Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba doktorunuz kimdi acaba hamile kalmanızı sağlayanMerhaba, ben 42 yaşında Acıbadem hastanesinde başladım tüp bebek tedavisine. Zorlu bir süreç oldu maalesef ilk yumurta toplamadam sonra iç kanama geçirdim. O kadar çok korktuk ki bir yıla yakın ara verdik ve Dr değiştirdik.43 te iki kez daha toplama oldu medikalparkta . Toplamda 8 kadar embriyomuz oldu. Hepsini genetik yaramaya yolladık. Bir tane sağlıklı yakaladık. Ancak tüplerimin kapalı olduğunu öğrendik doktorun istediği hsg sonucunda. Bu arada sizden hsg istemeyen tüp Bebek doktoruna güvenmeyin derim. Tüplerinizde veya rahim içinde herhangi bir sorun varsa bütün çabanız boşa gider . istediğiniz kadar sağlıklı embriyonyz olsun tüp veya rahim sorunlarında bebek tutunamiyor.tüp kapatma ameliyatı oldum bunun sonucunda. Bu ameliyattan bir ay sonrada ilk embriyo transferi oldu zaten 1 tane sağlıklı embriyomuz vardı, o da tuttu. Şu anda 44 yaşında hamileyim. Allah doktorumdan razı olsun. İyi ki Dr değiştirmişiz. İlk Dr hsg bile istemediği için ebriyo transferi yapacaktı direkt. Zaten bir tane olan kıymetli embriyomuzu ve bütün emeklerimizi ziyan edecekti.
Nur Dokuzeylül GüngörMerhaba doktorunuz kimdi acaba hamile kalmanızı sağlayan
Merhaba şu an kaç aylık hamilesiniz herşey yolundamı aynı yaştayız yeni tramsfer yapıldı banada testim pazartsi ama erken gebelik testi negatif çıktıBu arada işinize yarar belki diye yazıyorum doktorum embriyo glu ve bağışıklık serumu kullandı transferde . Transferden önceki üç gün boyunca da kortizon tableti verdi.
Merhaba 4.5 aylık hamileyim. Herşey yolunda şükürler olsun. Umarım pozitif sonuç alırsınız. 10 günden önce evde yapılan testler bende de hep negatif çıktı.Merhaba şu an kaç aylık hamilesiniz herşey yolundamı aynı yaştayız yeni tramsfer yapıldı banada testim pazartsi ama erken gebelik testi negatif çıktı
Benimkiler erken gebelşk testiydi ama 3.gün embrşyosu bekki geç tutunmuştur inşallah öyledirMerhaba 4.5 aylık hamileyim. Herşey yolunda şükürler olsun. Umarım pozitif sonuç alırsınız. 10 günden önce evde yapılan testler bende de hep negatif çıktı.
Merhaba aynı yaştayız herşey yolundamı nasıl gidiyorAhmet Bostancı, 1 tüp bebek denemesi. Negatif
Bülent Traş, 2 tüp bebek denemesi. Negatif
cem Çelik, 1 tüp bebek denemesi. Negatif
murat berkanoğlu, 1 tüp bebek Denemesi. PozitifYaş 42
Evet Eda, çok şükür. 42 yaşında tüp bebekle ilk kızımı, 43 yaşında doğal yolda ikinci kızımı doğurdum. Darısı bebek isteyen tüm annelerin başınaMerhaba aynı yaştayız herşey yolundamı nasıl gidiyor
Ya me güzelEvet Eda, çok şükür. 42 yaşında tüp bebekle ilk kızımı, 43 yaşında doğal yolda ikinci kızımı doğurdum. Darısı bebek isteyen tüm annelerin başına![]()