Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim insallah allah dualarimizi kabul etsin canim benimde tek yumosla yola ciktik ama cok sukur diyerleride yetismis tabi kalitelimi yarin belli olacak insallah seninde surprizlerin olur olmasada tektasin bebisini versin insallah
canım bende süprizler yook mallesef çünkü diğerleri büyümedi..inş tek taşım büyüsün dölensin bebek olsun..yarın büyük gün bakalım büyüdüyse yolla devam iNŞ Allahın izniyle..bende şöyle bişey oluyor opu sonra canım sanki canımın bir parçası kalmış gibi hissediyorum merkezden ayrılırkn sanada oluyormu canım..

canim insallah tek tasin sana bebisini getirecek canim ben opudan sonra 2 ssaattir yatiyorum kahvalti verdiler embriyolog geldi bilgllendirdi simdi hemsireyi bekliyoruz ogle cikacaz ilk ciktigimda hafif agrilar hissetim ama simdi bi sey yok iyiyim canim opudan sonra dinlen ogle cik sansin bol olsun insallh

amin insallah canim

canim suanda hastanedeyim opudan yeni ciktim sukurler olsun 3 yumosum toplanmis ama saglikli olup olmadiklari yarin belli olacak canim sen ne yaptin aklimdasin hep
Canımm çok geçmiş olsun sırada diğer güzel haberleri alma vakti güzelce bölünüp çoğalırlar inşallah transfer için semra hanımı istemeyi unutma canımmm

bu yaziyi paylastigin icin tesekkürler. hamileligim sirasinda da bana esim facebooktan paylasmisti bu yaziyi. cok duygulanmistim. Yüce Rabbimin büyük gönülülügü. hem evlat gibi büyük bir hediyeyi hem de bu denli sevabi taktir ettigi icin binlerce sükür. Allahim herkese annelik duygusunu tattirsin insallah

Gönlünü ferah tut canım yarın güzel haberler alacağız hep birlikte sevineceğiz

Aminnn canımmmm Rabbim büyük ...çok büyük...

sara_28 canım haftasonu topiğe giremiyorum sana şimdiden bol şans diliyorum su gibi geçşin transferin bebişin sana sıkıca tutunsun inşallh öpüyorum...

güzel dilekelrin için teşekkür ediyorum canım..sanada bol şans..

acaba direk resmini koymamda bir sakınca olur mu kızlar bi deniyorum bakalım olcak mı?

Eklentiler

• imunex.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 81
Allahin Izniyle buyuyecek canim..Benim yumurtalarim toplandi dondurulana kadar geceleri hastane etrafinda gezerek onlara seslendim konustum.. Kafayi yemissin diyebilirsin ama yaptim.

Allahin Izniyle buyuyecek canim..Benim yumurtalarim toplandi dondurulana kadar geceleri hastane etrafinda gezerek onlara seslendim konustum.. Kafayi yemissin diyebilirsin ama yaptim.
canım bende sendenim ne dererse desinler boşver onlar bizim çok değerlilerimiz canımzdan can kan..ben şun bile okşuyorum seviyorum karnımı konuşuyorum yumoşumla..şimdi değil ama biraz daha böyle giderse kafayı yemeye az kaldı..

amin

sanada hayırlı cumalar yetercim
canım yarın büyük gün inşşşş bebişlerin sana tutunssun ve seni anne yapsın bu mübarek günün hürmetine
amin canımcığım şuan sela veriliyor burdA Allahım selalar ezanlar aşkına tez zamanda hepimizi kavuştursun sağlıklı evlatlarımıza...hayırlara vesile olsun Rabim duysun sesimizi amin...
aminnn kuzum aminnnn rabbim sesimizi duyuyor karşığını versin inş
amin insallah canim
inşşşşşşşşşşşş
canımm bende çok bebeğndim ve etkilendim okuyunca siz kıymetli anne adaylarıyla paylaşmak istedim

Herkese Merhaba, kızlar aranızda ERA testi yaptıran varmı? yaptıran varsa ne kadara yaptırdınız acaba?
canım bende tedaviye başlamadan önce araştırmıştım her merkezde yapılmıyor yapılan yerdede 2000-3000 arası yanılmıyorsam şuan tam net hatırlamıyorum ama goguldan araştırırsan bulabilirsin yine

Canımm çok geçmiş olsun sırada diğer güzel haberleri alma vakti güzelce bölünüp çoğalırlar inşallah transfer için semra hanımı istemeyi unutma canımmm
teşekkür ederim canım zaten semra hanım yurt dışından gelir gelmez onu istedim rica ettim sağolsun baktı çok iyi bir embriyolog yapacak opunu dedi transferinide ben yapacam dedi artık hayırlısı şimdi yarına odaklandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…