- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.981
erbil beye güeviyorum ama aklmda soru işaretleri çok yine yumurta büyümüycek dölenmiycek korkularım var..şimdi benim kontrolüm var o zamanmı ödeme yapıcam ilk 1100 tl bir ödeme yapıcaksınız sonrası o paradan düşüceklermiş..ben opu için karar verilip opu gitiğim gün parayı yatırmak istiyorum..Canım benim evet opu öncesi parayı yatırıyoruz. Sonraki opulardada 3200 gibi para ödüyoruz. Benim amh 0.17 idi. Fsh da yükseklerde. Sen Erbil beye güven gerisini merak etme. O herşeyin en iyisini yapar ve düşünür. Benim embiryolarım 1. Kalitede dölleniyordu . Ama bahcecinin embiryoloji lab. Çok iyi biliyorsun. Herşey gönlünce olsun. Inşallah en kısa sürede anne olursun
Canım kontrole gittiğinde 1100, opu öncesinde kalanını ödüyorsun.canım benim opuda alınıp sonra bölünmeyenler bile oldu. Canını sıkma. Birinde olmayıp öbüründe olur. Pes etmek yok. Bunu hiç bir zaman unutmaerbil beye güeviyorum ama aklmda soru işaretleri çok yine yumurta büyümüycek dölenmiycek korkularım var..şimdi benim kontrolüm var o zamanmı ödeme yapıcam ilk 1100 tl bir ödeme yapıcaksınız sonrası o paradan düşüceklermiş..ben opu için karar verilip opu gitiğim gün parayı yatırmak istiyorum..
[QUOTE="monkey, post: 38557747, member:
monkey bu arada yazmayı unuttum.ilaçlar mısır dan geliyor diye:)benim de kafam karışmış tı. .sonra inandım ve kullandım
Kanım 39.000 den 35.000 dusmus.Ultrasalda embrio gorunmedi. Simsiyah ti içi. Eriyip gitti m embrio.yarın kürtaj olacagim.pıhtılaşma dan kan gitmemiş olabilir dediler. Nedim hayırlısı
Canım çok üzüldüm. Herşeyîn hayırlısı olsun.canını sıkma , üzme kendini.1 2 ay dinlen. Sonra başlarsın yine. Aallaha emanet olKanım 39.000 den 35.000 dusmus.Ultrasalda embrio gorunmedi. Simsiyah ti içi. Eriyip gitti m embrio.yarın kürtaj olacagim.pıhtılaşma dan kan gitmemiş olabilir dediler. Nedim hayırlısı
Diyorumki keşke duyduğum gün heparın almaya başlasam sonuç farklı olurmuydu. Ama 5 kizkardesim var hiçbirinde bole bir sorun yoktu.arti çok hafif pihtilasmadan mi kan besin gitmedi.yada sagliksiz did a gelismedimi. Gidicem doktora.sağolun allah önümüzu açık etsin
büyük geçmişolsun tabi ki vardır bunda dqa bir hayır tatlım...Diyorumki keşke duyduğum gün heparın almaya başlasam sonuç farklı olurmuydu. Ama 5 kizkardesim var hiçbirinde bole bir sorun yoktu.arti çok hafif pihtilasmadan mi kan besin gitmedi.yada sagliksiz did a gelismedimi. Gidicem doktora.sağolun allah önümüzu açık etsin
Evet canım iki tane kist var dedi ilaç vermedi.tiroid hangi değer oluyor soylermisin?evet orda bir varmış görmedim pardon canım 1 değer çok normal..
Bayanlar
Estradiol 281
Fsh 4.39
Lh 5.54
Prolaktin 16.03
Tsh1.79
İki aydır adetvduzemin bozulunca gittim doktora adetin ikinci günü gel dedi ,kahverengi akıntı olur benim üç dört gün sonra adet kurum.kahverengi dönemde gel dedi doktor.bu testler yapıldı.Doktor menapoz durumu yok dedi.Ama ben netten araştırdım E 2 yüksek üzüldüm ama ne fayda.koca yok nişanlı yok.:)
Bu ay başka doktora gidecem.sizce dgerler nasil
Önce Rabbimin izniyle sonrada bu topikte tanıştığım tüm güzel yürekli insanların pozitif enerjisi ve duaları ileBreezey; )) çok sevindim. Kutlarım seni yürekten...Umarım hepimize uğurlu gelir bu haberler...Bu kadar hormonsuz süreci nasıl geçirdin
Teşekkür ederim , aminn inşallah .amin ,güzel dileklerin teşekkürler, bebeğinle ,sevdiklerinle beraber sağlık mutluluk dolu bir ömür dilerim.
Hoşgeldin. Geçmişi okuyanlar için sen umut kaynaklarından birisin. Allah kuzunla uzun, sağlıklı bir ömür nasip etsin. Ne de tatlı olmuştur şimdi. Bıcır bıcır... Neşeniz hep artsın inşallah. Yeni yıl sana da yeni bir bebek, kızına bir kardeş hediye etsin en doğalından
Çok tesk.ederim canım bu ay tekrar gideceğim .Doktorlarda gülecek bana koca yok ne işin var burada diye :)Sevgili arkadaşım Derya ,
E2 değerin yüksek doğru ama prolaktinin de yüksek. Prolaktin 5 ve altı olmazsa regl düzensizliğine ve yumurtlama problemlerine yol açar. prolaktinden ben de çok çektim çünkü.
e2 yüksekliği yumurtalıklardaki kistlerden de kaynaklanıyor bazen. senin yerinde olsam , bu doktor sana güven vermediyse , bir başka doktora gider , hem test sonuçlarımı hem de muayenemi tekrar yaptırırdım.
ben sponton hamile kalabileceğime ikna olmayan 7 doktor değiştirdim ve 8. doktorda doğum yaptım. söz konusu bizim bebeklerinmiz ise , tek bir görüş yetmemeli hiç bir zaman.
Kanım 39.000 den 35.000 dusmus.Ultrasalda embrio gorunmedi. Simsiyah ti içi. Eriyip gitti m embrio.yarın kürtaj olacagim.pıhtılaşma dan kan gitmemiş olabilir dediler. Nedim hayırlısı
Kedi ile ilgili olan fobi değildi. Üniversitedeyken oturduğum evin penceresi, bitişik evin çatı hizasında kalıyordu. Kiremit te yoktu çatıda, düz bir beton. Kediler de gezerdi, ev sahipleriyle birlikte ben de çıkar çay içerdim. Bir gün camı silerken bir kediyle burun buruna geldik aniden. Korkup tısladı, bir de kabardı ki sorma. Bir çığlık attım, kedi bir yana, ben bir yana, elimdeki bez bir yana saçıldıkO günden sonra da uzun zaman yaklaşamadım.
Fobilerim, sonradan çıkan yükseklik ve hız korkularım. 80 le giden arabadan atlamaya kalktım. Hızlıymış. Aslında sadece kendimi güvende hissedemememle ilgiliydi. Bir de üstüne doğum kontrol hapı kullanınca sinir sistemi çöktü. Hafifledi şimdi ama tamamen geçmedi. Çarpıntı, terleme, panik atak falan yapıyordu. Bilincimi kontrol etmekte zorlanıyordum... Şimdi sadece içim titriyor. Belki geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?