- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.201
Aslında hiçte öyle değildim. Psikolojim yıllardır yerlerdeydi. o neden böyle bu neden böyle. Bu bunu neden yaptı. Neden bu hayat bana gaddar davrandı. Diye diye kendimi biraktim. Önceden aynalardan kopmazdim. Şurda son yıllardır bırak aynayi dışarı pijamayla çıkmaya başladım. Kurdukca kurdum. Urettikce urettim. Degmeyenlere daldım kendimi yiprattim. Meğer hayat o kadar perdeleri çekip karanlıkta bogulacaklik kadar kötü değilmiş. Bir can varmış. Benim canım. Yerlerde surunen. Onu gördüm ben bu acı olayda.ayrıca inanmayi sukretmeyi gördüm her aldigim nefes için. Insaallah iyice toparlarim kendimi. İnsana acılar güç katarmisya
2 de girdim bucukta çıktım. Şimdi ne hissediyorum ne oldu ne olacak.bu sonu açıdan bitse bana bir imtihandi. Rabbim beni her türlü sinadi. Verdigiyle aldigiyla canimla sukrumle. O acıyı çekerken hayatım kaybettiklerim sukursuzlugum umutsuzlugum katilasmis kalbim Alah tealaya isyanim. Olmazsa olmazlarim. Ve dedimki Rabbim canımı bağışla bana verdiğin sagligima bin sukur.istersen yine verirsin istemezsende bir bildiğin vardır dedim. Hayatı kendime zehretmiycem. Ayrıca gozlerimide açtım. Dost kim düşman kim iyice gördüm. Velhasıl hayatım canım hicbirseyden hiç kimseden önemli değil. Akışına bırakacağım. Hayat hos geldi sefa geldi
2 de girdim bucukta çıktım. Şimdi ne hissediyorum ne oldu ne olacak.bu sonu açıdan bitse bana bir imtihandi. Rabbim beni her türlü sinadi. Verdigiyle aldigiyla canimla sukrumle. O acıyı çekerken hayatım kaybettiklerim sukursuzlugum umutsuzlugum katilasmis kalbim Alah tealaya isyanim. Olmazsa olmazlarim. Ve dedimki Rabbim canımı bağışla bana verdiğin sagligima bin sukur.istersen yine verirsin istemezsende bir bildiğin vardır dedim. Hayatı kendime zehretmiycem. Ayrıca gozlerimide açtım. Dost kim düşman kim iyice gördüm. Velhasıl hayatım canım hicbirseyden hiç kimseden önemli değil. Akışına bırakacağım. Hayat hos geldi sefa geldi
Günaydın...
Istanbul kârla uyandı bugün..
Dilerim rabbim evsizlere, hayvanlara, sogukta usuyen her canliya dayanma gücü verir.
Hepiniz için niyetlendim..
Dularimsiniz.. öperimm
günaydın canım
dualarına amin diyorum
Amin amin amin canım:)) şekerin nasıl normale döndün mü?
evet canım dün bir çay kaşığı toz şekeri dilimin altına koydum iki saat sonra normale dönmüştüm bugünde yarım tane içtim bakalım nolacak
Insallah normale doner.
Aslinda ilaci azaltip alternatif seyler denemek daha mantikli.. doktora sor canim su tarcin kabugunu. Benim arkadasim insulin direnci var o yuzden o oyle kullaniyor ama sana nasil gelir bilemiyorum.. yanlis yonlendirmek istemem cunku kuzucumm :))
tarçınlı çay içiyorum tarçını çok severim zaten ilaçla birleşince fazlamı geliyor anlamadım
Bende guliforce kullaniyorum direnc icin aynen boyle yapiyor ama ne zamndir kullaniyorsun ben alistim artik ama benim kanda degerlerim normal tatliya dayanamiyordum.yedikten sonra mide bulantisi yapiyor.diyetle uygulattilar bana once perisan olmustum o yasak bu yasak.takmadim sonra olecekmiyim yedim ama az dr tamam vucudunu once sen tani sonra dr degilmi canim ya.limonlu su ic sarmisak yuttum .gecmis olsun dikkat et canimtarçınlı çay içiyorum tarçını çok severim zaten ilaçla birleşince fazlamı geliyor anlamadım
Canım cok cok gecmiş olsun gitmiş ve bitmiş olsun çok zor ama Rabbimden hep hayırlısın istemedik mi..bir an önce toparlan arkadasım biz güçlü kadınlarız2 de girdim bucukta çıktım. Şimdi ne hissediyorum ne oldu ne olacak.bu sonu açıdan bitse bana bir imtihandi. Rabbim beni her türlü sinadi. Verdigiyle aldigiyla canimla sukrumle. O acıyı çekerken hayatım kaybettiklerim sukursuzlugum umutsuzlugum katilasmis kalbim Alah tealaya isyanim. Olmazsa olmazlarim. Ve dedimki Rabbim canımı bağışla bana verdiğin sagligima bin sukur.istersen yine verirsin istemezsende bir bildiğin vardır dedim. Hayatı kendime zehretmiycem. Ayrıca gozlerimide açtım. Dost kim düşman kim iyice gördüm. Velhasıl hayatım canım hicbirseyden hiç kimseden önemli değil. Akışına bırakacağım. Hayat hos geldi sefa geldi
İki ocak şafak teyze olmamız için başlangıç olacak inşallhhBende de var incelik sıkıntısı. Bakalım ne olacak. Transfer sonrası için ananas ta işe yarıyor. Yine 3-4 gün, günde bir iki dilim yetiyor. Ben 2 Ocakta kontrole gideceğim. Bakalım ne diyecekler. Ocak ayında almak istiyordum, inşallah bir sorun çıkmaz...
