- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.961
Aldım dusumu sutumude içeyım.sağolun yaaşimdi ılık bir duş al ılık bir süt iç ve bebeğinle konuşarak uyu dinlen yarın sabah güzel bir gün olacak inşallah
Nedim bana en yakinlarim bile bu sıcaklığı gostermiyor. 1 kaç kişi hariç. Dilerim rabbim seni sizide sevindirir. Hatta bazan diyorum onlar benden daha fazla hakediyorlar hamileligi. Ben sizler kadar arastirmadim ugrasmadim hatta dua bile etmedim. Rabbim yinede beni gordu.dilerim en yakın zamanda sizleride gorurbu konuda paniklememek ve stres yapmamak elde degil cnm kendini asla suclama..bebek anne rahmine dustugu an itibari ile annelik duygusunu daha dogmadan yasiyoruz ve ne pahasina olursa olsun benimle kalmali diyoruz.. cunku su anda sen bii annesin.. icinden nasil geliyorsa onu yap cnm benim.. bebisinde dahada gelisecek hersey yoluna girecek lutfen gonlunu birazcik ferah tut.. derin nefesler all bebisine sikica saril..
kızmıyorum canım bir kedi sever olarak beni anlıyosun cevap yazıyosun sağol netten araştırıyorum benimkisi fobi derecesinde değil kedi diyemeyecek kadar korkanlar varmış Allah korusun beterin beteri var ben eve girecekler diye korkuyorum bana değecekler diye zarar verecekler diye korkuyorum ama restoranda yemek yerken de etrafta kedi varsa huzursuz oluyorum dahası çevremide huzursuz ediyorum
Evet son derece haklısın. Ben zaten düzenli regl olurum.28 günde bir.bende haftalardir onu anlatmaya çalıştım anlayan olmadı. Risk gurubundayim dedim. Yok dediler yat bekle 1 ay gecsin.burdaki doktorların umrunda degil benim 4 tüp bebek yapmışım 4 ameliyat.20 yıldır çocuk yok.yaş 39 .Oradaki uygulama nasıl bilmiyorum ama acillerde genellikle öğrenme aşamasındaki doktorlar bulunuyor. Yeni mezun sayılabilecek, branşlaşmamış doktorlar. İstisnaları var tabi. Senin doktorun nasıldı bilemem ama acildekilerin öncelikleri farklı. Sorunu bulmak değil, semptomları gidermek için oradalar. Asıl işi branş doktorlarına bırakmaları gerekiyor. Sen doğal gebelik yaşıyorsun ama tüp bebek danışanı gibi işlem görmen gerekiyor aslında çünkü risk grubundasın. Bunu da jinekologun yönlendirmeli. Sanırım dil sıkıntısından dolayı seninle iletişim ona da zor geliyor.
Doğal gebeliklerde çoğunlukla durum seninki gibi. Tabi anlattığım durum, adet aralıkları 26-30 gün arasında olanlarda geçerli. 25 günden az ya da 30 günden fazla adet aralıklarında o ortalamalar hiç tutmuyor. genellikle de eşlek eden başka problemler bulunuyor. PCOS gibi, tiroid gibi, şeker gibi, tansiyon gibi... Ve her gebelik kendine has. Şimdi 8 haftada 6,5 haftalık gebe olursun, bir diğerinde 8 haftada 5,5 ya da 7 haftalık olabilir. Her ay hatta her hafta östrojen, progesteron, fsh değerlerimiz değişiyor çünkü. Bu arada döllenmeden sonra sperm de etkili. Kızsa farklı, erkekse farklı... Herkese tüm bunları açıklamaya çalışsalar günde en fazla iki- üç hastaya zaman ayırabilirler. Ki herkesin her şeyi bilmesi iyi de değil o kadar. Kimse doktora gitmez o zaman. Sen yine de takılma bunlara. Kalp atışını da duymuşsun, keyfini sür artık. 9 ay böyle yaşarsan, doğumdan sonra bebeğine ayıracak enerjin kalmayacak...
Günaydın arkadaşlar.hepnizin hafta sonu çok güzel geçsin.sizlere bir sorum olacak. Ben Çarşamba bhcg baktırmıştımmm 913 çıktı. Doktor Salıya kese görmeye çağırdı . Bir daha baktırmana gerek yok dedi. Ama ben meraktan cuma idrarda baktım. 2 çizgi çıktı. Acaba bhcg yi tekrar baktırmama gerek varmı? Inşallah 2015 yılında hepimiz anne oluruz inşallah
Evet son derece haklısın. Ben zaten düzenli regl olurum.28 günde bir.bende haftalardir onu anlatmaya çalıştım anlayan olmadı. Risk gurubundayim dedim. Yok dediler yat bekle 1 ay gecsin.burdaki doktorların umrunda degil benim 4 tüp bebek yapmışım 4 ameliyat.20 yıldır çocuk yok.yaş 39 .
