Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Nedim bana en yakinlarim bile bu sıcaklığı gostermiyor. 1 kaç kişi hariç. Dilerim rabbim seni sizide sevindirir. Hatta bazan diyorum onlar benden daha fazla hakediyorlar hamileligi. Ben sizler kadar arastirmadim ugrasmadim hatta dua bile etmedim. Rabbim yinede beni gordu.dilerim en yakın zamanda sizleride gorur

Takılıyorum arkadaşım, kızmaya hakkım olmaz bu konuda. Kediseverliğim sonradan olma, o yüzden anlıyorum. Fobi ile de tanıştım bir ara. Ne kadar yorucu ve zor olduğunu gördüm. Kimse o kadar olumsuz bir duyguyu tanımasın, yaşamasın inşallah.

Evet son derece haklısın. Ben zaten düzenli regl olurum.28 günde bir.bende haftalardir onu anlatmaya çalıştım anlayan olmadı. Risk gurubundayim dedim. Yok dediler yat bekle 1 ay gecsin.burdaki doktorların umrunda degil benim 4 tüp bebek yapmışım 4 ameliyat.20 yıldır çocuk yok.yaş 39 .

Günaydın arkadaşlar.hepnizin hafta sonu çok güzel geçsin.sizlere bir sorum olacak. Ben Çarşamba bhcg baktırmıştımmm 913 çıktı. Doktor Salıya kese görmeye çağırdı . Bir daha baktırmana gerek yok dedi. Ama ben meraktan cuma idrarda baktım. 2 çizgi çıktı. Acaba bhcg yi tekrar baktırmama gerek varmı? Inşallah 2015 yılında hepimiz anne oluruz inşallah

Günaydın arkadaşım. Değerin oldukça güzel çıkmış. Doktorun haklı, sorun yoksa baktırmana gerek yok. Ama insan rahat duramıyor. Orada olduğunu sürekli teyit etmek istiyor. Olsun, onca özlemi gidermek gerek. Salıya kadar her gün için bir idrar testi al, her sabah tekrarla. Test bozuk değilse o mutluluğu her sabah yaşarsın
Salı günü de bebeğinin ilk resmini alır, kalp atışına kadar onunla avunursun. Tadını çıkar hamileliğinin. Kendine dert kaynağı arama lütfen. O seninle. Allah' ın izniyle 9 ay sonra kucağına gelecek ve ömür boyu seninle kalacak...

İşlerini yapıyorlar. Senin yaşadıkların, senin tecrübelerin. 14 denemeden sonra da hamile kalsan tavırları aynı olacak. Onların elindeki meta, zor da olsa hamile kalmış bir kadın. Tıbbi olarak yapacakları ne var diye bakıyorlar sadece. Geçmişinle bağ kuramazlar. Seninle aynı duyguları paylaşamazlar. Gebeliğin tamamlandığında hayatının bu kısmından çıkacaklar. Ve onların da kendilerini koruması gerek. Her hastayı sahiplenirlerse sonunda delirirler. Tek taraflı bakmamak lazım.

Aldım dusumu sutumude içeyım.sağolun yaa

sende sağol canım bugün güzel haberlerle gel

kedi korkusuyla ilgilimi fobi yaşadın canım

bende araştırmaya başladım olmazsa psikologdan yardım alırım

soğuk sıkıcı yağmurlu bir günden günaydın herkese sizlerin günü sıkıcı olmasın güzel geçsin inşallah

canmcığm sana yazmıştım görmedin bende çarşamba kontrolüm var..sana erbi bey nasıl bir tedavi uyguladı kısaca anlatırmısın canım kaç emriyon konuldu...bana 3 emriyo koycakmış inş 3 emriyo toplayabilirsek..

canım sınavın inş iyi geçmiştir..ben erbil beye gittim tedavimize start verdik çok şükür yumurtam varmış bakalım fsh bakmadı gerek yok dedi..iğne verdi femara ve merinol başlatı canımcığım..bu tedavimde çok sakinim nedense heycan yok sanki bir bıkınlık hali geldi banafazla havuz yöntemi uyguluycakmış bakalım erbil bey çok matrak bir dktor lab demeden leblebeyi anlıyor aklını okuyor..canım sen hamiş olabilirsin aslında..ve sigarayı bırak artık canım ya arı sütü ve vitaminlere hemen başlanıyor kızarım ama gelir kulağını çekerim ona göre..

