- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.141
Ahahahaah canım benim inşallah hamilesindir..
inşallah ama bana sorarsan şekerim düştü bu şeker ilacını içtiğimden beri bu sorunu yaşıyorum[/QUOTE
Hayatim dedigim seyi yap o zaman faydasini gorursun. Kabuk tarcini surahine koy oyle su ic..
canım sınavın inş iyi geçmiştir..ben erbil beye gittim tedavimize start verdik çok şükür yumurtam varmış bakalım fsh bakmadı gerek yok dedi..iğne verdi femara ve merinol başlatı canımcığım..bu tedavimde çok sakinim nedense heycan yok sanki bir bıkınlık hali geldi banafazla havuz yöntemi uyguluycakmış bakalım erbil bey çok matrak bir dktor lab demeden leblebeyi anlıyor aklını okuyor..canım sen hamiş olabilirsin aslında..ve sigarayı bırak artık canım ya arı sütü ve vitaminlere hemen başlanıyor kızarım ama gelir kulağını çekerim ona göre..
Doktora sor cnm. Cunku ilaci aldigindan beri yasiyorsan bu sorunu muhtemelen seker ilaci fazla geliyordur. Kan sekeri degerlerini olc. Bildir doktora. İlacini ona gore azaltir. Seker dusuklugu de fazlaligi kadar onemli. Ben glukophage kullaniyorum. 850 lik. Sabah aksam. Dr a sor ne yapacagini.
Doktora sor cnm. Cunku ilaci aldigindan beri yasiyorsan bu sorunu muhtemelen seker ilaci fazla geliyordur. Kan sekeri degerlerini olc. Bildir doktora. İlacini ona gore azaltir. Seker dusuklugu de fazlaligi kadar onemli. Ben glukophage kullaniyorum. 850 lik. Sabah aksam. Dr a sor ne yapacagini.
Canım elbette duâ Ederim ama değerin çok iyi maşallahHerseyguzelolcak aradim dr u cnm dun. Hemen igne verdi. Ecoprini kesti. Yat dedi. Bazen olabilir kanama dedi. Ama yine de hersey allaha kalir dedi. Cok da iyi gidiyordu hersey. En son degerim 18. Gun 3000 cikmisti. Sonraki gun kanama basladi. Hafif pihti geldi o beni cok paniklettirdi. Allahim yarin iyi haberler alirim insallah. Dua edin ne olur...sevgiler
kilo mutlak verilmesi lazım saglık için ama ben asla tedavi için etken oldugunu düşünmüyorum.verebildigin kadarına odaklanmaken iyisi.Allah ol desin inşh.tatlım inşallah gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam eder ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bende 105 kiloydum tedaviye başladığımda yaşımdan ve kilomdan dolayı doktor şansımın düşük olduğunu söylemişti seninde 105 kilo olduğunu okuyunca o kadar umut dolduki içime anlatamam demekki kilo çokda önemli değil yeterki Allah ol deyip yol versin
şimdi benim başım dönüyor midemde bulanıyor canımda un helvası istiyor
1 - hamileyim
2 - kan şekerim düştü[/QUOTE
İnşh hamilesindir wuv un helvasına bayılırım
Aynen cnm, insulin direncine karsi veriyor dr bana da. Bende yapmadi cunku miktari tam geldigi icin. Senin icin bir tane fazla geliyor demekki belli. Dr a soyle , duzenler o. Veya alisacaksin devam et der, cunku direncinin degerini biliyor ona gore ilac vermistir. Bu ilac hem zatiflatiyor hem de sekeri kontrol ediyor.bende aynı ilacı kullanıyorum yarım tane içtiğimde daha iyiydim doktoruma söyledim kendini iyi hissedene kadar yarım iç demişti iki gündür iyiydim tam içmeye başladım ama bugün ben bende değilim ya
sendede insülin direncimi var canım ben insülin direncine karşılık içiyorum bu ilacı sendede yan etki yaptımı böyle
Evet canım. Allah'ın îzniyle yarın bende kese görmeye gidecem.allahın izniyle yarın ikimîz içinde güzel şeyler olur. Allahım tüm isteyenleri evlat sahibi yapar inşallah
Aynen cnm, insulin direncine karsi veriyor dr bana da. Bende yapmadi cunku miktari tam geldigi icin. Senin icin bir tane fazla geliyor demekki belli. Dr a soyle , duzenler o. Veya alisacaksin devam et der, cunku direncinin degerini biliyor ona gore ilac vermistir. Bu ilac hem zatiflatiyor hem de sekeri kontrol ediyor.
Gerçekten öyle.zavallı annem bile diyomus ki benim için. Onun bebeğini n olduğunu goreyimde ben oleyim.ses im kötü diye ve beni her hafta bole korkuttuklari için onunlada konuşmuyorum. Kimseyle konuşmak istemiyorum siz hariç. Insaallah iyidir.ben zanorkun dediğini anlamadım. Son adet tarihim 29.10
Ayyy cok moralim yerine geldi. Allah razi olsun. Annemle cok sevindik valla. Yarin hayirlisiyla guzel haberler verecegim insallah. Cok opuyorum...
Cok tesekkur ederim dertortaklarimportakales 2220 A Alara14 . Dr u dun aradim. İgne verdi. Onu yaptirdim. Ecoprini kestim. Aslinda en son degerim yani 18. Gun 3000 cikmisti. Sonraki gun kanama basladi. Buraz pihti geldi ondan cok panikledim. Simdi yatiyorum bir tuvalete kalkiyorum. Ben prof dr cemil akgule gidiyorum A Alara14 Gayrettepe florans da. Ama bakirkoyde ozel muayehanesi var Oraya gidiyorum normal gunlerde. Transfer floransda yapildi. Bir de kilomu soran olmustu. Su anda hatirlatamadim kimdi ne olur kusura bskmasin kafam yerinde degil. Boyum 1.78. 105 kiloyum. İnsallah tutmustur bebegim. Ne olur dua edin arkadaslarim. Yola cikmayayim, bugunde yatayim yarin giderim dr a diye dusundum. Oynamayayim simdi yerimden. Acaba boyle az kanamasi olupta sorun olmayan oldumu. Hep okuduklarim hamileligin ilerleyen gunlerinde kanama yasiyanlar ve allaha sukur sıkıntı yasamayanlar cok var,allah yardimcilari olsun. Sevindirici bir haber. Fakat benim daha kese gorunmedi, ondan once yasadigim icin kanamayi moralim bozuldu. Okuyupta ornek bulamadim. Cok opuyorum sizler...
şimdi benim başım dönüyor midemde bulanıyor canımda un helvası istiyor
1 - hamileyim
2 - kan şekerim düştü
inşallah ama bana sorarsan şekerim düştü bu şeker ilacını içtiğimden beri bu sorunu yaşıyorum
ensuya soracaktım onunda benımkıne benzer durumu olmuştu.pıhtılasmamıydı sendekı sorun ensucugum.hatta kalp atıslarınıda duymuştun sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?