Aldım dusumu sutumude içeyım.sağolun yaa
Takılıyorum arkadaşım, kızmaya hakkım olmaz bu konuda. Kediseverliğim sonradan olma, o yüzden anlıyorum. Fobi ile de tanıştım bir ara. Ne kadar yorucu ve zor olduğunu gördüm. Kimse o kadar olumsuz bir duyguyu tanımasın, yaşamasın inşallah.
canmcığm sana yazmıştım görmedin bende çarşamba kontrolüm var..sana erbi bey nasıl bir tedavi uyguladı kısaca anlatırmısın canım kaç emriyon konuldu...bana 3 emriyo koycakmış inş 3 emriyo toplayabilirsek..Günaydın arkadaşlar.hepnizin hafta sonu çok güzel geçsin.sizlere bir sorum olacak. Ben Çarşamba bhcg baktırmıştımmm 913 çıktı. Doktor Salıya kese görmeye çağırdı . Bir daha baktırmana gerek yok dedi. Ama ben meraktan cuma idrarda baktım. 2 çizgi çıktı. Acaba bhcg yi tekrar baktırmama gerek varmı? Inşallah 2015 yılında hepimiz anne oluruz inşallah
canım sınavın inş iyi geçmiştir..ben erbil beye gittim tedavimize start verdik çok şükür yumurtam varmış bakalım fsh bakmadı gerek yok dedi..iğne verdi femara ve merinol başlatı canımcığım..bu tedavimde çok sakinim nedense heycan yok sanki bir bıkınlık hali geldi banafazla havuz yöntemi uyguluycakmış bakalım erbil bey çok matrak bir dktor lab demeden leblebeyi anlıyor aklını okuyor..canım sen hamiş olabilirsin aslında..ve sigarayı bırak artık canım ya arı sütü ve vitaminlere hemen başlanıyor kızarım ama gelir kulağını çekerim ona göre..hic agri yok cnm uc dort gun tamam oldum dedim bir iki damlayla kaldi simdide belli belirsiz hatta sanirim oldu ve bitti bile:)) okadar yogun stres yaptimki haklisin olabilir ilkkez cok yogunda sigara ictim..
gelecek ay zaten tedavi icin gidecegimya anyayi konyayi anlarim iyicene:))
Merhaba. Hayırlı olsun yeni tedavin. Erbil bey çok iyi pozitif bir doktor. Allah'ın izniyle onunla herşey çok güzel oluyor. Banada her tedavide 1 yumurta toplandı. Bazı tedavilerimde folikül oluşmadı.bana 2 tane embiryo yerleştirildi. Salı orda olsaydık belki görüşürdükk.canmcığm sana yazmıştım görmedin bende çarşamba kontrolüm var..sana erbi bey nasıl bir tedavi uyguladı kısaca anlatırmısın canım kaç emriyon konuldu...bana 3 emriyo koycakmış inş 3 emriyo toplayabilirsek..
sende sağol canım bugün güzel haberlerle gel
kedi korkusuyla ilgilimi fobi yaşadın canım
bende araştırmaya başladım olmazsa psikologdan yardım alırım
Bayanlarbirde amh testi yaptir cnm kendine genel rezervini anlarsin.. doktoru bosver biz yorumlariz.. E2 yi hangi gun yaptirdigin onemli cnm cunku gunlerr gore tamamen iyilik kotulugu degisiyor..adetliyken E2 284 ciktiysa bu cok cok kotu cnm ama adet bitiminden sonrayda cok iyi...
