- 26 Haziran 2014
- 559
- 826
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.161
şimdiden hayırlı uğurlu olsun, biliyorsun bebiş için bi tanemiz de yetiyor :)@gulneva77 sevindim canım tedavin hayırlı olsun .Umuyorum senin de bebişine vesile olur Erbil bey .Bende bu gün ordaydım .E2 ve p4 bakıldı ve ilk defa değerlerimi sormadım bilmiyorum ve tektaşımla çarşamba sabahı opum var ve dualarınızı bekliyorum inşallah .Evet femera ve merional bende kullandım .Sadece bu Opumda kendi yumurtamla yapılacak ilaçsız .Femara yumurtalıklarının hassaslığını artırıp iğneye cevap verdiriyor sanırım .Umuyorum fulya yollarını çok gidip gelmededen bu tedavinle cennet kokun gelir gülneva .
Merhaba kizlar idrar testi yaptim negatif cikti kan testi yapmak icimden hic gelmiyor biliyorum negatif iki uc gun onceden ilaclarimida kestim adrt olmayi bekliyorum..hauielisi diyelim adet olunca kismetse uygunsa transfer hazirligina basliycam insallh..yeni yila bereketli girelim insallh bi suru hamilemiz olsun..
GÜnaydın kızlar:) izmir de felaket yağmur yağıyor... Ben de yağmuru seyderken hepimiz için dua ettim:)(Sezen Aksu şarkısı gibi oldu.Dua ettim hepimiz için lay lay). ) Diliyorumm umudumuz hiç eksilmeden hedeflerimize en kısa sürede ulaşalım... İçimin çoşkusu kabardı yağmurda:)
Vallaha ben getiririm Ama su anda kalkamiyorum. Hayirlisiyla bir tutunsunlar , kalkmaya baslayayim tekrar bak neler getiririm sizlereBenim de başım dönüyor, benim de midem bulanıyor, un helvası dedin benim de canım çekti. N'olcak şimdi?
Asistan olayi ne guzelmis. Valla yine olsa ne iyi olur.Kızlar merhaba tekrar,
gelişmelerden haberdar etmeye çalışıyorum sizi. Doktorumla görüştüm, yumurtalarım güzel güzel büyüyorlar :) büyük ihtimalle 5 Ocak Pazartesi günü OPU olacağım. Herşey yolunda ancaaaaakkkkk, hep bişeyler çıkar ya bende de çıktı, miyom ameliyatında miyomu yeterince traşlamamışlarmaalesef kötü haber de bu.
Ama hiç moralimi bozmuyorum, herşey yolunda gidecek inşallah :)
Bi ara asistanımız vardı ama kayıplara karıştı çok iyi oluyordu kim ne zaman ne yaptıracak biliyorduk en azından. Kızlar mümkünse tekrar hayata geçirelim asistanımızı.
Hepinizi öpüyorum, Allah hepimize huzur ve rahatlık versin.
Cok tesekkur ederim aciklama icin cnm. Evet proluton igne verdi ve kan sulandirici ecoprini kesti dr um. Pihti sorunum yoktu ama dr um yine ilaci vermis herhalde onlem icin. İnsallah dedigin gibidir. Yarin kesemi gorurum insallahhhh. Opuyorum..canım kanama oldu diye olumsuz bir şey olacağını düşünme, bazen kesenin içinde olmayan yani kese dışındaki damarlarda kese kendini oluştururken kanama olabiliyormuş bunun bebekle bir ilgisi olmuyormuş..
benim doktorum aylarca yoğun kanamaları olupda bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alan çok fazla bayan var demişti.. ablamda tüp bebek sürecinden sonraki 9 ay gebelik sürecini kanamalı geçirdi ama bir şey olmadı..
tabi önlem amaçlı çok sıkı takiplerini yaptır, proluton depot yada progesteron vurrurursun sanırım..
kan sulandırıcı kullanıyormusun cnm, pıhtı sorunun varmıydı.. oda gebelikte sulandırıcı iğne kullanmayınca kanamaya sebep olabiliyor..
canımm ya keşke bi kan testi alsaydın, idrara güven olmuyor biliyorsun..
Biraz kullan bir tane, devam ederse yine sorunlarin ararsin dr unu. Ben cok uzun zamandir kullandigim icin kilo vermiyorum artik, ilaci alsanda yine de rejim yapman lazim. Ben biraz yapiyorum su anda. Dikkat etmeye calisiyorum. Sen su anda tedavide ne asamadasin cnm.alışacaksın başka yolu yok dedi ama alışana kadar yarım tane iç dedi yarım tanede sorun yaşamıyorum bir tane ağır geliyor nolacak bilmiyorum sen hiç kilo verebildinmi ben 6 kilo verdim şimdiye kadar bir buçuk ayda
Biraz kullan bir tane, devam ederse yine sorunlarin ararsin dr unu. Ben cok uzun zamandir kullandigim icin kilo vermiyorum artik, ilaci alsanda yine de rejim yapman lazim. Ben biraz yapiyorum su anda. Dikkat etmeye calisiyorum. Sen su anda tedavide ne asamadasin cnm.
