Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sanırım Alman Hastanesi kapandığından dolayı doktor transferleri artmaya başladı. Bahçeci de de Emre Bey gitti. Almandan bir doktor gelmiş.

Onların idari sorunları hastayı ilgilendirmez ki. Bu şekilde hastaya yansıtmaları yanlış. Daha önce Umut Tüp Bebek' te de benzer şey yaşandı. Süleymen bey' in bir gün önce muayene olan hastaları ertesi gün bulamadı ve şok oldu. Tedavisini yarım bıraktığı hastaları oldu. Gideceği belli ise yeni hasta yönlendirmeyin. Eski hastalarına da bilgi verin. Para kaçmasın diye böyle oyunlara gerek yok. Ekibin sağlamsa kaçandan fazla hasta dönecek zaten. İmkanlarını düzelt, başarını artır, doktorun başarısına takılma bu kadar.

canim hadi insallah yarin seninde guzel haberlerini aliriz yuce rabbim bize o guzel haberi nasip etsinde bebislerimize kavusalim insallah
sağol canım inş Allahın iniyle kavuşcaz bebişlere..ben Meryem süresine başladım canım 41 gün okunuyormuş..birde tefriciye 4444 başladım sanada tavisye ederim canım çok büyük huzur buluyorsun dualarda..

Benzetmen güzel olmuş. Merak etme, yeni sınıfına da alışırsın. Eğer okul tercihiyle yola çıktıysan sınıf çok ta önemli değil. Hem daha seviye tespit sınavları yapıldı, ders dönemi başlamadı
Küçük bir değişiklik, biraz farklı bir heyecan sana iyi gelecektir. Tedavi aşaması yeterince sarsıcı değilmiş gibi bir de böyle gereksiz konularla karışmak elbette yoruyor. Endişelenmekte de haklısın. Herkesle aynı güven ortamını yakalamak kolay değil. Ama madem böyle bir değişiklik yaşandı, yeni bir yol belirlemek şart. Allah gecinden versin, Nur Hanım hayatını kaybetmiş te olabilirdi. O zaman kızacak, darılacak, söylenecek kimse de olmayacaktı. Ve aslında öyle bir durumda ne yaparsan, bu durumda da onu yapmak gerek sanki...

Geç olması, hiç olmamasından iyidir. Belki idari işlemleri yeni tamamlanmıştır, ya da uzlaşmaya yeni varılmıştır. Düşünme bunları. Önemli olan, senin için bir kapı aralandı. Gelen ışık az da olsa önünü görmene ya da kendini iyi hissetmene yardımcı olur. Gerisi Allah' ın yazdığı kadar...

Zor bir sınav dan geçiyoruz. (Geciyoruz diyorum bu kelime bile sevinmeme yetebiliyor.demek ki geçecek) birde bu durumlarla ugrasmak cok zor.ben muayene masasinda aglarken benden onceki kadin kurtaj icin gun aliyor ağrıyor mu diye kaygilaniyordu.fsh i 22 yi goren ben o an herseyi devir yik git dedim

Meryem suresinin işe yaradığını söyleyebilirim. İlk tedavimde annemden rica etmiştim. Hani kesinti olmasın, ezberden bilmiyorum adetliyken okuyamam diye. Sağolsun okudu bitirdi. Ve gelinimiz hamile kaldı
Kadın diliyle bana niyet etse de kalbinden biraderi geçirmiş sanırım

Doğum sancısından daha beter deseydin
İşim latife. Kimbilir kendine göre ne gerekçesi vardı. Belki kolay hamile kalan, bakabileceğinden fazla çocuk sahibi olmuş kadınlardan olsak biz de çok düşünmeden o yola girecektik. Hepimizinki ayrı bir sınav. Zamanlaması kötü olmuş tabi.

evet dualar gercekten huzur veriyor bende surekli dua ediyorum canim allah kabul etsin insallah

Amin inşallah

Derdi veren Allah dermanıda versin ve bizleri doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Amin canım inşallah

tesekkur ederim canim insallah guzel haberler paylasiriz

Amin canım inşallah

günaydin citir kizlar. umarim hepinizin keyfi yerindedir. ya ben size söylemeyi unuttum. son transfer öncesinde bir tanidigimiz var hamile olan, dogum sirasinda benim adimi söylemis defalarca. Allahim yüzünü güldür bebeksiz birakma diye. bu sefer tuttu bizim is. ne bileyim inanc iste bence siz de rica edin etrafinizda varsa hamile birileri. dogum sirasinda hamilenin tüm dilek kapilari acik olurmus. öpüyorum hepinizi citilar

