Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

erbil beye güeviyorum ama aklmda soru işaretleri çok yine yumurta büyümüycek dölenmiycek korkularım var..şimdi benim kontrolüm var o zamanmı ödeme yapıcam ilk 1100 tl bir ödeme yapıcaksınız sonrası o paradan düşüceklermiş..ben opu için karar verilip opu gitiğim gün parayı yatırmak istiyorum..

Canım kontrole gittiğinde 1100, opu öncesinde kalanını ödüyorsun.canım benim opuda alınıp sonra bölünmeyenler bile oldu. Canını sıkma. Birinde olmayıp öbüründe olur. Pes etmek yok. Bunu hiç bir zaman unutma

[QUOTE="monkey, post: 38557747, member:
monkey dediğin yeri biliyorum. Orada adnan bey var.ben onunla uzun sohbet ettim.ürünlerin belgeleri var onaylı sertifikalı dedi.adnan bey e inandım ben kullandım.o dönem folikül de hiç sorunum yoktu. Ara vermiştim.şimdi tekrar ona gitmeyi düşünüyorum. Çünkü hazırladığı karışım bana çok iyi geldi. Çok sık grip olurdum bu sene hiç hasta olmadım.enerjik oldum.o yüzden bu hafta mutlaka yeniden gideceğim

Kanım 39.000 den 35.000 dusmus.Ultrasalda embrio gorunmedi. Simsiyah ti içi. Eriyip gitti m embrio.yarın kürtaj olacagim.pıhtılaşma dan kan gitmemiş olabilir dediler. Nedim hayırlısı

Geçmiş olsun. Üzüldüm gitmesine. Ama görevi bu kadarmış. Sana kendini toplamanı, umudunu, inancını kaybetmemeni söylemeye gelmiş. Bir kaç ay dinlen. Bedenin de ruhun da kendini toparlasın. Pıhtılaşma için tekrar test yaptır. Durumun değişmişse ona göre bir yol belirlenir. Değişmemişse de bir hematologla görüş. Anne olmak istediğini ve daha önce kaybın olduğunu anlat, Olmazsa Türkiye' ye geldiğinde pıhtılaşma sorununu belirterek bir tüp bebek denemesi daha yaparsın. Ama hepsinden önce sakinleş. Taşıdığın stres, kalp ritmini etkiliyor. Belki pıhtılaşmanın sebebi sadece stres. Sen kendini toplamazsan hiç bir doktor mucize yaratamaz. Gerekiyorsa profesyonel yardım almaktan çekinme. Bu da bir sağlık sorunu çünkü. Ve aslında tüm hastalıkların da sebebi. İçini ferah tut. Sen hazır olduğunda bebeğin gelecek...

Kanım 39.000 den 35.000 dusmus.Ultrasalda embrio gorunmedi. Simsiyah ti içi. Eriyip gitti m embrio.yarın kürtaj olacagim.pıhtılaşma dan kan gitmemiş olabilir dediler. Nedim hayırlısı
Canım çok üzüldüm. Herşeyîn hayırlısı olsun.canını sıkma , üzme kendini.1 2 ay dinlen. Sonra başlarsın yine. Aallaha emanet ol

Diyorumki keşke duyduğum gün heparın almaya başlasam sonuç farklı olurmuydu. Ama 5 kizkardesim var hiçbirinde bole bir sorun yoktu.arti çok hafif pihtilasmadan mi kan besin gitmedi.yada sagliksiz did a gelismedimi. Gidicem doktora.sağolun allah önümüzu açık etsin

Cok üzüldüm canim, elinden geleni yaptin kan pihtilasmasi icin bir uzmana görün. Keskeleride cok düsünme, bundan sonra ne yapmalisin ona yogunlas, kendini toparladiginda ya tüp veya kendiliginden gebelik olabilir, önce biraz dinlen cok stresli günler yasadin gecmis olsun.

büyük geçmişolsun tabi ki vardır bunda dqa bir hayır tatlım...

