- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.441
rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim opudan yeni ciktim 3 yumosum toplani
sara_28 canım haftasonu topiğe giremiyorum sana şimdiden bol şans diliyorum su gibi geçşin transferin bebişin sana sıkıca tutunsun inşallh öpüyorum...
canım yarın büyük gün
inşşşş bebişlerin sana tutunssun ve seni anne yapsın bu mübarek günün hürmetine
aminnn kuzum aminnnn rabbim sesimizi duyuyor karşığını versin inş
inşşşşşşşşşşşş
canımm bende çok bebeğndim ve etkilendim okuyunca siz kıymetli anne adaylarıyla paylaşmak istedim
sara_28 yarın için sana huzur ve şans diliyorum... Özlemle beklediğin kavuşma en mutlu olacağın günlere başlangıç olsun. Dilerim çok güzel haberlerini alırız. Bol şanslar, yolun açık olsun... Çok sevgiler
Her transfer öncesinde olduğu gibi hasta bezini şiddetle tavsiye ediyorum. Sürgü için popoyu indirmek kaldırmak bile eziyet oluyor çünkü... Geldikçe usul usul rahatlamak süper oluyor :)
inş saramMaşallah canım cok sevindim ucude sana bebek olur inşallah
amin canım sagol cok sagol
Amin yetercim cok sagol insallah bu sene hepimiz anne olacaz
sara canımseni takip edemedim yaa yanılmıyorsam yarın transferin vardı canım bol şansın olsun yüce rabbim sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini yürekten diliyorum canımBebeklerve nin bugün opusu var Rabbim yardimcisi olsun
Kendini iyi hissettigi zaman aramiza donecekmis. Forumda bir arkadas haberlesmisti. Biraz daha zamana ihtiyaci var demekki.Dualarimizin onunla oldugunu biliyordur.arkadaşlar ensudan hiç haber alan yokmu yaa aklımdan gitmiyor hiç haberini alamıyoruz
Merhaba, yanıt verdiğin için teşekkür ederim arkadaşım.Ben izmirde sadece Tınaztepe Hastanesinin yaptığını buldum, orasıda 650 euro dedi.canım bende tedaviye başlamadan önce araştırmıştım her merkezde yapılmıyor yapılan yerdede 2000-3000 arası yanılmıyorsam şuan tam net hatırlamıyorum ama goguldan araştırırsan bulabilirsin yine
Ne kadar icten yazılmıs ,Rabbim gönlünuze göre verir insallah
Merhaba, yanıt verdiğin için teşekkür ederim arkadaşım.Ben izmirde sadece Tınaztepe Hastanesinin yaptığını buldum, orasıda 650 euro dedi.
Amin, hepimiz inşallah bebişlerimize kavuşuruz.aslinda era testi cok mantikli bence ben cok dusundum sonra ani bir sekilde tedaviye baslayinca bosverdim canim imkanlarin elveriyorsa yaptir ben yaptiramadim insallah bu denemende bebisine kavusursun
Evet ürün bu ben kendi hamileliğimi bu haplara bağlıyorum onca sene bırkez bile hamile kalamayan ben hamile kaldım (tüp tedavi ile kaldığım hamileliği dışarda bırakıyorum kendiliğinden olmadığı için) ve özellikle folikulu boş çıkan hemcinslerime tavsiye ediyorum. Seni özellikle takip edeceğim arkadaşım dört ay sonra hamilesin insallah. Inanmak lazım tabi inanmazsak hersey hayalde kalır. Inanırsanız olur. Tek ilaç tek çözüminanmak. Allah kimseyi bu konuda diğerinden ayırmaz kızlar ona verdim buna vermedim yok her anne olmak isteyen kadın anne olur nokta net.Son dönemde bahsi geçmişti, dün aldırttım. Bilgi paylaşmaya ancak vaktim oldu. Ek resimdeki şekilde olanları temin ettik. İmuneks Q10 (Eczanelerde var) / Organik Arı Sütü (Organik ürün satan marketten)
Q10 olmayan imuneksi uzun zamandır kullanıyoruz sağlık açısından ve oldukça etkisini görüyoruz. Arı sütünü de migrene olan olumlu katkılarından haberdar olduğum için tercih ettim. Umarım bunlarda da en azından sağlık açısından etkileniriz :) Bebek için katkısı olursa o da bonus olur... Fiyatları 75-124...
Hayirli olsun...Allah tamamina erdirsin. Yavruslarini kucagina almayi nasip etsin.Kızlar transferim oldu iki bebegimide Aldim geldim size haber vereyim dedim
Hayirli olsun...Allah tamamina erdirsin. Yavruslarini kucagina almayi nasip etsin.
yazılarınızı tek tek okudum arkadaşlar hepinize ayrı ayrı cevap yazmak istedim ama topiği çok fazla meşgul etmiş olacaktım ve olumsuz enerji yaymak istemediğim için vazgeçtim..
desteğiniz için sağolun şimdi kendimi biraz toparladım gibi.. yeni tedavi için biraz ara vermem gerekecekmiş 2 ay kadar ara verip tekrar deneyeceğim.
transferi olan arkadaşlara hayırlı olsun, bebek bekleyenler olmuş hayırlı olsun, tedavisi devam eden arkadaşlardan güzel haberler gelsin, bu bir haftada operasyon geçiren arkadaşlar varsa geçmiş olsun..
artık aranızdayım kendimle ilgili yaşanan olumsuzluğa girmemeyi tercih edeceğimki hiçkimsede karamsarlık oluşmasın, pes etmek yok son hızla tedaviye devam..
hepinizi öpüyorum
Çok geçmiş olsun canım yeniden aramıza dönmene sevindim
sağol canım seninde transferin olmuş bu süreçte senin adına çok sevindim.. hep güzel haberlerin gelsin Allah kucağına aldırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?