Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben duymadım canım... Ama duyduğum kesin olan şey; evet tamam her sonuca hazırlıklı olmak için gerçekci olalım, enini boyunu düşünelim ama tamamen önce negatif olanı düşünmeyelim olumsuz etki etmesin... Bu yüzden, hele ki sürpriz şekilde büyüyen yumurta sahibi olabilmişken uzak tut aklından... Kış kışla kovala... İyi düşün iyi olsun derler ya hep, öyle olsun... Bol şans diliyorum.

Inş.tez zamanda hayirli bir evlilik yapar aranıza katılırım.Amin dermisiniz bayanlar.
Çok mutlu biri olarak içten aminnnnnnnnnnnnnn diyorum... İnşallah tez zamanda hayırlı, aşk dolu, huzur, saygı dolu evlilik yaparsın. Darısı başına olsun... Ben de tahtaya vurayım nazar değmesin

Ve hatta aramıza katılmana bile gerek kalmadan hemen hamile kalırsın :) Doğal yoldan neler yaşandığını paylaşmaya sık sık uğrarsın... Nikah şahidi için Zanork aday olmuş olur bu iş :)

cedrus canım sen nasılsın, toparlandın mı? Ailenin pembe çiçeği Betüş nasıl? Abi ile araları çok iyidir inşallah. Çok sevgiler. Doğumdan sonraya ait başlıklara bakarken bize de sizden haberler vermeyi unutma... Onlar bize lazım olacak :)

Şu an tedavimi yapan doktorum söyledi. Sallamıyordur diye düşünüyorum. Ama kurul raporu almak zor mudur, kolay mıdır bilmiyorum.
Doktor ise sallamıyordur eğer gazete haberi ise mutlaka teyit gerekiyor artık ondan... Hele ki böylesine bir hak veriliyorsa çok duyulurdu diye düşündüm. Malum yumurtalarını dondurmak isteyen bir sürü bekar kadın var... Bilgi senden araştırıp nasıl kurul raporu alınacak didik didik öğrenmek onların işi... Çok sağol

Bu kadar takviye ile yetişir transfer gününe. 12 yi geçsin yeter. Sonrası Allah' a kalmış.

Senin opuda hastanede de konuşmuştuk 12mm civarında hele üstünde olanların yüksek oranda tutunması olduğunu... Regleri yoğun ve uzun olanların neredeyse hiç böyle sıkıntısı olmuyor, ama daha az ve kısa süreli olanlarda genelde rahim kalınlığı takviye ile istenilen minimum mm e ulaşıyor. Ama olur mu olur, hiç belli olmuyor ki bedenimizin tepkileri...

Zaten benim öyle bir beklentim hiç yok :) 10'ları zor görmüştük geçen seferlerde... Şimdi bu kaplumbağalık durumunda ne olur bekleyip göreceğiz... Ama dediğim gibi sanırım mm bakmadan işlemi gerçekleştiririz çünkü tekrar aynı baskılama işlemlerini sürdüremeyeceğim. Zaten dondurulmuşları tüketiyor olacağız bu transfer ile biraz ondan kesmedik tedaviyi. Yoksa zamanlama olarak oldukça sıkışık ve stres ve yorgun bir döneme denk geldi, iptal ederdim yediğim iğneler olmasa...

Bekleyelim olursa ne âla, olmazsa pekala der devam ederiz :)

Ben ne zaman ne olacak karıştırabiliyorum. Kolay takibi için bu listeyi kullanabiliriz. Tarihlere göre varsa işlemlerini herkes kendisi alıntılayarak ekleyebilir böylece... :)
Kasım 2014 - Aylık Takvim

27 Ekim 2014 Pazartesi sara_28 OPU
29 Ekim 2014 Çarşamba Lulinda OPU
30 Ekim 2014 Perşembe gulneva77 Yumurta Kontrol
31 Ekim 2014 Cuma B bebeklerve OPU
------------------------------------------------------------------
01 Kasım 2014 Cumartesi sara_28 Transfer
02 Kasım 2014 Pazar
03 Kasım 2014 Pazartesi
04 Kasım 2014 Salı
05 Kasım 2014 Çarşamba
06 Kasım 2014 Perşembe
07 Kasım 2014 Cuma
08 Kasım 2014 Cumartesi
09 Kasım 2014 Pazar
10 Kasım 2014 Pazartesi
11 Kasım 2014 Salı
12 Kasım 2014 Çarşamba
13 Kasım 2014 Perşembe
14 Kasım 2014 Cuma
15 Kasım 2014 Cumartesi
16 Kasım 2014 Pazar
17 Kasım 2014 Pazartesi
18 Kasım 2014 Salı
19 Kasım 2014 Çarşamba
20 Kasım 2014 Perşembe
21 Kasım 2014 Cuma
22 Kasım 2014 Cumartesi
23 Kasım 2014 Pazar
24 Kasım 2014 Pazartesi
25 Kasım 2014 Salı
26 Kasım 2014 Çarşamba
27 Kasım 2014 Perşembe
28 Kasım 2014 Cuma
29 Kasım 2014 Cumartesi
30 Kasım 2014 Pazar