kızlarım şimdi doktordan geldim tedavi 6. gün ve yumurtalar 4 tane 12.5 ile 17.5 arası boyutları artık gonal fi kesti dr akçam cetrotait vurunacağım... benim 4. denemem ve erken çatlıyor yumoşlar dr toplayamadan gidiyorlaer.. bu sefer erken alacağım seni toplama işine dedi çarşamba toplanacaklar inşallah.. gerçi ben her işlem sonrasında ağlıyorum çünkü yok oluyorlar. Umarım bu sefer benimle kalırlar... Şimdilik hepiniz Allaha emanet olun ve hepiniz dualarımdasınız
İSRA (82)
Ve nunezzilu minel kur’âni mâ huve şifâun ve rahmetun lil mu’minîne ve lâ yezîduz zâlimîne illâ hasârâ(hasâran).

Biz Kur'ân'dan mü'minlere şifâ ve rahmet olan şeyler indiriyoruz. Ama bu, zâlimlerin ziyanını artırmaktan başka bir katkıda bulunmaz.

Breezey; )) çok sevindim. Kutlarım seni yürekten...Umarım hepimize uğurlu gelir bu haberler...Bu kadar hormonsuz süreci nasıl geçirdin
Önce Rabbimin izniyle sonrada bu topikte tanıştığım tüm güzel yürekli insanların pozitif enerjisi ve duaları ileDilerim ki tüm bebiş yolu gözleyenler , hayırlısı ile kavuşsunlar yolunu beklediklerine

amin ,güzel dileklerin teşekkürler, bebeğinle ,sevdiklerinle beraber sağlık mutluluk dolu bir ömür dilerim.
Teşekkür ederim , aminn inşallah . Daha güzelleri sizlerle olsun

Teşekkürler, aminn inşallah diyeceğim Rabbim ikinci kez anne olmayı nasip ederse çok mutlu olurum benden önce ilk defa evlat sahibi olmak için mücadele edenlere nasip etsin,benim bir yavrum var şükürler olsun. Bir de kardeşi olursa elbette tadından yenmez

Sevgili arkadaşım Derya ,

E2 değerin yüksek doğru ama prolaktinin de yüksek. Prolaktin 5 ve altı olmazsa regl düzensizliğine ve yumurtlama problemlerine yol açar. prolaktinden ben de çok çektim çünkü.
e2 yüksekliği yumurtalıklardaki kistlerden de kaynaklanıyor bazen. senin yerinde olsam , bu doktor sana güven vermediyse , bir başka doktora gider , hem test sonuçlarımı hem de muayenemi tekrar yaptırırdım.

ben sponton hamile kalabileceğime ikna olmayan 7 doktor değiştirdim ve 8. doktorda doğum yaptım. söz konusu bizim bebeklerinmiz ise , tek bir görüş yetmemeli hiç bir zaman.

Çok tesk.ederim canım bu ay tekrar gideceğim .Doktorlarda gülecek bana koca yok ne işin var burada diye :)

Canim sana ne desem diye düşündüm deminden beri Allah sabir versin canim herseyde vardir bir hayir olacagi varsa yine olur Arkadasim, dilegim bugünleri cabucak atlatip salikli bir sekilde hamile kalman

anladım canım sonra ne olduda kedileri sevdin merak ettim aslında

fobinde inşallah geçer canım sen çok güçlü ve bilinçli bir insansın senin yazılarını her okuduğumda o kadar çok şey öğreniyorumki ve bana o kadar iyi geliyorki iyiki tanımışım seni

geçmiş olsun tatlım demekki bu kadarmış kısmeti Allahın takdirine karşı gelmek haddimiz değil sakin ol kendini toparla dinlen ve hazır olduğunda yeniden kaldığın yerden yoluna devam et

ensuya soracaktım onunda benımkıne benzer durumu olmuştu.pıhtılasmamıydı sendekı sorun ensucugum.hatta kalp atıslarınıda duymuştun sen.

Breezey canim hosgeldin topige bizdigini öp benim icin Allah istiyorsan ikinciyide hata ücüncüyüde nasip etsin canim

Deryaderya canim niye koca yok bakayim sen kac yasindasin ben pekbirsey anlamadim canim biraz anlat kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…