- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.321
canımcığım ben menopoza girmediysem sen hç girmemişsindir..3 sene önce öğrendim fsh 25 başladım bazen hiç yumoşum olmadı bazen 3 yumoşum oldu bazen tek gelişti yineden herşeye ramen söktürücülerlede olsa adetim devam..6 ay hiç yumoşum yoktu şimdi çok şükür fsh düştü yumoşlar çıktı ortaya. fsh değerlerin normalde kesinlikle menopoz kelimesini düşünme..hem fsh yüksek olsada hemen menopoza girilmiyor canım..hayıtı kullan canım ama diğer hapı hiç duymadım ve tek kür yap hepsini birbirine karıştırma..birde encu arkadaşım sağolsun arı sütü tavsiye etmişti onu kulanıyorum oda iyi geldiğine inanyorum..Arkadaşlar merhaba. Benim folikül büyütme işim yine hüsranla sonuçlandı. Folikülüm büyümemiş.hiç yokmuş folikül. Acaba menopozamı giriyorum ben. Birde 2 geçedir terleme oluyor bende . Nedenkiii acaba? MenapoZ belirtisi mi acaba? Bugün aktara gittim . Hayıt tohumu almak için. Oradaki bayan bana reichi mantarı hapını kullan. Çok iyi geliyor ben 3 ayda bir adet görürken şimdi her ay görüyorum dedi. Kullanan varmı aranızda ?
cok haklısın yorumları nda.ben kendim disinda gelisen olaylara kızıyorum. Nur hanım bugunden sonra yokmuş Memorial de.ben bunu burdan okuyorum ve benim dr.um oSanırım stresli bir dönem geçiriyorsun. Hoş tedavinin kendisi bile başlı başına stres nedeni ya... Her türlü stresi kendinden uzak tutmadan ne hayıtın ne ilaçların tam olarak etkisi oluyor. Tedavi için acele etmeden, hem ruhunu hem bedenini sakinleştirmeni tavsiye ederim. Emin ol fsh konusunda bu çok daha etkili bir tedavi. Diğerleri sadece yardımcı. Asıl iş, bedenin kendisini tamir edip yaşamın içinde kalmayı istemesinde. Biraz şımart kendini. Kaplıca, masaj, yoga, bioenerji, saçının rengini, modelini değiştirmek, belki tek başına belki eşinle kaçamak bir tatil... Ruhunun ve bedeninin yenilenmesine yardımcı olacak bir zaman dilimi. Tedaviyi, evi, işi, parayı, komşuları, akrabaları düşünmeden geçireceğin bir kaç gün bile iyi gelecektir. Hiç birisi olmazsa evde yapacağın ufak tefek yenilikler de işe yarayabilir. Kırlentlere yeni kılıf, sağa sola koyacağın, sizi mutlu edecek bir kaç biblo ya da resim. Sana mutluluk verecek, odaklandığın yorucu konulardan uzaklaştıracak küçük şeyler... Geri dönüşümü hemen izleyemeyebilirsin. Yine de bir- iki aylık bir zaman kaybı, sadece paranı almak için yapılacak baştan savma bir tedavi kadar büyük bir kayıp olmayacaktır.
Yardımcı kadın gelecek diye hummalı şekilde evi toparlayan bir ben yokummmm değil mi?Olsun birileri çünkü yoksa eşim delirecek, bırakk diyor herkes gibi ama yok. Her hafta aynı hikaye. Yıkanacaklar, temizlemeye gidecekler, ütülenecekler, dergiler, kitaplar o bu ayır düzenle yoruldum. Ortalık toparlamaktan helak oldum :) 2bavul seyahat sonrası boşaltılacak duruyor üstüne... Huyumu kurutmak istiyorum :)
Inş.tez zamanda hayirli bir evlilik yapar aranıza katılırım.Amin dermisiniz bayanlar.
canımcığım çok güzel bir yöntem ama biyerde okumuştum burdamı hatırlayamadım..böyle yumurtası dondurupta sonrası hiç doğan bebek yokmuş mallesef..sen yinede araştır..İleri yaş, ya da yumurta rezervi az olan evlenmemiş kadınların, yumurtaları artık dondurulabilecekmiş.Kurul raporu olursa. Çok iyi haber:) Doktorum söyledi. Eşimin kız kardeşi için sormuştum. Yeni ayrıldı eşinden ve 39yaşında. Zaman geçiyor diye korkuyordu.
