- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.461
Ensucugum hosgeldin.... Hepimiz seni cok ozledik. Elele, gonul gonule yolumuza kaldigimiz yerden devam edecegiz.yazılarınızı tek tek okudum arkadaşlar hepinize ayrı ayrı cevap yazmak istedim ama topiği çok fazla meşgul etmiş olacaktım ve olumsuz enerji yaymak istemediğim için vazgeçtim..
desteğiniz için sağolun şimdi kendimi biraz toparladım gibi.. yeni tedavi için biraz ara vermem gerekecekmiş 2 ay kadar ara verip tekrar deneyeceğim.
transferi olan arkadaşlara hayırlı olsun, bebek bekleyenler olmuş hayırlı olsun, tedavisi devam eden arkadaşlardan güzel haberler gelsin, bu bir haftada operasyon geçiren arkadaşlar varsa geçmiş olsun..
artık aranızdayım kendimle ilgili yaşanan olumsuzluğa girmemeyi tercih edeceğimki hiçkimsede karamsarlık oluşmasın, pes etmek yok son hızla tedaviye devam..
hepinizi öpüyorum
Canim minislerden haber varmiaslinda era testi cok mantikli bence ben cok dusundum sonra ani bir sekilde tedaviye baslayinca bosverdim canim imkanlarin elveriyorsa yaptir ben yaptiramadim insallah bu denemende bebisine kavusursun
canım Allahın izniyle tutcak bu bebişler hislerime çook güveniyorum...iyi düşünelim iyi olsun dualarımız seninle canım..sırayla hamiş haberlerimizi vericez inş..Kızlar transferim oldu iki bebegimide Aldim geldim size haber vereyim dedim
canım seniiiiii çoooooooooook özledikkkkkkkkkkkkk..burda dertler paylaşılarak hafifliyor biliyorsun..arkamıza bakmak yoook canım el birliğiyle burda destekle duayla bugünlerde geçicek canım..öpüldün seviliyorsun...yazılarınızı tek tek okudum arkadaşlar hepinize ayrı ayrı cevap yazmak istedim ama topiği çok fazla meşgul etmiş olacaktım ve olumsuz enerji yaymak istemediğim için vazgeçtim..
desteğiniz için sağolun şimdi kendimi biraz toparladım gibi.. yeni tedavi için biraz ara vermem gerekecekmiş 2 ay kadar ara verip tekrar deneyeceğim.
transferi olan arkadaşlara hayırlı olsun, bebek bekleyenler olmuş hayırlı olsun, tedavisi devam eden arkadaşlardan güzel haberler gelsin, bu bir haftada operasyon geçiren arkadaşlar varsa geçmiş olsun..
artık aranızdayım kendimle ilgili yaşanan olumsuzluğa girmemeyi tercih edeceğimki hiçkimsede karamsarlık oluşmasın, pes etmek yok son hızla tedaviye devam..
hepinizi öpüyorum
Canim minislerden haber varmi
canım Allahın izniyle tutcak bu bebişler hislerime çook güveniyorum...iyi düşünelim iyi olsun dualarımız seninle canım..sırayla hamiş haberlerimizi vericez inş..
Allahında izniyle bizde kavuşcaz inş sağlıklı meleklerimize canım blastosist emriyomu transfer edildi dondurulmuş minişin kaldımı canım..Amin canım sağol
Inşallah senin tedavinde bebisli sonuclanacak dualarim seninle hep iyi düşün her sey iyi olacak
Allahında izniyle bizde kavuşcaz inş sağlıklı meleklerimize canım blastosist emriyomu transfer edildi dondurulmuş minişin kaldımı canım..
oh oh maşallah kardeşlerde hazır yani..darısı başımıza olsun...Blastosist embriyo transfer edildi canım uc tanede dondurduk
sagol cmm hosbuldum.. senin adina cok sevindim.Ensucugum hosgeldin.... Hepimiz seni cok ozledik. Elele, gonul gonule yolumuza kaldigimiz yerden devam edecegiz.
tedaviye baslamana cok sevindim insallah sonu bebisli olacak cnm.. cok optummcanım seniiiiii çoooooooooook özledikkkkkkkkkkkkk..burda dertler paylaşılarak hafifliyor biliyorsun..arkamıza bakmak yoook canım el birliğiyle burda destekle duayla bugünlerde geçicek canım..öpüldün seviliyorsun...
oh oh maşallah kardeşlerde hazır yani..darısı başımıza olsun...
amin canımcığım bende öptüm gidersem aretle nasıl anlaşıcam kara kara düşünmeye başladım..doktorum emriyologla görüştürcem sizi dedi o ne derse o oluyor aret transfer gününe karışmaz diyor..aslında rahim hazır değil diyor doktorum inceymiş ve bu klomenin etkisi diye düşünüyorum..donurmak istediğimi söyliycem transfer için hazır hisetmiyorum kendimi..tedaviye baslamana cok sevindim insallah sonu bebisli olacak cnm.. cok optumm
İyi olmana sevindim canım...üzme canını pes etmek yok bizlere yola tam gaz devam...yazılarınızı tek tek okudum arkadaşlar hepinize ayrı ayrı cevap yazmak istedim ama topiği çok fazla meşgul etmiş olacaktım ve olumsuz enerji yaymak istemediğim için vazgeçtim..
