nilem hayırlı olsun inş...nil sende güle güle büyüt canım...benmde yaşm 40..temmuzda ilk tüp deneyimim oldu fsh yüksek bnm...2 yumurta oldu 2 side boş çıktı..kızlar siz kaç fsh la tüpe başladınız...nilem kaç ymurta elde edildi..kaçı transfer edildi..bnil sende bilgi verirsen sevinirim..bilgilendirmiş olursunuz....
aynı yaştayız cnm:)inş. hayırlı sonuçlar alırsın....
Çok sevindim.Güle güle büyüt bebeğini.Kaç defa denedin tüp bebeği?
Tesekkur edrim canim
Benim hikayem cooooooooookkkk uzun bizimki bir mucize 8. denememde oldu kuzum.
Bana menepoz demislerdi.Yumurta rezervim bitmisti dr lara göre asla yilmadim 20 senedir bekledim yavrumu rabbime binlerce sukurler olsun tek bir yumurtayla hamile kaldim.Sukurler olsun oglum 2 aylik oldu YARADANIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN.
Yoklugu cook zor.Yavrumun yuzune baktikca evlat hasretiyle yanan herkese icten yurekten dua ediyorum.Inseallah sizde hayirli sonuc alirsiniz AMINNNNNN
kılzar bugün pazartesi..test günüme 3 gün kaldı...zemuszemus
kılzar bugün pazartesi..test günüme 3 gün kaldı...zemuszemus
İyi haberlerini alırız inşallahkaydirigubbakcemile5Benim de test günüm cuma.Ama hiç mi hiç belirtim yok.Olmadı galiba...
nilem 10.....merhaba.....bende senin durumundayım.....ALLAHA binlerce kez şükürler olsunki benimde 13 yaşında bir oğlum var...oda tedaviyle oldu...yani eşim tedavi gördü....sonra kardeş için 3 yıldır aşılama ,tüp bebek yaptıdık olmadı...şimdi yeniden denicem kısmet bakalım...oğlum çok kardeş istiyor.....ikimizin çocuklarınada Allah kardeş nasip etsin inşşş.....
nilem sen şu anda sonuçmu bekliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?