Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok dogru soylediklerin oyle yapicam kizimla paylasmamaya calisicam. Cocuklar daha cok etkileniyor. Bende duygularini cok yogun yasayan biri olarak bastirmayi ogrenicem bu yastan sonra zor tabi ama... Ben kizima 6.tup bebegi denerken biriyle tanismistim hastanede 1 oglu varmis ikinci icin gelmis cok sasirmistim bir tane varya ne gerek var diye hic unutmuyorum neyi kinadiysam fazlasiyla yasiyorum ..(kinamamistim ama zor bir surec ne gerek var diye dusunmustum. Yegenim hemsire ozel dogum da bana bazen diyorki ilk cocuktan sonra istemiyorum diye baglatan cok.... Diyo ama oyle olmuyo iste kizim oyle cok kardes istiyoki oyle sozler soyluki

kuzum ben maalesef emziremedim once sutum gelmedi sonrada iklimya almadi naptiksa olmadi. psikolojim bozulmaya baslayinca mamaya gectik mecburen. birde iklimya yeterince beslenmeyince asiri kilo kaybina ugradi bu yuzden daha fazla israr ettirmediler. keske en basindan zorlamasaydik diye dusunuyorum cunku o zaman mamayi iyi icen kizim simdi cok zor iciyor. bu durum beni fazlasiyla uzuyor.

biz basladikta bebek calismalarina lakin onceki gibi olmuyor haliyle cok yoruluyoruz ikimizde

kizim cok tatli teyzesi masallah pek bi masum gorsen. Allahim herkese yasatsin bu duyguyu herkese. ummuye video yollamistim sana iletecekti bilmem iletti mi?

Acmilacigim ben buraya yarın direk gidebilirmiyim.termin siz. Yoksa aramam mi gerek
Belki canim direk gitme ara önce gitsende almazlar önce ara yada aratir birine hemen termiz vermez burasi yada kendi doktoruna gidip Überweisung al ozaman almak zorunda kalirlar birde biraz acil oynarsin

Bebegin icin kaygilanmakta haklisin canim, üzülme ama az kaldi zaten ek gidalara gececegin süre geliyor. calisirken zor bebek calismalari haklisin bizimde esimin gece calismasi sorun olacak gibi, ben birde yeni bir kursa baslayacagim. esim gelip uyumaya baslayacak ben kursa gidecegim. neyse hayirlisini diliyorum hepimiz icin bir yolu bulunacaktir.izledim canim videoyu yeni videolari bekliyoruz.

Cokkkk seker Masallah anasi gibi fistik yani kizlar Selcanim kalbi gibi güzelmi ģüzel bir hatun haaa hicde 40 felan göstermiyo yillara meydan okumus Masallah canim sana

canımcığım Allah bağışlasın bizde görsek bebişini çok merak ettim şimdi iklimyayı..

evet cnm yazışmıştık çok sağol..
histereskopide bir şey çıktımı.. tedavin hayırlı olsun cnm hadi bakalım güzel haberlerini bizle paylaşırsın:)
Bir sürü polip varmıştı, hiç bilmiyordum yeni öğrendim, onları temizlemiş doktor.Bunlar tutunmaya engel olurdu herhalde... Miyom vardı ama önemsiz yerdeymiş onu almamış böyle işte canım. İnşallah canım ya güzel haberler vermek banada nasip olur..

StartseiteDownloadsKontaktPresse

A A+ A++

FachgebieteÜber unsPatienteninfoPflegeBereiche / ZentrenPflegeschuleJobs

WillkommenAktuellesVeranstaltungskalenderElternschule / InformationsabendePerinatalzentrumLeistungen / SchwerpunkteProgramm Guter Start ins KinderlebenStillenStation / KreißsaalSprechstunden / AmbulanzPatienteninformationenZuweiserinformationenTeamVirtueller RundgangDownloadsKontakt

24.03.2012Neue Entwicklungen im Bereich Geburtsinfektionen, Schwangerschaftsdiabetes und Möglichkeiten der operativen Korrektur angeborener Fehlbildungen

3. Ludwigshafener Perinatologie-Symposium am 24. März

Anlässlich des 100-jährigen Jubiläums des St. Annastifts Ludwigshafen sind Fachleute und Interessierte herzlich zum „3. Ludwigshafener Perinatologie-Symposium“ des St. Marien- und St. Annastiftskrankenhauses am 24. März 2012 eingeladen.

