- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.921
cok guzell cnm iyi aklima getirdin ist donunce dua okutma fikri mantikli geldi..
sagoll cnm kizilayda bayag bi kendimi alis verise verdim.. yanimdaki arkadas bunalmasa tum gunu magazalarda gecirecektim:))
Hayır bırakmamıştım.Ilaclari birakmismiydin
sagol cnm benim.. yarin sabah girecegimm ins deger emeklerime..Ensu umarım güzel sonuçlar alırsın...
evet cnm bu cadde aynen tam bana goreymis.. ben avm kulturunu cok sevmiyorum boyle cadde bol magazali ucuz herseyin bulunacagi caddelere bayilirim..:)) yanimdaki benim kafada degildi.. seninle gitmeliymisiz desene..Hem de Kızılay, gez gez bitmez. En az iki tam gün, mesaiye gider gibi giderdim Kızılay' a. Alacağım bir şapka, bir çanta, bir kazaktır topu topu
Gerçi gençtim o zamanlar. Yorulmak bilmezdim. Yine de hep keyifle anarım
amin canım
ben kedilerden korkuyorum sakın dalgaç geçme ama bu gerçek ve nlarda bunu biliyo gibi balkona çıkıyorum koşup geliyolar balkona çıkıyolar bugünde balkona çıkmış mutfağın camının önüne oturmuş ne yapacam ben ya
evet cnm bu cadde aynen tam bana goreymis.. ben avm kulturunu cok sevmiyorum boyle cadde bol magazali ucuz herseyin bulunacagi caddelere bayilirim..:)) yanimdaki benim kafada degildi.. seninle gitmeliymisiz desene..
cnm sana bisey soracaktim..Allah kabul etsin şimdiden arkadaşım...
Allahin izniyle bebisine hicbisey olmaz cnm sakin kendini yipratma.. ama tabi ellerinden geleni yapmalari icin cok siki doktor takibi yaptirtman gerekli cnm.. bebecik biraz sikinti yasamis.. doktorun seni yonlendirir bu konuda cnm. seni oyle iyi anliyorumki.. tedavi surecleri nekadar kolaymis dimi, asil stres ve sikinti ne yazikki hamile kalinca basliyormus..Yarın sabah 9 gidicem net olarak kalp atışını bakacaklar ve igne yi sanırım o zaman verecekler. Jinekolog onemsemedi sanırım. Kahretsinki oturdum bekledim evde .gidip yarım almancamla sorsaydim keşke. Bana bakın diye.tromboli paneli yaptirdik biz eşim temiz çıktı bende pihtilasma çok hafif yazıyordu. Bunuda onemsemedik.allah korusun birsey olursa yazık diycem yani bu dusuncesizligime. Yarın belli olacak ensucugum. Doktor dediki ebat çok önemli değil kalp atımı önemli bizim için. 3.6 mm boyu 6 haftalik gibi.ama ben 8 ci haftamdayim. En azından 10 mm olması lazım
Canim biraz baliklama atlayacagim ama kusura bakma doktorun neden antagonist igne kullanmiyor?Onlar engelliyor catlamanin olmasini kendi haline birakilir mi oyle.Catlama gunu gelene kadar koruyor onlar sonra catlama ignesini vuruyorsun.aranıza çok katılamıyorum ama kalbim sizinle ve dualarımdasınız... benim 4. deneme. hiçbirinde de transfer aşamasına bile gelinemedi, yumurtalarım erkenden çatlıyor ve beni terk ediyor... vardır bunda da bir hayır... yarın ultrason var bakalım ne olacak iğne tedavisi 4. gündeyim... dualarım sizinle...