Doz fazla olabilir diyecektim ki kızlar da aynı şeyi yazmış, bir de ben demeyeceğim. Tarçını da düzenli kullanıyorsun sanırım. O da şeker ve insülin direnci üzerinde etkili. Belki o yüzden fazla geliyordur. İstersen bir iki gün tarçın kullanmadan al ilacını. Yine rahatsız olursan doktorunla görüş tekrar. Aslında hamile ol, hep beraber "aaaaaaaaaa" diyelim
O kadar lüksüm yokki arkadaşım. Maddi olarak değil ama eşim ınatci biraz.artık zamana bırakacağız. Gerçi bana kalsa 5 ay denerim yeni bir hamilelik için olmadı tupe yonelirim. Ama eşim bu saatten sonra tupe pek sıcak bakmiyacak soyluyorda saten.kendiliginden olur diyor.bende yorgunum zaten belli bir zaman akışına birakirim
canım senin hamile kalman bana çok büyük umut oldu aslında memeoriali düşünüyordum ama birden kara değiştirdim inş hakımızda hayırlsısı olsun önce keseyi sonrada pıt pıtları duyarsın inş..Allahım kucağına sağlıklı almayıda nasip etsin..
@gulneva77 sevindim canım tedavin hayırlı olsun .Umuyorum senin de bebişine vesile olur Erbil bey .Bende bu gün ordaydım .E2 ve p4 bakıldı ve ilk defa değerlerimi sormadım bilmiyorum ve tektaşımla çarşamba sabahı opum var ve dualarınızı bekliyorum inşallah .Evet femera ve merional bende kullandım .Sadece bu Opumda kendi yumurtamla yapılacak ilaçsız .Femara yumurtalıklarının hassaslığını artırıp iğneye cevap verdiriyor sanırım .Umuyorum fulya yollarını çok gidip gelmededen bu tedavinle cennet kokun gelir gülneva .
@Herseyguzelolcak insallah cnm yarin guzel haberler verebilirim. İnsallah Sıkı sıkı tutunmuslardir bana. Ay tutunmuslardir dedim, ikizmi olacaklar acaba. Allah mi soyletti
canım benim adet oldum ..asılama maceramda boylelıkle bitti şimdi transfer hazırlıgına başlıyorum kısmetse ıns.ilk bandımı bugun yapıstırdım alısalıs de bugun iğneye basladı oda transfer ıcın hazırlanıyor benimki iğnesiz direk bant la baslanıyor bir bir artcak..2015 bizim yılımız olur ınsallah Allahım dilegen isteyen herkese cifter cifter gondersin...bol bebişli yıl olsun
Kızlar merhaba tekrar,
gelişmelerden haberdar etmeye çalışıyorum sizi. Doktorumla görüştüm, yumurtalarım güzel güzel büyüyorlar :) büyük ihtimalle 5 Ocak Pazartesi günü OPU olacağım. Herşey yolunda ancaaaaakkkkk, hep bişeyler çıkar ya bende de çıktı, miyom ameliyatında miyomu yeterince traşlamamışlarmaalesef kötü haber de bu.
Ama hiç moralimi bozmuyorum, herşey yolunda gidecek inşallah :)
Bi ara asistanımız vardı ama kayıplara karıştı çok iyi oluyordu kim ne zaman ne yaptıracak biliyorduk en azından. Kızlar mümkünse tekrar hayata geçirelim asistanımızı.
Hepinizi öpüyorum, Allah hepimize huzur ve rahatlık versin.
anladım canım, ozaman hem geçmiş olsun hemde tekrardan sevindim.. hemen transfer hazırlığı yapman çok güzel canım..
inşallah bu sefer bebeğini kucağına alacaksın hayatım.. güzel haberlerini bekliyoruz..
ALISALIS içinde sevindimm.. ikinizede hayırlı olsun.. bende peşinizden geliyorum canım:))
Vallaha ben getiririm Ama su anda kalkamiyorum. Hayirlisiyla bir tutunsunlar , kalkmaya baslayayim tekrar bak neler getiririm sizlere
Teşekkürler arkadaşlar. Yeni geldik eve.7.30 gittik.
Hoşgeldin.
Uygunsuz bir durum olsa doktorun transfer öncesi müdahale edelim derdi sanırım. Demediyse koy kenara. Sonra değerlendirirsin.
Asistanımız, WishDuygu' nun iş yoğunluğundan dolayı erken çıktı tatile
Yeni yılla birlikte bilgiler de yenilenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?