Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Akapunkturu da Bursa da mı alıyorsun? Drm. Bursadan da hastalarının geldiğini söylemişti o yüzden soruyorum.

[QUOTE="2220, çok teşekkür ederim. Az önve İsmail Beyle telefonda konuştum. Çok güzel bir konuşma geçti hatta yarın için randevu aldım. Sonuçlarını yazarım. Oldukça açıklayıcı bir konuşma yaptı.. Konuyla çok bilgim yok. Ama ana hatlarıyla söz etti

Çok etkileyici ... Bence de denemeye değer..

[QUOTE="2220, çok teşekkür ederim. hemen arıyorum...Sen denedin mi peki? İzmir de msisn

2000 yılında İzmir' deydim. Çok oldu ayrılalı. Ama orada yaşayan arkadaşlarım var. Ben İstanbul' da bir uzmanla görüştüm. Mayıs ayında. İşitme ve menapoz için gitmiştim öncelikle. O zaman telefonu duymayan kulağım şimdi diğerinden daha iyi duyuyor. Hala menapoza girmedim ve folikülsüz geçen ay olmadı. Ona gitmeden önce AMH testi yaptırmıştım ve sonucu 0,01 den küçük çıkmıştı. Her an menapoza girebilirsin denmişti. Psikolojik olarak ta çok rahatlamıştım. O yüzden şiddetle tavsiye ederim. Dilerim sen de faydasını görürsün.

Elbette seninki çok daha ciddi. Benim yıllardır süren mantar ve iltihap sorunum da vardı. Onlardan kalan bir şeydi muhtemelen. Ama doktor yüzüme kanser deyince yaşadığım şok hiç öyle 1 seviyesinde kalmamıştı. Bilmiyordum da o zaman Cın ne işe yarar, ne anlama gelir. Gelmiş, geçmiş olsun, Rabbim kimseye vermesin.
Fotograflarından gördüğüm kadarıyla sağlam bir beden yapın var. Kolay kolay bir hastalığa teslim olmayacak gibi. Gözlerinin ışıltısı da yerinde. Çabuk toparlanacaksın inşallah. Ben de seni kocaman öpüyorum. Say ki kızkardeşinim, çok ta özlemişim. Öyle sarılmışım, öyle öpmüşüm...

Hoşgeldin. İnşallah bu, bebeğine kavuşacağın tedavindir. Bir şey kalmadı Cuma' ya. Hayırlısıyla mutlu haberini de bekliyoruz.

Sonucunu da aldın maşallah. Darısı başımıza artık ...

Çok sevindim. İnşallah faydasını görürsün sen de...

fsh yüksekliği için yaptığınız bir şeyler var mı

canım bende fsh yğksekliği yok ama gülnevada vardı o yüzden öğrenmek istedim.. belki bendede yakında çıkar bu işler belli olmuyor.. zaman ilerledikçe devamlı birşeyler çıkar oldu..

rahmi nasıl bir yolla yeniliyor acaba canım.. cizikmi atıyor acaba.. bendede bu tedavi öncsi semra histereskopide rahmi yenilediğini çizik attığını yıkadığını belirtmişti..

transferin hayırlı olsun cnm güzel haberlerin gelsin.. nerede tedavi görüyorsun doktorun kimdi..

canımm opun hayırlı olsun.. bir yumurta bizler için kötü bi sonuç değil biliyorsunki.. onlar bizim altın yumurtalarımız..
gönlünü ferah tut canım hiçbirşey olmaz... embiyon güzelce bölünecek ve ilerleyecek sonrada annesine kavuşacak...

canim benimm sen nekadar iyiisin.. kanatsiz meleksin..
Utandim simdi yaa elimden birsey gelmiyo ona üzülüyorum burda dil bilmemenin ve birine bagimli olmanin nedemek oldugunu biliyorum

hic sasirmadim turk olduguna neden acaba
Ay selcanim yaa malesef burdaki Türk Doktorlari Almanya gibi bir yerde Doktor olduk diye acayip havalilar birsey bilseler yanmam ben asla ona gitmezdim ama o dönem cildirmis gibiydim Türkiyedeki Doktor Tanisal biopsi yaptir Rahim icin demisti burdaki yapilan ameliyat olmustum H.kop.
o yüzden bir ameliyat hicbir doktor onermedi bana sadece bir öneri mektubu lazimdi ona gitim gitmez olaydim hatirlamak bile istemiyorum

Oooo harika canim hepsini ogren bizler icinde firsat buldukca notlar al eee beli olmaz bizede sen uygulayi verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…