Herkese merhaba KK’nün güzel kadınları. Aslında buna benzer konuları 2016 senesinde çalışmadığım o dönemde de açmıştım. O dönem kendi işimizi deneyip başarısız olmuştuk üzerine de 15 Temmuz krizi patlamış ve gönülsüz bir işsizlik süreci yaşamıştım. Bu işsizliğim planlı oldu; çalıştığım şirket beni madden ve manen sömürdüğü için çok yoruldum ve 2021 Kasım’da işi bıraktım. 20 senelik üst düzey asistanım ve gerçekten çok yorulmuştum iyi geldi.
Eşim planda olmayan terfiler aldı, elimize bir takım paralar geçti derken geçinebildik. Ama bu bahar böyle gitmez, hazırdan çok yedik, yiyoruz. Ve benim çalışmam gerek. Tahmin ettiğimden fazla teklif alıyorum görüşmek için, bazısı yol yüzünden olmuyor ben de artık biraz seçiciyim iyi bir yer olsun istiyorum. Ve sorun da burada başlıyor 43 oldum bu sene çünkü.
Pandemide eski şirketim evden çalışmaya geçti, yol ve öğle arasına harcadığım vakti evle ilgilenerek ve haftada 1-2 kez ofise giderek düzenimi sürdürdüm. Ama müstakbel işim evden çalışmayabilir , beş gün ofise gitmem gerekebilir. Benim kafamda herşey karman çornan olmuş durumda, nasıl bir düzen kurarım diye düşünüyorum.
Mümkün mertebe evime çok yakın yerlere başvuracağım, evimize gelen ablamızı da her hafta almayı düşünüyorum. Ev kirlenmez ama ütüyü, bazen de yemeği yapar. Eşim evden çalışıyor market, alışveriş vs. o yapar eeee sorun ne diyeceksiniz. Arkadaşlar ben kendimi çok yaşlı hissediyorum

Belki de öyleyimdir bilemem dermişim ( Cumartesi gittiğimiz rock konserinde Z kuşağından duyduk da bunu

)
Enerjim yetmeyecek, yorulucam, yapamayacağım gibi geliyor. Bunda pandemide evden çalışmanın da etkisi büyük tabii. Ben ofise gidip çalışmayı unuttum. Her gün işe gitmeli tempoyu unuttum arkadaşlar!

Nasıl adapte olucam?
Sadece iş nedeyle değil yaşım 40+ olduğundan yediğime içtiğime dikkat etmeye ve yeniden spora gitmeye başladım. Özel hoca ile çalışacağım heralde fark eder enerjim.
Evet ana konuya dönersek yeniden sorayım ben nasıl pandemi öncesine dönerim?