arkadaşlar selam size inandığım ve size yardımcı olacağına emin olduğum bir konudan bahsedeceğim. ben 43 yaşındayım ve kendiliğinden hamile kaldım. tedavisiz. daha önce tüp bebek yöntemiyle anneliği tattım. oğlum 4 yaşında bu hamilelik tamamen süpriz. hamileliğim çok yeni henüz doktora gitmedim sadece kan testi sonucuna göre hamileyim diyorum. her neyse konu nasıl olduda bunca zaman hamile kalamazken şimdi böyle hamile kalabildim diye düşününce aklıma üç ay önce destek olsun diye almaya başladığım q10 geldi. immuneks q10 diye bir hap günde bir adet alıyordum. sadece yorgunluğuma destek olsun beni ayakta zinde tutsun diye eczacım önermişti. hamileyken de alabilir miyim almalı mıyım diye doktora danışacaktım ama dur bi netten okuyayım neymiş ne değilmiş diye baktım ki ne göreyim kullanılmaya başlanınca ilk 4 ayda kısırlığa çözüm olur yazıyor. üreme hücreleri varmış çalışırmış gibi görünürmüş ama çalışmazmış enerjileri yokmuş genelde sebepsiz infertilite denilen çiftlerde görünürmüş bu sıkıntı vs vs bu hap da o hücrelere destek enerji veriyormuş cümle aynen şu her bir üreme hücresine birer kalp takıp çalıştırıyormuş. hem erkeklere hem kadınlara öneriliyor. denemekten bir zarar çıkmaz çok faydalı bir hap bence üç kutu alın ve başlayın hatta üç kutu da eşlerinize alın hergün birer adet için. üç ay dört ay sonrada hamile kalıyo musunuz valla hiç şaşırmam. herkese kolay gelsin kızlar

E eskimodaanne teşekkürler bilgi için... İmuneksi uzun zamandır beden sağlığımız ve bağışıklık için bu tedavilerin dışında kullanıyoruz doğal bir üretim olduğu için. Q10 koenzim takviyelisini görmemiştim açıkcası. Kutu kutu aldığımızdan uzun zamandır imuneks almıyorduk ondan da görmedik belki de... Q10 desteklisi de doğala eştir umarım hemen bu versiyonuna geçeriz :)

Ayrıca kıymetli hamilelik için tebrikler... Sağlıkla doğsun kollarınıza... Sıhhatler dilerim.

çok merci WishhDuygu en kısa zamanda herbirinizin sağlıkla hamile kalmanızı ve bu duyguyu yaşamanızı dilerim.
ufak bir anım var onu da paylaşayım. geçen 15 gün önceydi sanırım. benhiçbir zaman korunmadım her zaman her ay acaba hamile kalabilir miyim şeklinde hayatıma devam ediyordum e uzun uğraşlar sonucu oğluma da kavuştuğum için sürekli hamdolsun diyorum neyse bir dostumun komşusu ben den daha meşakatli bir şekilde evlat sahibi olmaya çalışıyor ama bir türlü tutunmuyor kalıyor ama düşüyor hala da devam çalışmaya. en son duydum ki bir tüp bebek daha yapmış sonucu da o gün alacakmış. ben de balkonda hava alıyordum yanlız başıma etrafa bakıyorum kendi kendime dedim ki allahım tamam ya ben artık ikinciyi istemiyorum bana verme ona ver. benim nasılsa allah uzun ömür versin balım var. sonra durdum durdum dedim ki ya allahım senin kudretin büyük herkese verirsin vazgeçtim ona da ver bana da ver dedim lafımı geri aldım dedim. istiyorum ya. sonra baktım aşağıdan geçiyor sordum gözlerimle yok dedi. üzüldüm ama o üzülmemiş savaşmaya devam üzülse bile çaktırmıyo işte. aradan 15 gün geçti yalan olmasın ve reglim 4 gün falan gecikti. eşime dedim ki bi de hamile miyim olur mu olur neden olmasın sabah idrar testi yaptım kaç defa baktım o ikinci çizgi var mı diye kaç defa mikroskopla aradım vardır da ben görmüyorum diye ama çıktı mı nası çıkıyo çıkıyomuş yani. allah size de nasip etsin.