çooooooooooooooooooook uzun bir aradan sonra herkeslere selammmmm :)
bu bebe karında durduğu gibi durmuyormuş , 9 ayda öğrendiğim bu oldu :Daha dün oldu olacak dediğim kuzum , kızçem , doğdu ve 9 aylık oldu bile :)
Sevgili oglumun :) , puffy nin kuzusu doğdu , anne olabildi ve o kuzu şu an 15 aylık :)
benim hikayemi eski dönemdaşlarım bilir, kısaca ; 42 yaşında tüp doktorlarına inat , hormonsuz hamile kalıcam diyen ve Rabbimin izniyle bunu başaran bir hatunum :))))ellerinizde yalar ( öper diyemeyeceğim , henüz bilmiyor :) ) , 9 aylık bir kızçem var, Elifimm bebe hormonsuz oldu , şükürler olsun , normal doğumla da dünyaya geldi. :)
Yeni bir yıla gireceğimiz şu son eski yıl günlerinde , umudunuzu hiç yitirmeyin demeye geldim.
Bir de hepinize mutlu yıllar dilemeye... 2015 tüm bebesizlerin , bebeli yılı olsun demeye :))
Tekrar isteyenlere de tekrar nasip olsun demeye
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ve öpüyorummmayyy öpüyoruz
cnm ari sutunde piyasada 20-30 tl ye satilanlar var onlari asla tavsiye etmem hatta Arifoglu baharat var oradakide 20 tl ve dusun kanadadan geldigi halde bu fiyat onca gumruk vergisi o bu derken asla biu fiyat olmamali bu adamlar demekki icine sentetik maddeyi koydu satiyorlar.. babam hobi olarak aricilik yaptigi icin biliyorum ari sutu temin etmek cok zorbirsey ve cok az grami bile gunleri aliyor..desene beraber ağlamışız :)) bende ağladım ağladım ağladım..sonra yeniden kalktım..çörek otu bal bende duymuştum, hatta bazı arkadaşlarımız incir kürünü yapmışlardı yumurta sayısını artırmak için..ama arı sütününde faydası olduğunu duydum..Yanlış birşey yapmak istemem ama, kemeraltında sepe natürel var.. orda senden testlerini istiyip , sana göre kür hazırlıyorlar..ama sen yinede araştır derim, çünkü ordaki bal, arı sütü vb. Çinden getiriyorlarmış diye duydum, ama her çinden gelen kötümü bilmiyorum sadece bi fikir..anladığın üzre fikir veriyorum, ama kullandıkları malzemelri bilmiyorum..ama sepe meşhurdur izmirde.
Arı sütünün piyasada çok farklı fiyatları var,beni şaşırdan ordakinin fiyatı ucuzdu beni bu düşündürdü sadece..
birde amh testi yaptir cnm kendine genel rezervini anlarsin.. doktoru bosver biz yorumlariz.. E2 yi hangi gun yaptirdigin onemli cnm cunku gunlerr gore tamamen iyilik kotulugu degisiyor..adetliyken E2 284 ciktiysa bu cok cok kotu cnm ama adet bitiminden sonrayda cok iyi...Kızlar herkese mi zor kirk yaşından sonra hamile kalmak.Bekarim ve gerçekten uzuluyorum.Geçen ay adet düzensizliği için doktora gittim E 2 testi 284 çıktı doktor tahlilum geneline bakınca iyi dedi yumurta rezervi ama genelde yüksekmis değerler.
Allah hepinizi meleklerinize kavustursun
cnm sana bisey soracaktim..
benim fsh sorunum biliyorsun yoktu.. yillardir asla regly gunumde sasmazdi ve hep duzenli 4 gun olurdu, hersey bu iki konuda yolundaydi..
simdi kurtaj oldumya ondan sonra 21 gun cyclo progn. kullandirdilar ilac bitince cok normal adet oldum ama bu ay yine ayni zamanda oluyorda okadar az okadar azki adetmiyim diye kac dk incelemem gerekiyor sanki olmakla olmamak arasi bisey sence ne olabilir.. kist yada yapisiklik olabilirmi..