Sağlıkla doğsun tüm bebekler... :) Siz varsınız ederseniz kabul olur diye düşünelim, belli mi olur.
Sosyal veya aileden etrafımdaki yaşıtlarım ya çoktan okul çağı çocuklar büyüttüler ya da kariyer derdinden henüz evlenme zamanlarındalar bebeklerini beklersek işimiz iş :)

Aaa bir tanıdığımız kuru dallardan böyle bonzai miniği gibi bir ot dalları getirmişti, çocuğu olmayanlar için faydalı vs. diye belirtmişti, yeniliyor mu? suya mı konuluyor? dediğimde "hayır bunu al üstünde taşı" demişti ama üstümde bir şey taşımak huyum olmadığından teşekkür edip kaldırdım doğal olarak, kim bilir nerelere koydum :) Duymuş muydunuz böyle bir şey? Adını Meryem otu diye hatırladım. Şimdi duayı görünce aklıma geldi :)

Görmemesi billmemesi konusunda katılıyorum ama onlar zaten en baştan belirli... İç çamaşır şifonyerlerine dokunmaz ve yıkanacaklarda iç çamaşırı hiç olmaz... Eşimin sadece gömleklerini ütüledikten sonra dolaba asar, tshirt vb. çekmeceliklerini ütüleyip bırakır ben yerleştiririm.

Benim bahsettiğim tezgahta bulaşık varsa geç saatte içilmiş yenilmiş şeylerin tabakları, kül tablası vs. onları da illa bulaşık makinesine koyulması, misafir yemeği varsa tabak çatal vs. dolaplarına geri yerleşmesi, dergi kitap varsa yerlerine kaldırılması gibi genel toplama işlemleri :) Bırak onları da yapar diyor ama kadın toplamaya değil temizlemeye geliyor yazık yahu diyerek ben girişiyorum :))) Bazen çok yorgun ve geç geliyorum eve (zaten yol yeterince yorucu 40+40 80 km her gün) çamaşır ayıracak vs. halim olmuyor o zaman arayıp ertesi gün gel diyorum... E sevgilim de bu durumda tatlı tatlı bana girişiyor evi toparlayamadığı için kadını öteleyen tek kişisin hayret bir şeysin diyerek :)))))

Yalnız hissettirmiyorsunuz hiçbir konuda süpersiniz :)

kesinlikle haklisin canim simdi hastaneden geldim yumpsum 19 olmus bu aksam catlatma ignemi olucam yuregim agzimda erken catlar diye 13 ve 14 yumoslarim varmis keske onlarda yetisseydi
Kimbilir belki de şu an atak taptılar ve yetiştiler canım bir tanede olsa sağlıklı olsun bizim oldunnn
canim opum cuma gunu hayirlisiyla insallah yumosum erken catlamaz tek olunca her turlu risk var ustunde yatip kalkip dua ediyorum sen ne yaptin canim
Cuma mübarek gündür inşallah güzel bir opu geçirirsin canım
O huy hepimizde mevcut kurumaz tatlım kurumasında :) dört kasım büyük gün inşallah kasım da aşk başkadır olacak :)

Alaacım vücut nasıl bir mekanizmaysa kendi kendine her ay degişiyor pozitif düşün canım menopoz filan adını anma mevsimsel değişiklik olabilir peşini bırakma lütfen

Haber güvenilir kaynak mı :))))) Ortaya bir sürü haber atıyorlar malum... Eğer öyle ise geç kalınmış bir hak... Dediğin gibi bizler kendimizi garantiye alırdık. Ama gerçek haber ise bu işe sevinecek ve faydalanacak bir sürü arkadaşım var henüz evlenmemiş ama yaşdaşım olan :) Oturup araştırsınlar enine boyuna... Ellerine sağlık, sağol bilgi paylaştığın için...

Kızlar buay cok güzel haberler olsun inşallahh duygu cum meryem ana otu ben de duydum hatta yarın elime gececek bir sürü rivayet var kullanımına dair bunu da deneyeyim diyorum ..hamilelerimiz inşallah afiyettedir zanork cum yavas yavas geri sayıyoruz sanada

Şu an tedavimi yapan doktorum söyledi. Sallamıyordur diye düşünüyorum. Ama kurul raporu almak zor mudur, kolay mıdır bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…