- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 45
- Konu Sahibi Hayatlarrr
-
Estağfurullah ne kusuru,.bilakis memnun olsun paylaşımına.Merhaba bende deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ben 39 yaşındayım 15 yıllık evliyim pcosluyum hiçbir zaman düzenli adet olmadım . 2 aşılama 1 tüp bebek denemem var ama tüp bebek denememde yumurta gelişimi sağlanmadığı için yarım kalmıştı. Klomen ve gonal f li denemelerimde cabası . En son 3 yıl önce tüp bebek tedavim yarım kaldığı için çocuk sahibi olma işini kafamda tamamen bitirmiştim . Ama adetim çok düzensiz olduğu için 2-3 ayda bir doktora gidip adet söktürücü kullanıyordum . En son Aralık ayında doktorum duphaston isimli ilacı vermişti onu kullandım ve yine de zar zor adet gördüm. En son adetimi şubatta gördüm. Sonra yine adet zamanım geçti ben artık menopoza giriyorum diye düşünüyordum hatta baya da üzgündüm bu duruma. Son adetimin üstüne 62 gün geçmişti bir arkadaşımın ısrarıyla yine de bir test yaptım ve sonuç pozitifti hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm o andaki sevincimin gerçekten tarifi yoktu sonra doktora gittik tabi 30 nisanda 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim kalp atışını da duyduk. Ama maalesef 5 mayısta tekrar gittiğimiz kontrolde kalbinin durduğunu öğrendik 6 mayıst hemen kürtaj oldum. Gerçekten çok zordu. Çok uzattım lütfen kusuruma bakmayın ama sonuca varamasa da ben bile hamile kaldıysam herkes kalabilir diye düşünüyorum . İnşallah ben ve isteyen tüm kadınlar hamile kalıp muradımıza erebiliriz . Umut vermek oldu mu bilmiyorum ama benim de hikayem bu
Çok teşekkür ederim . Amin inşallah isteyen herkes bir gün meleğine kavuşur ve o muhteşem annelik duygusunu iliklerine kadar yaşarEstağfurullah ne kusuru,.bilakis memnun olsun paylaşımına.
Inş tekrar rabbim aramadan verir meleğini sana.
Çok iyi anlıyorum nerdeyse menepo z mu derken bebek haberi aldığındaki hislerini.
Tekrar yaşarsın inş.
Ben varım. Ben ikinci tüp bebek denememde pozitif sonucu aldım. Yaşım 44, 12 Mayıs'ta iki tane 4. gün embriyosu transfer edildi. Bugün onuncu gün test verdim, 219 çıktı. İlk denemem iki ay önceydi, bir tane 4ab transfer edilmişti, negatif olmuştu. Bunda farklı olarak Opu"ya kadar arısutu-bal-polen karışımı, omepa Q10 ve Maxijuno kullandım. Kabak çekirdeği, ceviz, çiğ badem tükettim. Bu denemede yumurta sayısı da kalitesi de daha iyiydi. 9 yumurta toplandı, 7 tane döllendi, iki tane transfer edildi, iki tane de donduruldu. Allah isteyen herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziHanımlar bu yaşta hamilelik Dr Lara göre çok düşük ihtimal. 35 sonrası hatta.
Bu yaşlarda olup hamile kalan, çevresinde hamile olan var mı?
Umut olabilir umarım bu topik bana,. Zira gün geçtikçe sanki olmayacak gibi demorize oluyor insan.
Hayırlı olsun, Sağlıkla kucağına alırsın inşallah, değerriniz katlansın, nerde yaptırdınız il olarak darısı bizeBen varım. Ben ikinci tüp bebek denememde pozitif sonucu aldım. Yaşım 44, 12 Mayıs'ta iki tane 4. gün embriyosu transfer edildi. Bugün onuncu gün test verdim, 219 çıktı. İlk denemem iki ay önceydi, bir tane 4ab transfer edilmişti, negatif olmuştu. Bunda farklı olarak Opu"ya kadar arısutu-bal-polen karışımı, omepa Q10 ve Maxijuno kullandım. Kabak çekirdeği, ceviz, çiğ badem tükettim. Bu denemede yumurta sayısı da kalitesi de daha iyiydi. 9 yumurta toplandı, 7 tane döllendi, iki tane transfer edildi, iki tane de donduruldu. Allah isteyen herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Çok teşekkürler, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziHayırlı olsun, Sağlıkla kucağına alırsın inşallah, değerriniz katlansın, nerde yaptırdınız il olarak darısı bize
Maxijuno nekadar kullandınız kaç ayÇok teşekkürler, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. İstanbul'da yaptırdım. Doktorum Burçak Erzik. Bütün takibimi kendi merkezinde yaptı, Opu ve transferi Acıbadem Fulya'da yaptı. Hem insanlığı hem mesleki tecrübe ve başarısı açısından gözüm kapalı tercih ettim. Allah'a çok sukrediyorum doktorum o olduğu için.
