Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar benim kuzenimin eşi şişman muhtemelen 110 filandir. Şuan 3. Çocuguna hamile ve gayette saglikli. Birde düşügü var... daha once de soylemistim. Arastirmalara gore sisman nüfusun oldugu bolgelerde dogum orani daha cok.. verebilen verir. Ama kafaya takmayin takiyorsaniz muhakkak verin derim. Kafa rahatligi onemli cunku

evet erbil beyi görmüştüm canım çok doğal biri.. aret beyi bırakmana gönülden sevindim cnm.. yeni bi başlangıç yapmakla çok güzel bi karar aldınn ve erbill çok doğru bi karar hayatım..
tedavin hayırlı olsun hayatım inşallah bolcana güzel embriyoların havuzunda birikir ve güzel haberlerin gelir..

Doktora sor cnm. Cunku ilaci aldigindan beri yasiyorsan bu sorunu muhtemelen seker ilaci fazla geliyordur. Kan sekeri degerlerini olc. Bildir doktora. İlacini ona gore azaltir. Seker dusuklugu de fazlaligi kadar onemli. Ben glukophage kullaniyorum. 850 lik. Sabah aksam. Dr a sor ne yapacagini.

bende aynı ilacı kullanıyorum yarım tane içtiğimde daha iyiydim doktoruma söyledim kendini iyi hissedene kadar yarım iç demişti iki gündür iyiydim tam içmeye başladım ama bugün ben bende değilim ya

sendede insülin direncimi var canım ben insülin direncine karşılık içiyorum bu ilacı sendede yan etki yaptımı böyle

Canım elbette duâ Ederim ama değerin çok iyi maşallah
olabilir bu tür kanlamalar.
inşh yarın bize güzel haber vereceksin

kilo mutlak verilmesi lazım saglık için ama ben asla tedavi için etken oldugunu düşünmüyorum.verebildigin kadarına odaklanmaken iyisi.Allah ol desin inşh.

şimdi benim başım dönüyor midemde bulanıyor canımda un helvası istiyor

1 - hamileyim

2 - kan şekerim düştü[/QUOTE

İnşh hamilesindir wuv un helvasına bayılırım

Aynen cnm, insulin direncine karsi veriyor dr bana da. Bende yapmadi cunku miktari tam geldigi icin. Senin icin bir tane fazla geliyor demekki belli. Dr a soyle , duzenler o. Veya alisacaksin devam et der, cunku direncinin degerini biliyor ona gore ilac vermistir. Bu ilac hem zatiflatiyor hem de sekeri kontrol ediyor.

A Alara14 sende mi yarin kese gormeye gideceksin cnm. Hadi hayirlisi. İki kisiyiz galiba yarin icin... İnsallah ikimiz icinde hayirli haberler aliriz. Tutunmuslardir bize
Evet canım. Allah'ın îzniyle yarın bende kese görmeye gidecem.allahın izniyle yarın ikimîz içinde güzel şeyler olur. Allahım tüm isteyenleri evlat sahibi yapar inşallah

alışacaksın başka yolu yok dedi ama alışana kadar yarım tane iç dedi yarım tanede sorun yaşamıyorum bir tane ağır geliyor nolacak bilmiyorum sen hiç kilo verebildinmi ben 6 kilo verdim şimdiye kadar bir buçuk ayda

canımm merhaba, nasılsın ne yaptın doktora gittinmi..

Ayyy cok moralim yerine geldi. Allah razi olsun. Annemle cok sevindik valla. Yarin hayirlisiyla guzel haberler verecegim insallah. Cok opuyorum...

