Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım merhaba araştırırken sayfalarda buldum bioenerji uzmanın kim nereye gidiyorsun bunu bende düşünmek isterim artık bu negatiflikten arınmak gerekli.

AMİîiN arkadaşım amin. Bununla geçmiş olsun ve geri gelmesin İnşallah. Çok teşekkür ederim

kızlarrrr ben derss çalışmaya gidiyorummm( akşama doğru girerim yinee.. hepinizi seviyorum güzel bi hafta olsun...

kolay gelsin canım

duovacım senin problemin neydi bebek için kalbine neden baktırıyosun seni tanımadığım için kalbe bakacaklar diyince merak ettim yinede sorunun herneyse Allah şifa versin

Herşey normal hamilelik gibi ilerliyor. Benim ilk gebeliğimde mide bulantılarım bile başlamıştı artık. Kasık ağrıları, göğüslerde şişkinlik vs vs... Aynı hamilelik gibi.. Kese de var ultrasonda.. Ama embriyoyu göremiyorlar. Kesenin belli bir boyuta kadar büyümesini beklemişti ilkinde benim doktoru. 22 milim miydi neydi, o sınırmış. Kesenin çapı o büyüklüğe ulaştığı halde embriyo görünmezse boş gebelik teşhisi koyuyorlar. Hemen aldırma, o boyuta kadar ulaşmasını bekle.. O da 7 haftalık falanken oluyor zaten, daha zamanın var. Hayırlısı bakalım..

Canım benim Allah sana bana kimseye böyle rahatsızlık vermesin. Dert veren Allahım dermanı da versin.

Amin arkadaşım.
Anlatmıştım, bir ara beni de korkuttular benzer şeylerle. Ne yalan söyleyeyim, hem kızdım doktorlarına, hem senin için korktum. Şimdi güzel gelişmelerle geldin ya. Gerisi Allah' a kalmış. İnşallah çektiklerini bir evlatla unutturur Rabbim...

Sara_28,
duovacım senin problemin neydi bebek için kalbine neden baktırıyosun seni tanımadığım için kalbe bakacaklar diyince merak ettim yinede sorunun herneyse Allah şifa versin[/QUOTE]

Selam arkadasim beni genelde eskiler taniyor, evlendigim yil dolmadan gebelik yasadim düsükle sonuclandi. sonrasinda genel kontrolde kalbimce aciklik bulunmusu. operasyon öncesi gebe kalmamam gerektigi ve kalbimdeki sorun giderilince,gebe kalabilecegim söylendi 6 ay sonra operasyon oldum. bu defada agir kan sulandirici ve baska bir ilacla devam etti tedavim, ilac kullanmiyorum ama doktor beklemem gerktigini söylüyor haftaya tekrar kontrolüm var beklemeye devammi yoksa, hamile olmanda sakinca kalmadi diyecekmi bakacagiz.Tüp tedavisi olmadim ilk gebeligimde tedavisiz olmustu. zaten düsükten 3 ay sonrada bu hastaligim cikti bu nedenle dogal denemeye veya tüpe zaman kalmadi. ben sizleri genelde takip ediyorum arada yaziyorum. ama kIsItli oluyor kendime dair tedavi vs. olmayinca, bazen katilamiyorum sohbete,senin ve tüm arkadaslarin bebeklerine kavusmalarini diliyorum.

Yaşa takılma canım, ben de 37 yaşındayım. Benim de sadece 2 embriyom olmuştu. Dondurulmuş kalmamıştı. Bak gerek kalmadı:)
Umut hiç bitmesin.
Forumda yeniyim.Sizin adınıza çok sevindim.Tüm yazılarınız çok umutlandırıcı ne güzel. 2 gün önce opudan sadece 2 yumurta ile çıkmış biri olarak moralim sıfırın altında iken sizin cevaplarınız moralimi bir nebze olsun yukarı çekti. Dilerim sağlıkla doğar bebekleriniz.

Merhaba, hoşgeldin. Hepimiz bir yumurta bir spermden olduk. Gerçekten sayılara hiç takılma. Olan embriyolarına güven, sıkı sıkı sarıl. Onlar da seni bırakmasınlar.
Umarım herşey gönlünden geçtiği gibi olur.

insallah guzel haberlerle gelirsin haftaya kuzum. birlikte baslayalim bebis calismalarina

Güzel olur birlikte baslariz ama, sen beni bekleme basla calismalara hatirlarsan Breezey, ben ve sen 1 ay beraber calismistik. bebegin nasil besleniyor sen isteyken sütünden birakiyormusun? ne tatli bir bebek Selcan masallah darisi tüm buradaki arkadaslara, bana ve sana tekrardan olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…