- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.821
Akapunkturu da Bursa da mı alıyorsun? Drm. Bursadan da hastalarının geldiğini söylemişti o yüzden soruyorum.Ben Bursa'da Doç Dr murat arslan bey de tedavi görüyorum 3. Gün embriyosu olduğu için test için 12. Günü bekliyorum ilk denememde 9. Gün idrar testi yapmıştım negatif olunca çok Üzücü olmuştu 10 . Gün kanda ayni çıktı o Yüzden bu defa 12 günü beklicem
Çok etkileyici ... Bence de denemeye değer..Bioenerjiden konu açılmış yukarıda, ben de kendi deneyimimi paylaşayım istedim. Transferden 2 gün öncesinde Rus bir bayana gittim. Kendisi tıp eğitimli bir jinekolog ve aynı zamanda bio-enerji, kuantum terapi uzmanıymış. Ben daha sonra öğrendim bunu. (Seans sırasında aklımdan da geçmişti ne çok jinekolojik tıbbı terim biliyor diye:)Ben bu bayana hiç inanarak gitmedim aslında. Bir arkadaşım hep bahsederdi. Migreni ve bağırsak problemleri için giden ve tamamıyla ilaçsız olarak bu sorunlarını çözen. Neyse dedim ki gitmekten ne zarar gelir. Giden biraz para olacak ama işe yararsa da bebek olacak:)
Epey bir konuştuk seans sırasında. Psikolog gibi. Anneanne-babaanelere, çocukken geçirilen travmalara kadar. Çocukluğunu anlat bakalım gibi bir durum oldu yani:)
Benim 4 yaşında annemin yaptığı düşüğünü görmem, kan içindeki üstü başı falan meğerse kendimde hamile kalmayı engelleyen bir korku yaratmış. Bir de daha önceki kurtajlarımdan rahmim bana küsmüş. Onun demesiyle. Neyse sonra beni yatırdı. Güzel bir müzik, kristal taşlar eşliğinde enerji vererek benimle konuşmaya başladı ve ben seansın sonunda mutluluktan ağlıyordum ve resmen 2 çocuğum var da büyümüşler, torunlarım olmuş falan şeklinde 1 saatliğine anneliği yaşamıştım. Kalktım hadi artık git, rahmin senin çocukların için mükemmel bir yer. Al onları ve büyüt dedi.
Salya sümük eve geldim.
Ben pozitif sonuç görmem de beyin gücünün çok etkisi olduğunu düşünüyorum artık. Bütün kilitleri açabilirsek herşey yapılabilir.
[QUOTE="2220, çok teşekkür ederim. hemen arıyorum...Sen denedin mi peki? İzmir de msisn
Tatlım Cın3 seviyesi bu. Senin yaşadığın cın1. Evet her gün üzüm yiyorum, kan kaybından Demir eksikliği başladı. İnşallah herşey yolundadır. Şu anda tek isteğim sağlığıma kavuşmak. Öpüyorum
Kızma ama tam dayaklıksın gerçekten. Bir rahatla, hamilesin. Elinden beklemekten başka birşey gelmediğine göre yiyip bitirme nolur kendini. Örgü falan ör, puzzle yap. Çok iyi gelir.
Ben Bursa'da Doç Dr murat arslan bey de tedavi görüyorum 3. Gün embriyosu olduğu için test için 12. Günü bekliyorum ilk denememde 9. Gün idrar testi yapmıştım negatif olunca çok Üzücü olmuştu 10 . Gün kanda ayni çıktı o Yüzden bu defa 12 günü beklicem
Bioenerjiden konu açılmış yukarıda, ben de kendi deneyimimi paylaşayım istedim. Transferden 2 gün öncesinde Rus bir bayana gittim. Kendisi tıp eğitimli bir jinekolog ve aynı zamanda bio-enerji, kuantum terapi uzmanıymış. Ben daha sonra öğrendim bunu. (Seans sırasında aklımdan da geçmişti ne çok jinekolojik tıbbı terim biliyor diye:)Ben bu bayana hiç inanarak gitmedim aslında. Bir arkadaşım hep bahsederdi. Migreni ve bağırsak problemleri için giden ve tamamıyla ilaçsız olarak bu sorunlarını çözen. Neyse dedim ki gitmekten ne zarar gelir. Giden biraz para olacak ama işe yararsa da bebek olacak:)
Epey bir konuştuk seans sırasında. Psikolog gibi. Anneanne-babaanelere, çocukken geçirilen travmalara kadar. Çocukluğunu anlat bakalım gibi bir durum oldu yani:)
Benim 4 yaşında annemin yaptığı düşüğünü görmem, kan içindeki üstü başı falan meğerse kendimde hamile kalmayı engelleyen bir korku yaratmış. Bir de daha önceki kurtajlarımdan rahmim bana küsmüş. Onun demesiyle. Neyse sonra beni yatırdı. Güzel bir müzik, kristal taşlar eşliğinde enerji vererek benimle konuşmaya başladı ve ben seansın sonunda mutluluktan ağlıyordum ve resmen 2 çocuğum var da büyümüşler, torunlarım olmuş falan şeklinde 1 saatliğine anneliği yaşamıştım. Kalktım hadi artık git, rahmin senin çocukların için mükemmel bir yer. Al onları ve büyüt dedi.
