- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.361
Ben duymadım canım... Ama duyduğum kesin olan şey; evet tamam her sonuca hazırlıklı olmak için gerçekci olalım, enini boyunu düşünelim ama tamamen önce negatif olanı düşünmeyelim olumsuz etki etmesin... Bu yüzden, hele ki sürpriz şekilde büyüyen yumurta sahibi olabilmişken uzak tut aklından... Kış kışla kovala... İyi düşün iyi olsun derler ya hep, öyle olsun... Bol şans diliyorum.Arkadaşlar merhaba. Benim folikül büyütme işim yine hüsranla sonuçlandı. Folikülüm büyümemiş.hiç yokmuş folikül. Acaba menopozamı giriyorum ben. Birde 2 geçedir terleme oluyor bende . Nedenkiii acaba? MenapoZ belirtisi mi acaba? Bugün aktara gittim . Hayıt tohumu almak için. Oradaki bayan bana reichi mantarı hapını kullan. Çok iyi geliyor ben 3 ayda bir adet görürken şimdi her ay görüyorum dedi. Kullanan varmı aranızda ?
Çok mutlu biri olarak içten aminnnnnnnnnnnnnn diyorum... İnşallah tez zamanda hayırlı, aşk dolu, huzur, saygı dolu evlilik yaparsın. Darısı başına olsun... Ben de tahtaya vurayım nazar değmesinInş.tez zamanda hayirli bir evlilik yapar aranıza katılırım.Amin dermisiniz bayanlar.
Doktor ise sallamıyordur eğer gazete haberi ise mutlaka teyit gerekiyor artık ondan... Hele ki böylesine bir hak veriliyorsa çok duyulurdu diye düşündüm. Malum yumurtalarını dondurmak isteyen bir sürü bekar kadın var... Bilgi senden araştırıp nasıl kurul raporu alınacak didik didik öğrenmek onların işi... Çok sağolŞu an tedavimi yapan doktorum söyledi. Sallamıyordur diye düşünüyorum. Ama kurul raporu almak zor mudur, kolay mıdır bilmiyorum.
Bu kadar takviye ile yetişir transfer gününe. 12 yi geçsin yeter. Sonrası Allah' a kalmış.
Yalniz degilsin....Bende aynen senin gibiyim....Arkadaslarimin pekcoguda......Görmemesi billmemesi konusunda katılıyorum ama onlar zaten en baştan belirli... İç çamaşır şifonyerlerine dokunmaz ve yıkanacaklarda iç çamaşırı hiç olmaz... Eşimin sadece gömleklerini ütüledikten sonra dolaba asar, tshirt vb. çekmeceliklerini ütüleyip bırakır ben yerleştiririm.
Benim bahsettiğim tezgahta bulaşık varsa geç saatte içilmiş yenilmiş şeylerin tabakları, kül tablası vs. onları da illa bulaşık makinesine koyulması, misafir yemeği varsa tabak çatal vs. dolaplarına geri yerleşmesi, dergi kitap varsa yerlerine kaldırılması gibi genel toplama işlemleri :) Bırak onları da yapar diyor ama kadın toplamaya değil temizlemeye geliyor yazık yahu diyerek ben girişiyorum :))) Bazen çok yorgun ve geç geliyorum eve (zaten yol yeterince yorucu 40+40 80 km her gün) çamaşır ayıracak vs. halim olmuyor o zaman arayıp ertesi gün gel diyorum... E sevgilim de bu durumda tatlı tatlı bana girişiyor evi toparlayamadığı için kadını öteleyen tek kişisin hayret bir şeysin diyerek :)))))
Yalnız hissettirmiyorsunuz hiçbir konuda süpersiniz :)
Gozun aydin acmila sonucun Iyi olmasina sevindim.Kizkar herkesi cokk öpüyorum bugün HSK yapildi 5dk surdu sonuc iyi hersey cok yavas ikerliyo cokkk yavas yarin ilacim bitiyo nasil olcaksa kontrole pazartesi gidicem bakalim hayirlisi sali op.olurmu olmazmi bilmiyorum öptüm herkesi
canım hoş geldin sayfamıza inş Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..canım bu Qenzim10 bir ara kullanmıştım ama imuneks değildi farklı bir markaydı ve bu bahsetiğin Qenzimi içinde beta gluken varmış bunuda araştırdım hücre yenileyici özeliği var çift etki yaratıyor Qenzin10 beta gluken..biyere not ettim bende kullanıcam Allah razı olsun canım..çok merciWishhDuygu en kısa zamanda herbirinizin sağlıkla hamile kalmanızı ve bu duyguyu yaşamanızı dilerim.