Allah senden de razı olsun arkadaşım. Daha çok örnek var ama aklıma ilk anda bu iki arkadaşım geldi. Sen yarına kadar moralini bozmadan dinlen iyice. Doktorun güzel ilgileniyor gördüğüm kadarıyla. Muayeneden sonra inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...

canım kanama oldu diye olumsuz bir şey olacağını düşünme, bazen kesenin içinde olmayan yani kese dışındaki damarlarda kese kendini oluştururken kanama olabiliyormuş bunun bebekle bir ilgisi olmuyormuş..
benim doktorum aylarca yoğun kanamaları olupda bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alan çok fazla bayan var demişti.. ablamda tüp bebek sürecinden sonraki 9 ay gebelik sürecini kanamalı geçirdi ama bir şey olmadı..
tabi önlem amaçlı çok sıkı takiplerini yaptır, proluton depot yada progesteron vurrurursun sanırım..
kan sulandırıcı kullanıyormusun cnm, pıhtı sorunun varmıydı.. oda gebelikte sulandırıcı iğne kullanmayınca kanamaya sebep olabiliyor..

inşallah ama bana sorarsan şekerim düştü bu şeker ilacını içtiğimden beri bu sorunu yaşıyorum

Doz fazla olabilir diyecektim ki kızlar da aynı şeyi yazmış, bir de ben demeyeceğim. Tarçını da düzenli kullanıyorsun sanırım. O da şeker ve insülin direnci üzerinde etkili. Belki o yüzden fazla geliyordur. İstersen bir iki gün tarçın kullanmadan al ilacını. Yine rahatsız olursan doktorunla görüş tekrar. Aslında hamile ol, hep beraber "aaaaaaaaaa" diyelim

gulneva77 sevindim canım tedavin hayırlı olsun .Umuyorum senin de bebişine vesile olur Erbil bey .Bende bu gün ordaydım .E2 ve p4 bakıldı ve ilk defa değerlerimi sormadım bilmiyorum ve tektaşımla çarşamba sabahı opum var ve dualarınızı bekliyorum inşallah .Evet femera ve merional bende kullandım .Sadece bu Opumda kendi yumurtamla yapılacak ilaçsız .Femara yumurtalıklarının hassaslığını artırıp iğneye cevap verdiriyor sanırım .Umuyorum fulya yollarını çok gidip gelmededen bu tedavinle cennet kokun gelir gülneva .

ensuya soracaktım onunda benımkıne benzer durumu olmuştu.pıhtılasmamıydı sendekı sorun ensucugum.hatta kalp atıslarınıda duymuştun sen.

canımm ben 2 gündür pek girememiştim şimdi senin geçmiş yazılarını geriye dönük tam olarak okuyunca gördüm çok üzüldüm hemde çok.. çok geçmişş olsun sanırım olumsuzluk yaşamışsınn...(
ne yazsamki ne desemki bilemedim okadar istiyordumki kucağına almanı
kan sulandırıcı kullanmadığın için kendini suçlama canım ben kullandığım halde biliyorsun geriden gitmeye başlamıştı..
beşli trombofiliden 12. haftaya kadar sadece Faktör V ve Faktör II de sorunu olanlar etkileniyormuş.. diğerleri 12. haftadan sonra başlıyormuş.. o yüzden sizdeki gelişim geriliğini illaki pıhtıya başlama zaten sendekide hafifmiş..

Kızlar merhaba tekrar,
gelişmelerden haberdar etmeye çalışıyorum sizi. Doktorumla görüştüm, yumurtalarım güzel güzel büyüyorlar :) büyük ihtimalle 5 Ocak Pazartesi günü OPU olacağım. Herşey yolunda ancaaaaakkkkk, hep bişeyler çıkar ya bende de çıktı, miyom ameliyatında miyomu yeterince traşlamamışlar maalesef kötü haber de bu.
Ama hiç moralimi bozmuyorum, herşey yolunda gidecek inşallah :)
Bi ara asistanımız vardı ama kayıplara karıştı çok iyi oluyordu kim ne zaman ne yaptıracak biliyorduk en azından. Kızlar mümkünse tekrar hayata geçirelim asistanımızı.
Hepinizi öpüyorum, Allah hepimize huzur ve rahatlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…