40 yasindaki marketci..

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Merhaba bu soru en yakin arkadasimin sorusu öna gore cevaplarsaniz sevinirim. Arkadasim 22 yasinda evlerinin orda bi market var (cok bilinen ucuz marketin bi subesi) hep oraya gidiyor ve orda calisan 40 yasinda adam var 2 hafta once arkadasimi marketin onunde gorup seni cok begeniyorum falan demis kizda hayir demis. Her neyse 1 hafta once arkadasim 7 senelik sevgilisi tarafindan aldatildi ve sinirden adama konusalim sohbet edelim demis. Suan adam kiza takintili kizda denedim dedi ama adam 40mis ben 33 falan sandim dedi.. adam annesine bile anlatmis evlenme hayalleri kuruyomus kiza icip icip mesajlar atiyomus napabilir arkadasim?

Merhaba bu soru en yakin arkadasimin sorusu öna gore cevaplarsaniz sevinirim. Arkadasim 22 yasinda evlerinin orda bi market var (cok bilinen ucuz marketin bi subesi) hep oraya gidiyor ve orda calisan 40 yasinda adam var 2 hafta once arkadasimi marketin onunde gorup seni cok begeniyorum falan demis kizda hayir demis. Her neyse 1 hafta once arkadasim 7 senelik sevgilisi tarafindan aldatildi ve sinirden adama konusalim sohbet edelim demis. Suan adam kiza takintili kizda denedim dedi ama adam 40mis ben 33 falan sandim dedi.. adam annesine bile anlatmis evlenme hayalleri kuruyomus kiza icip icip mesajlar atiyomus napabilir arkadasim?
cok basıt
nosunu engellesın
cok ıcap ederse tel nosunu degısır
yuz goz olmaya gerek yok adam saglıklı olsa kendısınden 20 yas kucuk bırıne ergen gıbı sırnaşmazdı

cok basıt
nosunu engellesın
cok ıcap ederse tel nosunu degısır
yuz goz olmaya gerek yok adam saglıklı olsa kendısınden 20 yas kucuk bırıne ergen gıbı sırnaşmazdı
Haklisin ama arkadasimsa cok hatali market evin karsisinda yuz yuzeler o yuzden bahaneyle bitirmek istiyo ve basina bela olurmu diye korkuyor

Haklisin ama arkadasimsa cok hatali market evin karsisinda yuz yuzeler o yuzden bahaneyle bitirmek istiyo ve basina bela olurmu diye korkuyor

hıc bırsey olmaz
bela olsa ne olur nıye telımı acmıyorsun nıye mesaj atmıyorsun derse kocaman adamsın yasın yasıma uygun degıl uslubun uygun degıl benımle duzgun konus rahatsız oluyorum devreye aılem gırmek zorunda kalmasın dıye kız kendı aılesıyle adamı tehtıt etsın

halıyle adamın dıyecek bırseyı kalmaz sıkıntı degıl

ınsan yaptıgı hatanın bedelını de oder evının karsısındakı markete sırf hırs ınat yuzunden calısanıyla munasebet saglıyorsa bunların olacagını bılmelıydı sonucta evlenecek degıl yanı

dıyecegım o kı buyuk mesele degıl sonra sonu korkulu ruya olacakmıs gıbı davranmazsa adamda ordan yürümez rahat sakin kendınden emın bır sekılde terslesın benımle nasıl konusuyorsun sen oyle dıye ıcap ederse

bıter gıder

Adamın yaşında bir sorun yok.
Taciz etmediği sürece kibarca teklif de edebilir. Arkadaşınız kabul eder yada red eder. Kendi bileceği iş.
Asıl arkadaşınız sinirlendim diye başkasının hayatına girip mahvetmemeyi öğrensin.
Sen git adamın hayatına müdahil ol duygularıyla bi güzel oyna, sonra o 40 yaşında rererörö yap ne güzel...

Adamın yaşında bir sorun yok.
Taciz etmediği sürece kibarca teklif de edebilir. Arkadaşınız kabul eder yada red eder. Kendi bileceği iş.
Asıl arkadaşınız sinirlendim diye başkasının hayatına girip mahvetmemeyi öğrensin.
Sen git adamın hayatına müdahil ol duygularıyla bi güzel oyna, sonra o 40 yaşında rererörö yap ne güzel...
Sorma yaa... iradesiz iste.. sadece 1 hafta konusmuslar ama .

40 yaşındaki adam yaşını belli eder. Madem beğenmemiş, ki olacak iş değil yaşlardan, niye adamla oynamış. Kaşınınca böyle bela sararsın başına. Engellesin bi daha markete de gitmesin canı sıkılınca.
Haklisiniz..

Sorma yaa... iradesiz iste.. sadece 1 hafta konusmuslar ama .
Dünya 6 günde yaratılmış derler... Bir haftada aşıkda olunur evlenilirde... Açıkçası adam için üzüldüm yazık annesine bile anlatmış.
Bu işte yüzde yüz hatalı olan arkadaşınız. Kendisi bir travma yaşadı diye gidip aynı şeyi başkasına yaşatmaya hakkı yok.
Herneyse olan olmuş. Nacizane tavsiyem görüşmeyi tamamen kesip bıraksın.
Ve Bidahada yara bandı olarak masum insanlara bulaşmasın. Ve üstünede yaşlı diye suçlu çıkarmaya uğraşmasın.
Saygılar...

Arkadasiniz kurtarsin kendini yasoda genc adamda hayallenip kaptırmış ileri gitmesini onleyin kötü şeyler olur. Yapilmayacagini evlilik dusunmeyecegini desin ailemde ogrendi ve kızdı babam öldürür senide adamida desin yaslarda var dedi bitti desin.

Back
X