Eskiden olsa 25 yaşında dondurur, şimdi kullanırdım:)
cok haklısın yorumları nda.ben kendim disinda gelisen olaylara kızıyorum. Nur hanım bugunden sonra yokmuş Memorial de.ben bunu burdan okuyorum ve benim dr.um o
Onda muayene olup ameliyat ve hsg filan cektirdim tam tupe gececektik fsh cikti.doktor ben artik yokum bile demiyor kizmakta haksizmiyim.semra hoca diye gittim nur Hanım'a yonlendirildim.birlikte muayene etti.simdi attigi mail beni hic kesmedi.bu degerle baslanmax.yeterlimi sizce siz olsaniz ne yapardınız
Sanırım Alman Hastanesi kapandığından dolayı doktor transferleri artmaya başladı. Bahçeci de de Emre Bey gitti. Almandan bir doktor gelmiş.Anlaşılan mesleki bir uyuşmazlıkta kurban durumuna düşmüşsün. "Ben ayrılıyorum, hastalarım da oraya gitmesin" düşüncesi sezdim açıkçası. Evet bu kızılacak bir konu ama dağılmaya ya da uzun süre etkilenmeye gerek yok. Ne fsh, amh, e2 değerleriyle hamile kalıyor insanlar. Senin açından bu sadece yol ayrımı. Semra Hanım ve ekibine güvenip onlardan birisiyle de devam edebilirsin, başka bir merkez de seçebilirsin, geri adım atıp her şeyi rafa da kaldırabilirsin. Nur Hanım' ı saymıyorum. O kartını açmış zaten. Bu ay başlamayacağına göre, karar vermek için vaktin var. Önce sakinleşip sonra karar vermek bana hep daha kolay ve uygun geliyor. Tabi senin durumunu ve yapını bilmeden yorum yapıyorum. En iyi kararı yine eşinle birlikte siz vereceksiniz. Endişelerinden arındığında her şeyin iyiye gideceğine inanıyorum. Bahtın açık olsun...
nette okudugum kadarıyla fhs şı yüksek olup semra hocada tedavi olan var.hamileliği gerçekleşen yani.ekibinden ziyade ben lab.ortamından tercihim burasıydı.ama şimdi kendimi sınıfsız öğrenci gb hissettim.çok ağrıma gitti.sorun para desem değil herşeyi elimize almış bu yollara çıkmışız bakıyosun ki karşılaştıgın sorun paraylada çözülmüyor.endişelerime endişe eklendi.çok zorlanıyorum.sakinleşmem gerek farkındayım.çok sağol arkadaşım allah yardımcımız olsunAnlaşılan mesleki bir uyuşmazlıkta kurban durumuna düşmüşsün. "Ben ayrılıyorum, hastalarım da oraya gitmesin" düşüncesi sezdim açıkçası. Evet bu kızılacak bir konu ama dağılmaya ya da uzun süre etkilenmeye gerek yok. Ne fsh, amh, e2 değerleriyle hamile kalıyor insanlar. Senin açından bu sadece yol ayrımı. Semra Hanım ve ekibine güvenip onlardan birisiyle de devam edebilirsin, başka bir merkez de seçebilirsin, geri adım atıp her şeyi rafa da kaldırabilirsin. Nur Hanım' ı saymıyorum. O kartını açmış zaten. Bu ay başlamayacağına göre, karar vermek için vaktin var. Önce sakinleşip sonra karar vermek bana hep daha kolay ve uygun geliyor. Tabi senin durumunu ve yapını bilmeden yorum yapıyorum. En iyi kararı yine eşinle birlikte siz vereceksiniz. Endişelerinden arındığında her şeyin iyiye gideceğine inanıyorum. Bahtın açık olsun...
kadının günahını almışım geçde olsa mail atmış bana"Cycloprogynova başlayıp kullanınnette okudugum kadarıyla fhs şı yüksek olup semra hocada tedavi olan var.hamileliği gerçekleşen yani.ekibinden ziyade ben lab.ortamından tercihim burasıydı.ama şimdi kendimi sınıfsız öğrenci gb hissettim.çok ağrıma gitti.sorun para desem değil herşeyi elimize almış bu yollara çıkmışız bakıyosun ki karşılaştıgın sorun paraylada çözülmüyor.endişelerime endişe eklendi.çok zorlanıyorum.sakinleşmem gerek farkındayım.çok sağol arkadaşım allah yardımcımız olsun
Canım benim insallah, allah yüzünü guldursun.Amin arkadaşım. Sen tarihi söyle, şahidin bile olurum ben
