Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Öncelikle aramıza hoşgeldin canım.
Bunda utanacak ne var ayol? Herkesin hayatı farklı akar, herkes farklı deneyimlerden geçer. Kimsenin kimseyi kınamaya ne hakkı ne de hali yok. Bence şöyle bir yol izlemelisin: Doktordan randevu al, randevu günü git, 4-5 yıldır korunmadığımız halde çocuk sahibi olamadık. Ama ben bir kez daha anneliği yaşamak istiyorum. Buna engel bir durum olup olmadığını öğrenmek istiyorum de doktorun gözünün içine baka baka. Sakince... Oldukça olağan şekilde. Adını söylercesine.. Çünkü senin yeniden anne olmak istemen de o kadar normal, o kadar doğal. Sevgiler canım..

İlk yazdigimdan beri giremedim. Canim sıkkındi cok. Dun degil evvelsi gunu kanamam oldu. Cok degil biraz ama.... Moralim cok bozuk cok. Yarin kese gormeye gidecektim. Simdi girdim tuvalete az da olsa yine gelmis. Offfff kafayi yicem...

İlk yazdigimdan beri giremedim. Canim sıkkındi cok. Dun degil evvelsi gunu kanamam oldu. Cok degil biraz ama.... Moralim cok bozuk cok. Yarin kese gormeye gidecektim. Simdi girdim tuvalete az da olsa yine gelmis. Offfff kafayi yicem...

Aslında böyle stres yapman kanamayı daha cok tetıkleyebilir canım..
O yüzden bıraz akışına bıraksan.. Emin ol ki her sonuç senin hayrına.. O yüzden şimdilik stres yerine onunla konuşmayı tercih et.. Sev onu bol bol güzel şeyler söylee...
Ve vücudundaki adrenalin hormonunu salgılamayı bırakmış olursun.. Buda bebeğine bir iyilik olur canımm.

Geçmiş olsun arkadaşım. Doktorunu aradın mı? Bugüne al randevunu mümkün olursa. Keseyi de görme ihtimalin var, hiç değilse kanamanın sebebini öğrenir, tedbir alırsınız. Moralini bozmamaya çalış. Bu lekelenmeler her zaman kötü anlama gelmiyor. Durumunu öğren, mümkün olduğunca da dinlenmeye çalış. Dualarımız senin için...

canlar bugün inelerimin 4 günü çarşamba kontrolüm var inş büyümüştür yumoşlarım..geçen tedavimde iptaler yaşadım inş yeni merkz uğurlu gelir canlar..2015 yılı hepimiz doğurma yıllı olsa ne iyi olur..Allahım duy sesimizi..

Canım evde yat dinlen. Canını sıkma. Biliyorsunki Bebiş etkilenir. Hangi klinikte tedavi oldun canım. Bende yarın kese görmeye gidecem

Canım Belli bir değerin üzerine çıkınca kese görünüyor ve ultrasonla kese takibi gebeliğin değerlendirilmesinde daha kıymetli bilgiler veriyor. Kese görünmezken Beta HCG önemli bir ipucu ama kese göründükten sonra gerek kalmıyor teste.

Canım înşallah herşey istediğin gibi olur. Bende yArın klinikteyim.inşallah foliküllerin kaliteli şekilde büyümüştür

Kanım 39.000 den 35.000 dusmus.Ultrasalda embrio gorunmedi. Simsiyah ti içi. Eriyip gitti m embrio.yarın kürtaj olacagim.pıhtılaşma dan kan gitmemiş olabilir dediler. Nedim hayırlısı
Canım çok geçmiş olsun. Allah herşeyin hayırlısını versin. Sağlıklısını versin.

Canım evde yat dinlen. Canını sıkma. Biliyorsunki Bebiş etkilenir. Hangi klinikte tedavi oldun canım. Bende yarın kese görmeye gidecem
canım senin hamile kalman bana çok büyük umut oldu aslında memeoriali düşünüyordum ama birden kara değiştirdim inş hakımızda hayırlsısı olsun önce keseyi sonrada pıt pıtları duyarsın inş..Allahım kucağına sağlıklı almayıda nasip etsin..

Doktorumu biraz önce aradım. Bhcg yi tekrar baktırayımmı diye. Gerek yok baktırma. Yarın gel kese görelim dedi

Âmin canım. Sende en kısa zamanda anne olursun inşallah.

Doktorumu biraz önce aradım. Bhcg yi tekrar baktırayımmı diye. Gerek yok baktırma. Yarın gel kese görelim dedi
canım sen direk erbil beyle iletişime giriyormusun..hemşiresi ile görüştüm bende az önce 2 toz bir su yazmışlar ben iki su iki toz yaptım farketmez dedi hemşiresi..

Âmin canım. Sende en kısa zamanda anne olursun inşallah.
amin canımcığım ben diğer tedavilerimde çok iptaler yaşadım genelde yumoşlar klomenle büyümüyordu bazen..şimdi merinol iğne kullanıyorum 225mg..senin yumoşların nasıl büyümüştü iğneylemi büyümüştü

canım sen direk erbil beyle iletişime giriyormusun..hemşiresi ile görüştüm bende az önce 2 toz bir su yazmışlar ben iki su iki toz yaptım farketmez dedi hemşiresi..
Canım hicran açıyor teli. Ondan Erbil bey alıyor müsaitse. İşte öle canım. 2 doz 1 su yap artık.genelde aynı dozları verir Erbil bey. Önce Allah'ın sonra erbîl beyin vesilesi ile sende 2015 te anne olacaksın inşallah. İşte çalışıyorsun değilmi? Nasıl gidiyor çalışma

oy geç kaldım kahvaltı yaaa ellerine sağlık canım...

hayırlı olsun tedavinkendim gidecekmişim gibi heyecanladım okuyunca bende 2015 ten umutlu olmak istiyorum.

Gunaydin kizlar harika bir haft dilerim herkese

sağol canım hepimize iyi haftalar olsunç

stres yapmadan doktorunuzu arasanız belkide düşündüğünüzü gibi değildir.
inhş güzel haberlerle gelin.

Hayırlı olsun tedavin iptaller kötüdür malsef bende ilk defa başladım ve hemen yaşadım iptal olayını ama yapacak birşey yok.
Umarım bu sfer güzel gelişir herşey.

Canım înşallah herşey istediğin gibi olur. Bende yArın klinikteyim.inşallah foliküllerin kaliteli şekilde büyümüştür
canım hayırlı olsun.
Umarım yarın gelişimlerininde çok iyi olduğunu görürsün.

ensu canım sınavın iyi geçmiştir umarım.
B belki37 üzüldüm inşh tez zamanda doğal yolla yeniden senin olsun mucizen

Canım yeni bir yıl, yeni bir merkez, yeni bir tedavi... Bissürü bissürü yeni var! Hayırlı uğurlu olsun. Yumuşların sağlıkla gelişsin ve yeni yılda kucağına bebiş olsun inşallah canım. Allah emeklerinin karşılığını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…