Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

B belki37 cok uzuldum yasadiklarina fakat ne kadar guclusun, tekrar toparlaniyorsun, hepimize ornek bir insan......Supersin arkadasim... Allahim hepimizin yuzunu guldursun...
Aslında hiçte öyle değildim. Psikolojim yıllardır yerlerdeydi. o neden böyle bu neden böyle. Bu bunu neden yaptı. Neden bu hayat bana gaddar davrandı. Diye diye kendimi biraktim. Önceden aynalardan kopmazdim. Şurda son yıllardır bırak aynayi dışarı pijamayla çıkmaya başladım. Kurdukca kurdum. Urettikce urettim. Degmeyenlere daldım kendimi yiprattim. Meğer hayat o kadar perdeleri çekip karanlıkta bogulacaklik kadar kötü değilmiş. Bir can varmış. Benim canım. Yerlerde surunen. Onu gördüm ben bu acı olayda.ayrıca inanmayi sukretmeyi gördüm her aldigim nefes için. Insaallah iyice toparlarim kendimi. İnsana acılar güç katarmisya

Cok üzüldüm canim dilerim bu aciyi bir daha yasama, düsük olurkende hemen operasyon yapmayip, serum takli halde bekliyorlar ve cok sanci oluyor. He sey bitincede garip bir duygu olusuyor insanda, hem birden gücleniyor hem birden cöktügünü hissediyor, bu yasadiklarimizi hic birimiz tekrar yasamayalim, cektigimiz sanci dogum sancisi olsun.

Ayhhh canım benim soyleyecek söz bulamiyorum. Ne desem anlam bulamaz. Ama öğrendiklerin karın olsun.. rabbime şükür canın sağ... unutucaz bugünleri canim ve hergun bereketlenerek büyüyecegiz.. seni kocaman operim canım

evet canım dün bir çay kaşığı toz şekeri dilimin altına koydum iki saat sonra normale dönmüştüm bugünde yarım tane içtim bakalım nolacak

Insallah normale doner.
Aslinda ilaci azaltip alternatif seyler denemek daha mantikli.. doktora sor canim su tarcin kabugunu. Benim arkadasim insulin direnci var o yuzden o oyle kullaniyor ama sana nasil gelir bilemiyorum.. yanlis yonlendirmek istemem cunku kuzucumm :))

[QUOTE="belki37, post: 38589274, member: 425663"insallah.sey soracağım. Burada kürtaj lar bu sekildemi oluyor.burda yasayanlar adına. Bir bilgisi olan varmi.gerçi eşim hemsireye sordu kişinin durumuna göre degisiyor dedi.ne demekse.adida zapcheen. Fitil in. Artı türkiyede nasıl oluyor.yaralarinizi açacağım ama.soylerseniz kafamdaki sorularda gidecek[/QUOTE]
Canim gecmis gitmis olsun sorunlarin son bilsun insallah.ben 2 sefer kurtaj oldum oncesi anyibiotik icirdiler.fitili bir dr verdi ama ona gitmedim kuraja anestesi yuzunden ikincisinde 2 gun bayginlik gecirdim.dikkat et kendine ayaklarini bedenini 40 gun koru derler lohusa yari sayilirsin.rabbim yar ve yardimcin olsun

tarçınlı çay içiyorum tarçını çok severim zaten ilaçla birleşince fazlamı geliyor anlamadım

tarçınlı çay içiyorum tarçını çok severim zaten ilaçla birleşince fazlamı geliyor anlamadım
Bende guliforce kullaniyorum direnc icin aynen boyle yapiyor ama ne zamndir kullaniyorsun ben alistim artik ama benim kanda degerlerim normal tatliya dayanamiyordum.yedikten sonra mide bulantisi yapiyor.diyetle uygulattilar bana once perisan olmustum o yasak bu yasak.takmadim sonra olecekmiyim yedim ama az dr tamam vucudunu once sen tani sonra dr degilmi canim ya.limonlu su ic sarmisak yuttum .gecmis olsun dikkat et canim

Günaydınn kızlarrr he yerde kar var kalbim sizinn bu gece..bi yandan kar yağışı seyrediyorum bi yandan da Allahım açıkta olan aç olan dışardaki her canlıya yardım et onlara sığınacak bi yer nasip et diye dua ediyorum