merhaba arkadaşım Herşeyin hayırlısı hiç kendini üzüp yıpratma herseyde bir hayır vardır Rabbim pişman etmesin ... Bende buradan hep Nur hanımı okuyordum sağolsun iyi bir Dr dediler çok istemiştim ondan randevu almayı fakat tek günüm var dı şehırdışından geleceğim ve tatilime uyan gün. O olmayınca melek doktorum ayse hanımı tercih ettik Rabb'ime Şükürler olsun bizi onunla tanıştırdı şuan 7+1 lik im... Opumu ayse hanım transferi Aylin hanım hanım yaptı ikisindende çok memnun kaldık ... Zaten burası ekip çalışması hepsi Semra hanımda toplanıyor... Inanmak ve güvenmek teslim olmak çok önemli. Daha öncesi 2 aşılama olmuştum farklı merkez de aynı Dr de iki kez eşim ikisindede içime hiç sinmiyor olmayacak dedik ve olmadı... Gercekten güven teslimiyet inanmak moral çok önemli etken ... Hakkında inşallah en hayırlısı nasıl olacaksa Rabbim seni o insanlarla tanıştırsın dua ile...cok haklısın yorumları nda.ben kendim disinda gelisen olaylara kızıyorum. Nur hanım bugunden sonra yokmuş Memorial de.ben bunu burdan okuyorum ve benim dr.um o
Onda muayene olup ameliyat ve hsg filan cektirdim tam tupe gececektik fsh cikti.doktor ben artik yokum bile demiyor kizmakta haksizmiyim.semra hoca diye gittim nur Hanım'a yonlendirildim.birlikte muayene etti.simdi attigi mail beni hic kesmedi.bu degerle baslanmax.yeterlimi sizce siz olsaniz ne yapardınız
semracım bende ensu'nun deneyimlerinden yola çıkarak nur hn ve semra hoca istedim. ancak, sanırım ayrılma sürecinde olduğu için kahraman beye yönlendirdiler. ilk görüşmede semra hoca da geldi ve uzun uzun konuştuk. 2. kez gittiğimde kahraman bey vardı. ben daha hsg çektirip 1 ay sonra tedaviye başlayacağım çünkü eylül'de en son transferim olmuştu. semra hoca 3 ay gibi bir süre verdi. gerçi o kadar yorulmuşum ki tedavilerden film çektirmeye ve iğne olmaya başlamak gelmiyor içimden...dilerim aynı zamanlarda hamile kalırız, bu tedavi bu kez bize iyi gelir :)cok haklısın yorumları nda.ben kendim disinda gelisen olaylara kızıyorum. Nur hanım bugunden sonra yokmuş Memorial de.ben bunu burdan okuyorum ve benim dr.um o
Derdi veren Allah dermanıda versin ve bizleri doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah.M
merhaba arkadaşım Herşeyin hayırlısı hiç kendini üzüp yıpratma herseyde bir hayır vardır Rabbim pişman etmesin ... Bende buradan hep Nur hanımı okuyordum sağolsun iyi bir Dr dediler çok istemiştim ondan randevu almayı fakat tek günüm var dı şehırdışından geleceğim ve tatilime uyan gün. O olmayınca melek doktorum ayse hanımı tercih ettik Rabb'ime Şükürler olsun bizi onunla tanıştırdı şuan 7+1 lik im... Opumu ayse hanım transferi Aylin hanım hanım yaptı ikisindende çok memnun kaldık ... Zaten burası ekip çalışması hepsi Semra hanımda toplanıyor... Inanmak ve güvenmek teslim olmak çok önemli. Daha öncesi 2 aşılama olmuştum farklı merkez de aynı Dr de iki kez eşim ikisindede içime hiç sinmiyor olmayacak dedik ve olmadı... Gercekten güven teslimiyet inanmak moral çok önemli etken ... Hakkında inşallah en hayırlısı nasıl olacaksa Rabbim seni o insanlarla tanıştırsın dua ile...
canım o iki yumoşta yetişcek bence benimde öyle olmuştu iki tane dolu çıkmıştı sonrası birtane dölenmişti ama benim fsh yüksek ve amh baya düşük canım ben senden bayağ ümitliyim olucak inş diğer yumoşta erken çatlar fikrinide aklından çıkart baskılayıcı iğne yapılıyor göbekten sanada mutlaka yapılmıştır çatlatma iğnesinin 36 saati çatlıyor yumoş herşeyin önlmi alınmıştır için rahat etsin canım şimdi o üç yumoşta hepsi dölensin sağlıklı bebeiş olsun sana Aminn..canım benimde yarın kontrolüm var tek yumoş büyüdümü diğerleri gelişmemişti geliştimi umud edip tedavinin yarım kalmasıda çok yıpratıcı..Allah yardımcımız olsun canım...
âmin inşallah... Dermanı verecek olan da O... Dua ile... Hakkımızda hayırlısı inşallahDerdi veren Allah dermanıda versin ve bizleri doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Derdi veren Allah dermanıda versin ve bizleri doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah.
insallah canim zaten yuce allaha biraktim insallah dualarimizzi kabul ederEndişe etme arkadaşım. İhtimalleri bilmek kendimizi üzmek için değil, duygusal olarak hazırlıklı olmak için gerekli. Güzel ilerliyorsun. Sakin sakin. Olması gerektiği gibi. İnşallah devamı da böyle gelecek. Yüreğini ferah tut. Rabbime emanet ol. Gerekeni yap gerisini O' na bırak.
Iyi düşün ki iyi olsun canım cuma buyuk gun Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?