- 9 Kasım 2013
- 818
- 1.176
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.641
Canım merhaba araştırırken sayfalarda buldum bioenerji uzmanın kim nereye gidiyorsun bunu bende düşünmek isterim artık bu negatiflikten arınmak gerekli.Ya zaten bebek yapmak için resmen sevişmiyoruz. Doğa konunlarına aykırı:) Sen doğa kanunlarına uy en güzeli:) Bir de benim bioenerjiciye bir git kanunlara uymadan önce. Bütün çakralarını bir açsın senin, hahaha:)
AMİîiN arkadaşım amin. Bununla geçmiş olsun ve geri gelmesin İnşallah. Çok teşekkür ederimcanımmm çok geçmiş olsun:) sadece rahim agzını aldılarsa inşallah pataloji sonucundada sınırlarını temiz çıkacaktı..zaten degiiklikler gözle görülür şekilde olurdu yayılmış olsaydı..bu iyi bir haber çok sevinim..içini ferah tut inşallah bununla geçip gidicek..güzel günler gelicek..tekrar çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın..
canımmm çok geçmiş olsun:) sadece rahim agzını aldılarsa inşallah pataloji sonucundada sınırlarını temiz çıkacaktı..zaten degiiklikler gözle görülür şekilde olurdu yayılmış olsaydı..bu iyi bir haber çok sevinim..içini ferah tut inşallah bununla geçip gidicek..güzel günler gelicek..tekrar çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın..
Amiiiin tek dîleğim şu anda bu canım, teşekkür ederimGemiş olsun canım,inşallah sonuçlarında temiz çıkmasınını dilerim.
kızlarrrr ben derss çalışmaya gidiyorummm( akşama doğru girerim yinee.. hepinizi seviyorum güzel bi hafta olsun...
Ben iyiyim canim yaramaz durum yok bebek calismalarina baslayamadik, Hfataya pazartesi yine doktor kontrolüm var, bu defada TEE yapilacak endoskopi gibi birsey, kalbi daha iyi görmek icin agizdan girilip izleme, bu kontrol sonrasi doktor ya tamam korunmayin diyecek veya, yine bir kac ay daha bekle diyecek belirsiz bir sekilde bekliyorum.Bebegini öp bizim yeimize iyi bakin kendinize
Gülneva77, gecen sayfalarda sende sormustun canim, randevu tarihide belli olmadigindan cevap yazmamistim.bebek calismalarina hala baslayamadim. hala kontrollerim bitmedi haftaya yine var kontrolüm.
Canım benim Allah sana bana kimseye böyle rahatsızlık vermesin. Dert veren Allahım dermanı da versin.
22 adet toplandı ama en son işlemlerden sonra 2 tane 5.gün blast kalmıştı. Diğerleri yaşamamıştı.canım sende kaç yumoş toplanmıştı ve kaçı döllendi.yaşımız aynı da ondan soruyorum..
benim 3.gün embryou....
Sana özel mesajdan yazarım.Canım merhaba araştırırken sayfalarda buldum bioenerji uzmanın kim nereye gidiyorsun bunu bende düşünmek isterim artık bu negatiflikten arınmak gerekli.
Herşey normal hamilelik gibi ilerliyor. Benim ilk gebeliğimde mide bulantılarım bile başlamıştı artık. Kasık ağrıları, göğüslerde şişkinlik vs vs... Aynı hamilelik gibi.. Kese de var ultrasonda.. Ama embriyoyu göremiyorlar. Kesenin belli bir boyuta kadar büyümesini beklemişti ilkinde benim doktoru. 22 milim miydi neydi, o sınırmış. Kesenin çapı o büyüklüğe ulaştığı halde embriyo görünmezse boş gebelik teşhisi koyuyorlar. Hemen aldırma, o boyuta kadar ulaşmasını bekle.. O da 7 haftalık falanken oluyor zaten, daha zamanın var. Hayırlısı bakalım..Hersey normal hamile giBi ydi değilmi. Kan ağrı göğüs şişkinliği vs.5+5 iken gözükmedi. Yarın gidip birdaha ultrason yaptıracağım. Bakalım ne olacak.bende bundan korkuyorum.ama bu boş gebeligin spermle yumurtanın birlesmesinden kaynaklanmiyor sanırım
7 ci haftada mi gorunmedi senin.yarın 5+6 olacak benim bakalım ne cikacak
Tamam canım bekliyorumSana özel mesajdan yazarım.
Canım benim Allah sana bana kimseye böyle rahatsızlık vermesin. Dert veren Allahım dermanı da versin.
Canım sen neredesin? Nickinde Antalya yazıyor, Antalyada mısın?bugün 11günüm ve tek çizgi çıktı bende sabah ilk idrarla yaptım.
yarın kanda baktırıcam artık.belki bugünde kanda çıkar ama yarın olsun diyorum...
Canım sen neredesin? Nickinde Antalya yazıyor, Antalyada mısın?
yaşına güre çoook güzel22 adet toplandı ama en son işlemlerden sonra 2 tane 5.gün blast kalmıştı. Diğerleri yaşamamıştı.
Sonuç önemli canım sayıdan ziyade. Senin döllenenin daha çok. Toplanan yumurta sayısının çok önemi yok yani.yaşına güre çoook güzel
benden sadece 5 yumoş oldu.onunda 3 döllendi..
Forumda yeniyim.Sizin adınıza çok sevindim.Tüm yazılarınız çok umutlandırıcı ne güzel. 2 gün önce opudan sadece 2 yumurta ile çıkmış biri olarak moralim sıfırın altında iken sizin cevaplarınız moralimi bir nebze olsun yukarı çekti. Dilerim sağlıkla doğar bebekleriniz.Yaşa takılma canım, ben de 37 yaşındayım. Benim de sadece 2 embriyom olmuştu. Dondurulmuş kalmamıştı. Bak gerek kalmadı:)
Umut hiç bitmesin.
Merhaba, hoşgeldin. Hepimiz bir yumurta bir spermden olduk. Gerçekten sayılara hiç takılma. Olan embriyolarına güven, sıkı sıkı sarıl. Onlar da seni bırakmasınlar.Forumda yeniyim.Sizin adınıza çok sevindim.Tüm yazılarınız çok umutlandırıcı ne güzel. 2 gün önce opudan sadece 2 yumurta ile çıkmış biri olarak moralim sıfırın altında iken sizin cevaplarınız moralimi bir nebze olsun yukarı çekti. Dilerim sağlıkla doğar bebekleriniz.
Ben de Antalyadayım. Burada tedavi denedin mi hiç?evet canım ama tedsavim bahçeci fulyada
insallah guzel haberlerle gelirsin haftaya kuzum. birlikte baslayalim bebis calismalarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?