hepinizi öpüyorum
arkadaslar herkese selam 2 gun giremedim dun resmen kabus yasadim hstneyi defalarca aramama ramen saat ikide ancak bilgi adim iki yumurtam dollenfiyini ama gelismesi cok zor oldugunu pszartediye kadar takip edileceyini soylediler altust oldum sabaha kadar uyumadim bugun aradim ve ikisinin 4 te bolunduyunu soylediler biraz kendime geldim ama yarin tekrar arayacaz ins devam ederler . bu arada ensu gelmis cok sevindim gulneva canim altin tasin hayirli bebekli oldusun ins. sara trasfer olmussun yuce allahim ssna pozitifi nasip etsin cepten yaxdigim icin herkese yazamiyorum hepinizi opuyorumbebeklerve haber varmı kızlar ya bugün haber bekliyordu minişlerden..inş haberler iyidir..canlar bugün benimde kontrolüm vardı çok şükür benim tek taşım büyümüş ve yanına bir kardeş daha almış diğer büyümesi duran yumoşumda biraz canlamış büyümüş dedi doktorum takviye menogon iğne yaptı bakalım yarın tekrar kontrolüm var..canlar ben klomenim bitince gece iki adet inciri zeytinyağında bekletip sabahları aç karınla yedim büyümeyen yumoşları canlandırdı bence çok mucizevi bir karışım tavsiye ederim..yarın e2 bakılarak opu tarihi için gün verilecek inş e2 iyi çıksın canlar dualrınıza ihtiyacı var..
amin canımcığım bende öptüm gidersem aretle nasıl anlaşıcam kara kara düşünmeye başladım..doktorum emriyologla görüştürcem sizi dedi o ne derse o oluyor aret transfer gününe karışmaz diyor..aslında rahim hazır değil diyor doktorum inceymiş ve bu klomenin etkisi diye düşünüyorum..donurmak istediğimi söyliycem transfer için hazır hisetmiyorum kendimi..
Insallah yarin guzel haberler alacagiz...arkadaslar herkese selam 2 gun giremedim dun resmen kabus yasadim hstneyi defalarca aramama ramen saat ikide ancak bilgi adim iki yumurtam dollenfiyini ama gelismesi cok zor oldugunu pszartediye kadar takip edileceyini soylediler altust oldum sabaha kadar uyumadim bugun aradim ve ikisinin 4 te bolunduyunu soylediler biraz kendime geldim ama yarin tekrar arayacaz ins devam ederler . bu arada ensu gelmis cok sevindim gulneva canim altin tasin hayirli bebekli oldusun ins. sara trasfer olmussun yuce allahim ssna pozitifi nasip etsin cepten yaxdigim icin herkese yazamiyorum hepinizi opuyorum
Hayırlısıyla kucağına aldığın günleri görelim canım hayırlı olsun minnoşların ...Kızlar transferim oldu iki bebegimide Aldim geldim size haber vereyim dedim
Helal sana güçlü kadın seni seviyoruz..yazılarınızı tek tek okudum arkadaşlar hepinize ayrı ayrı cevap yazmak istedim ama topiği çok fazla meşgul etmiş olacaktım ve olumsuz enerji yaymak istemediğim için vazgeçtim..
hepinizi öpüyorum
Dualar seninle inşallh güzel haberlerle gelirsin canımbebeklerve haber varmı kızlar ya bugün haber bekliyordu minişlerden..inş haberler iyidir..canlar bugün benimde kontrolüm vardı çok şükür benim tek taşım büyümüş ve yanına bir kardeş daha almış diğer büyümesi duran yumoşumda biraz canlamış büyümüş dedi doktorum takviye menogon iğne yaptı bakalım yarın tekrar kontrolüm var..canlar ben klomenim bitince gece iki adet inciri zeytinyağında bekletip sabahları aç karınla yedim büyümeyen yumoşları canlandırdı bence çok mucizevi bir karışım tavsiye ederim..yarın e2 bakılarak opu tarihi için gün verilecek inş e2 iyi çıksın canlar dualrınıza ihtiyacı var..
İnşallah devam ederler canım 4.ya da besinci gün transferinde başarı oranı daha yüksek güzel haberlerle gel inşallhharkadaslar herkese selam 2 gun giremedim dun resmen kabus yasadim hstneyi defalarca aramama ramen saat ikide ancak bilgi adim iki yumurtam dollenfiyini ama gelismesi cok zor oldugunu pszartediye kadar takip edileceyini soylediler altust oldum sabaha kadar uyumadim bugun aradim ve ikisinin 4 te bolunduyunu soylediler biraz kendime geldim ama yarin tekrar arayacaz ins devam ederler . bu arada ensu gelmis cok sevindim gulneva canim altin tasin hayirli bebekli oldusun ins. sara trasfer olmussun yuce allahim ssna pozitifi nasip etsin cepten yaxdigim icin herkese yazamiyorum hepinizi opuyorum
arkadaslar herkese selam 2 gun giremedim dun resmen kabus yasadim hstneyi defalarca aramama ramen saat ikide ancak bilgi adim iki yumurtam dollenfiyini ama gelismesi cok zor oldugunu pszartediye kadar takip edileceyini soylediler altust oldum sabaha kadar uyumadim bugun aradim ve ikisinin 4 te bolunduyunu soylediler biraz kendime geldim ama yarin tekrar arayacaz ins devam ederler . bu arada ensu gelmis cok sevindim gulneva canim altin tasin hayirli bebekli oldusun ins. sara trasfer olmussun yuce allahim ssna pozitifi nasip etsin cepten yaxdigim icin herkese yazamiyorum hepinizi opuyorum
ensucum seni aramızda görmek çok güzel sen bu topiğin örnek anne adayısın allah sana başka acı yaşatmasın canım dualarım yürekten seninle bir gün başaracağına yürekten inanıyorum çoook öptüm tatlımyazılarınızı tek tek okudum arkadaşlar hepinize ayrı ayrı cevap yazmak istedim ama topiği çok fazla meşgul etmiş olacaktım ve olumsuz enerji yaymak istemediğim için vazgeçtim..
hepinizi öpüyorum
inşallah canımAmin Sağol canım
Sende kalbini ferah tut inşallah hersey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?