Merhaba. Hayırlı olsun yeni tedavin. Erbil bey çok iyi pozitif bir doktor. Allah'ın izniyle onunla herşey çok güzel oluyor. Banada her tedavide 1 yumurta toplandı. Bazı tedavilerimde folikül oluşmadı.bana 2 tane embiryo yerleştirildi. Salı orda olsaydık belki görüşürdükk.

sende sağol canım bugün güzel haberlerle gel

kedi korkusuyla ilgilimi fobi yaşadın canım

bende araştırmaya başladım olmazsa psikologdan yardım alırım

Kedi ile ilgili olan fobi değildi. Üniversitedeyken oturduğum evin penceresi, bitişik evin çatı hizasında kalıyordu. Kiremit te yoktu çatıda, düz bir beton. Kediler de gezerdi, ev sahipleriyle birlikte ben de çıkar çay içerdim. Bir gün camı silerken bir kediyle burun buruna geldik aniden. Korkup tısladı, bir de kabardı ki sorma. Bir çığlık attım, kedi bir yana, ben bir yana, elimdeki bez bir yana saçıldık O günden sonra da uzun zaman yaklaşamadım.
Fobilerim, sonradan çıkan yükseklik ve hız korkularım. 80 le giden arabadan atlamaya kalktım. Hızlıymış. Aslında sadece kendimi güvende hissedemememle ilgiliydi. Bir de üstüne doğum kontrol hapı kullanınca sinir sistemi çöktü. Hafifledi şimdi ama tamamen geçmedi. Çarpıntı, terleme, panik atak falan yapıyordu. Bilincimi kontrol etmekte zorlanıyordum... Şimdi sadece içim titriyor. Belki geçer.

Bayanlar
Estradiol 281
Fsh 4.39
Lh 5.54
Prolaktin 16.03
Tsh1.79
İki aydır adetvduzemin bozulunca gittim doktora adetin ikinci günü gel dedi ,kahverengi akıntı olur benim üç dört gün sonra adet kurum.kahverengi dönemde gel dedi doktor.bu testler yapıldı.Doktor menapoz durumu yok dedi.Ama ben netten araştırdım E 2 yüksek üzüldüm ama ne fayda.koca yok nişanlı yok.:)
Bu ay başka doktora gidecem.sizce dgerler nasil

canım sendeki sorun neydi fsh ve amh kaç çıkıyordu..benim bu iki hormon yerlerde sürünüyor hiç 1 kalite emriyom olmadı 3 tüp denememde de..bana 3 emriyo yerleştircez dedi..fazla değilmi hepsinin tutuğunu düşünürsek zor ve tehlikeli bir hamilelik geçiririm aslında..benim çikolata kistim var ve rahime biraz baskı yapıyor olabilir çok yakın dedi..ve beni geçici menopoza sokucakmış 2 ay kisti öldürcekmiş aslında biraz ürktüm zaten bu fsh ve amh menopoz eşiğindeyim çıkamasam menopozadan..bende çarşamba ordayım canım..inş kontrolerimiz aynı güne denk gelirse görüşürüz..canım bir sorum daha olucak ilk opu öncesi 5900tl bir ödeme var bunu opu öncesimi yatırıyoruz..ben bütün parayı yatırmak istemiyorum yumurtam büyümese para peşinden koşamam sormadım sen nasıl yaptın canım..

canım e2 biraz yüksek çıkmış büyük bir ihtimale basit bir kistin var çok önmsencek bişey değil ama kontrol altında ol sen yinede..bunu tedavisi çok basit canım üzülme doğum kontrol hapı basit kistleri yok ediyor..tsh 79 olduğuna eminmisin canım arasında noktamı var acaba noktada olsa çok yüksek bir değer..birde endekrnolojiye git mutlaka tiroitlerle ilgisli bir problem olabilir..e2 fazla takılma..hemen bir koca bul evlen tavsiye ederiz canımcığım..hata ben kendi adıma boşa zaman geçirmişim bekarlık hayatımada diyorum..

Canım 1.79 o değer

Canım benim evet opu öncesi parayı yatırıyoruz. Sonraki opulardada 3200 gibi para ödüyoruz. Benim amh 0.17 idi. Fsh da yükseklerde. Sen Erbil beye güven gerisini merak etme. O herşeyin en iyisini yapar ve düşünür. Benim embiryolarım 1. Kalitede dölleniyordu . Ama bahcecinin embiryoloji lab. Çok iyi biliyorsun. Herşey gönlünce olsun. Inşallah en kısa sürede anne olursun

Kanım 39.000 den 35.000 dusmus.Ultrasalda embrio gorunmedi. Simsiyah ti içi. Eriyip gitti m embrio.yarın kürtaj olacagim.pıhtılaşma dan kan gitmemiş olabilir dediler. Nedim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…