40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Adamın telefon istemek nasıl olur, kendisi işte çay kahveye içmeye gideceğiz ya ortak kız kardeşim eniştem de gelecek 4 kişi, orda etkilendim diyelim, nasıl ilgimi gösteririm, ya ben hiç flört etmedim ki

Tabi ki telefonunu istemeyin. Ne bu adam, bulunmaz Hint kumaşı falan mı? İyice adamın totosunu arşa çıkaracaksınız.

İnanın bana ikna ettiğiniz bir adamla yol almaya çabalamak Dünya'nın en zor şeyi. Ki ben bunu 20 li yaşlarımda tecrübe etmiştim. 40 da ölüm gibi bir şeydir.

İstiyorsa o gelir, o ısrarcı olur, o sosyal medyanıza düşer etkilenir buluşma ayarlar. O durumda bile düşünmeniz lazım. Bu 9 kardesli, 5 i boşanmış ,çocuklu , benden 13 yaş büyük annesiyle yaşayan adamla olabilir miyim diye.

Adamın telefon istemek nasıl olur, kendisi işte çay kahveye içmeye gideceğiz ya ortak kız kardeşim eniştem de gelecek 4 kişi, orda etkilendim diyelim, nasıl ilgimi gösteririm, ya ben hiç flört etmedim ki
Dertsiz başınıza dert,o ailede tuhaf şeyler var,liseli aşık gibi bodoslama dalacak gibisiniz,ama işin sonunda o pıt pıt eden kalbiniz parçalanacak gibi.....Bu ailenin dinamiklerini sevmedim ,normal olmayan şeyler var.....

yani kardeşlerinin boşanmış olmasına neden takıldınız ki bu kadar tamam beşi de biraz fazla o ayrı da oraya gelene kadar ortada bi şey yok ki şu an. adamla ayak üstü konuşmuşsunuz alt tarafı arkası gelmemiş adam aramamış bile boşverin gitsin. daha önce evlenip boşandınız mı bilmiyorum ama işiniz kariyeriniz varmış zaten 40 yaş ve 53 yaş arası çok fazla. kendi yaşlarınızda hatta daha küçük biriyle de tanışabilirsiniz gayet de

Yok bne hiç evlenmedim, korktum kaçtım. Bu adamı sosyal medya filan bakınca dilerim değişti, Allah In bir işareti mi.
Kardeşleri Boşanma konusu aile açısından yorum için size yazdım, herkes olumsuz yorum yaptı ona da

Normal olmayan ne olabilir? Belki kızlar da benim gibi aşık oldu kalbi çarptı ama karşısındaki kocalar adam çıkmadı, bunu da düşünüyorum
Bu da bir ihtimal ama gerçek hayatta bu kadar tesadüf olmaz,aileyi iyi tanıyan birileri vardır muhakkak iyice araştırın.Hala pembe panjurlu ev hayali kuran liseli kız modundasınız.Evlenmiş ayrılmış çocuklu bir adam üstelik yaşı sizden büyük, ailede neredeyse herkes boşanmış ve koloni gibi bir aradalar, üstelik adam herkese kızına olan sevgisini anlatıyor ama kızı piyasada yok,büyük ihtimalle babasına mesafeli,aile şirketi herkes kâra ortak, aralarında tuhaf bir bağ var ve anneleri hepsini yönetiyor,adam belli ki annesinden icazet almadan adım atmayacak, evlilik için annesine kendinizi sevdirmek gerekecek ilerde kadın size gıcık olursa evlilik birliği bozulacak çünkü anneye bağımlılık var......

Yok bne hiç evlenmedim, korktum kaçtım. Bu adamı sosyal medya filan bakınca dilerim değişti, Allah In bir işareti mi.
Kardeşleri Boşanma konusu aile açısından yorum için size yazdım, herkes olumsuz yorum yaptı ona da
Biraz konu dışı olacak ama neden bu şekilde yazıyorsunuz bazi kelimeler hep yanlış anlamakta zorluk çekiliyor

Kızlar Selamlar,
Benim 1 aydır düşündüğüm çözemediğim bir derdim var, yazarsanız çok sevinirim.

