem Fulya'da yaptı. Hem insanlığı hem mesleki tecrübe ve başarısı açısından gözüm kapalı tercih ettim. Allah'a çok sukrediyorum doktorum o olduğu için
Maxijuno nekadar kullandınız kaç ay
17_18 gün kullandım, Opu ya kadar. Opudan sonra bıraktım.

Hayırlı olsun inşallah özelden yazıcam size.

Merhaba. Ben bir kac ay sonra 40 yasıma giriyorum. 2 cocuk istiyoruz 7 aydır daha bısey yok

Ben varım canım Allah sanada nasip etsin Allah dilerse olur

42 yaşındayım, hamileyim. miyomlarım da var. Hiç bir tedavi Vs de olmadım. Pat diye hamile de kalmadım. Artık olmuyor nasılsa deyip bırakmıştık, sonra kendiliğinden oldu. İsteyen herkesin olur umarım

42 yaşındayım, hamileyim. miyomlarım da var. Hiç bir tedavi Vs de olmadım. Pat diye hamile de kalmadım. Artık olmuyor nasılsa deyip bırakmıştık, sonra kendiliğinden oldu. İsteyen herkesin olur umarım.
ALLAH saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımkac ay sonra hamıle kaldın canım?

Dr a gittiniz mi
Bir kere gittik adetın 2.gunu gel dedi dr bakalım. Esımden de tahlil yaptırmasını ıstedı. Ama vırus var diye pek cesaret etmedim sureklı Dr a gitmeye. Kızımı bırakacak kimse yoktu yanımızda hastaneye goturmek istemedim. ALLAH a sıgındım. Kısmette varsa olur dedim.

Yaşla ilgili az çok tahmin edebiliyoruz duyacaklarımızı.
İnş bu yollarda çok bekletmez Rabb'im.

Geç veya erken yumurtlamayla hamile kalmanın ilgisi yok ki canım?

Amh, Fsh değerin kaçtı?

Sizin amh FSH kaçtı acaba Allah kucağınıza sağlıklı şekilde almayı nasib etsin mayanlarda da basın etsinBen de yas 44 bir ikinyum çıkıyor transfer sonrası tahlil bekliyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…