Salya sümük eve geldim.
Ben pozitif sonuç görmem de beyin gücünün çok etkisi olduğunu düşünüyorum artık. Bütün kilitleri açabilirsek herşey yapılabilir.
Yok çanakkale de alıyorum ben çanakkale de yaşıyorum
[QUOTE="2220, çok teşekkür ederim. Az önve İsmail Beyle telefonda konuştum. Çok güzel bir konuşma geçti hatta yarın için randevu aldım. Sonuçlarını yazarım. Oldukça açıklayıcı bir konuşma yaptı.. Konuyla çok bilgim yok. Ama ana hatlarıyla söz etti
Ben de bu haftasonu Tekirdağ dayım. Gelsin köfteler:)Aaaa, bir komşum daha oldu ne güzel. Edirne' deyim ben de. İpsala' da. Beklerim her zaman
fsh yüksekliği için yaptığınız bir şeyler var mı
canım fsh yüskeliği için bişey yaptığını zanetmiyorum..bizim gibi hastalarıda yok orda tüp yaptıranların yorumlarını okudum..genelde polistik overlililer..benim ilgimi ceken rahme yenilemesi ve sonrasında doğal hamile kalanlarda çook..
Benimde Fsh 3 Ün üzerindeydi Tiroid ilacı kullanıyorum ve ilk tüp bebek işleminden önce rahim Kazıma işlemi yapıldı ilk tüp bebek tedavimde 6 yumurtam oldu 3 tanesi 5.güne ulaştı 2 tanesi transfer edildi ama sonuç negatif oldu daha sonra Dr Um histeroskopi yapalım dedi oda yapıldı 2. Tedavim biraz sorunlu geçti vücudum ilaçlara cvp vermedi neyseki yinede 2 tane yumurtam oldu ikisi de döllendi 3.gün transfer edildi bugün 9.günüm artık Allahtan Hayırlısı ı diliyorum ama çok zor bir süreç bu arada 2. Tedavimde sorun olunca Akupunktur tedavisi desteğide aldım faydasını gördüm cuma günü test günüm Sabırla beklemeye çalışıyorum
Tatlım Cın3 seviyesi bu. Senin yaşadığın cın1. Evet her gün üzüm yiyorum, kan kaybından Demir eksikliği başladı. İnşallah herşey yolundadır. Şu anda tek isteğim sağlığıma kavuşmak. Öpüyorum
Kızlar selam herkes @monkey Hiç üzülme her sabrın sonu selamet ...Rabbim derdi verdi dermanıda verecek elbet..Benden havadiseler ise dün opum oldu saat 11 gibi çıktım klinikden 2 yumurta beklerken 3 aldılar .Fakat bu gün aradılar ve sadece 1 tane döllenmiş .Korktuğum yine başıma geldi yani .Yarın bakalım hala yaşıyor olucak mı embiryom ..Dün y,ine benim ağlamalarım uzunca bir süre devam etti. ..Neyse buna da şükür .Dün ilk defa bütün gün başım ağrıdı ..Alarada dün aldı bebişlerini ..Erbil bey yola çıkma diyince otelde kaldılar ..Bakalım bugün durumu nasıl .Mesaj attım teline ama okumadı daha ..Yine bana opu yolları göründü
Öyle işte benden havadisler .
Utandim simdi yaa elimden birsey gelmiyo ona üzülüyorum burda dil bilmemenin ve birine bagimli olmanin nedemek oldugunu biliyorumcanim benimm sen nekadar iyiisin.. kanatsiz meleksin..
Neden k
Canim sen kizma dememin sebebi simdi arastir arastir bir hal almisindir vede ben kafani karistirmak istemiyorum bak haftada ikigün iznim var kimseyi bulamasanda ben seninle gelirim tabiki esin kizmasa bir bebegin
Olsun buralarin efendisi sen olacaksin buna inaniyorum herseyi onunla ögreneceksin ben bütün kalbimle inaniyorum noktayi felani filani unut sen bal gibide hamilesin
Türk acmila tanıyor.
Ay selcanim yaa malesef burdaki Türk Doktorlari Almanya gibi bir yerde Doktor olduk diye acayip havalilar birsey bilseler yanmam ben asla ona gitmezdim ama o dönem cildirmis gibiydim Türkiyedeki Doktor Tanisal biopsi yaptir Rahim icin demisti burdaki yapilan ameliyat olmustum H.kop.hic sasirmadim turk olduguna neden acaba
Oooo harika canim hepsini ogren bizler icinde firsat buldukca notlar al eee beli olmaz bizede sen uygulayi verirsin[QUOTE="2220, çok teşekkür ederim. Az önve İsmail Beyle telefonda konuştum. Çok güzel bir konuşma geçti hatta yarın için randevu aldım. Sonuçlarını yazarım. Oldukça açıklayıcı bir konuşma yaptı.. Konuyla çok bilgim yok. Ama ana hatlarıyla söz etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?