40 yaşına basmanın telaşı içinde gündüz ve gece kremi tavsiyesi istiyorum..

cmrcrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
5
0
Slm arkadaşlar.... Üye olmadan bu siteyi takip edenlerdendim. Dün ben de cazibenize daha fazla dayanamayıp üye oldum. :KK45:

Bu sene 40 yaşıma bastım ve içimde kocaman bir telaş var. Yaşlanıyorum ve bunu depresyona girmeden atlatmam gerek..:63:

Dünden beri yorumları okuyorum. Kafam çok karıştı. Ben Loreal Paris Revitalift almayı düşünüyordum ama bu kremi beğenen yok gibi.
Yardımcı olun ne alayım.

Slm arkadaşlar.... Üye olmadan bu siteyi takip edenlerdendim. Dün ben de cazibenize daha faz oldum. :KK45:

Bu sene 40 yaşıma bastım ve içimde kocaman biunu depresyona girmeden atlatmam gerek..:63:

Dünden beri yorumları okuyorum. Kafam çok karıştı. Ben Loreal Paris Revitalift almayı düşünüyordum ama bu kremi beğenen yok gibi.
Yardımcı olun ne alayım.
Merhaba arkadaşım , benim sana önerim CHANEL in ULTRA CORRECTION LIFT krem seti gündüz , gece ve göz çevresi diger kremlere göre daha güzel toparlayıcı , benim önerim bu denemelisin ablam kullanıyor çokta memnun.:)

merhaba ,öncelikle asla bir kozmetık markası kullanmayın derım ben size..bilinçli olduguna inandıgınız bir eczaneden yardım isteyebilirsiniz..kozmetık markasına verdıgınız para boşa gitmesin .unutmayın dermokozmetık ürünler herzman hem içerik olarak hem de işeyararlılık olarak hep öndedir :)

X