Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

pırtıyı hissetim ben 2sindede aynen 6.5 haftada kalp atışını duyduktan sonra üstüme bir şey yığılmış gibi beni titretti.yada ben öyle sanırım 8 hafta kontrollerinde kalp atışlarının durduğu cıktı.pırtılaşma testimde kanım daha sıvık çıktı ama bağlamaz dedi dr.kalp dr bile gittim stresten dedi. bende endokrin dr gidiyorum guvatrda yaparmış nodül var ve tedavi yapılmıyordu,kanda t3 t4 normal çıkıyordu .çok dr gittim çare bulamadım zaman kaybettim.ama bir senedir gidiyorum iyi bir dr oda 2 ayda kontrol ediyor ilaça başladı,ve haşimato dedi gizli kanda her zaman çıkmazmış.fazla düşünme eninde sonunda olacağa varıyor,biliyoruz ama yinede tedirginlik yapıyoruz kuzum.

sagoll cnm kizilayda bayag bi kendimi alis verise verdim.. yanimdaki arkadas bunalmasa tum gunu magazalarda gecirecektim:))

Hem de Kızılay, gez gez bitmez. En az iki tam gün, mesaiye gider gibi giderdim Kızılay' a. Alacağım bir şapka, bir çanta, bir kazaktır topu topu
Gerçi gençtim o zamanlar. Yorulmak bilmezdim. Yine de hep keyifle anarım

evet cnm bu cadde aynen tam bana goreymis.. ben avm kulturunu cok sevmiyorum boyle cadde bol magazali ucuz herseyin bulunacagi caddelere bayilirim..:)) yanimdaki benim kafada degildi.. seninle gitmeliymisiz desene..

Neden dalga geçeyim arkadaşım? Eskiden ben de korkardım. Kötü anılarım vardı kedilerle. Kaçmasam da yakınımda olsun istemezdim.
Korkunu anlıyor hayvanlar. Zarar verip vermeyeceğini de. Peşinden gelmeleri, sana güvenmelerinden. Ayrıca aç ve üşümüş olmaları da muhtemel. Evinden uzak bir yerde besleme bölgesi yapabilirsin. Trafikten uzak, kuytu bir noktaya, dışına naylon kaplanmış bir karton kutu, içine biraz yiyecek. Senin elin değsin, başkası da götürse olur. Orayı öğrendiklerinde evine daha az gelirler.

evet cnm bu cadde aynen tam bana goreymis.. ben avm kulturunu cok sevmiyorum boyle cadde bol magazali ucuz herseyin bulunacagi caddelere bayilirim..:)) yanimdaki benim kafada degildi.. seninle gitmeliymisiz desene..

Kesinlikle birlikte gitmeliydik. Bir dahakine inşallah

Allah kabul etsin şimdiden arkadaşım...
cnm sana bisey soracaktim..
benim fsh sorunum biliyorsun yoktu.. yillardir asla regly gunumde sasmazdi ve hep duzenli 4 gun olurdu, hersey bu iki konuda yolundaydi..
simdi kurtaj oldumya ondan sonra 21 gun cyclo progn. kullandirdilar ilac bitince cok normal adet oldum ama bu ay yine ayni zamanda oluyorda okadar az okadar azki adetmiyim diye kac dk incelemem gerekiyor sanki olmakla olmamak arasi bisey sence ne olabilir.. kist yada yapisiklik olabilirmi..

Allahin izniyle bebisine hicbisey olmaz cnm sakin kendini yipratma.. ama tabi ellerinden geleni yapmalari icin cok siki doktor takibi yaptirtman gerekli cnm.. bebecik biraz sikinti yasamis.. doktorun seni yonlendirir bu konuda cnm. seni oyle iyi anliyorumki.. tedavi surecleri nekadar kolaymis dimi, asil stres ve sikinti ne yazikki hamile kalinca basliyormus..

Canim biraz baliklama atlayacagim ama kusura bakma doktorun neden antagonist igne kullanmiyor?Onlar engelliyor catlamanin olmasini kendi haline birakilir mi oyle.Catlama gunu gelene kadar koruyor onlar sonra catlama ignesini vuruyorsun.