AminnnnnnGünaydın...
Dilerim rabbim evsizlere, hayvanlara, sogukta usuyen her canliya dayanma gücü verir.
Dularimsiniz.. öperimm
Dua et canim bizim icinde o hertane nin yüzüsuyu hürmetine Rabim hayirli evlatlar versin cümlemize Amin Amin AminnnGünaydınn kızlarrr he yerde kar var kalbim sizinn bu gece..bi yandan kar yağışı seyrediyorum bi yandan da Allahım açıkta olan aç olan dışardaki her canlıya yardım et onlara sığınacak bi yer nasip et diye dua ediyorum
Canım cok cok gecmiş olsun gitmiş ve bitmiş olsun çok zor ama Rabbimden hep hayırlısın istemedik mi..bir an önce toparlan arkadasım biz güçlü kadınlarız
İki ocak şafak teyze olmamız için başlangıç olacak inşallhh
Aminnnnnn
Öncelikle geçmiş olsun, yeni yıl yeni umutlar ve bebişler getirsin. Geçen sene boş gebelik sonucu kürtaj olacaksın dediklerinde şok olmuştum, hayatımda hiç anestezi almamıştım, ilk gebelikte kürtajın yanlış yapılması sonucu bir daha gebelik oluşmadığı bilgisi de vardı, arkadaşımın da başına gelmişti. Panik haldeydim, üniversitede dr. ile görüştüm, ameliyathaneyi de görmek istedim, o derece pimpirikliyim. Sonra özel hastenede dr. ile görüştüm, işinin ehli olduğuna inandım, anesteziden korktuğum için kısmı anestezi istedim, kesin bir dille hastanın rahatlığı açısından yapmıyorum dedi, sonuçta operasyon toplamda 15-20 dk. sürdü. Akabinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Üniversite dr. fitilden bahsetmişti. Senin yazdıklarını okuyunca iyi ki özele gitmişim dedim.Birde birsey soracağım. Burada kürtaj lar bu sekildemi oluyor.burda yasayanlar adına. Bir bilgisi olan varmi.gerçi eşim hemsireye sordu kişinin durumuna göre degisiyor dedi.ne demekse.adida zapcheen. Fitil in. Artı türkiyede nasıl oluyor.yaralarinizi açacağım ama.soylerseniz kafamdaki sorularda gidecek
Merhaba, hayat biz plan yaparken yaşadıklarımız değil mi? Her işte bir hayır vardır. Bilinçaltı eşten memnun değilse bebiş gelmiyormuş diyor bazı dr.lar. Öte yandan şiddetli geçimsizlik, dayak, aldatılma vs. sorunları olan insanların da gebeliklerinde hiç sorun olmuyor vesselam. Eşin çocuğunu doğurmak istediğin adam mı? Cevabı seni doğru yola getirir diye düşünüyorum. Soğukkanlı olmanı ve doğru kararlar vermeni dilerim.Herkese günaydın...
Hayat gerçekten çok garip. Bize nasıl bir gün getireceği hiç belli değil. Daha kısa bir süre önce çocuk sahibi olmaya çalışırken şimdi evliliğimde sorunlar yaşıyorum. Boşanmanın eşiğine geldik resmen. Diyeceğim o ki... Hiç bir şeyin garantisi yok. Gününüzün tadını çıkarın. Size destek olan insanların kıymetini bilin.
Güzellikler hepimizle olsun. Öpüyorum herkesi..
amin canım.Günaydın...
Dularimsiniz.. öperimm
amin canım.Günaydınn kızlarrr he yerde kar var kalbim sizinn bu gece..bi yandan kar yağışı seyrediyorum bi yandan da Allahım açıkta olan aç olan dışardaki her canlıya yardım et onlara sığınacak bi yer nasip et diye dua ediyorum
Canım cok cok gecmiş olsun gitmiş ve bitmiş olsun çok zor ama Rabbimden hep hayırlısın istemedik mi..bir an önce toparlan arkadasım biz güçlü kadınlarız
İki ocak şafak teyze olmamız için başlangıç olacak inşallhh
Aminnnnnn
günaydın canım amin.Herkese Almanyadan sevgi dolu Gunaydin lar
Yagmur yagiyorsa şemsiyenize saglik ve sevgi
tanecikleri Kar yagiyorsa ruhunuza ve şemsiyenize huzur tanecikleti yagsin yagmur ve kar yagarken yapmis oldugunuz dua kabul olsun evleriniz bebek ziriltisiyla dolsun insallah kimse bebeksiz kalmasin
Herkese günaydın...
Hayat gerçekten çok garip. Bize nasıl bir gün getireceği hiç belli değil. Daha kısa bir süre önce çocuk sahibi olmaya çalışırken şimdi evliliğimde sorunlar yaşıyorum. Boşanmanın eşiğine geldik resmen. Diyeceğim o ki... Hiç bir şeyin garantisi yok. Gününüzün tadını çıkarın. Size destek olan insanların kıymetini bilin.
Güzellikler hepimizle olsun. Öpüyorum herkesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?