- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.781
teşekkür ederim canlar az buçuk bilgi edindim mustafa bey hastaları genelde pko bizim gibi fsh yüksek hastalarla uraşan doktor sayısı az..
canımm fsh yüksekliği için ayrı olarak ne yapıyormuş acaba..fsh düşürmek için izlediği bir yolmu var..
gönlünden neresi geçiyorsa ona git cnm sonuçta hepsi iyi doktorlar..
Merhaba,
Şu an bekleyen yada transfer yapan var mı. (Yoğunluktan sayfaları dönüp okuyamadım)
Şu anda ben folikül yolu gözlüyorum:)
hayırlısı olsun inşallah. kaçıncı deneme
senin?ilki negatif.. İkinci folikül bulursak olacak:)
Merhaba, SelcanKerem'in bahsettiği rahim bölgesinin enerji düşüklüğü ve enerji verimi konusunu akapunkturcu da yapıyor, elini bedenine sürmeden enerji veriyor, son tedavimde şimdiye kadar 4 senans aldım, kendimde olumlu değişiklikler farkediyorum, kilo da veriliyor, sonucu da olumlu olursa ayrıntıları paylaşırım. Bence destek ve gözardı edilmemesi gereken bir yöntem.O kadını fotokopiyle çoğaltmalı. Bioenerjide asıl aradığım öyle bir şeydi. Ben mi gelsem size?
Merhaba, SelcanKerem'in bahsettiği rahim bölgesinin enerji düşüklüğü ve enerji verimi konusunu akapunkturcu da yapıyor, elini bedenine sürmeden enerji veriyor, son tedavimde şimdiye kadar 4 senans aldım, kendimde olumlu değişiklikler farkediyorum, kilo da veriliyor, sonucu da olumlu olursa ayrıntıları paylaşırım. Bence destek ve gözardı edilmemesi gereken bir yöntem.
Merhaba, ben Aydın'da yaşıyorum (şimdilik) Bahçeci Fulya'da işlem yaptırıyorum. İzmir'i pek bilmiyorum. Yapılan işlemle içiniz açılıyor, nefes alırken vücudunuza oksijen gittiğini hissedebiliyorsunuz. Kendinizi net ifade ettiğiniz için de birikimler tortular oluşmuyor, ben resmen içimdeki tabakalaşmış tortunun kırılıp parçalandığını hissettim. Dr.a Aydın-İzmir için tavsiye edeceği birini sordum, bizim grupla ilgilenen-çalışma alanı rahim bölgesi olan, çok kişinin olmadığını söyledi. Hakkımızda hayırlısı olsun, meleklerimiz gelecek ise bir yolunu mutlaka bulurlar...İzmir de bildiğiniz akapunktur yapan doktor ya da bio enerji uzamanı var mı... Bu aralar bu tip olumlu hikayeler çok duydum. Bir de bunu deneylim bakalım
Iyiy im arkadaşım. Kafam azda olsun dağıldı. Ama bu sefer kendi kendimi dovecegim. Şimdide 6 haftalik kese görüntülerine bakıyorum yolk saci diyorlar.yuvarlak içi boş kesenin kıyısında duran bişey. Eee ben diyorum sadece 2 beyaz nokta gördüm .bu ne diyorumIyi misin bugün ?
İzmir de bildiğiniz akapunktur yapan doktor ya da bio enerji uzamanı var mı... Bu aralar bu tip olumlu hikayeler çok duydum. Bir de bunu deneylim bakalım
Canım benim, hiç belli olmaz, içlerinden en iyisi tutmuş, en sağlıklı yumurta hemen döllenir, eminim bölünmeye devam edecek, moralini yüksek tut, bence çok güzel bir haber bu, hep iyi tarafından bakmalıyız olaylara....Kızlar selam herkesmonkey Hiç üzülme her sabrın sonu selamet ...Rabbim derdi verdi dermanıda verecek elbet..Benden havadiseler ise dün opum oldu saat 11 gibi çıktım klinikden 2 yumurta beklerken 3 aldılar .Fakat bu gün aradılar ve sadece 1 tane döllenmiş .Korktuğum yine başıma geldi yani .Yarın bakalım hala yaşıyor olucak mı embiryom ..Dün y,ine benim ağlamalarım uzunca bir süre devam etti. ..Neyse buna da şükür .Dün ilk defa bütün gün başım ağrıdı ..Alarada dün aldı bebişlerini ..Erbil bey yola çıkma diyince otelde kaldılar ..Bakalım bugün durumu nasıl .Mesaj attım teline ama okumadı daha ..Yine bana opu yolları göründü
Öyle işte benden havadisler .
Kızlar selam herkesmonkey Hiç üzülme her sabrın sonu selamet ...Rabbim derdi verdi dermanıda verecek elbet..Benden havadiseler ise dün opum oldu saat 11 gibi çıktım klinikden 2 yumurta beklerken 3 aldılar .Fakat bu gün aradılar ve sadece 1 tane döllenmiş .Korktuğum yine başıma geldi yani .Yarın bakalım hala yaşıyor olucak mı embiryom ..Dün y,ine benim ağlamalarım uzunca bir süre devam etti. ..Neyse buna da şükür .Dün ilk defa bütün gün başım ağrıdı ..Alarada dün aldı bebişlerini ..Erbil bey yola çıkma diyince otelde kaldılar ..Bakalım bugün durumu nasıl .Mesaj attım teline ama okumadı daha ..Yine bana opu yolları göründü
Kızlar selam herkesmonkey Hiç üzülme her sabrın sonu selamet ...Rabbim derdi verdi dermanıda verecek elbet..Benden havadiseler ise dün opum oldu saat 11 gibi çıktım klinikden 2 yumurta beklerken 3 aldılar .Fakat bu gün aradılar ve sadece 1 tane döllenmiş .Korktuğum yine başıma geldi yani .Yarın bakalım hala yaşıyor olucak mı embiryom ..Dün y,ine benim ağlamalarım uzunca bir süre devam etti. ..Neyse buna da şükür .Dün ilk defa bütün gün başım ağrıdı ..Alarada dün aldı bebişlerini ..Erbil bey yola çıkma diyince otelde kaldılar ..Bakalım bugün durumu nasıl .Mesaj attım teline ama okumadı daha ..Yine bana opu yolları göründü
Herkese merhaba,
ben yokken yeni arkadaşlar da katılmış, hoş geldiniz sayfamıza arkadaşlar.
sonucu pozitif çıkan arkadaşlar, hayırlı, uğurlu, sağlıklı, sıhhatli olsun inşallah sizlere ve bebişlerinize.
Kızlar miyom ameliyatım bu perşembe, sonrasında ise Allah izin verirse tekrar puregon iğneye başlıyorum. Bir tane tek taşımın yanına elmaslar da koyabilirim inşallah.
prolaktin dışında kötü giden bir değerim yok. Ama şu e2 testini de yaptırmak istiyorum. İstanbul, Anadolu yakasında e2 değerini nerde yaptırabilirim acaba, bileniniz var mı?
Bu ay çok güzel bişey olmuştu, 5 tane yumurtam oluşmuştu, miyom ameliyatı olacağım için maalesef onları toplatamadım. Kızlar daha önce de sormuştum ama belki yeni katılan arkadaşların bilgisi vardır, OPU işleminden sonraki ayda yumurtalıkların verimi bir süre daha yükseldiği doğrumu acaba. Sonradan işime yarayan bir bilgi olur benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?