Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımcığım ben menopoza girmediysem sen hç girmemişsindir..3 sene önce öğrendim fsh 25 başladım bazen hiç yumoşum olmadı bazen 3 yumoşum oldu bazen tek gelişti yineden herşeye ramen söktürücülerlede olsa adetim devam..6 ay hiç yumoşum yoktu şimdi çok şükür fsh düştü yumoşlar çıktı ortaya. fsh değerlerin normalde kesinlikle menopoz kelimesini düşünme..hem fsh yüksek olsada hemen menopoza girilmiyor canım..hayıtı kullan canım ama diğer hapı hiç duymadım ve tek kür yap hepsini birbirine karıştırma..birde encu arkadaşım sağolsun arı sütü tavsiye etmişti onu kulanıyorum oda iyi geldiğine inanyorum..

cok haklısın yorumları nda.ben kendim disinda gelisen olaylara kızıyorum. Nur hanım bugunden sonra yokmuş Memorial de.ben bunu burdan okuyorum ve benim dr.um o
Onda muayene olup ameliyat ve hsg filan cektirdim tam tupe gececektik fsh cikti.doktor ben artik yokum bile demiyor kizmakta haksizmiyim.semra hoca diye gittim nur Hanım'a yonlendirildim.birlikte muayene etti.simdi attigi mail beni hic kesmedi.bu degerle baslanmax.yeterlimi sizce siz olsaniz ne yapardınız

Var var. Eşine benden selam söyle. Erkekler düz mantık düşünüyor bu işleri: Para veriyorum, her şeyi yapsın. Ama biz kadınız. Tüm kusurlarımızı ortada bırakamayız. Bir yabancının görmemesi, bilmemesi gereken şeyler var. (Anneme bile herşeyimi elletmem, göstermem mesela )

İleri yaş, ya da yumurta rezervi az olan evlenmemiş kadınların, yumurtaları artık dondurulabilecekmiş.Kurul raporu olursa. Çok iyi haber:) Doktorum söyledi. Eşimin kız kardeşi için sormuştum. Yeni ayrıldı eşinden ve 39yaşında. Zaman geçiyor diye korkuyordu.
Eskiden olsa 25 yaşında dondurur, şimdi kullanırdım:)

canımcığım çok güzel bir yöntem ama biyerde okumuştum burdamı hatırlayamadım..böyle yumurtası dondurupta sonrası hiç doğan bebek yokmuş mallesef..sen yinede araştır..

Anlaşılan mesleki bir uyuşmazlıkta kurban durumuna düşmüşsün. "Ben ayrılıyorum, hastalarım da oraya gitmesin" düşüncesi sezdim açıkçası. Evet bu kızılacak bir konu ama dağılmaya ya da uzun süre etkilenmeye gerek yok. Ne fsh, amh, e2 değerleriyle hamile kalıyor insanlar. Senin açından bu sadece yol ayrımı. Semra Hanım ve ekibine güvenip onlardan birisiyle de devam edebilirsin, başka bir merkez de seçebilirsin, geri adım atıp her şeyi rafa da kaldırabilirsin. Nur Hanım' ı saymıyorum. O kartını açmış zaten. Bu ay başlamayacağına göre, karar vermek için vaktin var. Önce sakinleşip sonra karar vermek bana hep daha kolay ve uygun geliyor. Tabi senin durumunu ve yapını bilmeden yorum yapıyorum. En iyi kararı yine eşinle birlikte siz vereceksiniz. Endişelerinden arındığında her şeyin iyiye gideceğine inanıyorum. Bahtın açık olsun...

Sanırım Alman Hastanesi kapandığından dolayı doktor transferleri artmaya başladı. Bahçeci de de Emre Bey gitti. Almandan bir doktor gelmiş.

nette okudugum kadarıyla fhs şı yüksek olup semra hocada tedavi olan var.hamileliği gerçekleşen yani.ekibinden ziyade ben lab.ortamından tercihim burasıydı.ama şimdi kendimi sınıfsız öğrenci gb hissettim.çok ağrıma gitti.sorun para desem değil herşeyi elimize almış bu yollara çıkmışız bakıyosun ki karşılaştıgın sorun paraylada çözülmüyor.endişelerime endişe eklendi.çok zorlanıyorum.sakinleşmem gerek farkındayım.çok sağol arkadaşım allah yardımcımız olsun

kadının günahını almışım geçde olsa mail atmış bana"Cycloprogynova başlayıp kullanın
Bitiminde tekrar baktırın
Mutlaka hastaneye bildirin
Ben 1 kasım itibarıyla hastaneden ayrılacağım için bu mailim artık aktif olmayacak.
Selamlar" işte istediğim sadce buydu neden geç yazdı.yazık değil mi kendimi iki gündür ümitsiz vaka olarak değerlendiriyorum.

M
merhaba arkadaşım Herşeyin hayırlısı hiç kendini üzüp yıpratma herseyde bir hayır vardır Rabbim pişman etmesin ... Bende buradan hep Nur hanımı okuyordum sağolsun iyi bir Dr dediler çok istemiştim ondan randevu almayı fakat tek günüm var dı şehırdışından geleceğim ve tatilime uyan gün. O olmayınca melek doktorum ayse hanımı tercih ettik Rabb'ime Şükürler olsun bizi onunla tanıştırdı şuan 7+1 lik im... Opumu ayse hanım transferi Aylin hanım hanım yaptı ikisindende çok memnun kaldık ... Zaten burası ekip çalışması hepsi Semra hanımda toplanıyor... Inanmak ve güvenmek teslim olmak çok önemli. Daha öncesi 2 aşılama olmuştum farklı merkez de aynı Dr de iki kez eşim ikisindede içime hiç sinmiyor olmayacak dedik ve olmadı... Gercekten güven teslimiyet inanmak moral çok önemli etken ... Hakkında inşallah en hayırlısı nasıl olacaksa Rabbim seni o insanlarla tanıştırsın dua ile...

Ensudan haberi olan var mı ... o nun etkisinden 3 gün çıkamadın Rabbim ona sabır ,güç takat versin... Rabbim onun yardımcısı olsun... İnşallah en yakın zaman da Rabbim kucağını doldursun... Onun yaşadıklarını çocuk isteyen kimseye Allah yaşatmasın ... Dua ile...

semracım bende ensu'nun deneyimlerinden yola çıkarak nur hn ve semra hoca istedim. ancak, sanırım ayrılma sürecinde olduğu için kahraman beye yönlendirdiler. ilk görüşmede semra hoca da geldi ve uzun uzun konuştuk. 2. kez gittiğimde kahraman bey vardı. ben daha hsg çektirip 1 ay sonra tedaviye başlayacağım çünkü eylül'de en son transferim olmuştu. semra hoca 3 ay gibi bir süre verdi. gerçi o kadar yorulmuşum ki tedavilerden film çektirmeye ve iğne olmaya başlamak gelmiyor içimden...dilerim aynı zamanlarda hamile kalırız, bu tedavi bu kez bize iyi gelir :)

Derdi veren Allah dermanıda versin ve bizleri doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah.

canim hadi insallah yarin seninde guzel haberlerini aliriz yuce rabbim bize o guzel haberi nasip etsinde bebislerimize kavusalim insallah

insallah canim zaten yuce allaha biraktim insallah dualarimizzi kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…