Ben 40 yaşındayım, bir görüüc usül söz attım, 22 haziranda kız kardeşim düğününe gittim ve orda biri ile tanıştırdı damat ailesi. Meslektaşmışız yapay zeka uzmanı ikimiz de. Ben bilmiyordum. Ve kucağımda yeğenim vardı, tanıştıran kişi damat en büyük abisi okumuş yüksek tahsili, sizce bebeğin bana ait olmadığını ve bekar olduğunu söylemiş midir. Adamla konuşamadık çünkü yeğenim ağladı, onu gezdirdim. Bir daha yanlarına gidip sohbet etmedim, çocuk yeğenim kucağımda durmadı ağladı, Adam da çocuğu bıraktıktan sonra siz konuşuruz dedi Adam 53 yaşında 1 evlilik yapmış liseye giden bir kızı var, 5 yıl önce boşanmış. 6 kız kardeşi var, 2 de erkek. 5 kız kardeşi de boşanmış. Bu biraz tuhaf, dinine göre eklerine de bağlı.
Hepsi mi talihsiz kız kardeşlerin ki?
Aile şirketler var durumları iyi, bazıları kız kardeşlerinin sosyal medyada gördüğüm aynı evde annesi kardeşi bu adam da sanırım birlikte kalıyorlar.
Annesi dediği olurmuş her zaman gibi ortak tanıdıktan bir duyum aldım.
ben 40 bu yaşında 72 kg, fiizk dışında bir şey aranmaz mı.
Meslek olarka tanıştırıldım ama tanıştıran kişi hayırlı bir işe vesile de olmak isteriz dedi.
Adam aramadı sormadı, meslek olarka bile, yapay zeka alanınd ahir şirket kurmuş, bende yapay zeka uzmanıyım.
Acaba, çocuğu bırakın sonra konuşuruz dedi ve yanına gitmedim tekrar müsait olsam da, bunla mı ilgili.

BİR türlü işin içinden çıkamadım.

Sorun şu: ben aşka evliliğe tövbe etmiştim, duygusal olup ağlıyorum. Ama ilk defa 2018 yıl söz attığımdan beri kalbim çarptı onun sosyal medya hesabına bakınca, merhamet gördüm nezaket ve güven.

Ne yapmalıyım bir akıl verir misiniz.
Adamı çok idealize etmişsiniz, bu sakıncalı.
Yani kafanızdaki imaj ile adamın gerçekteki imajı bir değil. Siz şu an hayaller kuruyorsunuz. Ve adamı tanımadan kafanızda ideal eş yapmışsınız bile. Adamla tanışacaksanız duygu oluşturmadan bu kadar etkilenme olmadan başlamanız lazım. Yoksa yanılırsınız. Çünkü duygu sizi körleştiriyor.

Benim kafama şu takıldı.. madem aile şirketleri var tahminen durumları iyi. Belki hepsinin kendi dairesi var. Neden konak dizilerinde olduğu gibi tüm aile beraber yaşıyorlar? Ben 53 yaşında olsam ve maddi durumum iyi olsa tek başıma yaşarım. Ailemi sürekli ziyaret ederim ama anne veya babam ile o yaşta aynı evde yaşamam. Bilerek beraber yaşıyorlar ise bana çok aileci biri izlenimi verdi.

Ben boşanma aşamasındayım. Benim eski eşim de çok aileci idi. Her konuda babasına danışır, her zaman onun fikrini referans alırdı. Kendi fikri hiç yoktu. Ailesi ne derse oydu. Bütün özelimizi bile naklen ailesine anlattı. Ve ailesi beni hiç sevmedi, çünkü hep olayları kendi açısından ailesine tek taraflı anlatmış, o yüzden benden garez kaptılar. Eşimle aramızda hiç mahrem yoktu. Bir daha evlenirsem aileci biriyle olmayacağım. Hep kadınlarda şu inanış var ailesine düşkün ise bana da düşkün olur. Alakası yok. Aileci erkekler kendi ailesini ilk sıraya koyuyorlar seni ne kendisi ne ailesi tam benimsemiyor. Bizim mahremi ailesine naklen tüm detayları ile anlatıyormuş bu rezalet bir şey. Sürekli onlardan fikir alıp uygulamış kendi fikri yokmuş gibi.

O yüzden aileci biri gibi geldi bu adam. Bir de karşı taraftan size teklif gelmeli. Siz ilk adımı atmamalısiniz. Adam önceki kuşak. Çok istekli imajı cizersiniz. Biraz kendinizi frenleyin bence. Bir de neden boşandığı çok önemli. Ben çocuklu boşanmış biriyle evlenecek olsam; tüm dava dilekçelerini özellikle eski eşinin tüm dava dilekçelerini okumadan o yola girmem. Hiçbir erkek ben eski eşimi aldattım demez. Suçu kadına atar. Sağlama yapmadan yola çıkmayın. Tüm dava dilekçelerini size göstersin, karşı tarafın dava dilekçelerini de okuyun. Bana güvenmiyor musun diye manipülasyon yaparsa da " seni daha tanımıyorum o yüzden şu an güvenin oluşması için benim dava dilekçelere bakmam gerek. " deyin. Eğer dava dilekçelerini göstermiyor ise demek ki sakladığı bir şey vardır. Benim karşıma ileride hiç evlenmemiş bir adam gelse ve tüm dava dilekçelerimi görmek istese hepsini göstereceğim, eski eşimin dilekçeleri dahil. Çünkü ben hatalı değilim eski eşim beni aldattı tonla kanıtım var o yüzden çekinmeden hepsini gösteririm. Adam sizin kalbinizi rahatlatmak için tüm dilekçeleri önünüze sermeli yoksa olmaz.

