- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.681
Massallah annesi bu ne boyle... Cok cirkin cokkkkk.... Allahim bahtinida yuzu gibi guzel etsin...
Anlaştık. Kesinlikle Dediğin gibi olsun :)bak yinede içini rahat tut..eger görüntüyü beğenmeseydiler hepsini alırlardı.zaten ameliyat öncesi gerekirse hepsini alırız diye formları imzalatıyorlar..muhtemelen aldıkları kısımdan sonra temiz gözüküyordur..yinede alınan parcanın sınırlarını ince ince inceliyolar.sorunlu hücre görürlerse o tarafta biraz daha (küçük ihtimal)alırlar..ama bence inşallah bitti.sadece daha sık smerr takibi yaptırıcaksın..endişelenme..iyi düşün iyi olsun..
Massallah annesi bu ne boyle... Cok cirkin cokkkkk.... Allahim bahtinida yuzu gibi guzel etsin...
Anlaştık. Kesinlikle Dediğin gibi olsun :)
Maşallah çooook talı,Allah ayırmasın bahtı güzel olsun.
Moralim süper canım merak etme sakın :) tek derdim ve kafama takılan 2 aydır yumurtalıklarımda regl ağrısının 10 katı olan Ağrı'nın geçmemiş olması. Demek ki başka bişiler var henüz adı konulmamış...üfff püfff hadi boşverelim şimdilik hasta konuşmalarını. Reddediyorum artık hasta OlmayıPembe canim nasil oldun agrin sizin varmi ayaklarini üsütme sakin sicak tut kendini birde bol su ic öptüm
Sara_28,
duovacım senin problemin neydi bebek için kalbine neden baktırıyosun seni tanımadığım için kalbe bakacaklar diyince merak ettim yinede sorunun herneyse Allah şifa versin
canımcığım çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldun geçtimi ağrıların..canım senin yazdıklarından çook etkilendim en önemlisi sağlık canım sen iyi ol bebişinde gelir şimdi tıpta teknoloji ilerledi gün doğmadan neler doğar.. Allahım sağlık versin bize ve sevdiklerimize gerisi gelir zaten..senin durumundan o kadar etkilenmişimki rüyamda bende ameliyat olucakmışım güye ama inan sadece o ameliyatan sağ salim çıkayım diye düşünüyorum rüyamda..Allahım şafi ismiyle şifa versin inş sana..Günaydın :)
Aman Allahım ne şeker bir kızz bu KOCAMAN MAŞALLAH selcancığım Allahım bahtınıda güzel etsin analı babalı uzun ömürlü sağlılı büyütsün Rabim..bende istiyorum bu şirin şeyden Allahım duy sesimizi amin..
Ya bosverde bazen bazi seylere bosvermemek lazim simdilik yeni ameliyatan ciktin önce bir güzel dinlen sonrasina bakarsin nasilsa hep doktordasin herhangi birsey olsa mutlaka müdahale edilir hersey bitsin güzel günler Allahin izniyle gelsin tez tamanda bebeklerden konusalim insallahMoralim süper canım merak etme sakın :) tek derdim ve kafama takılan 2 aydır yumurtalıklarımda regl ağrısının 10 katı olan Ağrı'nın geçmemiş olması. Demek ki başka bişiler var henüz adı konulmamış...üfff püfff hadi boşverelim şimdilik hasta konuşmalarını. Reddediyorum artık hasta Olmayı:)
bende sarışın mavi gözlüyüm benim meleğimde senin bebişine benzer olursa eğer bebeğim..kızın kime çekmiş acaba sende sarışınmısın canım..kızının resmine bakarak nazar duası okuycam inş kem gözler deymesin kızına annesi..ama burdaki bütün bayanlar kalbi güzel iinsanlar Allahım korur inş canım..
Aman Allahım ne şeker bir kızz bu KOCAMAN MAŞALLAH selcancığım Allahım bahtınıda güzel etsin analı babalı uzun ömürlü sağlılı büyütsün Rabim..bende istiyorum bu şirin şeyden Allahım duy sesimizi amin..
bende sarışın mavi gözlüyüm benim meleğimde senin bebişine benzer olursa eğer bebeğim..kızın kime çekmiş acaba sende sarışınmısın canım..kızının resmine bakarak nazar duası okuycam inş kem gözler deymesin kızına annesi..ama burdaki bütün bayanlar kalbi güzel iinsanlar Allahım korur inş canım..
Yerden göğe kadar haklısın. Lakin o acildeki doktorun sürekli incelemesi keseyi,eşime kanla bebek gitmis olabilir demesi beni endişeye düşürdü. Kurdukca kurdum.iyimi ettim Hayır. Evet dediklerini doğru. 1 aya gün verdiler banaArkadaşım, birkaç gündür okuyorum ama yazamıyorum. Haklı endişelerini hepimiz anlıyoruz emin ol. Bunca yıl sonra gelen mucizen, bizim için de çok büyük umut. Tüp bebekle elde edilen gebeliklerde, ilk testten sonra genellikle iki kan testi daha isteniyor burada. Keseyi 6. haftanın içinde, kalp atışını da 8. hafta içinde almaya çalışıyorlar. Doğal gebeliklerde ise aynı senin yaşadığın gibi, hamilesin, 1 ay sonra gel deniyor. Bu durumda da kese ve kalp atışı birlikte izleniyor ve gebelik 8-9 haftalık oluyor. Bebeğin hakkında bir şeyler öğreneceğim derken yorulup üzülmen, riskini artırır sadece. Kanaman, ağrın olmadığı sürece kendini sakinleştirip gününü beklemen, bebeğinin sağlığı için en iyisi. Eğer bir sorun olsaydı kanaman bu kadar kolay kesilmezdi emin ol. Bir bebeğin gelişi kolay değil. Gidişi de. Gönlünü ferah tut. Rabbim sana bir şey öğretmeye çalışıyorsa, yarım bırakmaz. Bizlere ya da doktorlarına değilse de Rabbime güven...
Tamam haklisinda bend e ıstedim ki bu yaşta hamile kalmışım ilk defa kendiligimden biraz özen gostersin ler bana.adam beni korkuttuB belki37 bi arkadas demis ki gelip sana kafa atasin valla al benden de o kadar. kim ne derse desin ben avrupa sistemini begeniyorum. sakinlikleri olmuycak seylere umut vermemeleri hosuma gidiyor. tabii bu benim gorusum kimsecikler kizmasin lutfen bana.
monkey pozitifi gormen dilegiyle arkadasim.
topige yeni gelenler arkadaslar hos geldiniz sefa getirdiniz.
@NevSer seni burda gormek ne guzel :)
Canim cok üzüldüm kismet canim hayirlisi diyebiliyoruz elden birsey gelmiyo yikilmak yok canim sonunakadar devam etmeliyiz baska caremiz yokselam kızlar, umarım herkes iyidir.Bugün hast.gittik ve sonucu aldık.maalesef negatif...4 kadın girmiştik, 3 ünün tutmuş, bir tek bende tutmadı.ama onlar çok gençti, yani 30 yaşın altındaydılar.
Ne diyelim kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?