- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.801
dnzdry tekrar çok teşekkürler şansımız bol olsun:) Senin nasıl gidiyorçok teşekkür ederim ilgine....Ben araştırmaya devam edeyim. Tavsiyelerinizi çok öenmsiyorum..Mutlaka ben de deneyeceğim. İleride pişman olmamak için elimden geleni yapıyorum. Bir isim bulursam mutlaka paylaşacağım. Bunun dışında yaptıklarımı da paylaşmak isterim.. kürlere fena halde sardım ben:)
Maşallah kızınız çok tatlı, Rabbim nazarlardan saklasın, Rabbim uzun ,sağlıklı ömürler nasip etsin..bu daha biraz once geldi...
canım fsh yüskeliği için bişey yaptığını zanetmiyorum..bizim gibi hastalarıda yok orda tüp yaptıranların yorumlarını okudum..genelde polistik overlililer..benim ilgimi ceken rahme yenilemesi ve sonrasında doğal hamile kalanlarda çook..canımm fsh yüksekliği için ayrı olarak ne yapıyormuş acaba..fsh düşürmek için izlediği bir yolmu var..
gönlünden neresi geçiyorsa ona git cnm sonuçta hepsi iyi doktorlar..
Benimde Fsh 3 Ün üzerindeydi Tiroid ilacı kullanıyorum ve ilk tüp bebek işleminden önce rahim Kazıma işlemi yapıldı ilk tüp bebek tedavimde 6 yumurtam oldu 3 tanesi 5.güne ulaştı 2 tanesi transfer edildi ama sonuç negatif oldu daha sonra Dr Um histeroskopi yapalım dedi oda yapıldı 2. Tedavim biraz sorunlu geçti vücudum ilaçlara cvp vermedi neyseki yinede 2 tane yumurtam oldu ikisi de döllendi 3.gün transfer edildi bugün 9.günüm artık Allahtan Hayırlısı ı diliyorum ama çok zor bir süreç bu arada 2. Tedavimde sorun olunca Akupunktur tedavisi desteğide aldım faydasını gördüm cuma günü test günüm Sabırla beklemeye çalışıyorum
Benimde Fsh 3 Ün üzerindeydi Tiroid ilacı kullanıyorum ve ilk tüp bebek işleminden önce rahim Kazıma işlemi yapıldı ilk tüp bebek tedavimde 6 yumurtam oldu 3 tanesi 5.güne ulaştı 2 tanesi transfer edildi ama sonuç negatif oldu daha sonra Dr Um histeroskopi yapalım dedi oda yapıldı 2. Tedavim biraz sorunlu geçti vücudum ilaçlara cvp vermedi neyseki yinede 2 tane yumurtam oldu ikisi de döllendi 3.gün transfer edildi bugün 9.günüm artık Allahtan Hayırlısı ı diliyorum ama çok zor bir süreç bu arada 2. Tedavimde sorun olunca Akupunktur tedavisi desteğide aldım faydasını gördüm cuma günü test günüm Sabırla beklemeye çalışıyorum
Maşallah kızınız çok tatlı, Rabbim nazarlardan saklasın, Rabbim uzun ,sağlıklı ömürler nasip etsin..
Merhaba, hangi merkezde tedavi görüyorsunuz? İnş.Hayırlısı ile bebiş haberini alırsınız, 9.günde de kan testinden sonuç alınabiliyor.Benimde Fsh 3 Ün üzerindeydi Tiroid ilacı kullanıyorum ve ilk tüp bebek işleminden önce rahim Kazıma işlemi yapıldı ilk tüp bebek tedavimde 6 yumurtam oldu 3 tanesi 5.güne ulaştı 2 tanesi transfer edildi ama sonuç negatif oldu daha sonra Dr Um histeroskopi yapalım dedi oda yapıldı 2. Tedavim biraz sorunlu geçti vücudum ilaçlara cvp vermedi neyseki yinede 2 tane yumurtam oldu ikisi de döllendi 3.gün transfer edildi bugün 9.günüm artık Allahtan Hayırlısı ı diliyorum ama çok zor bir süreç bu arada 2. Tedavimde sorun olunca Akupunktur tedavisi desteğide aldım faydasını gördüm cuma günü test günüm Sabırla beklemeye çalışıyorum
Merhaba, elde var 1 misali dün değerli bir yumurtam döllenmiş. İnş. Hayırlısı ile bebişimin bu kez geleceğine inanıyorum.dnzdry tekrar çok teşekkürler şansımız bol olsun:) Senin nasıl gidiyor
İnşllahhh:))) altın yumurta:)Merhaba, elde var 1 misali dün değerli bir yumurtam döllenmiş. İnş. Hayırlısı ile bebişimin bu kez geleceğine inanıyorum.
Tatlım Cın3 seviyesi bu. Senin yaşadığın cın1. Evet her gün üzüm yiyorum, kan kaybından Demir eksikliği başladı. İnşallah herşey yolundadır. Şu anda tek isteğim sağlığıma kavuşmak. ÖpüyorumCIN kısmına kadar tutuyor. Ben patolojiye göndermedim, sonrasında ortalama 6 ay arayla 3 defa smear testi yaptırdım. 3 negatiften sonra rahatladım. Çok şükür tekrarlamadı. İnşallah senin de sonucun temiz gelecek. Belki eski bir mantar ya da iltihaplanmayla ilgili bir şey olabilir. Yumurtalık ağrıların da bir iltihap durumuna bağlı olabilir. Rahimle değil de karın içindeki bir başka iltihaplanmayla. Yansıma da olabilir. Yakınından geçen bir damar operasyon bölgesine de gidiyorsa ağrıyı yumurtalıklarda hissediyor olabilirsin.
İyileşme sürecini hızlandırmak için çekirdekli, siyah kuru üzüm yemeni tavsiye ederim. Sabah, aç karına, 1 avuç kadar. Hücre yenilenmesini hızlandırıyor. Sık sık yoğurt yemen de ilaçların yan etkisini azaltır. Perşembe günü de gelecek güzel haberle yeni hayaller kurmaya başlarız inşallah.
Iyiy im arkadaşım. Kafam azda olsun dağıldı. Ama bu sefer kendi kendimi dovecegim. Şimdide 6 haftalik kese görüntülerine bakıyorum yolk saci diyorlar.yuvarlak içi boş kesenin kıyısında duran bişey. Eee ben diyorum sadece 2 beyaz nokta gördüm .bu ne diyorum
doktorda yazdı saten .görülen noktalar var embriyo olabilirde olmayabilirde.tam gözükmüyor diyor.bakalım hayırlısı. Gerçi çokta eseleniyorum ama ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?