Adamı tanımadan duygu oluşturmayın yoksa çok üzülürsünüz boşanmak üzere olan birinden size tavsiye olsun..duygu sizin hata yapmanızı sağlar. Mantıklı karar almak için iyice emin olana kadar kendinizi tutun. Adamdan az çok emin olunca kalbinize izin verin. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
Adama sorsam neden boşandı doğruyu söyler mi, karısına zaten soramam ismini filan bilsem bile
Dava dilekçelerini okumanız lazım. Evlendiği kadın normal bir kadın ise, çocuğu var iken ve adamın maddi durumu iyi iken yuvasını adamın bir kusuru yoksa asla yıkmaz. Adamı sevmeyerek evlense bile adamla evliliği yürütür. Burada ne evlilikler okuyoruz adamlar neler neler yapıyor ona rağmen kadınlar boşanmıyor. Ya adam eşini aldattı ya da adamın ailesinden dolayı boşandılar. Bence bu iki durumun ikisi de çok sıkıntılı. İleride üzülmemeniz için tüm dava dilekçelerini özellikle eski eşinin yazdığı tüm dilekçeleri okumanız lazım. Sadece adamın sözlerine inanarak yola çıkmayın, eski eşinin tüm dava dilekçelerini okuyup öyle yola çıkın.

Son düzenleme:
Adamı çok idealize etmişsiniz, bu sakıncalı.
Yani kafanızdaki imaj ile adamın gerçekteki imajı bir değil. Siz şu an hayaller kuruyorsunuz. Ve adamı tanımadan kafanızda ideal eş yapmışsınız bile. Adamla tanışacaksanız duygu oluşturmadan bu kadar etkilenme olmadan başlamanız lazım. Yoksa yanılırsınız. Çünkü duygu sizi körleştiriyor.

Benim kafama şu takıldı.. madem aile şirketleri var tahminen durumları iyi. Belki hepsinin kendi dairesi var. Neden konak dizilerinde olduğu gibi tüm aile beraber yaşıyorlar? Ben 53 yaşında olsam ve maddi durumum iyi olsa tek başıma yaşarım. Ailemi sürekli ziyaret ederim ama anne veya babam ile o yaşta aynı evde yaşamam. Bilerek beraber yaşıyorlar ise bana çok aileci biri izlenimi verdi.

Ben boşanma aşamasındayım. Benim eski eşim de çok aileci idi. Her konuda babasına danışır, her zaman onun fikrini referans alırdı. Kendi fikri hiç yoktu. Ailesi ne derse oydu. Bütün özelimizi bile naklen ailesine anlattı. Ve ailesi beni hiç sevmedi, çünkü hep olayları kendi açısından ailesine tek taraflı anlatmış, o yüzden benden garez kaptılar. Eşimle aramızda hiç mahrem yoktu. Bir daha evlenirsem aileci biriyle olmayacağım. Hep kadınlarda şu inanış var ailesine düşkün ise bana da düşkün olur. Alakası yok. Aileci erkekler kendi ailesini ilk sıraya koyuyorlar seni ne kendisi ne ailesi tam benimsemiyor. Bizim mahremi ailesine naklen tüm detayları ile anlatıyormuş bu rezalet bir şey. Sürekli onlardan fikir alıp uygulamış kendi fikri yokmuş gibi.

O yüzden aileci biri gibi geldi bu adam. Bir de karşı taraftan size teklif gelmeli. Siz ilk adımı atmamalısiniz. Adam önceki kuşak. Çok istekli imajı cizersiniz. Biraz kendinizi frenleyin bence. Bir de neden boşandığı çok önemli. Ben çocuklu boşanmış biriyle evlenecek olsam; tüm dava dilekçelerini özellikle eski eşinin tüm dava dilekçelerini okumadan o yola girmem. Hiçbir erkek ben eski eşimi aldattım demez. Suçu kadına atar. Sağlama yapmadan yola çıkmayın. Tüm dava dilekçelerini size göstersin, karşı tarafın dava dilekçelerini de okuyun. Bana güvenmiyor musun diye manipülasyon yaparsa da " seni daha tanımıyorum o yüzden şu an güvenin oluşması için benim dava dilekçelere bakmam gerek. " deyin. Eğer dava dilekçelerini göstermiyor ise demek ki sakladığı bir şey vardır. Benim karşıma ileride hiç evlenmemiş bir adam gelse ve tüm dava dilekçelerimi görmek istese hepsini göstereceğim, eski eşimin dilekçeleri dahil. Çünkü ben hatalı değilim eski eşim beni aldattı tonla kanıtım var o yüzden çekinmeden hepsini gösteririm. Adam sizin kalbinizi rahatlatmak için tüm dilekçeleri önünüze sermeli yoksa olmaz.

Adamı tanımadan duygu oluşturmayın yoksa çok üzülürsünüz boşanmak üzere olan birinden size tavsiye olsun..duygu sizin hata yapmanızı sağlar. Mantıklı karar almak için iyice emin olana kadar kendinizi tutun. Adamdan az çok emin olunca kalbinize izin verin. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Mahreminizi aileye tüm detaylarıyla anlatması kısmında şok geçirdim 😑 tez zamanda kurtulursunuz inşallah bu tanımlamaya doğru kelime bulamadığım şahıstan

Back
X