Canım cok cok gecmiş olsun gitmiş ve bitmiş olsun çok zor ama Rabbimden hep hayırlısın istemedik mi..bir an önce toparlan arkadasım biz güçlü kadınlarız

İki ocak şafak teyze olmamız için başlangıç olacak inşallhh
Günaydın...
Istanbul kârla uyandı bugün..
Dilerim rabbim evsizlere, hayvanlara, sogukta usuyen her canliya dayanma gücü verir.
Hepiniz için niyetlendim..
Dularimsiniz.. öperimm
Aminnnnnn

Herkese Almanyadan sevgi dolu Gunaydin lar
Yagmur yagiyorsa şemsiyenize saglik ve sevgi
tanecikleri Kar yagiyorsa ruhunuza ve şemsiyenize huzur tanecikleti yagsin yagmur ve kar yagarken yapmis oldugunuz dua kabul olsun evleriniz bebek ziriltisiyla dolsun insallah kimse bebeksiz kalmasin

Dua et canim bizim icinde o hertane nin yüzüsuyu hürmetine Rabim hayirli evlatlar versin cümlemize Amin Amin Aminnn

Herkese günaydın...
Hayat gerçekten çok garip. Bize nasıl bir gün getireceği hiç belli değil. Daha kısa bir süre önce çocuk sahibi olmaya çalışırken şimdi evliliğimde sorunlar yaşıyorum. Boşanmanın eşiğine geldik resmen. Diyeceğim o ki... Hiç bir şeyin garantisi yok. Gününüzün tadını çıkarın. Size destek olan insanların kıymetini bilin.
Güzellikler hepimizle olsun. Öpüyorum herkesi..

Öncelikle geçmiş olsun, yeni yıl yeni umutlar ve bebişler getirsin. Geçen sene boş gebelik sonucu kürtaj olacaksın dediklerinde şok olmuştum, hayatımda hiç anestezi almamıştım, ilk gebelikte kürtajın yanlış yapılması sonucu bir daha gebelik oluşmadığı bilgisi de vardı, arkadaşımın da başına gelmişti. Panik haldeydim, üniversitede dr. ile görüştüm, ameliyathaneyi de görmek istedim, o derece pimpirikliyim. Sonra özel hastenede dr. ile görüştüm, işinin ehli olduğuna inandım, anesteziden korktuğum için kısmı anestezi istedim, kesin bir dille hastanın rahatlığı açısından yapmıyorum dedi, sonuçta operasyon toplamda 15-20 dk. sürdü. Akabinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Üniversite dr. fitilden bahsetmişti. Senin yazdıklarını okuyunca iyi ki özele gitmişim dedim.
Bence yaşadıkların geçmişte kaldı, neden öyle oldu, neden böyle oldu diye kendini boşuna hırpalama, bugünden sonra neleri yapmalısını araştırmak sana daha faydalı olur diye düşünüyorum. Sevgiler...

Merhaba, hayat biz plan yaparken yaşadıklarımız değil mi? Her işte bir hayır vardır. Bilinçaltı eşten memnun değilse bebiş gelmiyormuş diyor bazı dr.lar. Öte yandan şiddetli geçimsizlik, dayak, aldatılma vs. sorunları olan insanların da gebeliklerinde hiç sorun olmuyor vesselam. Eşin çocuğunu doğurmak istediğin adam mı? Cevabı seni doğru yola getirir diye düşünüyorum. Soğukkanlı olmanı ve doğru kararlar vermeni dilerim.

Benden de Kocaman bir Günaydın Herkeese.............
benimde bu soğuk günde tek düşündüğüm barınacak ve karnı aç olan tüm canlılara Allahım yardım etsin.
Bende tüm canlıları dikkatle takip ediyorum olacağım.Yardım edebilceğim yerlerde destek olacağım.

Günaydın...
Istanbul kârla uyandı bugün..
Dilerim rabbim evsizlere, hayvanlara, sogukta usuyen her canliya dayanma gücü verir.
Hepiniz için niyetlendim..
Dularimsiniz.. öperimm
amin canım.

amin canım.
günaydın canım amin.

günaydın canım.dilerim eski günlerinize geri dönersiniz bir geçiş dönemidir bu hepimizin zaman zaman yaşadığı gibi herşey senin için güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…