Hoşgeldin. Geçmişi okuyanlar için sen umut kaynaklarından birisin. Allah kuzunla uzun, sağlıklı bir ömür nasip etsin. Ne de tatlı olmuştur şimdi. Bıcır bıcır... Neşeniz hep artsın inşallah. Yeni yıl sana da yeni bir bebek, kızına bir kardeş hediye etsin en doğalından

cnm ari sutunde piyasada 20-30 tl ye satilanlar var onlari asla tavsiye etmem hatta Arifoglu baharat var oradakide 20 tl ve dusun kanadadan geldigi halde bu fiyat onca gumruk vergisi o bu derken asla biu fiyat olmamali bu adamlar demekki icine sentetik maddeyi koydu satiyorlar.. babam hobi olarak aricilik yaptigi icin biliyorum ari sutu temin etmek cok zorbirsey ve cok az grami bile gunleri aliyor..
illaki pahalisi iyi olurmu oda bilinmez ama ucun olanlardan da hic hayir gelmez..

birde amh testi yaptir cnm kendine genel rezervini anlarsin.. doktoru bosver biz yorumlariz.. E2 yi hangi gun yaptirdigin onemli cnm cunku gunlerr gore tamamen iyilik kotulugu degisiyor..adetliyken E2 284 ciktiysa bu cok cok kotu cnm ama adet bitiminden sonrayda cok iyi...

Ağrı var mı? Belirleyici değil ama genelde kist ve yapışıklıkta orta şiddette ağrı eşlik ediyor. Bir de uzun sürüyor. Rahim tam temizlenemiyor çünkü. Seninki operasyon etkisi de olabilir. Geçen ay normal gelmesi ilaca bağlıdır muhtemelen. Bu ay reaksiyon gösteriyordur. Ayrıca sınav stresi de etkilemiş olabilir bu dönemde. Bu defalık affet onu. Nasıl istiyorsa öyle gelsin. Önümüzdeki ay da aynı şekilde gelirse baktırırsın.

Çok sagol oylemi acaba.ama nasıl oluyor senin dediğin gibi.allahım keşke öyle olsa.ben anlamadım nasıl arada 2 hafta oluyor.peki neden bana bole konuşuyorlar. Şu anda 8 ci haftamdayim. Son adet tarihim göre. Ama bebeğin ölçümü 6 buçuk haftayı gösteriyor dedi doktor.küçük dedi.neden beni korkutuyolar. Ömrümde n omur gitti.nefesim sesim kesildi

Nasıl desem canım hani koca kadın kediden korkuyo diyen olabilir ama yıllar önce kötü bir anım olmuştu Kedilerle anlatmıştım sana neyse kızıyorum kovuyorum gidip geri geliyolar yuzume bakıyorlar inanki zarar gormeleri istemiyorum eski evimdeyken bir kedi dogum yapmisti süt isitip göndermiştim eşimle ama benden uzak olsunlar ya

Gerçekten öyle.zavallı annem bile diyomus ki benim için. Onun bebeğini n olduğunu goreyimde ben oleyim.ses im kötü diye ve beni her hafta bole korkuttuklari için onunlada konuşmuyorum. Kimseyle konuşmak istemiyorum siz hariç. Insaallah iyidir.ben zanorkun dediğini anlamadım. Son adet tarihim 29.10

Bana kızma arkadaşım ama sen bu evhamla stresle panikle bebeğine istemeden zarar vereceksin sonrada oturup dövüneceksin azıcık sakin ol dua et Allaha sığın eğer Allah sana bu bebeği nasip etmişse kırk tane doktor da olsa bebeğin dünyaya gelir ama nasibi yoksa ne yapsan boş inşallah bebeğine kavuşursun ama nolur sakin ol biliyorum kolay değil ama sakin olmak zorundasin

Son düzenleme:

Adetin ilk günü hamile kalmış olamazsın çünkü gebelik elde edilen yumurta henüz folikül halinde yumurtalıkta duruyor. Tüp bebekten bilirsin, ilk muayenede saydıkları foliküller. O folikül genelde adet bitiminde çatlayıp fallop tüplerinden rahime iniyor. Bu da yaklaşık opu günü civarı. Adetin 10- 12. günü gibi. Spermle buluşursa döleniyor, tutunma kıvamına gelmesi döllendikten sonraki 5. gün. Tutunma işlemi 4 gün, BHCG salgılanıp kana karışması da 4 gün. Bunlar ortalama zamanlar. Her hamilelikte farklıdır. Yine de bir iki gün oynar en fazla. Sonuçta adetin 13-17. günleri arasında hamile kalmış oluyorsun. Doktorlar doğal gebelikte yumurtanın çatlama, döllenme, tutunma günlerini tespit edemedikleri için adete göre gebelik hesaplarlar. Yumurtanın doğum tarihi, senin gebelik tarihin değildir. Yumurtanın varlık süresidir. Gebeliğin 9 ay 10 gün sürmesi hikayesi de buna dayanır. Ultrasonda belirlenen gebelik haftası, bebeğin gelişimine göre belirlendiği için daha gerçekçidir. Yani aslında 8 değil, 6 buçuk haftalık gebesin. O ilk iki hafta sadece yumurta ve birkaç gün de embriyo olarak taşıdın. O gebelik sayılmaz. Fark oradan kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…