Çok teşekkürler, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziHayırlı olsun, Sağlıkla kucağına alırsın inşallah, değerriniz katlansın, nerde yaptırdınız il olarak darısı bize
17_18 gün kullandım, Opu ya kadar. Opudan sonra bıraktım.Maxijuno nekadar kullandınız kaç ay
Hayırlı olsun inşallah özelden yazıcam size.Ben varım. Ben ikinci tüp bebek denememde pozitif sonucu aldım. Yaşım 44, 12 Mayıs'ta iki tane 4. gün embriyosu transfer edildi. Bugün onuncu gün test verdim, 219 çıktı. İlk denemem iki ay önceydi, bir tane 4ab transfer edilmişti, negatif olmuştu. Bunda farklı olarak Opu"ya kadar arısutu-bal-polen karışımı, omepa Q10 ve Maxijuno kullandım. Kabak çekirdeği, ceviz, çiğ badem tükettim. Bu denemede yumurta sayısı da kalitesi de daha iyiydi. 9 yumurta toplandı, 7 tane döllendi, iki tane transfer edildi, iki tane de donduruldu. Allah isteyen herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Teşekkürler, tabi yazın. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziHayırlı olsun inşallah özelden yazıcam size.
Amin, inşTeşekkürler, tabi yazın. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Merhaba. Ben bir kac ay sonra 40 yasıma giriyorum. 2 cocuk istiyoruz 7 aydır daha bısey yokHanımlar bu yaşta hamilelik Dr Lara göre çok düşük ihtimal. 35 sonrası hatta.
Umut olabilir umarım bu topik bana,. Zira gün geçtikçe sanki olmayacak gibi demorize oluyor insan.
Dr a gittiniz mi?Merhaba. Ben bir kac ay sonra 40 yasıma giriyorum. 2 cocuk istiyoruz 7 aydır daha bısey yok
Ben varım canım Allah sanada nasip etsin Allah dilerse olurHanımlar bu yaşta hamilelik Dr Lara göre çok düşük ihtimal. 35 sonrası hatta.
42 yaşındayım, hamileyim. miyomlarım da var. Hiç bir tedavi Vs de olmadım. Pat diye hamile de kalmadım. Artık olmuyor nasılsa deyip bırakmıştık, sonra kendiliğinden oldu. İsteyen herkesin olur umarım
ALLAH saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım42 yaşındayım, hamileyim. miyomlarım da var. Hiç bir tedavi Vs de olmadım. Pat diye hamile de kalmadım. Artık olmuyor nasılsa deyip bırakmıştık, sonra kendiliğinden oldu. İsteyen herkesin olur umarım.
Bir kere gittik adetın 2.gunu gel dedi dr bakalım. Esımden de tahlil yaptırmasını ıstedı. Ama vırus var diye pek cesaret etmedim sureklı Dr a gitmeye. Kızımı bırakacak kimse yoktu yanımızda hastaneye goturmek istemedim. ALLAH a sıgındım. Kısmette varsa olur dedim.Dr a gittiniz mi
Yaşla ilgili az çok tahmin edebiliyoruz duyacaklarımızı.Bir kere gittik adetın 2.gunu gel dedi dr bakalım. Esımden de tahlil yaptırmasını ıstedı. Ama vırus var diye pek cesaret etmedim sureklı Dr a gitmeye. Kızımı bırakacak kimse yoktu yanımızda hastaneye goturmek istemedim. ALLAH a sıgındım. Kısmette varsa olur dedim.
Geç veya erken yumurtlamayla hamile kalmanın ilgisi yok ki canım?Hanımlar selam, ben henüz 40 değilim, 38 yaşındayım ama 25 sonrası kemoterapi almıştım. Yumurtalıklarım benden daha yaşlı sayılır
Son birkaç aydır yoğun istiyoruz. Bir kutu Impyril bitirdim. Şimdi Prowomen kullanıyorum. Bu ay artık yumurta takibi de yaptım LH testiyle ve vücut ısısıyla ama gördüm ki geç yumurtluyorum. 17-18 gün. Döllenme için yeterli süre olacak mı bilmiyorum. Artık kaygılıyım. Bu ay olmazsa haziranda da deneyip tüp bebeğe yöneleceğim galiba ya da tamamen vaz geçeceğim. Benim gibi geç yumurtlayan var mı?
Amh, Fsh değerin kaçtı?41 yaşındayım. 3,5 yıllık evliyim. Hamileyim. Tüp bebek yaptırmadık ama denemediğimiz gıda takviyesi kalmadı desem yeridir. Geçen ay soğan kürü yaptım. Bir de eşimle beraber keçiboynuzu pekmezi ve macun kullandık. Şükürler olsun çift çizgiyi gördük. Umudunuzu yitirmeyin.
Amin ınsallah canımYaşla ilgili az çok tahmin edebiliyoruz duyacaklarımızı.
İnş bu yollarda çok bekletmez Rabb'im.
Sizin amh FSH kaçtı acaba Allah kucağınıza sağlıklı şekilde almayı nasib etsin mayanlarda da basın etsinBen varım. Ben ikinci tüp bebek denememde pozitif sonucu aldım. Yaşım 44, 12 Mayıs'ta iki tane 4. gün embriyosu transfer edildi. Bugün onuncu gün test verdim, 219 çıktı. İlk denemem iki ay önceydi, bir tane 4ab transfer edilmişti, negatif olmuştu. Bunda farklı olarak Opu"ya kadar arısutu-bal-polen karışımı, omepa Q10 ve Maxijuno kullandım. Kabak çekirdeği, ceviz, çiğ badem tükettim. Bu denemede yumurta sayısı da kalitesi de daha iyiydi. 9 yumurta toplandı, 7 tane döllendi, iki tane transfer edildi, iki tane de donduruldu. Allah isteyen herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?