Yalniz degilsin....Bende aynen senin gibiyim....Arkadaslarimin pekcoguda......

Kizkar herkesi cokk öpüyorum bugün HSK yapildi 5dk surdu sonuc iyi hersey cok yavas ikerliyo cokkk yavas yarin ilacim bitiyo nasil olcaksa kontrole pazartesi gidicem bakalim hayirlisi sali op.olurmu olmazmi bilmiyorum öptüm herkesi

Kizkar herkesi cokk öpüyorum bugün HSK yapildi 5dk surdu sonuc iyi hersey cok yavas ikerliyo cokkk yavas yarin ilacim bitiyo nasil olcaksa kontrole pazartesi gidicem bakalim hayirlisi sali op.olurmu olmazmi bilmiyorum öptüm herkesi
Gozun aydin acmila sonucun Iyi olmasina sevindim.

kızlar ben geldim bugün kontrolüm vardı yumoşum biraz ağır büyüyor dualarınıza ihtiyacım var canlar..cumartesi tekrar kontrolüm var inş tektaşım canım kanım meleğim büyür canlar..

canım hoş geldin sayfamıza inş Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..canım bu Qenzim10 bir ara kullanmıştım ama imuneks değildi farklı bir markaydı ve bu bahsetiğin Qenzimi içinde beta gluken varmış bunuda araştırdım hücre yenileyici özeliği var çift etki yaratıyor Qenzin10 beta gluken..biyere not ettim bende kullanıcam Allah razı olsun canım..

Günaydın kızlar bugün erkenciyim uyku tutmadi
heycan dorukta canımcığım ne güzel gün sayıyıorsun kavuşmanıza az kaldı inş meleğin seni bırakmaz 9 ay gün sayarsın..canım senin minişler 5 gün blastosisit emriyo olarakmı transferin yapılcak hepsi 5 güne gittimi canım..

kızlar ben geldim bugün kontrolüm vardı yumoşum biraz ağır büyüyor dualarınıza ihtiyacım var canlar..cumartesi tekrar kontrolüm var inş tektaşım canım kanım meleğim büyür canlar..
Insallah gulneva...Sen agir buyudugune bakma (bir atak yaparsa ki yapacak) biranda hizlanabilir. Dualarim seninle..

evet canım 5.gün transferi olacaklar Allahın izniyle

Bugun kacinci günün canim genelde yumoşlar beşinci gunden sonra atak yapuyolar hic korkma buyuyecek insallah ve sana bebrk olacak boyle dusun

encuuu
canım seniii çoook merak ediyorum lütfen bizi kendinden mahrum etme...kendini iyi hisetiğin zaman gel sen gönlü güzle birisin Allahım mükafatını sağlıklı bir bebekle taçlandırcak en yakın bir zamanda inş canım..biz savaşçı güçlü kadınlarız..yenilgiyi kabul etmiyoruz arkamıza bakmak yok canım önümüze bakıcaz..Allahın izniylede kavuşcaz meleklerimize..

Bugun kacinci günün canim genelde yumoşlar beşinci gunden sonra atak yapuyolar hic korkma buyuyecek insallah ve sana bebrk olacak boyle dusun
canım bugün tedavimin 7 günü adetin 2 günü başladım tedavime..benim yumoşlar klomenle büyüyor canım yüksek doz ilaç başlatmadı doktorum adetin 2 günü yumoşlar bayağ büyüktü en sondan gelen büyüdü diğeleri büyümedi..5 günü emriyosunu tutma olasılığı yüksek çok sevindim senin adına..

Hadi geçmişler olsun... Her şeyin yolunda gitmesi de harika. Yavaş ama emin adımlarla ilerliyorsunuz inşallah sonucunu da alırsınız canım. Salı opu ise son derece hızlısın ayrıca... Ne zamandır ilaç kullandın ki :)

Gozun aydin acmila sonucun Iyi olmasina sevindim.
Canım sen nasılsın? her şey yolunda mı? Şanslı ve sağlıklı bir hamilelik olsun, ay doğsun artık diyeceğin kadar çok haftalara ulaşsın, güzel sonuçlansın :)

Şikayet etmek yok, ümit etmek serbest... Geçtim yumurtaları, reglin için gün, saat sayıyordun kaç gün öncesine. Bak regl oldu, üstüne yumurta var maşallah Yavaş gelişiyor diyerek endişelerini artırmamaya bak canım. Yavaş ama emin adımlarla ilerlersiniz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…