Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

şimdiden hayırlı uğurlu olsun, biliyorsun bebiş için bi tanemiz de yetiyor :)
Daha önce 16 tane yumurta toplanmıştı benden. Sadece bir tanesi döllendi, ve yavrum, oğlum dünyaya geldi. Zanork hep söyler, önemli olan bir tane de olsa kaliteli yumurta diye. Haklı, ben de şahitim. İçinizi huzur ve refah içinde tutun, önemli olan bir ohhhh çekip içimizin zenginliğini yaşamak. Şükredelim yeter ki. Dermanı olmayan bir dert vermemiş yaradan.

canımm ya keşke bi kan testi alsaydın, idrara güven olmuyor biliyorsun..

halen yağıyor..

Benim de başım dönüyor, benim de midem bulanıyor, un helvası dedin benim de canım çekti. N'olcak şimdi?
Vallaha ben getiririm Ama su anda kalkamiyorum. Hayirlisiyla bir tutunsunlar , kalkmaya baslayayim tekrar bak neler getiririm sizlere

Asistan olayi ne guzelmis. Valla yine olsa ne iyi olur.

Cok tesekkur ederim aciklama icin cnm. Evet proluton igne verdi ve kan sulandirici ecoprini kesti dr um. Pihti sorunum yoktu ama dr um yine ilaci vermis herhalde onlem icin. İnsallah dedigin gibidir. Yarin kesemi gorurum insallahhhh. Opuyorum..

canımm ya keşke bi kan testi alsaydın, idrara güven olmuyor biliyorsun..

canım benim adet oldum ..asılama maceramda boylelıkle bitti şimdi transfer hazırlıgına başlıyorum kısmetse ıns.ilk bandımı bugun yapıstırdım alısalıs de bugun iğneye basladı oda transfer ıcın hazırlanıyor benimki iğnesiz direk bant la baslanıyor bir bir artcak..2015 bizim yılımız olur ınsallah Allahım dilegen isteyen herkese cifter cifter gondersin...bol bebişli yıl olsun

Biraz kullan bir tane, devam ederse yine sorunlarin ararsin dr unu. Ben cok uzun zamandir kullandigim icin kilo vermiyorum artik, ilaci alsanda yine de rejim yapman lazim. Ben biraz yapiyorum su anda. Dikkat etmeye calisiyorum. Sen su anda tedavide ne asamadasin cnm.

canım ben diyette yapıyorum diyetisyen gözetiminde haftada iki gün aerobik ve step yapıyorum üç günde yürüyüş yapıyorum bazen aksasa bile

ben üç defa tüp bebek denedim canım biri kimyasal ikisi negatif oldu birde doğal yoldan gebeliğim var ama düşükle sonuçlandı bu tedaviden sonra insülin direnci çıktı TSH da 4.73 du 2.50 nin altında olması gerekirmiş onun içinde ilaç kullanıyorum

Inşallah hamile olurum canım ama şeker yedim iki saat sonra normale geldim

belki cok gecmiş olsun mucizen seni tekrar bulsun ve seni hiç bırakmasın..

gülneva hayırlı ugurlu olsun tedavin ama artık rahatla lutfen stres iyi gelmiyor biliyosun..erbil beyin eli ugurlu buyuk cogunluk hamile kalıyor ıns.neden olmasın 3 tane transfer etmeside güzel sansın artar 3de tutarmı deme Allah buyuk ..

adige hayırlı olsun sonu bebişli olsun güzel haberler vermeni diliyorum..

anladım canım, ozaman hem geçmiş olsun hemde tekrardan sevindim.. hemen transfer hazırlığı yapman çok güzel canım..
inşallah bu sefer bebeğini kucağına alacaksın hayatım.. güzel haberlerini bekliyoruz..
ALISALIS içinde sevindimm.. ikinizede hayırlı olsun.. bende peşinizden geliyorum canım:))

Hoşgeldin.
Uygunsuz bir durum olsa doktorun transfer öncesi müdahale edelim derdi sanırım. Demediyse koy kenara. Sonra değerlendirirsin.
Asistanımız, WishDuygu' nun iş yoğunluğundan dolayı erken çıktı tatile
Yeni yılla birlikte bilgiler de yenilenir.

Canim ins.pespese guzel habrrlrrle dolar topigimiz hep birlikte nice saglikli bebislere..

[QUOTE="NukteK, post: 38583888, mekullaniyorumBiraz kullan bir tane, devam ederse yine sorunlarin ararsin dr unu. Ben cok uzun zamandir kullandigim icin kilo vermiyorum artik, ilaci alsanda yine de rejim yapman lazim. Ben biraz yapiyorum su anda. Dikkat etmeye calisiyorum. Sen su anda tedavide ne asamadasin cnm.[/QUOTE
kizlar bende seker direnci icin bende gliforce kullaniyorum.yumurta cogaltiyor ayni zamanda dedi dr zayiflamak icin degilde .ama sayesinde forma girdim acayip mide bulantisi yapiyor ayni hamillelikte gibi.2 ay birakinca 3 kilo aldim korktum.dr yumurta icin verdim kilonu koru yeter dedi.ama gunde bir aliyorum istersen ic dedi hipofiz bezine iyigeliyormus.bir senedir bir gelisme olmadi.ama kilo vermek insani harika hissttiriyor ben zaten tedavlerden sonra 5kiloya kadar alir 6 ay sonra veriirdim.

Zanork transferden sonra nar suyu icilebiliuormuydu ..icilemez diyenler olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…