- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.421
canım bende süprizler yook mallesef çünkü diğerleri büyümedi..inş tek taşım büyüsün dölensin bebek olsun..yarın büyük gün bakalım büyüdüyse yolla devam iNŞ Allahın izniyle..bende şöyle bişey oluyor opu sonra canım sanki canımın bir parçası kalmış gibi hissediyorum merkezden ayrılırkn sanada oluyormu canım..canim insallah allah dualarimizi kabul etsin canim benimde tek yumosla yola ciktik ama cok sukur diyerleride yetismis tabi kalitelimi yarin belli olacak insallah seninde surprizlerin olur olmasada tektasin bebisini versin insallah
canım bende süprizler yook mallesef çünkü diğerleri büyümedi..inş tek taşım büyüsün dölensin bebek olsun..yarın büyük gün bakalım büyüdüyse yolla devam iNŞ Allahın izniyle..bende şöyle bişey oluyor opu sonra canım sanki canımın bir parçası kalmış gibi hissediyorum merkezden ayrılırkn sanada oluyormu canım..
teşekkür ederim.canım imuneks Qenzim10 canım markası burdaki arkadaş bahsetmi bende araştırdım..içeriği iy geldi bana
GÜNAYDINLAR KIZLAR Karnımda büyümüyor ama kalbimde büyüyor sevgisi mucizemin RABBİM bu cuma GÜNÜ tüm evlat isteyipde ellerini semaya açan yalvaran MUHAMMET ÜMMETİNDE ne kadar evlat hasreti çeken kardeşlerim varsa hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eyle RABBİMMMM hayırlı cumalar
Canımm çok geçmiş olsun sırada diğer güzel haberleri alma vakti güzelce bölünüp çoğalırlar inşallah transfer için semra hanımı istemeyi unutma canımmmcanim suanda hastanedeyim opudan yeni ciktim sukurler olsun 3 yumosum toplanmis ama saglikli olup olmadiklari yarin belli olacak canim sen ne yaptin aklimdasin hep
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.
Gönlünü ferah tut canım yarın güzel haberler alacağız hep birlikte sevineceğizcanım bende süprizler yook mallesef çünkü diğerleri büyümedi..inş tek taşım büyüsün dölensin bebek olsun..yarın büyük gün bakalım büyüdüyse yolla devam iNŞ Allahın izniyle..bende şöyle bişey oluyor opu sonra canım sanki canımın bir parçası kalmış gibi hissediyorum merkezden ayrılırkn sanada oluyormu canım..
Aminnn canımmmm Rabbim büyük ...çok büyük...bu yaziyi paylastigin icin tesekkürler. hamileligim sirasinda da bana esim facebooktan paylasmisti bu yaziyi. cok duygulanmistim. Yüce Rabbimin büyük gönülülügü. hem evlat gibi büyük bir hediyeyi hem de bu denli sevabi taktir ettigi icin binlerce sükür. Allahim herkese annelik duygusunu tattirsin insallah
güzel dilekelrin için teşekkür ediyorum canım..sanada bol şans..canim insallah tek tasin sana bebisini getirecek canim ben opudan sonra 2 ssaattir yatiyorum kahvalti verdiler embriyolog geldi bilgllendirdi simdi hemsireyi bekliyoruz ogle cikacaz ilk ciktigimda hafif agrilar hissetim ama simdi bi sey yok iyiyim canim opudan sonra dinlen ogle cik sansin bol olsun insallh
Cokkkkkk sevindim..Gozun aydin....Rabbim ucunude kucagina almayi nasip etsin. Opuyorum...canim suanda hastanedeyim opudan yeni ciktim sukurler olsun 3 yumosum toplanmis ama saglikli olup olmadiklari yarin belli olacak canim sen ne yaptin aklimdasin hep
inş canım sağolasın..Gönlünü ferah tut canım yarın güzel haberler alacağız hep birlikte sevineceğiz
Allahin Izniyle buyuyecek canim..Benim yumurtalarim toplandi dondurulana kadar geceleri hastane etrafinda gezerek onlara seslendim konustum.. Kafayi yemissin diyebilirsin ama yaptim.canım bende süprizler yook mallesef çünkü diğerleri büyümedi..inş tek taşım büyüsün dölensin bebek olsun..yarın büyük gün bakalım büyüdüyse yolla devam iNŞ Allahın izniyle..bende şöyle bişey oluyor opu sonra canım sanki canımın bir parçası kalmış gibi hissediyorum merkezden ayrılırkn sanada oluyormu canım..
canım bende sendenim ne dererse desinler boşver onlar bizim çok değerlilerimiz canımzdan can kan..ben şun bile okşuyorum seviyorum karnımı konuşuyorum yumoşumla..şimdi değil ama biraz daha böyle giderse kafayı yemeye az kaldı..Allahin Izniyle buyuyecek canim..Benim yumurtalarim toplandi dondurulana kadar geceleri hastane etrafinda gezerek onlara seslendim konustum.. Kafayi yemissin diyebilirsin ama yaptim.
teşekküe ederim canım allah sağlıklı bebişler nasip etsinCokkkkkk sevindim..Gozun aydin....Rabbim ucunude kucagina almayi nasip etsin. Opuyorum...
canım yarın büyük gün inşşşş bebişlerin sana tutunssun ve seni anne yapsın bu mübarek günün hürmetineamin
sanada hayırlı cumalar yetercim
aminnn kuzum aminnnn rabbim sesimizi duyuyor karşığını versin inşamin canımcığım şuan sela veriliyor burdA Allahım selalar ezanlar aşkına tez zamanda hepimizi kavuştursun sağlıklı evlatlarımıza...hayırlara vesile olsun Rabim duysun sesimizi amin...
inşşşşşşşşşşşşamin insallah canim
canımm bende çok bebeğndim ve etkilendim okuyunca siz kıymetli anne adaylarıyla paylaşmak istedimbu yaziyi paylastigin icin tesekkürler. hamileligim sirasinda da bana esim facebooktan paylasmisti bu yaziyi. cok duygulanmistim. Yüce Rabbimin büyük gönülülügü. hem evlat gibi büyük bir hediyeyi hem de bu denli sevabi taktir ettigi icin binlerce sükür. Allahim herkese annelik duygusunu tattirsin insallah
canım bende tedaviye başlamadan önce araştırmıştım her merkezde yapılmıyor yapılan yerdede 2000-3000 arası yanılmıyorsam şuan tam net hatırlamıyorum ama goguldan araştırırsan bulabilirsin yineHerkese Merhaba, kızlar aranızda ERA testi yaptıran varmı? yaptıran varsa ne kadara yaptırdınız acaba?
teşekkür ederim canım zaten semra hanım yurt dışından gelir gelmez onu istedim rica ettim sağolsun baktı çok iyi bir embriyolog yapacak opunu dedi transferinide ben yapacam dedi artık hayırlısı şimdi yarına odaklandımCanımm çok geçmiş olsun sırada diğer güzel haberleri alma vakti güzelce bölünüp çoğalırlar inşallah transfer için semra hanımı istemeyi unutma canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?