40 Yaş Tüp Bebek Deneyimi

nilem10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
48
1
86
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar,benim yaşlarımda olup tüp bebek deneyenler varmı aranızda?Benim aslında bir tane kıım var 12 yaşında.O da tedavi sonucu olmuştu.2.çoçuk için çok uğraştım.Aşılamalar ,bir kere tüp bebek denemesi.Bu ikinci olacak.Bu konuda oldukça deneyim kazandım yani.KK birçok konuyu takip ediyorum.Ama kendimi bir garip hissettim.Tüp bebek topiklerin de herkes o kadar gençki.
Bugün transferimin 6.günü.Hiç ümidim yok ama...

Son düzenleme:
Selam canim
Inseallah hayirli sonuc alirsin.Bende 39 yasinda 20 sene sonra anne oldum.Rabbim dileyince oluyor Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin AMINNNN

nilem hayırlı olsun inş...nil sende güle güle büyüt canım...benmde yaşm 40..temmuzda ilk tüp deneyimim oldu fsh yüksek bnm...2 yumurta oldu 2 side boş çıktı..kızlar siz kaç fsh la tüpe başladınız...nilem kaç ymurta elde edildi..kaçı transfer edildi..bnil sende bilgi verirsen sevinirim..bilgilendirmiş olursunuz....

Geçmiş olsun canım.Benim ilk seferinde yüksekti.Arginmax diye bir ilaç kullanmıştım.Bir ay sonrasında düşmüştü.Bu sefer 18 di.Üst sınırlarda normal.7 yumurta oluştu.Tabii yaştan dolayı 5 tanesi kalitesizdi.2 tanesi de biri 4 hücreye bölünmek üzere biri de 6 hücreliydi.2.gün transferi yapıldı.Yumurta az olduğu için.Her iki yumurtada gününe göre normal değildi.Bakalım ne olacakbilmiyorumkismile

cnm ALLAH inş.kucağını boş bırakmaz .duam seninle.... iki tanemi transfer edildi....yaş kaç

aynı yaştayız cnm:)inş. hayırlı sonuçlar alırsın....

İnşallah.Sende ümidini yitirme bence.Ben o kadar çok denedim ki.Hiçbiri birbirine benzemiyor.Bazen bir önce ki kullandığın ilaçlara bir sonraki siklusta cevap alamıyorsun.Hayıt suyunun faydası olduğunu duymuştum.Yumurtanın kaliteli olması için.Bir de incirin.İncirin kürü yapılıyor ama ben üşendim.Direk incir kurusu yedim.

Son düzenleme:
Çok sevindim.Güle güle büyüt bebeğini.Kaç defa denedin tüp bebeği?

Tesekkur edrim canim
Benim hikayem cooooooooookkkk uzun bizimki bir mucize 8. denememde oldu kuzum.
Bana menepoz demislerdi.Yumurta rezervim bitmisti dr lara göre asla yilmadim 20 senedir bekledim yavrumu rabbime binlerce sukurler olsun tek bir yumurtayla hamile kaldim.Sukurler olsun oglum 2 aylik oldu YARADANIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN.
Yoklugu cook zor.Yavrumun yuzune baktikca evlat hasretiyle yanan herkese icten yurekten dua ediyorum.Inseallah sizde hayirli sonuc alirsiniz AMINNNNNN

Evet haklısın yılmamak gerekiyor.En doğrusunu yapmışsın.Bir daha geri dönmek zor.Zaten zaman o kadar çabuk geçiyor ki.5 ay sonra deneyelim,olmadı 3 ay sora bir daha derken bir bakmışsın 40 oluvermişsin benim gibi.Çok sevindim oğluna.Allah ailecek hepinize uzun ,sağlıklı ve mutlu bir ömür versin inşallah.

nilem 10.....merhaba.....bende senin durumundayım.....ALLAHA binlerce kez şükürler olsunki benimde 13 yaşında bir oğlum var...oda tedaviyle oldu...yani eşim tedavi gördü....sonra kardeş için 3 yıldır aşılama ,tüp bebek yaptıdık olmadı...şimdi yeniden denicem kısmet bakalım...oğlum çok kardeş istiyor.....ikimizin çocuklarınada Allah kardeş nasip etsin inşşş.....

İyi haberlerini alırız inşallahkaydirigubbakcemile5Benim de test günüm cuma.Ama hiç mi hiç belirtim yok.Olmadı galiba...

nilemcim..belirtilere takılma...benim başka bir topikkte arkadaşımında hiç belirtisi olmadı.....sonucu 3 gün önce öğrendi..maşallah sonucuda yüksek değerle hamile.....oda hep dedi..hiç belirtim yok..olmadı biliyorum diyordu..ama bak opzitif...inşşş... seninde öyledir....zaten şu 12 gün bekleme süreci en yıpratan zaman oluyor....kaydirigubbakcemile

İnşallah canım.Benim de kistlerim var.Bebeğim olmuyor.Eşim çok istiyor benim de.Bazen diyorum benimle evlenmeseydi 3-4 çoçuğu olurdu.Belirtilere gelince o kadar tedavi oldum ki...Artık vücudumu çok iyi tanıyorum.Dün ağrım vardı mesela kesin dedim yine kist oluştu bugün gittim gerçekten vardı...Neyse ...Allah çoçuklarımıza uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin.İnşallah senin bu sefer olumlu olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…