Çok sagol oylemi acaba.ama nasıl oluyor senin dediğin gibi.allahım keşke öyle olsa.ben anlamadım nasıl arada 2 hafta oluyor.peki neden bana bole konuşuyorlar. Şu anda 8 ci haftamdayim. Son adet tarihim göre. Ama bebeğin ölçümü 6 buçuk haftayı gösteriyor dedi doktor.küçük dedi.neden beni korkutuyolar. Ömrümde n omur gitti.nefesim sesim kesildiGeçmiş olsun arkadaşım. Gebeliğini adetine göre hesaplıyorsan arada iki haftalık fark olması normal. Adetin ilk günü gebe kalmadın ki. Döllenme ve tutunma tarihlerini saptamak ta mümkün değil. O yüzden ultrason görüntüsündeki gebelik haftan gerçek. O konuya takılma. Pıhtılaşma seviyen düşükse bir bardak ılık suya yarım limonun suyunu sık, yemeklerden sonra birer bardak iç. İşine yarayacaktır. Sen böyle sürekli endişeli olursan, hiç bir sebep olmadan da seni bırakabilir bebeğin. Stres, iç karın bölgesinde kontrol dışı kasılmalara neden olabiliyor. Salgı yapıları değişiyor, kan dolaşımın değişiyor ve bunların sonucunda sağlıklı bir bebeği kaybedebiliyorsun. Sık sık açık havada yorucu olmayan yürüyüşler yap. Bol su iç, kendini oyalayacak bir şeyler bul. Bebeğinin olacağını bil ama her dakika onu düşünme. Şu anki endişeli halin senin genel sağlığın için de iyi değil. 2 dakikalık stresi normal bir beden 48 saatte temizleyebiliyor. Sen sürekli endişelisin. Kendine, eşine, akrabalarına değilse bebeğine acı, biraz sakinleş. Lütfen...
Neden dalga geçeyim arkadaşım? Eskiden ben de korkardım. Kötü anılarım vardı kedilerle. Kaçmasam da yakınımda olsun istemezdim.
Korkunu anlıyor hayvanlar. Zarar verip vermeyeceğini de. Peşinden gelmeleri, sana güvenmelerinden. Ayrıca aç ve üşümüş olmaları da muhtemel. Evinden uzak bir yerde besleme bölgesi yapabilirsin. Trafikten uzak, kuytu bir noktaya, dışına naylon kaplanmış bir karton kutu, içine biraz yiyecek. Senin elin değsin, başkası da götürse olur. Orayı öğrendiklerinde evine daha az gelirler.
Gerçekten öyle.zavallı annem bile diyomus ki benim için. Onun bebeğini n olduğunu goreyimde ben oleyim.ses im kötü diye ve beni her hafta bole korkuttuklari için onunlada konuşmuyorum. Kimseyle konuşmak istemiyorum siz hariç. Insaallah iyidir.ben zanorkun dediğini anlamadım. Son adet tarihim 29.10Allahin izniyle bebisine hicbisey olmaz cnm sakin kendini yipratma.. ama tabi ellerinden geleni yapmalari icin cok siki doktor takibi yaptirtman gerekli cnm.. bebecik biraz sikinti yasamis.. doktorun seni yonlendirir bu konuda cnm. seni oyle iyi anliyorumki.. tedavi surecleri nekadar kolaymis dimi, asil stres ve sikinti ne yazikki hamile kalinca basliyormus..
Çok sagol oylemi acaba.ama nasıl oluyor senin dediğin gibi.allahım keşke öyle olsa.ben anlamadım nasıl arada 2 hafta oluyor.peki neden bana bole konuşuyorlar. Şu anda 8 ci haftamdayim. Son adet tarihim göre. Ama bebeğin ölçümü 6 buçuk haftayı gösteriyor dedi doktor.küçük dedi.neden beni korkutuyolar. Ömrümde n omur gitti.nefesim sesim kesildi
Çok sagol oylemi acaba.ama nasıl oluyor senin dediğin gibi.allahım keşke öyle olsa.ben anlamadım nasıl arada 2 hafta oluyor.peki neden bana bole konuşuyorlar. Şu anda 8 ci haftamdayim. Son adet tarihim göre. Ama bebeğin ölçümü 6 buçuk haftayı gösteriyor dedi doktor.küçük dedi.neden beni korkutuyolar. Ömrümde n omur gitti.nefesim sesim kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?