ufak bir anım var onu da paylaşayım. geçen 15 gün önceydi sanırım. benhiçbir zaman korunmadım her zaman her ay acaba hamile kalabilir miyim şeklinde hayatıma devam ediyordum e uzun uğraşlar sonucu oğluma da kavuştuğum için sürekli hamdolsun diyorum neyse bir dostumun komşusu ben den daha meşakatli bir şekilde evlat sahibi olmaya çalışıyor ama bir türlü tutunmuyor kalıyor ama düşüyor hala da devam çalışmaya. en son duydum ki bir tüp bebek daha yapmış sonucu da o gün alacakmış. ben de balkonda hava alıyordum yanlız başıma etrafa bakıyorum kendi kendime dedim ki allahım tamam ya ben artık ikinciyi istemiyorum bana verme ona ver. benim nasılsa allah uzun ömür versin balım var. sonra durdum durdum dedim ki ya allahım senin kudretin büyük herkese verirsin vazgeçtim ona da ver bana da ver dedim lafımı geri aldım dedim. istiyorum ya. sonra baktım aşağıdan geçiyor sordum gözlerimle yok dedi. üzüldüm ama o üzülmemiş savaşmaya devam üzülse bile çaktırmıyo işte. aradan 15 gün geçti yalan olmasın ve reglim 4 gün falan gecikti. eşime dedim ki bi de hamile miyim olur mu olur neden olmasın sabah idrar testi yaptım kaç defa baktım o ikinci çizgi var mı diye kaç defa mikroskopla aradım vardır da ben görmüyorum diye ama çıktı mı nası çıkıyo çıkıyomuş yani. allah size de nasip etsin.
heycan dorukta canımcığım ne güzel gün sayıyıorsun kavuşmanıza az kaldı inş meleğin seni bırakmaz 9 ay gün sayarsın..canım senin minişler 5 gün blastosisit emriyo olarakmı transferin yapılcak hepsi 5 güne gittimi canım..Günaydın kızlar bugün erkenciyim uyku tutmadi
Insallah gulneva...Sen agir buyudugune bakma (bir atak yaparsa ki yapacak) biranda hizlanabilir. Dualarim seninle..kızlar ben geldim bugün kontrolüm vardı yumoşum biraz ağır büyüyor dualarınıza ihtiyacım var canlar..cumartesi tekrar kontrolüm var inş tektaşım canım kanım meleğim büyür canlar..
inş canımcığım Allah razı olsun..Insallah gulneva...Sen agir buyudugune bakma (bir atak yaparsa ki yapacak) biranda hizlanabilir. Dualarim seninle..
heycan dorukta canımcığım ne güzel gün sayıyıorsun kavuşmanıza az kaldı inş meleğin seni bırakmaz 9 ay gün sayarsın..canım senin minişler 5 gün blastosisit emriyo olarakmı transferin yapılcak hepsi 5 güne gittimi canım..
kızlar ben geldim bugün kontrolüm vardı yumoşum biraz ağır büyüyor dualarınıza ihtiyacım var canlar..cumartesi tekrar kontrolüm var inş tektaşım canım kanım meleğim büyür canlar..
canım bugün tedavimin 7 günü adetin 2 günü başladım tedavime..benim yumoşlar klomenle büyüyor canım yüksek doz ilaç başlatmadı doktorum adetin 2 günü yumoşlar bayağ büyüktü en sondan gelen büyüdü diğeleri büyümedi..5 günü emriyosunu tutma olasılığı yüksek çok sevindim senin adına..Bugun kacinci günün canim genelde yumoşlar beşinci gunden sonra atak yapuyolar hic korkma buyuyecek insallah ve sana bebrk olacak boyle dusun
Hadi geçmişler olsun...Kizkar herkesi cokk öpüyorum bugün HSK yapildi 5dk surdu sonuc iyi hersey cok yavas ikerliyo cokkk yavas yarin ilacim bitiyo nasil olcaksa kontrole pazartesi gidicem bakalim hayirlisi sali op.olurmu olmazmi bilmiyorum öptüm herkesi
Canım sen nasılsın? her şey yolunda mı?Gozun aydin acmila sonucun Iyi olmasina sevindim.
Şikayet etmek yok, ümit etmek serbest... Geçtim yumurtaları, reglin için gün, saat sayıyordun kaç gün öncesine. Bak regl oldu, üstüne yumurta var maşallahkızlar ben geldim bugün kontrolüm vardı yumoşum biraz ağır büyüyor dualarınıza ihtiyacım var canlar..cumartesi tekrar kontrolüm var inş tektaşım canım kanım meleğim büyür canlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?