canım sendeki sorun neydi fsh ve amh kaç çıkıyordu..benim bu iki hormon yerlerde sürünüyor hiç 1 kalite emriyom olmadı 3 tüp denememde de..bana 3 emriyo yerleştircez dedi..fazla değilmi hepsinin tutuğunu düşünürsek zor ve tehlikeli bir hamilelik geçiririm aslında..benim çikolata kistim var ve rahime biraz baskı yapıyor olabilir çok yakın dedi..ve beni geçici menopoza sokucakmış 2 ay kisti öldürcekmiş aslında biraz ürktüm zaten bu fsh ve amh menopoz eşiğindeyim çıkamasam menopozadan..bende çarşamba ordayım canım..inş kontrolerimiz aynı güne denk gelirse görüşürüz..canım bir sorum daha olucak ilk opu öncesi 5900tl bir ödeme var bunu opu öncesimi yatırıyoruz..ben bütün parayı yatırmak istemiyorum yumurtam büyümese para peşinden koşamam sormadım sen nasıl yaptın canım..Merhaba. Hayırlı olsun yeni tedavin. Erbil bey çok iyi pozitif bir doktor. Allah'ın izniyle onunla herşey çok güzel oluyor. Banada her tedavide 1 yumurta toplandı. Bazı tedavilerimde folikül oluşmadı.bana 2 tane embiryo yerleştirildi. Salı orda olsaydık belki görüşürdükk.
canım e2 biraz yüksek çıkmış büyük bir ihtimale basit bir kistin var çok önmsencek bişey değil ama kontrol altında ol sen yinede..bunu tedavisi çok basit canım üzülme doğum kontrol hapı basit kistleri yok ediyor..tsh 79 olduğuna eminmisin canım arasında noktamı var acaba noktada olsa çok yüksek bir değer..birde endekrnolojiye git mutlaka tiroitlerle ilgisli bir problem olabilir..e2 fazla takılma..hemen bir koca bul evlen tavsiye ederiz canımcığım..hata ben kendi adıma boşa zaman geçirmişim bekarlık hayatımada diyorum..Bayanlar
Estradiol 281
Fsh 4.39
Lh 5.54
Prolaktin 16.03
Tsh1.79
İki aydır adetvduzemin bozulunca gittim doktora adetin ikinci günü gel dedi ,kahverengi akıntı olur benim üç dört gün sonra adet kurum.kahverengi dönemde gel dedi doktor.bu testler yapıldı.Doktor menapoz durumu yok dedi.Ama ben netten araştırdım E 2 yüksek üzüldüm ama ne fayda.koca yok nişanlı yok.:)
Bu ay başka doktora gidecem.sizce dgerler nasil
Canım 1.79 o değercanım e2 biraz yüksek çıkmış büyük bir ihtimale basit bir kistin var çok önmsencek bişey değil ama kontrol altında ol sen yinede..bunu tedavisi çok basit canım üzülme doğum kontrol hapı basit kistleri yok ediyor..tsh 79 olduğuna eminmisin canım arasında noktamı var acaba noktada olsa çok yüksek bir değer..birde endekrnolojiye git mutlaka tiroitlerle ilgisli bir problem olabilir..e2 fazla takılma..hemen bir koca bul evlen tavsiye ederiz canımcığım..hata ben kendi adıma boşa zaman geçirmişim bekarlık hayatımada diyorum..
evet orda bir varmış görmedim pardon canım 1 değer çok normal..Canım 1.79 o değer
Canım benim evet opu öncesi parayı yatırıyoruz. Sonraki opulardada 3200 gibi para ödüyoruz. Benim amh 0.17 idi. Fsh da yükseklerde. Sen Erbil beye güven gerisini merak etme. O herşeyin en iyisini yapar ve düşünür. Benim embiryolarım 1. Kalitede dölleniyordu . Ama bahcecinin embiryoloji lab. Çok iyi biliyorsun. Herşey gönlünce olsun. Inşallah en kısa sürede anne olursuncanım sendeki sorun neydi fsh ve amh kaç çıkıyordu..benim bu iki hormon yerlerde sürünüyor hiç 1 kalite emriyom olmadı 3 tüp denememde de..bana 3 emriyo yerleştircez dedi..fazla değilmi hepsinin tutuğunu düşünürsek zor ve tehlikeli bir hamilelik geçiririm aslında..benim çikolata kistim var ve rahime biraz baskı yapıyor olabilir çok yakın dedi..ve beni geçici menopoza sokucakmış 2 ay kisti öldürcekmiş aslında biraz ürktüm zaten bu fsh ve amh menopoz eşiğindeyim çıkamasam menopozadan..bende çarşamba ordayım canım..inş kontrolerimiz aynı güne denk gelirse görüşürüz..canım bir sorum daha olucak ilk opu öncesi 5900tl bir ödeme var bunu opu öncesimi yatırıyoruz..ben bütün parayı yatırmak istemiyorum yumurtam büyümese para peşinden koşamam sormadım sen nasıl yaptın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?