Das diesjährige wissenschaftliche Programm geht auf die Anregungen der Veranstalter in den vergangenen Jahren zurück. Der erste Themenschwerpunkt behandelt die perinatalen Infektionen, die rund um die Geburt auftreten und deren Diagnostik und Behandlung einem ständigen Wandel unterworfen sind. Hier wird von zwei erfahrenen Experten der aktuelle Stand aus frauenärztlicher und aus neugeborenenmedizinischer Sicht dargestellt. Im zweiten Block geben die Spezialisten des Perinatalzentrums einen Überblick über die operativen Möglichkeiten bei angeborenen Fehlbildungen. Seit Kurzem bestehen in Ludwigshafen neben der Kinder- und Neurochirurgie zusätzliche Angebote zur Korrektur kindlicher kieferchirurgischer und orthopädischer Probleme. Der dritte Schwerpunkt setzt sich mit der neuen Leitlinie zum Schwangerschaftsdiabetes auseinander. Diese Mediziner im Alltag häufig betreffende Thematik wird aus verschiedenen Blickwinkeln – von der geburtshilflichen, der internistischen und der kindermedizinischen Seite – beleuchtet. Die Veranstaltung wird bei der Ärztekammer der Pfalz mit Fortbildungspunkten zertifiziert.

Im Jahr werden über 1.600 Kinder im Perinatalzentrum des St. Marien- und St. Annastiftskrankenhauses geboren.

Die Veranstaltung ist kostenfrei. Um Anmeldung unter kirsten.duenninger@st-marienkrankenhaus.de wird gebeten.

Veranstaltungsinformationen
3. Ludwigshafener Perinatologie-Symposium 2012
Samstag, 24. März 2012, 9.00–14.30 Uhr
ZAR – Zentrum für ambulante Rehabilitation am St. Marienkrankenhaus Steiermarkstraße 14
67065 Ludwigshafen am Rhein

Zurück

DownloadsGiven file is not a valid file: uploads/tx_news/Perinatalsymposium.pdf Given file is not a valid file: uploads/tx_news/Perinatalsymposium.pdf

DownloadsKlinikjournalJubiläumsjournalOrthopädiezentrum Rhein-NeckarPerinatalzentrum

Kontakt

St. Marienkrankenhaus
Tel.: 0621-5501-0
St. Annastiftskrankenhaus
Tel.: 0621-5702-0
E-Mail: info@st-marienkrankenhaus.de

geändert am 25. November 2014

SitemapImpressum

Belki burasida iyi bir incele hem burasi hemen alir seni

Ayyy bu ne yaaaa neyse linke tikla Belkiiiiii

Benzer Şeyler değildir canım öyle olsa bana 2 operasyon yapılmazdı. Bende daha önce senin yazdıklarından bilgili hareket ettim. Bu Yüzden 3 Dr la görüştüm. Geç kalınsa tüm Rahmi kaplayacak bir doku bozulmasıydı bu. Zaten Perşembe ye kadar diken üstündeyim. Ağrılarımın geçmediğine mi yanayım...bu operasyonun garantisi olmadığına mı :) Allah îma sığındım bekliyorum kuzu kuzu

bak yinede içini rahat tut..eger görüntüyü beğenmeseydiler hepsini alırlardı.zaten ameliyat öncesi gerekirse hepsini alırız diye formları imzalatıyorlar..muhtemelen aldıkları kısımdan sonra temiz gözüküyordur..yinede alınan parcanın sınırlarını ince ince inceliyolar.sorunlu hücre görürlerse o tarafta biraz daha (küçük ihtimal)alırlar..ama bence inşallah bitti.sadece daha sık smerr takibi yaptırıcaksın..endişelenme..iyi düşün iyi olsun..

Ayy bakmaya kiyamiyorum selcan Allah nazarlardan saklasin minik kizini vallahi seviyorum ama nazarim deycek diye fazla bakmiyorum tatli seker iklimyaya o tatli yanaklarinda hemen simdi benim icin öp yatiyosada git öp yaa simdi kalkip oralar gelcem yanii ha bu arada ocakta holanda icin kandirdim kocami hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…